Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

APN ON/OFF WIDGET είναι το ένα και το TrafficCounter το άλλο.
Τα χρησιμοποιούν και τα δύο χιλιάδες χρήστες απροβλημάτιστα.
Το μπλέξιμο εικάζω ότι το προκάλεσε το APN γιατί ο Μιχάλης είχε εγκατεστημένα πολλά και διαφορετικά προφίλ.

Γιωργο και γω αυτο νομιζω οτι την εκανε , γιατι αν θυμαμαι καλα μου ειχε αλλαξει και την διευθυνση και δεν εμπαινε καθολου Ιντερνετ.
Τωρα που τα εγραψες ,θα τα κατεβασω ενα ενα και θα δω τελικα πιο εκανε την ζημια.
Οχι τιποτα αλλον αλλα το TrafficCounter ειναι πολυ χρησιμο.

Επιβεβαιωνω οτι την ζημια την εκανε το APN on/off.
Εγκατεστησα ξανα το TrafficCounter και ολα καλα.
Επισης διαβασα και στα σχολια του Apn στο market, οτι και σε αλλο Samsung δεν δουλευε.

Παντως αν χρησιμοποιεις το τηλ full power η μπαταρια του αδειαζει για πλακα...ειδικα αν το εχεις σε 3g ....καληνυχτα σας!!!!!
Οταν το εχεις σαν τηλεφωνο και μονο, σε gsm μεχρι και 4 ημερες!!!!

Last edited:
Επιβεβαιωνω οτι την ζημια την εκανε το APN on/off.
Εγκατεστησα ξανα το TrafficCounter και ολα καλα.
Επισης διαβασα και στα σχολια του Apn στο market, οτι και σε αλλο Samsung δεν δουλευε.

Παντως αν χρησιμοποιεις το τηλ full power η μπαταρια του αδειαζει για πλακα...ειδικα αν το εχεις σε 3g ....καληνυχτα σας!!!!!
Οταν το εχεις σαν τηλεφωνο και μονο, σε gsm μεχρι και 4 ημερες!!!!

Όντως μου έχει κρατήσει με μόνο ''gsm'' χρήση 5 μέρες γεμάτες!

Να σας ρωτησω κατι τις???
Οταν εισαι στο Ινερνετ και κατεβαζεις διαφορα πραγματα, τι ειναι αυτο που δουλευει στο τηλεφωνο και "ρουφαει" τοση μπαταρια???

Εχθε το πρωϊ πχ, μεσα σε ενα εικοσαλεπτο μου ειχε κατεβασει την μπαταρια κατα το 1/4 και μετα που βγηκα απο το Ιντερνετ αλλα ειχα αφησει ανοιχτο και το 3g και την συνδεση δεν καταναλωσε, μεχρι τωρα που γραφω, καθολου μπαταρια.
Επισης οταν ειναι ανοιχτο το gps ,παλι λιγοτερη μπαταρια καταναλωνει σε σχεση με την ιδια ωρα στο Ιντερνετ.
Υπαρχει καμμια εξηγηση????

Πρώτα από όλα η οθόνη τρώει πολύ ενέργεια για να είναι φωτεινή και να μπορείς να βλέπεις πράγματα όσο είσαι στο internet. Δεύτερον ο επεξεργαστής των τηλεφώνων δεν τρέχει συνέχεια με την ονομαστική του ταχύτητα αλλά μπορεί να την αυξομειώνει ανάλογα με τις ανάγκες. Αλλάζοντας την ταχύτητα του επεξεργαστή συνήθως έχουμε και ταυτόχρονη αύξηση της τάσης λειτουργίας του (θέλει περισσότερη ενέργεια για να πάει πιο γρήγορα). Οι αλλαγές αυτές συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να έχει αλλάξει η ταχύτητα πολλές φορές (πχ όταν ζητάς μια σελίδα τρώει ενέργεια, για να σου παρουσιάσει flash στη σελίδα θέλει πολύ επεξεργαστική ισχύ, όταν τελικά την έχει κατεβάσει όλη στη μνήμη του κινητού και μπορεί και στην παρουσιάζει μπορεί να ξαναρίξει τη συχνότητα λειτουργίας).
Το ανοικτό gps που λες αν δεν τρέχεις πρόγραμμα δρομολόγησης πάλι δεν καταναλώνει καθόλου ενέργεια.
Όσο για το σήμα, ναι το 3G καταναλώνει περισσότερο, αλλά πίστεψέ με καταναλώνει λιγότερο αν είσαι κάπου με φουλ σήμα από κάπου που αγκομαχάει να πιάσει το κινητό σήμα (μια γραμμή) ακόμη και με 2G.

Re: Απάντηση: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Όσο για το σήμα, ναι το 3G καταναλώνει περισσότερο, αλλά πίστεψέ με καταναλώνει λιγότερο αν είσαι κάπου με φουλ σήμα από κάπου που αγκομαχάει να πιάσει το κινητό σήμα (μια γραμμή) ακόμη και με 2G.

Συμφωνω μαζι σου
Στην δουλεια με πολυ καλο σημα 3G δεν καταναλωνει τιποτα,οταν το γυρισω σε 2g και παω σπιτι που εχω χαλια σημα ,'ρουφαει' καργα!!

Τελικα νομιζω οτι ο επεξεργαστης καταναλωνει γιατι το gps σε κανονικη λειτουργεια και με την οθονη φυσικα να δειχνει συνεχεια, στο μισαωρω ειναι σαν να μην εχει καταναλωσει τιποτα.

Απάντηση: Re: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Reset με τον 2ο τρόπο, αν δεν δουλέψει με τον 3ο: http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1055971208&postcount=124

Επανάληψη: Backup τα πάντα, γιατί σβήνουν όλα - και η κάρτα μνήμης αν έχεις!!!

