Ανακοινωση ΟΤΕ

Από τον ΟΤΕ εδώ στο Φάληρο έγινε ο διπλασιασμός. Ετσι η γραμμή μου έγινε 768/192. Εκανα αίτηση για μετατροπή σε 512 δλδ 1024 (εκρεμμεί) και σύνδεση στα 1024. Μέχρι στιγμής κατεβάζω σταθερά με 80-82.

τι διπλασιασμός βρε και τρίχες κατσαρές

με 1024 πρέπει να κατεβάζεις με 128
με 2048 πρέπει να κατεβάζεις με 256

εμένα έχει γίνει ο διπλασιασμός (δηλαδή 2048) και τα 170 δεν τα έχω ξεπεράσει

Απάντηση: Re: Ανακοινωση ΟΤΕ

Vito Corleone said:
τι διπλασιασμός βρε και τρίχες κατσαρές
με 1024 πρέπει να κατεβάζεις με 128
με 2048 πρέπει να κατεβάζεις με 256
εμένα έχει γίνει ο διπλασιασμός (δηλαδή 2048) και τα 170 δεν τα έχω ξεπεράσει

Νονέ, πολλά respect για το nickname σου. Κανόνισε να μας φέρεις στο φόρουμ και τους κολλητούς σου, τον Φρανκ Πεντάντζελι και τους Σολότσο Μπράδερς...!!!

Σε μένα έγινε στα τέλη Αυγούστου.Με σύνδεση Altecnet (την τσαμπέ του RAM) παίζω από 580-920Kbit (ανάλογα την ώρα)

Αναμενω... απο 512 σε 1024. Αλλα τι να το κανω εδω μου ηρθε ο λογαριασμος στο Connex 117 ευρω για 1 δυμηνο. Ε δεν παμε καλα. Με 6μηνη συνδεση 28 ευρω το μηνα υποτιθεται. Και ολα πληρωμενα! Θα τους μαμησω!!!:slapface: :slapface: :slapface:

Last edited:
Μολις πηγα στον ΟΤΕ. Ειναι εδω διπλα. Αλλα δυστηχως δεν μπορεσαν να με εξυπηρετησουν. Εχουν απεργια. Viva La OTE:fahne90:

Απάντηση: Re: Ανακοινωση ΟΤΕ

=silent= said:
Μολις πηγα στον ΟΤΕ. Ειναι εδω διπλα. Αλλα δυστηχως δεν μπορεσαν να με εξυπηρετησουν. Εχουν απεργια. Viva La OTE:fahne90:

χεχε.
Έχουν κάνει κακάκια κάτι άχρηστοι καρεκλοκένταυροι που φοβούνται τον ιδιώτη μάνατζερ.
Γιατί θα απολύσει τους μισούς και οι μισοί που θα μείνουν θα κάνουν εξίσου καλά (και καλύτερα) τη δουλειά. :damnyou:

Αρχίζουν και φοβούνται και οι δημόσιοι υπάλληλοι. :violent-smiley-030:
Κάτι είναι κι'αυτό.

ΥΓ: Στεναχωριέμαι που πωλείται η δημόσια περιουσία, αλλά δυστυχώς μόνο όταν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών ανήκει σε ιδιώτη μπορεί να πάει μπροστά το πράμα. Δυστυχώς. :grandpa:
ΥΓ2: Παρδών για το άσχετο του θέματος... :grinning-smiley-043

Συνδέομαι χθες στο βράδυ στο ιντερνέτι κ βλέπω ξάφνου 768kbps connected !!! Επιτέλους λοιπόν στον Πειραιά η Τελλάς διπλασίασε την γραμμή μου από 384 σε 768.

ΕΙχα κανει αιτηση για συνδεση στις 13 του μηνα. Πηρα το μοντεμ απο την ΟΤΕΝΕΤ και περιμενα την ενεργοποιηση της γραμμης. Πηρα την προσφορα που ειχε με τα 26 το μηνα για 2mbps. Το συμβολαιο ηταν για 1mbps, αλλα μου ειχαν πει οτι μετα απο καποιο διαστημα η γραμμη μου θα διπλασιαζοταν στα 2 χωρις καμια χρεωση, με τους διπλασιασμους που προχωρανε ολοι οι providers αυτο τον καιρο.
Προχθες ενεργοποιηθηκε επιτελους η γραμμη και προς ευχαριστη μου εκπληξη ειναι ηδη στα 2mbps!!! :music-smiley-005:

κι εγώ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης περιμένω διπλασιασμό ....αλλά ακόμα τίποτα .
Άντε να πάμε στα 2Μ γιατί πάλι αρχίζει και δεν φτάνει το εύρος.

Εν το μεταξύ με λύπη έμαθα προχθές απο φίλο μου που σπουδάζει στην Στουτγκάρδη ότι με 50 ευρώ το μήνα έχει 4Mbit flatrate και VOIP τηλεφωνία με δωρεάν τηλεφωνήματα σε Γερμανία και Ελλάδα . Η γρηγορότερη σύνδεση είναι 16 Μbit ...... ; Ά ρε Ελλάδα αθάνατη ,με τους κρατικούς σου κολοσούς....

Μέχρι πέρυσι ο ΟΤΕ διαφήμιζε το ISDN ..... ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ !!!!!

Εγώ στο Ριο της Πάτρας μόλις αναβαθμίστηκα στο 1Mbit.
Άργησε λίγο αν σκεφτείς ότι στην Πάτρα είχε γίνει η αναβάθμιση εδώ και 20 μέρες αλλά χωριουδάκι είναι εδώ, δεν έχω και πολλές απαιτήσεις...

Απλώς δε γίνονται οι αναβαθμίσεις αυτομάτως σε όλη την πόλη. Εγώ που είμαι κέντρο Λάρισα ήμουν από τους πρώτους αλλα σε κάποιες περιοχές της Λάρισας δεν έχει γίνει ακόμη απ'ό,τι είδα

στο σπίτι (Καλαμαριά) συνδέομαι πλέον στα 480mbps. Είτε δεν σηκώνει το dslam, είτε η γραμμή που φτάνει σπίτι (η αλήθεια είναι ότι έχει το ψιλοχάλι της...)