ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Τι θα κάνουμε στην έκθεση HI END.

Θα σας ΡνδιέφΡρΡ Ξ½Ξ± στΞ?σΡτΡ το σύστημά σας στο πΡρίπτΡΟ

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.
Και να μπορέσουμε να συζητήσουμε με αυτούς τους ανθρώπους που διαθέτουν 1000-5000 Ευρώ, όπως κάνουμε και μέσα στο forum. Αυτό το βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρον προσωπικά, αντίθετα από μια συζήτηση που θα περιστρέφεται γύρω από τους πικνωτές, τις αντιστάσεις, τα cross κτλ.

Άποψή μου έτσι?

Όταν είπα "να προσελκήσουν κόσμο στα μαγαζιά τους" δεν το είπα κακόβουλα. Μην παρεξηγηθώ...

Αυτό που λες το σκέφτηκα κι εγώ και το έχω γράψει κι όλας, αλλά σε δεύτερη σκέψη, υπάρχει η πιθανότητα διαφορετικά κομμάτια να μην τεριάζουν μεταξύ τους και τελικά το αποτέλεσμα να μην βγει όπως το σκεφτόμαστε.

Για το DIY που ανέφερες, πιστεύω ότι δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον από εκθετικής πλευράς για τον κόσμο που θα έρθει, γιατί ελάχιστοι είναι αυτοί που φτιάχνουν μόνοι τους σε σχέση με το σύνολο που αγοράζουν και ίσως αυτό καταλήξει παρεΐστηκο στο τέλος και για λίγους μόνο που φτιάχνουν που θα μιλάνε μεταξύ τους για πικνωτές και αντιστάσεις που το μεγαλύτερο μέρος του πληθησμού, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου δεν καταλαβαίνουν τίποτα από αυτά.

Είμαι της γνώμης, ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθησμού που ασχολείτε με το "άλθημα" διαθέτει ένα ποσό της τάξεως των 1000-5000 Ευρώ για να αγοράσει κάτι έτοιμο. Κατά την γνώμη μου λοιπόν, καλύτερα είναι να δείξουμε κάτι, που θα αναφέρεται σε αυτούς τους ανθρώπους και που πιστεύω ότι δεν θα το έχει κανένας επαγγελματίας εκθέτης. Όλοι θα κατεβάσουν πάλι τα σουπερ ντούπερ συστήματα των 30.000 Ευρώ για να προσελκήσουν κόσμο στα μαγαζιά τους.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουμε ένα δωμάτειο μόνοι μας. Έχουν μόνο 3-4 "μικρές" αίθουσες αν θυμάμαι καλά και αρκετές που είναι μεγαλύτερες. Και επιδή δε νομίζω ότι θα πάρει κάθε εκθέτης μια αίθουσα για τον εαυτό του, γιατί αμφιβάλω ότι φτάνουν για όλους, το ποιό πιθανό είναι να μας βάλουν σε μια μεγάλη αίθουσα, μαζί με άλλους εκθέτες, όπως θα είναι και οι περισσότεροι άλλωστε.

Καλό μεσημέρι

Δηλαδή τί θα κάνουμε, θα κάνουμε ανταγωνισμό BestBuy στους αντιπροσώπους ή θα πάμε κόντρα στα συστήματα των δεκάδων χιλιάδων ευρώ που θα έχουν παραδίπλα.
Είμαστε ερασιτέχνες και αγαπάμε τις συσκευές που μπορούν να αναπαράγουν σωστά την αγαπημένη μας μουσική.
Και αυτό μπορούμε να το δείξουμε άνετα με diy κατασκευές.Δεν είμαστε αντιπρόσωποι ούτε πουλάμε μηχανήματα.
Οσο για το κόστος που λές η προτασή μας μπορεί να είναι αρκετά οικονομική σε diy επίπεδο και να παίζει και καλά.
Για παράδειγμα το setup μπορεί να είναι ηχεία Fostex 127e, ενισχυτής λαμπάτος SE ή ψηφιακός από κάποιο κίτ της 41hz, ένα usb Dac της τάξης των 250 ευρώ και ένα pc.

