Ανακοινωση ΟΤΕ

εμένα με αναβαθμίσανε υποβαθμίζοντας με!!!!!!!!
απο 1024 με πήγαν στα 2048 (θεωρητικά πάντα) αλλά κατεβάζω λιγότερα από ότι πριν...
Φτου, φτου, με αφήσανε μια μέρα κανονικά για να πάρω γεύση οπότε και κατέβαζα με 220-230kbit και μετά με 'ρίξαν στο έρεβος και στα σκοτάδια!!!! Τώρα άμα δώ 70-80kbit κάνω τούμπες..
Η forthnet με παραπέμπει στον OTE και το αντίθετο:twoguns:

και εμένα λιγότερο πάει απο 2μεγκα είναι ανάλογα με την μέρα

προχτέ κατέ με εκατόν ογδο
σημερά κατέ με ογδό

έχει πέσει και στο εξήντα

σύμφωνα με κάποια υπάλληλο του ΟΤΕ - στο 121, νούμερο για δήλωση βλάβης του ΟΤΕ - υπάρχει πρόβλημα με όλες τις συνδέσεις adsl λόγω των αναβαθμίσεων που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί. σε μένα, πολλές φορές δε συγχρονίζει και με πετάει έξω, κυρίως απόγευμα και βράδυ. τυπικά είμαι στα 2 mb, αλλά δεν ξέρω αν η περιοχή μου έχει αναβαθμιστεί.

Παιδιά μεχρι να ολοκληρωθουν οι αναβαθμίσεις σε όλο το δίκτυο του ΟΤΕ μην περιμένετε σπουδαία πράγματα. Απότι εμαθα απο γνωστό που είναι στα πράγματα κατά το Δεκέμβριο θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση και με την προυπόθεση οτι δεν θα έχουν παρουσιαστεί σοβαρά τεχνικά προβλήματα μέχρι τότε...

Είμαι συνδρομητής vivodi 512/128 με γραμμή και συνδρομη από αυτούς τα τελευταία 2,5 χρόνια. Το τελευταίο πακέτο που είχα πάρει ήταν 6μηνο προπληρωμένο με λήξη 30/9. Μεχρι τώρα ήμουν ευχαριστημένος, κατέβαζα σταθερά στα 54 kbps. Τον Αύγουστο όταν έμαθα για τον διπλασιασμό πήρα να ρωτήσω πότε θα γίνει και η δικιά μου από 512 σε 1024 και μου απάντησαν ότι διπλασιασμός θα γίνει μόνο στους συνδρομητές vivodi με γραμμή ΟΤΕ. Για συνδρομητές με γραμμή vivodi δεν γίνεται τίποτα. Βέβαια στην ίδια τιμή που είχα πάρει εγώ την 6μηνη 512 πλέον έδιναν την 1024, αλλά έπρεπε να περιμένω να λήξει το πακέτο μου για να ανέβω ταχύτητα. Καταλαβαίνετε ότι έφαγαν χοντρό χ***μο!
Anyway, τώρα πιο που λήγει η συνδρομή μου και επειδή βαριέμαι το τρέξιμο με τον ΟΤΕ να αλλάξω γραμμή και επειδή γενικώς μου την δίνει ο συγκεκριμένος οργανισμός που μας τα παίρνει τόσα χρόνια και επιπλέον κλειδώνει και τα voip στις γραμμές του, πήρα το dsl cube με 19,80 τον μήνα στα 2 mbit. Αυρίο που θα έχει ενεργοποιηθεί η νέα ταχύτητα θα σας πω εντυπώσεις. Πάντως από τιμή, 19,80 στα 2 mbit, νομίζω ότι είναι μακράν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί! Και λογικά (εύχομαι!) η ταχύτητα θα παραμείνει στα ίδια καλά επίπεδα ανάλογα με την ονομαστική.

Re: Απάντηση: Ανακοινωση ΟΤΕ

Θοδωρής Ραδιώτης said:
...και επειδή γενικώς μου την δίνει ο συγκεκριμένος οργανισμός που μας τα παίρνει τόσα χρόνια και επιπλέον κλειδώνει και τα voip στις γραμμές του...

για για για για δεν το κατάλαβα αυτό... δεν έχει voip με οτε δλδ?
Δεν χρησιμοποίησα ακόμη, αλλά να το αποκλείει έτσι?

Re: Απάντηση: Ανακοινωση ΟΤΕ

Βαγγέλης Νικολουδάκος said:
σύμφωνα με κάποια υπάλληλο του ΟΤΕ - στο 121, νούμερο για δήλωση βλάβης του ΟΤΕ - υπάρχει πρόβλημα με όλες τις συνδέσεις adsl λόγω των αναβαθμίσεων που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί. σε μένα, πολλές φορές δε συγχρονίζει και με πετάει έξω, κυρίως απόγευμα και βράδυ. τυπικά είμαι στα 2 mb, αλλά δεν ξέρω αν η περιοχή μου έχει αναβαθμιστεί.

Δεν ξερεις? Και εμεις τι κανουμε εδω? Οριστε κυριε:
http://www.ote-shop.gr/page_content.asp?wid=275&hop=h

ΥΓ. Βαγγελη ξερεις ποιος ειμαι?
(Dali - earthquake?)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανακοινωση ΟΤΕ

Ntinos1972 said:
Δεν ξερεις? Και εμεις τι κανουμε εδω? Οριστε κυριε:
http://www.ote-shop.gr/page_content.asp?wid=275&hop=h

ΥΓ. Βαγγελη ξερεις ποιος ειμαι?
(Dali - earthquake?)