Ολα καλα!
Εκανα οτι μου ειπατε και δειχνει πως τρεχει πολυ καλα!
Δεν χρειαστηκε να ξαναπερασω το 2,2!
Ηταν ηδη μεσα!
Ολα επανηλθαν με το Back Up!
Τα μηνυματα πως τα επαναφερω?
Τα ειχα σωσει στον υπολογιστη!
Τελος το ανανεωμενο Samsung Kies ειναι Itunes Look.Καλο!!!-bye-

Γεια σας έχω ένα galaxy s το οποίο όμως δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση Android.
Η έκδοση που έxει είναι η 2.1 update 1.Το Kies μου λέει ότι δεν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη έκδοση αναβάθμισης.Βλέπω όμως ότι αρκετοί το έχουμ περάσει.Μπορείτε να μου πείτε πως γίνετε και αν χάνεται η εγγύηση αμα το κάνω.Επίσης εψαξα για εφαρμογή backup μέσα στο kies αλλα το μόνο που έχει είναι να κάνω export της επαφες το memo εικονες μουσική βιντεο.Εϊναι αυτός ο μόνος τρόπος για backup?Επίσης είδα ότι δεν υπάρχει επιλογή για Sms.Ευχαριστώ

κάνε ενημέρωση (update) πρώτα στο kies που έχεις, δοκίμασε το κάποιες φορες θα "δει"...
κάποια στιγμή την νέα ενημέρωση και θα στην περάσει, πλέον όλοι από όπου(εταιρία) και να το έχεις πάρει έχουν περάσει την ενημέρωση!

Θα σε παιδέψει λίγο (kies είναι αυτό σκατά δηλαδή) αλλα θα τα καταφέρεις!

αν όχι, κατέβασε το kies από την Samsung την νέα version 2 finale η ενημέρωση για το 2.2 είναι μέσα 100%
ανεξαρτήτως από που το έχεις πάρει εταιρία κτλ...

Και δεν χρειάζεται να κάνεις backup σου κρατάει τα πάντα εκτός και κάνεις hard reset στο τέλος...

που ΔΕΝ βλέπω το λόγο!!

Η εγγύηση γιατί να χάνεται?? μια αναβάθμιση της εταιρίας είναι που καλύπτει ΟΛΑ τα bugs

(και όχι μόνο)του smart δεν βλέπω λόγο να χάνεται η εγγύηση αλίμονο!

Last edited:
Δεν το είδα να το λέει κάποιος και μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση...

Όσοι κάνατε αναβάθμιση σε 2.2 δεν προσέξατε μεγάλη αύξηση της αυτονομίας??

Εγώ έχω πάθει πλάκα έως και το διπλό!

Κάνω άνετα 4 μέρες τώρα...!:award::award:

Τώρα που το λες, ναι έχει διαφορά. Πιθανόν να είναι ο λόγος που καθυστερεί το Gingerbread, κάτι διάβασα στο xda developers για battery drain με την official 2.3.3 που διέρευσε...

Δημήτρη αν έχεις νέα πάνω σε αυτό το θέμα θα μας ενδιάφερε να μάθουμε από

που προέρχεται αυτήν η μεγάλη διαφορά στην αυτονομία!

Πάντως μετά την αναβάθμιση τέλος τα bug άλλο τηλέφωνο, είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Το kies βεβαια όλες οι versions μ@λ@κίζονται έντονος!:motz:

Και αυτό το αναφέρω γιατί σε έχω δει σε άλλο topic που αναφέρεις ότι

η τελευταία version που παίζει καλά, είσαι ο μοναδικός φαίνεται...:chinscratch:

Τώρα που το λες, ναι έχει διαφορά. Πιθανόν να είναι ο λόγος που καθυστερεί το Gingerbread, κάτι διάβασα στο xda developers για battery drain με την official 2.3.3 που διέρευσε...

Καμία σχέση παιδιά!
Με 2.3.3 ακόμα καλύτερη αυτονομία και από official 2.2. και από 2.2.1 που έχουν βγει παντού εκτός από Ελλάδα!
Και έλεος ακόμα 2.2 και ΚΙΕΣ χρησιμοποείτε;

Απάντηση: Re: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Καμία σχέση παιδιά!
Με 2.3.3 ακόμα καλύτερη αυτονομία και από official 2.2. και από 2.2.1 που έχουν βγει παντού εκτός από Ελλάδα!
Και έλεος ακόμα 2.2 και ΚΙΕΣ χρησιμοποείτε;

λίγο πιο "ψιλά" φίλε μου σε παρακαλώ τι χρησιμοποιείς εσύ??

Και που να την βρω την νέα αναβάθμιση??

Ευχαριστώ Νίκος

H GINGER 2.3.3 υπάρχει για την ώρα (αυτό βρίσκω εγώ) όχι σε τελική version αλλα μόνο σε BETA,

που από ότι έχω διαβάσει είναι ελλιπής και με πολλές δυσλειτουργίες!!!

Η 2.2.1 επίσημα θα κυκλοφορήσει την άλλη βδομάδα εδώ στην γαλλία (ανάλογα εταιρία)

που όσοι την έχουν περάσει ήδη δεν είδαν καμια αλλαγή...

κάποιοι αναφέρουν καλύτερη ταχύτητα στην πλοήγηση του λογισμικού που ok το αφήνω ασχολίαστο!

Τέλος πάντων με το 2.2 είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα αυτά που πέρασα, (bugs)κτλ

έχει μεταμορφωθεί είναι σε όλα Top!

πολύ δύσκολα θα βάλω μπελάδες στο κεφάλι μου!

θα αφήσω να περάσει καιρός και να κινηθώ εκ του ασφαλούς!!!

Last edited: