Νομίζω με όλα αυτά που συμβαίνουν περί digital sreamers κτλ κτλ να ανακαλωδιώσω τον ταπεινό μου βραχίονα με καλλώδια Van Den Hull,αξίζει να το επιχειρήσω: θέλω γνώμες απο ανθρώπους που έχουν ιδία πείρα,ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου,για ακροάσεις όποτε θελήσεις να τα πούμε και <<ζωντανά>>Δημητρη καλουακουστο και με υγεια να το απολαμβανεις. Αντε τωρα και στα ψηφιακα. Να το ακουσουμε καμμια μερα.
φυσικα εχει ρολο και η κεφαλη και το phono. Επισης να σου πως ειδα μεγαλη διαφορα με το βαρακι της michel audio, ειδικα στον ελεγχο του μπασου. Για ψαξτο λιγο.
Μα αν είναι να κάνετε ανακαλωδίωση και να αλλάξετε το αντίβαρο...
δεν πέρνατε κατ' ευθείαν έναν Michell ή έναν Origin Live;
Ι second that!
Ένας Tecnoarm ή OL1 με όλες τις αναβαθμίσεις αξίζει περισσότερο, χώρια που βρίσκονται και μτχ.
Από την άλλη , εγώ προσωπικά θα πήγαινα (και θα πάω μάλλον) κατευθείαν σε SME. Tι πλατώ έχεις;
Έχω Michell Gyro SE.
Για τον Tecnoarm ή τον OL1 που λέτε, χρειάζεται να δώσω πολλά λεφτά. Δηλαδή o Tecnoarm είναι στα 700ευρώ εκτός αν τον πάρω από Αγγλία που βγαίνει στα 550ευρώ,,αλλά και πάλι.
Επίσης πόσο μπορεί να πουληθεί ένας μεταχειρισμένος RB300? Πάντως πάνω από 200ευρώ δεν νομίζω...οπότε νομίζω πως δεν συμφέρει από αυτήν την οπτική γωνία.
Και οι SME θέλουν μία περιουσία...ο 309 είναι στα 1500ευρώ δηλαδή!
Για GyroDec, καλύτερα κράτα τα λεφτά σου και πήγαινε σε SME. Εγώ αυτό θα κάνω. Μτχ θα τον βρεις κάπου 700-800 ευρά και είναι επένδυση.
Κι ο συγχωρεμένος ο Michell το Gyro με SME το τέσταρε...
Όλη αυτό λένε, πως είναι αρκετά δύσκολο και κουραστικό.
Αν όμως ξέρεις και το έχεις μάθει δεν είναι το ίδιο. Λογικό είναι σε σένα και για μένα να μας φανεί έτσι. Ίσως και γι'αυτό τον λόγο είναι τόσο ακριβή. 60 ευρώ για 1-2 ώρες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.