Τι τσακώνεστε βρέ παιδιά;-bye-

Αφού είπαμε,μπορείτε να φέρετε,όποιο σύστημα θέλετε.Οτι θα κάνουμε,στο χώρο μας είναι για μάς και δεν μας απασχολεί τι θα κάνουν οι υπόλοιποι.

Τώρα τι θα στήσουμε σαν φόρουμ,είπαμε δεν το λέμε.Θα είναι έκπληξη.

Δηλαδή τί θα κάνουμε, θα κάνουμε ανταγωνισμό BestBuy στους αντιπροσώπους ή θα πάμε κόντρα στα συστήματα των δεκάδων χιλιάδων ευρώ που θα έχουν παραδίπλα.
Είμαστε ερασιτέχνες και αγαπάμε τις συσκευές που μπορούν να αναπαράγουν σωστά την αγαπημένη μας μουσική.
Και αυτό μπορούμε να το δείξουμε άνετα με diy κατασκευές.Δεν είμαστε αντιπρόσωποι ούτε πουλάμε μηχανήματα.
Οσο για το κόστος που λές η προτασή μας μπορεί να είναι αρκετά οικονομική σε diy επίπεδο και να παίζει και καλά.
Για παράδειγμα το setup μπορεί να είναι ηχεία Fostex 127e, ενισχυτής λαμπάτος SE ή ψηφιακός από κάποιο κίτ της 41hz, ένα usb Dac της τάξης των 250 ευρώ και ένα pc.

Συμφωνω και γω. Πολυ χαμηλων τονων συστημα, με ισως laptop>usb dac> ternds> fullrange

Eνισχυτικο ισως και κανενα κινεζο λαμπατο και ηχειο ισως και κανα Dallas να τους ταρακουνησουμε λιγο:grinning-smiley-043

Συγνώμη, αλλά που τα διάβασες αυτά που λές?

Δεν μίλησα πουθενά για ανταγωνισμό με ακριβότερα συστήματα, ούτε για best buy. Είπα να δείξουμε κάτι, που θα ενδιαφέρει τον περισσότερο κόσμο που θα παραβρεθεί εκεί από πλευράς αγοράς (κατά την γνώμη μου), για να μην καταλήξει κατά την άποψή μου ο χώρος του AVClub σε μια συζήτηση που θα συμμετέχουν λίγοι-ελάχιστοι και θα περιστρέφεται γύρω από πικνωτές, αντιστάσεις κτλ γιατί είναι κάτι άγνωστο στους περισσότερους και επιπλέον ότι κάτι τέτοιο δεν θα υπάρχει από κανέναν ή σχεδόν κανέναν εκθέτη, γιατί όλοι θα έχουν ακριβά σύνολα. Και όταν είπα ότι έχω θέσει υποψηφιότητα για το σύστημα που έχω, είπα ότι το έκανα, για τους παραπάνω λόγους και επιπλέον για να συζητήσουμε τους περιορισμούς που έχει ένα "φτηνό" σύστημα σε μικρούς χώρους. Αν σε μπέρδεψε αυτό που ανέφερα για τις καλές ηχογραφήσεις, το είπα για να γίνει μια συζήτηση για τους περιορισμούς κτλ πάνω σε μια βάση και όχι στον αέρα και όχι από πλευράς σύγκρισης. Και γι' αυτό κι όλας το ανέφερα μετά από αυτό που είπα για τους περιορισμούς. Εξάλλου δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί ένα σύστημα των 2.000 με ένα των 30.000. Μπορείς να τα διαβάσεις όλα, είναι γραμμένα.

Τέλοσπάντων. Ας αποφασίσουν αυτοί που είναι αρμόδιοι για το θέμα. Εμείς την γνώμη μας λέμε και όποιος θέλει θέτει υποψηφιότητα με τους όρους που υπάρχουν στην αρχή του θέματος και δεν περιορίζουν κανέναν.

Re: Απάντηση: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Τι θα κάνουμε στην έκθεση HI END.

