Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Status
Not open for further replies.
Φίλε Pai Mei, όταν κάποιος κατηγορείται, έχει δικαίωμα να διαψεύσει τις κατηγορίες και καμία υποχρέωση. Ο κατηγορών πρέπει να αποδείξει την αλήθεια των κατηγοριών του.

Και αυτό που λες για το αδιέξοδο του κ. Τσουρεκά δεν ευσταθεί. Ζητάς από τον Κώστα να αποδεχθεί μια κατηγορία για να μην εκθέσει κάποιον άλλον; Εσύ θα το έκανες;

Η έκθεση του κ. Τσουρεκά ξεκίνησε από την ώρα που κλήθηκε στο τηλέφωνο. Και είναι προφανές ποιος είχε να κερδίσει από αυτό το τηλεφώνημα.

Μια κουβεντα μονο . Το "αθωος μεχρι ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ του εναντιου" δεν ισχυει ?

Φίλε Pai Mei, όταν κάποιος κατηγορείται, έχει δικαίωμα να διαψεύσει τις κατηγορίες και καμία υποχρέωση. Ο κατηγορών πρέπει να αποδείξει την αλήθεια των κατηγοριών του.
Συμφωνώ απόλυτα.
Αυτό είπα πριν.
Και αυτό που λες για το αδιέξοδο του κ. Τσουρεκά δεν ευσταθεί.
Γιατί δεν ευσταθεί ?
Όπως και να αντιδράσει, θα "απογοητεύσει" κάποιους, δεν συμφωνείς ?
Δεν είναι κακό για την επιχείρηση του αυτό ?
Ζητάς από τον Κώστα να αποδεχθεί μια κατηγορία για να μην εκθέσει κάποιον άλλον; Εσύ θα το έκανες;
Απάντησα πριν.
Θα είχα μαζέψει τα στοιχεία και απλά θα τα παρουσίαζα.
Δεν θα υπήρχαν εντυπώσεις αλλά γεγονότα που κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει.
Η έκθεση του κ. Τσουρεκά ξεκίνησε από την ώρα που κλήθηκε στο τηλέφωνο. Και είναι προφανές ποιος είχε να κερδίσει από αυτό το τηλεφώνημα.
Αυτό -κατά την γνώμη μου πάντα- δεν έπρεπε να αναφερθεί ποτέ εδώ...
ο λόγος είναι ότι κανείς από αυτούς δεν μπορεί να απαντήσει και ότι δεν αφορά το forum.
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι λέχθηκε στο τηλεφώνημα, εκτός από τους ίδιους.
Ο Α.Κ. λέει ότι υπάρχουν μάρτυρες.
Η μια πλευρά θα πει "ορίστε η απόδειξη" και η άλλη "είναι δικοί του άνθρωποι"...., οπότε..

Πάντως είναι υπερβολή να πούμε ότι φταίει ο κ. Τσουρεκάς, διότι δέχθηκε μια κλήση στο τηλέφωνο..;)

Γιατί δεν ευσταθεί ?

Αν όντως τα είπε αυτά τα πράγματα, καλά να πάθει που θα τους απογοητεύσει. Αν όμως δεν τα είπε, ή είπε κάτι διαφορετικό που διαστρεβλώθηκε, τότε είναι και αυτός θύμα συκοφαντίας και μπορεί να κινηθεί νομικά για το κακό που υπέστη η επιχείρησή του.

Δεν θα υπήρχαν εντυπώσεις αλλά γεγονότα που κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει.

Θεωρείς ότι ο Κώστας κατηγόρησε, άρα πρέπει να φέρει στοιχεία. Αυτό είναι λάθος. Ο Κώστας απλώς διαψεύδει τις εναντίον του κατηγορίες. Στοιχεία να φέρει αυτός που στήνει ένα σκηνικό "τηλεφωνικής διαμαρτυρίας" παρουσία "μαρτύρων" για θέμα που δεν (θα έπρεπε να) τον απασχολεί. Και που αφήνει σε δημόσια θέα ανυπόστατες κατηγορίες για προμήθειες. Αυτά είναι τα γεγονότα.

ο λόγος είναι ότι κανείς από αυτούς δεν μπορεί να απαντήσει και ότι δεν αφορά το forum.
Η μια πλευρά θα πει "ορίστε η απόδειξη" και η άλλη "είναι δικοί του άνθρωποι"...., οπότε..

