Για περίπτωση ατυχήματος μιλάμε όλοι φαντάζομαι, αλλιώς τίποτα, αλλά ..μαμώτο ακόμα δεν το έχω χωνέψει να μην αλλάζει το πληκτρολόγιο! E-mail διαμαρτυρίας ΟΛΟΙ στην Samsung επειγόντως - προσωπικά θα τους πάρω και τηλέφωνο να τους τα χώσω άσκημα, στα όρια της ευγένειας βέβαια. ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝSAMSUNGΙΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΙΘΗΤΕ - ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ MAIL ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ!!!
Για το swype αναφέρθηκε ήδη. Τραβάς το κουμπί swype (είναι αυτό με το s και το i από πάνω του) μέχρι το q ή το ; ανάλογα ποια γλώσσα είναι ήδη επιλεγμένη. Μπορείς επίσης να κρατάς πατημένο το q ή το ; για να αλλάξεις γλώσσα.
Τώρα για το samsung keyboard ενεργοποιούμε το t9 και τραβάμε το space προς τα πάνω σε μία ευθεία. Αν δεν θέλουμε t9 το απενεργοποιούμε και δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Σε εμένα αν δεν το κάνω μια φορά με το t9 δεν δούλεψε χωρίς το t9. Αλλά όταν το έκανα μετά βγάζοντας το δούλεψε.
Πάντως εγώ χρησιμοποιώ το swype είναι απίστευτα γρήγορο.
Ένα ακόμα πολύ καλό tip για το swype και τα copy/paste/select. Τραβήξτε το κουμπί swype στο διπλανό κουμπί που λέει SYM και θα εμφανιστούν βελάκια home/end κλπ.
Υπερβολικός δεν νομίζω ότι είμαι, υποθέτω ότι όταν πουλάς ένα προϊόν σε μια χώρα πρέπει να είναι πλήρως λειτουργικό, και όχι να χρειάζονται "κόλπα". Αλλά βέβαια τι να πεις, όταν το iPhone πουλιόταν στους ιθαγενείς του Ελλαδιστάν, επί ένα χρόνο περίπου, χωρίς Ελληνικά! Σε άλλα μέρη που η έννοια 'Κράτος" έχει υπόσταση, θα είχαν υποχρεώσει τις εταιρειούλες να είναι κύριοι. Ούτε τα αυτονόητα δεν τηρούνται σε αυτόν τον τόπο... και φταίμε βέβαια και εμείς. Αν δεν είχε πουλήσει ούτε ένα κομμάτι η Apple, θα πρόσεχαν περισσότερο όλοι - έτσι δεν είναι?
Για το swype αναφέρθηκε ήδη. Τραβάς το κουμπί swype (είναι αυτό με το s και το i από πάνω του) μέχρι το q ή το ; ανάλογα ποια γλώσσα είναι ήδη επιλεγμένη. Μπορείς επίσης να κρατάς πατημένο το q ή το ; για να αλλάξεις γλώσσα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.