Νίκο υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Η πανέξυπνη MOTOROLA δεν έχει βγάλει ακόμη την αναβάθμιση σε Froyo που την έχει υποσχεθεί σχεδόν 6 μήνες τώρα για το Milestone και το πάει από μήνα σε μήνα. Βάλε σε αυτό ότι έχει κλειδωμένους bootloader που σημαίνει ότι πραγματικά custom rom δεν μπορεί να υπάρξει (αυτό που γίνεται είναι η φόρτωση πχ του gingerbread πάνω σε πυρήνα από beta froyo που έχει διαρρεύσει).
Και να σκεφτείς ότι η Motorola διαφήμιζε στις συσκευασίες των κινητών της ότι υποστηρίζουν flash, πράγμα που θα ισχύει μετά την αναβάθμιση σε froyo. Κοινώς πούλαγε ένα τηλέφωνο με χαρακτηριστικά που θα του ενεργοποιήσει λίγο πριν το βγάλει από την αγορά.
Η Samsung φέρεται πολύ καλύτερα πίστεψέ με.
Πάντως τελικά οι συσκευές της google είναι και οι καλύτερες από πλευράς αναβαθμίσεων, συμβατότητας κλπ.
Καλά αν αρχίσουν τέτοια , θα κάνουν τρελά πάρτι στην apple και το iOS
http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231081909
"Η Google, πάντως, όχι μόνο απομάκρυνε τις εφαρμογές, αλλά φρόντισε και να τις απενεργοποιήσει στις συσκευές όπου είχε εγκατασταθεί, αξιωποιώντας μια λειτουργία που σχεδιάστηκε ειδικά για την εξουδετέρωση ιών."
εχουν και τετοια δικλίδα με τα μηλα? η μηπως δεν υπαρχουν αντιστοιχα θέματα?
εντελως τυχαία http://www.applebitch.com/2011/01/17/ios-users-may-need-malware-and-virus-protection-in-2011/
Νικο δεν ξερω αν φταιει η συσκευη ή τα προγραμματα.ΝΑΙ είμαι απογοητευμένος γενικά, πήρα το Galaxy S προκειμενου
να είχα και ένα καλο GPS, ok θα μου πεις δεν ήξερες δεν ρώταγες??...
Όχι που δεν με πάει...
αλλά ok περίμενα αρχικά κάτι εφάμιλλο με ένα καλό GPS...
Το εχω λιγες μερες και στην διαδρομη Πειραια Μοσχατο μου τα κανει θαλασσα!!!
βεβαια ειναι και δυσκολη διαδρομη με ολες αυτες τις γεφυρες, αλλα το Mlς εκει ειναι κλασεις πανω.
Επισης μου λεει αλλα ´νταλλων στα μετρα πριν την στροφη.
Και χρησιμοποιει και την φωνητική οδηγια "ανοιχτη στροφη¨που ακομα προσπαθω να καταλαβω τι εννοει.
Εσυ με τα μετρα που γραφει πριν σε βαλει να στριψεις, δεν εχεις προβλημα???
αλλά για 19,90 for ever...
Παιδια καλησπερα.
Η αδελφη μου εχει το Galaxy-S εδω και περιπου 4 μηνες σε vodafone δικτυο.
Γενικα το τηλεφωνο καλο , αλλα μετα που της περασα μεσω Kies την 2,2 Froyo κανει παρα μα παρα πολλα κολληματα και ειναι παρα πολυ αργο!
Να φανταστειτε μιλαει στο τηλεφωνο και πρεπει να πατησει και 6 φορες τον τερματισμο κλησης για να κλεισει τη συνδιαλεξη!
Ουτε πολλες εφαρμογες εχει , ουτε ειναι στα ορια η χωρητικοτητα της μνημης.
Τι προτεινετε?
Να παει σε καποιο Service η' να του κανω καποιο reset με καποιο τροπο?
Πες μας ντε και για ποια apps πρόκειται, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.