Τι τσακώνεστε βρέ παιδιά;-bye-

Αφού είπαμε,μπορείτε να φέρετε,όποιο σύστημα θέλετε.Οτι θα κάνουμε,στο χώρο μας είναι για μάς και δεν μας απασχολεί τι θα κάνουν οι υπόλοιποι.

Τώρα τι θα στήσουμε σαν φόρουμ,είπαμε δεν το λέμε.Θα είναι έκπληξη.

+1 Εμείς να περάσουμε καλά και ας κάνουν ότι θέλουν οι άλλοι.

Μετά από μια ποιό προσεκτική ανάγνωση του πρώτου post του DIPIE (ξέρω άργησα πάνω από δέκα μέρες, αλλά κάλιο αργά....:flipout:) είδα ότι εκτός από τα συστήματα των μελών που έχουν βάλει υποψηφιότητα, θα υπάρξει και ένα "μόνιμο" σύστημα, το οποίο θα παίζει την μουσική. Κάνω λάθος?

Αν ισχύει το παραπάνω, τότε σημαίνει ότι τα συστήματα των 3ων μελών, απλά θα βρίσκονται εκεί, εκτός μπρίζας και χωρίς να ακουστούν καθόλου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή κατάλαβα λάθος?

Αυτό το βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρον προσωπικά, αντίθετα από μια συζήτηση που θα περιστρέφεται γύρω από τους πικνωτές, τις αντιστάσεις, τα cross κτλ.

Αυτο πιστευεις οτι ειναι το πνευμα του diy?
Λυπαμαι πολυ....

Μάλον με παρεξίγησες. Δεν μίλησα για το χόμπυ ή το πνεύμα του DIY αλλά από την συζήτηση που θα μπορούσε ενδεχομένος να ξεκινήσει κάποιος γύρω από έναν ενισχυτή που έχει φτιάξει κάποιος.

Σαν χόμπυ είναι πάρα πολύ ωραίο, πολύ δημιουργηκό και εκτός του ότι απαιτεί πολλές ικανότητες και γνώσεις από κάποιον για να το αναπτύξει, που διστυχώς δεν έχω εγω, θέλει και μεράκι και "παραδέχομαι" του ανθρώπους που μπορούν να φτιάξουν κάτι μόνοι τους, όπως και να είναι αυτό.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Τι θα κάνουμε στην έκθεση HI END.

Μετά από μια ποιό προσεκτική ανάγνωση του πρώτου post του DIPIE (ξέρω άργησα πάνω από δέκα μέρες, αλλά κάλιο αργά....:flipout:) είδα ότι εκτός από τα συστήματα των μελών που έχουν βάλει υποψηφιότητα, θα υπάρξει και ένα "μόνιμο" σύστημα, το οποίο θα παίζει την μουσική. Κάνω λάθος?

Αν ισχύει το παραπάνω, τότε σημαίνει ότι τα συστήματα των 3ων μελών, απλά θα βρίσκονται εκεί, εκτός μπρίζας και χωρίς να ακουστούν καθόλου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή κατάλαβα λάθος?

Ε όχι βέβαια.
Για πιό λόγο θα γινόταν τόση "φασαρία".
Φυσικά και θα παίζουν κι αυτά.

Επιδή δεν βλέπω να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι κρίμα να μπώ σε όλο αυτό τον κόπο χωρίς λόγο. Καλύτερα να αποσύρω την υποψηφιότητα μου.

Πάντως αυτά που θα έχετε είναι πολύ ενδιαφέροντα. Συγχαρητήρια!
-bye-

"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ AVCLUB ΣΤΗΝ HIEND SHO
Να διευκρινήσω ότι στο δωμάτιο με τα στερεοφωνικά-μουσικής θα υπάρχουν:

-Ενα πλήρες επαγγελματικό σύστημα.
-Ενα DIY σύστημα.
-Εναλλακτικά θα παίξει κι ένα με πηγή laptop+dac Benchmark(ευγενική προσφορά του Θέμη Ζαφειρόπουλου,για την διάρκεια της έκθεσης)."

