Ανακοινωση ΟΤΕ

Κι εγώ που διπλασιάστηκα τί κατάλαβα; Κάθε τρεις και λίγο με πετάει έξω ο ΟΤΕΝΕΤ! Όταν τους πήρα μου είπαν ότι ακόμα το αναβαθμίζουν το δίκτυο στην περιοχή μου και να κάνω υπομονή...

Κακαλιός Στέργιος said:
Φιλαράκ, από εκεί που δεν είχες καθόλου πήγες στα διπλά???

Κορυφή λέμε!

χλίδα λέμε φίλε τα 2Mb, από το τίποτα (σκέψου ότι ξεκίνησα συνεδρίες σε ψυχίατρο ...:Banane0: )

δυστυχώς, κι εμένα η ΠΟΤΕΝΕΤ με πετάει όξω πού και πού, έτσι για να μην μπορώ να τους ξεχάσω ...:twoguns:

Last edited:
Ρε παλικαρια...όπως έχω γράψει περιμένω να συνδεθώ απο 31/07...χθες άναψε το πράσινο λαμπάκι DSL στο modem και έγινε το βελάκι από κόκκινο πράσινο...Αυτό δεν συμαίνει οτι έχω την γραμμή πλέον?? Πήρα την ποτενετ και μου είπαν ότι αν δεν έχουν γραπτή ενημέρωση από τον 'Π" ΟΤΕ δεν μπορούν να μου δώσουν password κτλ...

==> Thodoris: Πιστευω πως αν τους πιεσεις λιγο, μπορουν να σου δωσουν προσωρινη συνδεση, μεχρι να ερθει η γραπτη ενημερωση απο τον ΟΤΕ, η οποια μπορει να παρει και δυο εβδομαδες. Εχω αναλογη εμπειρια απο την forthnet.

Οσον αφορα την αναβαθμιση, μπορει εδω και δυο μερες να βλεπω διπλασιασμο της οναμαστικης τχυτητας, στην παραξη ομως ακομη δεν εχω δει αντιστοιχη διαφορα.

Εμενα παλι περιμενα διπλασιασμο απο 512 στα 1024 και βλεπω σημερα τ απογευμα 768!!! Μα ειναι με τα καλα τους??? τι στο διατανο σε σταδια θα κανουν την αναβάθμιση πρωτα Χ1,5 και μετα Χ2???

για ριξτε μια βοηθεια

εχω οτενετ 384 ληγει τον δεκεβριο να περιμενω την αναβαθμιση μαλλον 768 η' να παω 1024
αν παω τωρα στα 1024 με 20.5 ευρο μεσα σε ενα χρονο που θα ειμαι υποχρεωμενος να εχω την συνδεση δεν θα καλυτερεψουν τα πραγματα μην πληρωνω τζαμπα :chinscratch: :confused:

Oριστε μολις τους ειπα βλαβη σε χαμηλη ταχυτητα, μου πηραν τηλ και το διορθωσαν στα 1024!!!!!
Για να το τεσταρουμε τωρα!

Τι διπλή ταχύτητα μας λές τώρα. Πέρνω το 134 για πληροφορίες για το θέμα μας και μου λέει το μύνημα " Ο αριθμος που καλείτε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή"

An εχεις DSL παρε 121 και δηλωσε χαμηλη ταχυτητα και θα στο λυσουν το προβλημα!