Το forum, δυστυχώς, το αφορά, διότι υπονοήθηκε ότι παίζονται παιχνίδια στην πλάτη των μελών του. Είμαστε υπεράνω αντιπαλοτήτων, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε τέτοιες κατηγορίες αναπάντητες.

Πάντως είναι υπερβολή να πούμε ότι φταίει ο κ. Τσουρεκάς, διότι δέχθηκε μια κλήση στο τηλέφωνο..;)

Προφανώς! Κανείς δεν υποστήριξε κάτι τέτοιο.

Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Γιατί δεν ευσταθεί ?

Όχι απαραίτητα. Αν κάποιος ψεύδεται γιατί θα απογοητευτεί???

Επειδή δεν 'έπιασε' η κοροϊδία του?:confused:

Απάντησα πριν.

Δυστυχώς για κάτι τέτοιο δεν υπάρχουν αποδείξεις. Είναι ο λόγος του ενός έναντι στον λόγο του άλλου.

Και ερωτώ... Εσείς σαν λογικός άνθρωπος, κρίνετε από όλα αυτά που διαβάσατε ότι ο κύριος Τσουρεκάς τη συγκεκριμένη στιγμή που αναφερόμαστε θα είχε το παραμικρό όφελος να 'κατηγορήσει' το AVCLUB στον ανταγωνιστή του?

Γιατί θα του στείλει πελάτες??? Και τον έχει ανάγκη?

Κύριε Pai Mei από το thread αυτό συμπεραίνετε ότι δεν έχω μιλήσει με τον κύριο Τσουρεκά?

Πριν κάνω οτιδήποτε ρώτησα και έμαθα...

Το ότι δεν θέλω εγώ προσωπικά να αναφέρω τι ειπώθηκε πιστεύω να είναι κατανοητό.

Για αυτό άλλωστε έχω ζητήσει από τον κύριο Τσουρεκά να γράψει 2 πράγματα.

Δεν το κλείνουμε κάπου εδώ; Δεν νομίζω οτι βγάζει πουθενά τελικά...
Μόνο εκνευρισμό δημιουργεί και πάνω στον εκνευρισμό λέγονται και πράγματα που δεν θα έπρεπε.
Ελπίζω οτι κάποια στιγμή, κάποιοι άνθρωποι, θα αναλάβουν μιά πρωτοβουλία, ειλικρινή όμως αυτή τη φορά, για να σταματήσει αυτή η αντιπαλότητα που εξελίσεται σε καρκίνωμα.
Έχει καταντήσει αηδία πιά... Δεν πάει άλλο...

κάπου ειπώθηκε οτι δεν είναι τελικά avclub εναντίων avsite και το αντίθετο !

είναι θέμα προσώπων ....

αν ισχύει τελικά αυτό τότε μην περιμένετε να αλλάξει κάτι ποτέ .

Τι να σου πω...δεν έχω κάτι νέο και ήδη έχω πει πολλά...:singer:
Βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα και είναι φυσιολογικό αφού μερικά πρέπει να τα υποθέσουμε.

Ας δούμε τις εξελίξεις και ελπίζω να τελειώσουν όλα καλά.

Εγω καταλαβα οτι ο Κωστας τοποθετηθηκε δημοσια για κατι που τον προσεβαλλε (και καλα εκανε), και απο εκει και περα, δωθηκε "τροφη" για να ειπωθουν πολλα, ΙΜΗΟ περιττα & ασχετα με το θεμα.

+ 1 στο τελευταιο ποστ του Μπαμπη, και πολλα ειπαμε
(ΙΜΗΟ ξανα)

Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Εγω καταλαβα οτι ο Κωστας τοποθετηθηκε δημοσια για κατι που τον προσεβαλλε (και καλα εκανε), και απο εκει και περα, δωθηκε "τροφη" για να ειπωθουν πολλα, ΙΜΗΟ περιττα & ασχετα με το θεμα.

