Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Από ότι διαβάζω στο γαλλικό web τέλος οχτώβρη αναμένεται η πλήρης νέα version 2.2

Αν και προσωπικά δεν με απασχολεί... :elefant:

Βρε παιδιά χωρίς παρεξήγηση δηλαδή...

Λύσεις υπάρχουν, ακόμα και ερασιτεχνικά να το πας πάλι γρήγορα και εύκολα αλλάζεις γλώσσα...

O φίλος μας Tάσος Oικονόμου είναι από ΤΟ σημαντικότερο πρόβλημα που δεν το πήρε τελικά!

Τα σχόλια είναι δικά σας...

σκεφτείτε να ακούσουμε και τα λιγότερο σημαντικά μειονεκτήματα του μηχανήματος!

Επειδή γράφω κανονικά κείμενα όπως άλλωστε κι εδώ στο forum, η εναλλαγή μπορεί και να είναι 5-6 φορές μέσα σε ένα μήνυμα/sms κλπ. Και ναι είναι εκνευριστική και απαράδεκτη η εναλλαγή με menu εν έτη 2010.

Ξαναλέω για μένα.

Αλλά θα μου πεις τι ψάχνεις....εδώ άλλοι ακριβοπληρώνουν τα iphone4 γνωρίζοντας το πρόβλημα της λήψης.

Οπως βλεπεις Τασο, κανενα τηλεφωνο δεν ειναι τελειο.. Με την διαφορα οτι το προβλημα της ληψης λυνεται με μια θηκη που ετσι και αλλιως εσυ θα εβαζες..
Μεινε τωρα με το 3GS και σταματα να ενοχλεις τον κοσμο! :D

Re: Απάντηση: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Επειδή γράφω κανονικά κείμενα όπως άλλωστε κι εδώ στο forum, η εναλλαγή μπορεί και να είναι 5-6 φορές μέσα σε ένα μήνυμα/sms κλπ. Και ναι είναι εκνευριστική και απαράδεκτη η εναλλαγή με menu εν έτη 2010.

Ξαναλέω για μένα.

Αλλά θα μου πεις τι ψάχνεις....εδώ άλλοι ακριβοπληρώνουν τα iphone4 γνωρίζοντας το πρόβλημα της λήψης.
Φαντάζομαι θα διάβασες παραπάνω ότι δεν είναι θέμα η αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιο έτσι (χωρίς χρήση menu φυσικά);

Επανάληψη, γιατί κι εγώ την χρειάστηκα για να το εμπεδώσω:
Σέρνεις το δάχτυλό σου ξεκινώντας από το σύμβολο του swype μέχρι το αντίστοιχο σύμβολο της γλώσσας (EL ή EN) και τέλος...

Σχετικό και άσχετο: μήπως πρέπει να ανοίξουμε νήμα για εφαρμογές Android?

Σε εμένα στο πληκτρολόγιο της Samsung.....όποιο γράμμα ή σημείο να σύρω προς τα επάνω.....μου κάνει εναλλαγή πληκτρολογίου Ελληνικά-Αγγλικά :hmmmm2:

Σχετικό και άσχετο: μήπως πρέπει να ανοίξουμε νήμα για εφαρμογές Android?

Σωστός!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Σέρνεις το δάχτυλό σου ξεκινώντας από το σύμβολο του swype μέχρι το αντίστοιχο σύμβολο της γλώσσας (EL ή EN) και τέλος...

Σωστός!

3 δεπτερόλεπτα χαλαρά μου παίρνει να αλλάξω γλώσσα εφόσον έχω το πληκτρολόγιο ανοιχτό

Απλά πράγματα και γρήγορη αλλαγή γλώσσας!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Φαντάζομαι θα διάβασες παραπάνω ότι δεν είναι θέμα η αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιο έτσι (χωρίς χρήση menu φυσικά);

ναι αλλά ισχύει με χρήση swype πληκτρολόγιου και όχι qwerty.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Έγραψα και για το qwerty. Πιθανόν απλώς να πρέπει να ενεργοποιήσεις αρχικά το T9 και μετά παίζει και χωρίς αυτό. "Τραβάς" το space προς τα πάνω και αλλάζει η γλώσσα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Ούτος η άλλος το swype είναι μια απόλαυση, όσο το χρησιμοποιώ τόσο πιο γρήγορα και σωστά γράφω!

Eχω πάθει πλάκα γράφει μόνο του!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Ούτος η άλλος το swype είναι μια απόλαυση, όσο το χρησιμοποιώ τόσο πιο γρήγορα και σωστά γράφω!

Eχω πάθει πλάκα γράφει μόνο του!!!