:worshippy::worshippy::worshippy:

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεται, "άκουσα" ότι το ποιό ακριβό σύστημα θα είναι της Audio Visual με τα Focal Utopia, Krell Evolution, Esoteric DAC και CD player (τα καλά της TEAC δηλαδή) κτλ, που θα έχει λιανική πώληση γύρω στις 523.000 Ευρώ και το φτηνότερο θα είναι μάλον γύρω στις 3.800 από Tsakiridis devices. Μακάρι να είναι και κατάλληλοι οι χώροι για να τα ακούσουμε κανονικά και όχι αυτό το χάλι που είδαμε στην προηγούμενη έκθεση.

Last edited:
Θα είναι και η Mythos και γενικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον απ' ότι φαίνεται. Για να δούμε...

Λόγω συντονισμού και γενικής τρεχάλας τελικά σήμερα στήθηκε στο περίπτερο ένα σύστημα από την Ηχοδιάσταση η οποία πλέον σαν εταιρία δεν θα κατέβει στην έκθεση λόγω διάλυσής της.
Στο περίπτερο θα είναι και ο Παναγιώτης, ο κατασκευαστής των ηχείων της εταιρίας.
Δεν είχαμε το χρόνο να παίξουμε με DIY ενισχυτές και ηχεία ώστε να παρουσιάσουμε κάποιο καλό matching...
Την άλλη φορά. -bye-

Πάντως είστε πολύ ασυνεπείς και συγνώμη κιόλας. Είχατε πεί "όχι εταιρείες" και ξαφνικά εμφανίστηκαν η ΕΤΥΤ και ο Ζαφυρόπουλος (καλά το λέω?) και τώρα άλλη μια που είπατε ότι διαλύθηκε (ΟΚ αυτή ίσως δεν πιάνεται). Και κανένας δεν βγήκε να πεί κάτι για την συγκεκριμένη αλλαγή. Τελικά το ένα από τα 2 περίπτερα του AVClub, έγινε ΕΤΥΤ έτσι? Άρα, 1 περίπτερο μένει και αυτό θα έχει ένα σύστημα του Ζαφυρόπουλου. Άρα για ποιά συμμετοχή του AVClub στην έκθεση συζητάμε και διπλή κιόλας όπως είπατε? Δεν συμμετέχει το AVClub, εκτός του ότι θα παίξουν μουσική τα μέλη της μουσικής κατηγορίας σε ένα επαγγελματικό σύστημα, απλά βοηθάει κάποιες εταιρείες.

Είχατε πεί μόνο συστήματα μελών και τελικά δεν θα υπάρχει ούτε ένα σύστημα μέλους.

Μετά ανακοινώσατε DIY και τελικά ούτε DIY δεν έχετε.

Προσφέραμε να κατεβάσουμε και να στήσουμε 2 "γήινα" συστήματα που δεν θα έχει ουδής αντιπρόσωπος στην έκθεση και μας παρακάμψατε και τους 2. Και μη μου πείτε ότι μόνος μου αποσύρθηκα, γιατί δεν είμαστε παιδιά... ας μην κοροϊδευόμαστε.

Εφόσον εσείς τρέχεται για να τα οργανώσετε όλα, καταλαβαίνω και συμφωνώ, ότι μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε. Η ένστασή μου είναι όμως, ότι το AVClub, ανοίκει σε όλα τα ενεργά μέλη του και κάποιος πρέπει να είναι λίγο συνεπείς με όλους αυτούς που του "δίνουν ζωή". Τουλάχιστον κάποιος να ενημερώνει.

Ο μοναδικός λόγος που έβαλα υποψηφιότητα είναι διότι μετά τα χάλια τα μάυρα που άκουσα (κατά τα δικά μου αυτιά πάντα) στην τελευταία έκθεση, ήθελα να "την πώ" στους διάφορους που βγαίνουν και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Και έχει σημασία αυτό που είπα "να συζητήσουμε τί περιορισμούς έχει ένα τέτοιο σύνολο σε ένα σαλώνι 25 τετραγωνικών". Τέλοσπάντως.

Καλημέρα και καλή συνέχεια με την έκθεση. Δεν έχω διάθεση "να την πώ" σε κανέναν, απλά με χαλάσατε πολύ με όλα αυτά.
-bye-

Status
Not open for further replies.