ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Τι θα κάνουμε στην έκθεση HI END.

Θα σας ΡνδιέφΡρΡ Ξ½Ξ± στΞ?σΡτΡ το σύστημά σας στο πΡρίπτΡΟ

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.
Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου και τους χαρακτηρισμούς.Κόψε κάτι...

Οι μέν συνάδελφοι της AV κατηγορίας,είχαν ζητήσει απο την αρχή μηχανήματα απο εταιρείες κι ανακοίνωσαν και ποιά θα είναι.Εσύ τι πρόβλημα έχεις;

Στην δική μας κατηγορία,είχαμε πεί ότι θα είχαμε και pc+dac κι επιλέξαμε το benchmark γιατί αυτό θεωρήσαμε(κι όχι μόνο εμείς) σαν βέλτιστη λύση σε προσιτή τιμή.Ποιό είναι το "σύστημα" Ζαφειρόπουλου;

Επιπλέον στήσαμε,ότι είπαμε.Ενα πλήρες επαγγελματικό σύστημα(που ανήκει στο μέλος mdvg) κι άλλο ένα απο έναν έλληνα DIYer,που δεν συμμετέχει στην έκθεση και δεν κυκλοφορεί πιά τόσο ενεργά στην "πιάτσα" πουλώντας κατασκευές του.

Αυτές ήταν κι οι μόνες επιλογές-προσφορές που είχαμε.Εσύ άν και έγραψα,ότι σας περιμένουμε να στηθούν τα συστήματά σας,έγραψες εχθές,ότι δεν το επιθυμείς και το άλλο μέλος,που προσφέρθηκε δεν μας έχει ενημερώσει ακόμα,άν θα έρθει τελικά.

Θα μπορούσαμε κάλιστα,να στήσουμε ένα σούπερ-ντούπερ σύστημα,παίρνοντας μηχανήματα απο αντιπροσώπους,που θα ήταν κι η πιό εύκολη κι άκοπη λύση,αλλά δεν το κάναμε και προσπαθήσαμε για πιό "γήϊνα" και παρεϊστικα πράγματα.

Τώρα τι θέλεις;Ζητάς και τα ρέστα,που δεν ήρθες;Σου απαγόρευσε κανείς να έρθεις;Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
Μπορείς ακόμα και τώρα άν άλλαξες γνώμη,να έρθεις και να στήσουμε μαζί,για μιά μέρα το σύστημά σου.

Last edited:
Κανένα ύφος και κανένα πρόβλημα δεν έχω. Με παρεξήγησες. Εσύ μου κάνεις επίθεση. Το ύφος μου ήταν φιλικό-απογοήτευσης. Μπορεί να κατάλαβα λάθος εγω επιδή δεν μπαίνω ιδιαίτερα σε άλλες κατηγορίες εκτός του δικάναλου, αλλά δεν είδα πουθενά ότι είπατε πως θα παίξει PC με DAC.

Last edited:
Τα ηχεία είναι της Ηχοδιάστασης, μίας εταιρίας που έχει κλείσει και απλά ο ιδιοκτήτης της μας προσέφερε τα ηχεία του για να έχουμε κάτι στο περίπτερό μας...
Ο ενισχυτής είναι DIY και δεν πωλείται πουθενά...
Το transport είναι ένα παλιό CD το οποίο δεν νομίζω ότι η εταιρία το φτιάχνει ακόμη...
Μόνο το Benchmark παρουσιάζουμε πρακτικά σαν AVClub το οποίο κατ εμέ αυτή τη στιγμή είναι στην top τριάδα συσκευών value for money στον κόσμο...

Το άλλο σύστημα είναι καθαρά επαγγελματικό για να παίζουν μουσική τα παιδιά της μουσικής κατηγορίας... Οπότε δεν βλέπω κάτι το μεμπτό...

Αν θέλεις να στήσεις ένα σύστημα πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε κιόλας. Στο περίπτερο audio του AvClub έχει σημασία η παρέα και ο χαβαλές... Έχουμε δώσει βάρος στην επικοινωνία και την παρέα.
Εμείς δεν δίνουμε βάρος στα μηχανήματα αλλά στη μουσική.
Δεν είμαστε περίπτερο εμπόρων αλλά περίπτερο καταναλωτών.

Αν ακόμη θέλεις να στήσεις το σύστημά σου εγώ θα είμαι εκεί να σε βοηθήσω. Αν πάλι όχι, πάλι εκεί θα είμαι για να πιούμε ένα ποτάκι... -bye-

Δεν θα κατεβάσω το σύστημα γιατί έχω ένσταση πάνω στο συγκεκριμένο, αλλά θα τα πούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.