+ 1 στο τελευταιο ποστ του Μπαμπη, και πολλα ειπαμε
(ΙΜΗΟ ξανα)

Συγνωμη Ντινο, αλλα αυτο που αναφερθηκε αρκετες φορες στο παρον θεμα οτι οποτε παει το avclub καποια παρουσιαση/εκδηλωση καποιοι δημιουργουν προβλημα , δεν ειναι καθολου περιττο και ασχετο. ΙΜΗΟ.

Re: Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Συγνωμη Ντινο, αλλα αυτο που αναφερθηκε αρκετες φορες στο παρον θεμα οτι οποτε παει το avclub καποια παρουσιαση/εκδηλωση καποιοι δημιουργουν προβλημα , δεν ειναι καθολου περιττο και ασχετο. ΙΜΗΟ.

Αναφερθηκε στο πρωτο μηνυμα του Κωστα ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Αναφερθηκε στο πρωτο μηνυμα του Κωστα ?

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει σε πιο νουμερο ποστ γραφτηκε. Το θεωρω ενα πολυ σημαντικο θεμα .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει σε πιο νουμερο ποστ γραφτηκε. Το θεωρω ενα πολυ σημαντικο θεμα .

Περιττο και ασχετο με την επιθεση κατα του Κωστα.

(ΙΜΗΟ παντα)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Περιττο και ασχετο με την επιθεση κατα του Κωστα.

(ΙΜΗΟ παντα)

Προφανως δεν διαβασες η δεν καταλαβες τι γραφτηκε γιαυτο και δεν τα σχετιζεις καθολου.

Προφανως και διαβασα και καταλαβα και γι αυτο δεν τα συσχετιζω.

Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

κάπου ειπώθηκε οτι δεν είναι τελικά avclub εναντίων avsite και το αντίθετο !

είναι θέμα προσώπων ....

αν ισχύει τελικά αυτό τότε μην περιμένετε να αλλάξει κάτι ποτέ .

Τείνω και γω να πιστέψω ότι τελικά είναι θέμα προσώπων (ή και προσωπικών).
Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά το διαχρονικό του πράγματος.

Αν είναι έτσι, είμαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον.

Αρκεί να εντοπίζεται και να υποδεικνύεται από τους όποιους «έμπειρους» (ή παλιούς, ή ευαισθητοποιημένους, ή οξυδερκείς κ.λ.π. - ονομάστε τους όπως επιθυμείτε) η εκάστοτε μπανανόφλουδα (*) στις πιθανές μελλοντικές διενέξεις.
Έγκαιρα όμως, προτού οι «θερμόαιμοι» ξεκινήσουν τα «εμείς και εκείνοι» και το κλίμα βαρύνει.
Αυτό πιστεύω αρκεί για να υπάρχουν πιο «μαζεμένες» συμπεριφορές.

(*)
Όπου μπανανόφλουδα βλέπε «ουσία του προβλήματος», όπως ειπώθηκε από τον Μπάμπη στα post No 120 & post No 131

Παίδες, επειδή βλέπω ότι το θέμα τείνει να ξεφύγει, θα παρακαλέσω όλους να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους. Όπως επίσης και να αποφύγουν χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε ακριβώς τις τακτικές που κατακρίνουμε.

Το θέμα παραμένει ανοικτό κυρίως για την ενδεχόμενη τοποθέτηση του κ. Τσουρεκά.

Το ένα φόρουμ έχει έναν επαγγελματία ιδιοκτήτη και διορισμένη απ' αυτόν ΔΟ και τ' αλλο διοικείται απο σωματείο.Είναι το ίδιο κι είναι τελικά υπόθεση ενός ή κάποιων λίγων προσώπων;Στην 1η περίπτωση ναί.Στην 2η όχι,γιατί οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά και με νομότυπες διαδικασίες.

Στο ένα φόρουμ,ή ύπαρξή του κι οι όποιες επιτεύξεις του αντανακλούν στον ένα κι μοναδικό επαγγελματία ιδιοκτήτη του και στο άλλο στα μέλη τού σωματείου που ανήκει.Είναι το ίδιο;Οχι γιατί κανένα εμπορικό συμφέρον δεν έχουν τα δεύτερα.Γι' αυτό και δεν μας απασχολεί ο αποκλεισμός κανενός απο τον χώρο.Απασχολεί όμως σαφώς ο δικός μας αποκλεισμός κι όχι για προσωπικούς λόγους...

Status
Not open for further replies.