Πρέπει να προσέχουμε μην το συνηθίσουμε και μετά είμαστε σαν χαζοί στα απλά πληκτρολόγια :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Πρέπει να προσέχουμε μην το συνηθίσουμε και μετά είμαστε σαν χαζοί στα απλά πληκτρολόγια :flipout:

Εντάξει ας μην υπερβάλλουμε κιόλας...

θα μας την "πέσει" και ο Τάσος που έχει πάντα μια "κακιά" κουβέντα να πει για το Galaxy S...:angel:

P.S.
Συγχαρητήρια για τα πρώτα σου 1.000 Post!!!

Last edited:
Απο χθές ξεκίνησε το update Froyo (2.2) μέσω Kies για το Galaxy S σε πολλές χώρες τις Ευρώπης(έχει ξεκινήσει απο Βόρεια Ευρώπη) . Θα πρέπει να έχετε κατεβάσει το τελευταίο Kies update (15 Oct 2010).Σύντομα θα ειναι διαθέσιμο και για την Ελλάδα.

Re: Απάντηση: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Απο χθές ξεκίνησε το update Froyo (2.2) μέσω Kies για το Galaxy S σε πολλές χώρες τις Ευρώπης(έχει ξεκινήσει απο Βόρεια Ευρώπη) . Θα πρέπει να έχετε κατεβάσει το τελευταίο Kies update (15 Oct 2010).Σύντομα θα ειναι διαθέσιμο και για την Ελλάδα.

Καλόοο... γιατί κάποιες εφαρμογές δεν τις βλέπω καν στο market, και μου κουνιότανε το συνεταιράκι μου με το desire, το οποίο όμως πωλείται - αγορασμένο τον Αύγουστο, πάντα σε θήκη και με ζελατίνα οθόνης.

Όπως αναφέρω και στο νήμα των εφαρμογών Android, λόγω ορισμένων πολύ καλών (εφαρμογών), ο χρόνος χρήσης του Γαλαξία Σ έχει αυξηθεί με αποτέλεσμα η μπαταρία να είναι οριακή. Το πλεονέκτημα βέβαια σε σχέση με τον "αρχηγό" είναι ότι την αλλάζεις μόνος σου, οπότε μπορείς να έχεις μια δεύτερη στην τσέπη. Ψάχνοντας είδα στο ebay κάτι θηριώδεις που φθάνουν τα 3600mA! Το μειονέκτημά τους είναι ότι πάνε πακέτο με έξτρα πλάτη, για να χωρέσουν. Βρήκα όμως και τυπικού μεγέθους στα 1800mA, δηλαδή +20% διάρκεια - θεωρητικά τουλάχιστον. Παράγγειλα μια (με εγγύηση παρακαλώ!) και θα σας αναφέρω τα σχετικά, αφού την τεστάρω ανελέητα...

Λοιπόν το "πείραξα" κι εγώ... Άλλο πράγμα - σκοτώνει!

Ένα θεματάκι με τους dialers: έβαλα τους Smart dialer, Dialer One, αλλά όταν πατάω τα κουμπιά ψάχνουν με νούμερα ΚΑΙ με γράμματα, κοίταξα στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι. Μήπως ξέρετε κάποιον τρόπο?

Όπως αναφέρω και στο νήμα των εφαρμογών Android, λόγω ορισμένων πολύ καλών (εφαρμογών), ο χρόνος χρήσης του Γαλαξία Σ έχει αυξηθεί με αποτέλεσμα η μπαταρία να είναι οριακή. Το πλεονέκτημα βέβαια σε σχέση με τον "αρχηγό" είναι ότι την αλλάζεις μόνος σου, οπότε μπορείς να έχεις μια δεύτερη στην τσέπη. Ψάχνοντας είδα στο ebay κάτι θηριώδεις που φθάνουν τα 3600mA! Το μειονέκτημά τους είναι ότι πάνε πακέτο με έξτρα πλάτη, για να χωρέσουν. Βρήκα όμως και τυπικού μεγέθους στα 1800mA, δηλαδή +20% διάρκεια - θεωρητικά τουλάχιστον. Παράγγειλα μια (με εγγύηση παρακαλώ!) και θα σας αναφέρω τα σχετικά, αφού την τεστάρω ανελέητα...

Ήρθε, κι όπως φαίνεται οι Κινέζοι μαθαίνουν πολύ γρήγορα! Τσίγκινο κουτάκι προσεγμένο, ζελατίνες μέσα για να μην κουδουνίζει κ.λ.π. Τα πάντα στα κινέζικα, εκτός από τα στοιχεία, και τα Q pass. Καλή δείχνει την έβαλα, φόρτισα και σε καμιά εβδομάδα που θα πιάσω max γέμισμα, θα σας πω τι ψάρια πιάνει...