φυσικά και ξέρω ποιος είσαι Ντίνο (από τα πρώτα σου posts). και χαίρομαι που έχεις εξελιχθεί σε υπερ - ενεργό μέλος σε τούτη την ιστοσελίδα ....

σ'ευχαριστώ για το link.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανακοινωση ΟΤΕ

Βαγγέλης Νικολουδάκος said:
φυσικά και ξέρω ποιος είσαι Ντίνο (από τα πρώτα σου posts). και χαίρομαι που έχεις εξελιχθεί σε υπερ - ενεργό μέλος σε τούτη την ιστοσελίδα ....

σ'ευχαριστώ για το link.

Δεν κανει τιποτε.
Υπερ ενεργο στο καφε...

(εσυ ησουν ο "υποκινητης" για μενα)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανακοινωση ΟΤΕ

send said:
για για για για δεν το κατάλαβα αυτό... δεν έχει voip με οτε δλδ?
Δεν χρησιμοποίησα ακόμη, αλλά να το αποκλείει έτσι?

Ανεξαρτήτως provider, όταν χρησιμοποιείς γραμμή ΟΤΕ έχουν εφαρμόσει κάποια "τζάμπα μαγκιά", που μάλιστα την έχουν περάσει και στην σύμβαση που υπογράφεις ώστε να είναι νόμιμοι, και ουσιαστικά έχουν κλειδώσει τα voip. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε πρινα κανα 3μηνο που το είχα ακούσει τελευταία φορά. Από τότε όμως το voipbuster και το skype έχουν αλλάξει interface και μπορείς να παρακάμψεις το κλείδωμα (ουσιαστικά να μην χρησιμοποιείς την dsl γραμμή σου αλλά μόνο το τηλέφωνο). Δεν γράφω άλλα για να μην βγαίνω εκτός θέματος

Μιας και άρχισα να λέω για την vivodi και το dsl cube ας το ολοκληρώσω με το σημερινό επεισόδιο: μέχρι πριν 2-3 βδομάδες η προσφορά του dsl cube ήταν 99 ευρώ για 5 μήνες στα 1024 μέσω δικτύου ΟΤΕ και στα 2048 μέσω ιδιόκτητου δικτύου vivodi. Προϋπόθεση η 12μηνη δέσμευση παραμονής στην vivodi μετά την πάροδο των 5 προπληρωμένων μηνών. Πριν λίγο καιρό η προσφορά άλλαξε και πλέον λέει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει 12 μηνη υποχρεωτική παραμονή στην vivodi.Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση κι εδώ http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=422 . Σήμερα πηγαίνοντας στα γραφεία της vivodi να ενεργοποιήσω το dsl cube μου "ξεφουρνίζουν" ότι πρέπει να υπογράψω για 12μηνο. Τους εξηγώ ότι η προσφορά άλλαξε και πέρα από την ανακοίνωση μου το επιβεβαίωσαν και τηλεφωνικά από το τηλεφωνικό τους κέντρο, και μάλιστα 2 φορές. Αφού διαβουλεύτηκαν λίγο μεταξύ τους μου λένε το ανεκδιήγητο: η μη δέσμευση ισχύει για τους νέους συνδρομητές, για τους παλιούς παέι υποχρεωτικά 12μηνο. Με πολύ απλό τρόπο τους εξήγησα ότι η περιγραφή της ιστολίδας τους είναι δεσμευτική για αυτούς, ότι δεν γίνεται πουθενά λόγος για διαχωρισμό νέων και παλιών συνδρομητών, όπως επίσης και ότι έπρεπε τουλάχιστον να το πουν στην τηλεφωνική επικοινωνία. Εφόσον δεν έκαναν τίποτα από τα παραπάνω και εγώ προχώρησα στην αγορά της υπηρεσίας τους θα πρέπει να μου την παρέχουν όπως την περιγράφουν και όχι όπως την έχουν αυτοί στο μυαλό τους. Στο ενδιάμεσα έκανα και 1-2 τηλέφωνα στο έτερον ήμισυ που τυγχάνει δικηγόρος και της ζήτησα να τυπώσει κάμποσες φορές την ιστοσελίδα με την περιγραφή την υπηρεσίας, ώστε να γίνει καταγγελλία στο Υπ.Εμπορίου, στην Ένωση Καταναλωτών, στο ΙΝΚΑ κλπ. Φυσικά την συζήτηση για εξώδικα κλπ την άκουγαν και οι άνθρωποι της vivodi. Με τα πολλά, συμφώνησαν κατ' εξαίρεση να μην με δεσμεύσουν για 12μηνο.
Είναι απαράδεκτο να πρέπει να φωνάζουμε και να τσακωνόμαστε για το αυτονόητο σε κάθε συναλλαγή μας. Σε αυτό τον τόπο κοιτάζουν όλοι πώς να μας πιάσουν τον κ**ο και για να την γλυτώσεις πρέπει ή να είσαι πολύ τυχερός ή να σου ανέβει η πίεση στο 25. Η αυθαιρεσία, της αυθαιρεσίας, ω αυθαιρεσία....