Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Προχειρη εκτιμηση για το Sygic aura......μετριοτατο (για να μην πω τιποτα πιο βαρυ!!)

Μπροστα στο Mls destinator ...αστο καλυτερα!!

Νίκο υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Η πανέξυπνη MOTOROLA δεν έχει βγάλει ακόμη την αναβάθμιση σε Froyo που την έχει υποσχεθεί σχεδόν 6 μήνες τώρα για το Milestone και το πάει από μήνα σε μήνα. Βάλε σε αυτό ότι έχει κλειδωμένους bootloader που σημαίνει ότι πραγματικά custom rom δεν μπορεί να υπάρξει (αυτό που γίνεται είναι η φόρτωση πχ του gingerbread πάνω σε πυρήνα από beta froyo που έχει διαρρεύσει).
Και να σκεφτείς ότι η Motorola διαφήμιζε στις συσκευασίες των κινητών της ότι υποστηρίζουν flash, πράγμα που θα ισχύει μετά την αναβάθμιση σε froyo. Κοινώς πούλαγε ένα τηλέφωνο με χαρακτηριστικά που θα του ενεργοποιήσει λίγο πριν το βγάλει από την αγορά.
Η Samsung φέρεται πολύ καλύτερα πίστεψέ με.

Πάντως τελικά οι συσκευές της google είναι και οι καλύτερες από πλευράς αναβαθμίσεων, συμβατότητας κλπ.

Φιλε μου Γιώργο,

ΝΑΙ είμαι απογοητευμένος γενικά, πήρα το Galaxy S προκειμενου
να είχα και ένα καλο GPS, ok θα μου πεις δεν ήξερες δεν ρώταγες??...

Όχι που δεν με πάει...

αλλά ok περίμενα αρχικά κάτι εφάμιλλο με ένα καλό GPS...

τέλος πάντων..!

Μετά, από πολλές δυσκολίες ψαξίματα κτλ λύση 100% με το ξυπνητήρι ΔΕΝ βρήκα...

παρόλο αναβάθμιση άλλες εφαρμογές κτλ...

1 στης 10 περίπου ΔΕΝ χτυπάει..!

Με συγχωρείς δηλαδή αλλά δίνοντας 500 του πούστη ας δουλεύουν κάποιες ΒΑΣΙΚΕΣ λειτουργίες ΑΨΟΓΑ!

Αυτή η σαχλαμάρα το kies τι σου λέει??

Κανένα ΔΕΝ μου δουλεύει σωστά, ΚΑΝΕΝAAA...

Tρεις τουλάχιστον versions έχω κατεβάσει ΟΛΕΣ με προβλήματα,

σέρνονται δεν παίζουν επηρεάζουν πολύ το PC, δυσλειτουργίες, γραφικά κτλ κτλ..

ΑΙΣΧΟΣ!

Το έχω δοκιμάσει το kies σε 3 διαφορετικά PC και λογισμικά, vista, ΧΡ και win7,

ΕΛΕΟΣ...σε κανένα δεν παίζει σωστά!

Τα θετικά τώρα εντάξει όλοι τα ξέρουμε, πολύ καλή εικόνα μεγάλη,
ωραίες εφαρμογές από την "μαμά" μεγάλη χωρητικότητα μνήμης κτλ κτλ αλίμονο...

διαφορετικά θα το είχα πετάξει από το παράθυρο!

και γενικά έχει καλυτερεύσει...!

πριν έβγαζα 1 φόρα την ημέρα την μπαταρία, τώρα ΔΕΝ το έχω ξανακάνει μετά την αναβάθμιση!

Βέβαια παίζει ρόλο και τι ζητάει καθένας...

Eχω φίλους με το ίδιο μοντέλο που δεν το έχουν πειράξει(αναβάθμιση κτλ)

και είναι ΥΠΕΡ ευχαριστημένοι!

Last edited:
Αφού το έχεις ψάξει βάλε καμία ανεξάρτητη διανομή (CyanogenMod ή κάτι τέτοιο). Το hardware δεν είναι άσχημο.
Αυτό με το ξυπνητήρι στο κάνει και με άλλη εφαρμογή έκτος από αυτή που έχει default.
Για gps έχει δοκιμάσει μήπως το iGO με το αντίστοιχο skin για την ανάλυση του κινητού σου?

Καλά αν αρχίσουν τέτοια , θα κάνουν τρελά πάρτι στην apple και το iOS

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231081909

"Η Google, πάντως, όχι μόνο απομάκρυνε τις εφαρμογές, αλλά φρόντισε και να τις απενεργοποιήσει στις συσκευές όπου είχε εγκατασταθεί, αξιωποιώντας μια λειτουργία που σχεδιάστηκε ειδικά για την εξουδετέρωση ιών."

εχουν και τετοια δικλίδα με τα μηλα? η μηπως δεν υπαρχουν αντιστοιχα θέματα?
εντελως τυχαία http://www.applebitch.com/2011/01/17/ios-users-may-need-malware-and-virus-protection-in-2011/

Last edited:
"Η Google, πάντως, όχι μόνο απομάκρυνε τις εφαρμογές, αλλά φρόντισε και να τις απενεργοποιήσει στις συσκευές όπου είχε εγκατασταθεί, αξιωποιώντας μια λειτουργία που σχεδιάστηκε ειδικά για την εξουδετέρωση ιών."

εχουν και τετοια δικλίδα με τα μηλα? η μηπως δεν υπαρχουν αντιστοιχα θέματα?
εντελως τυχαία http://www.applebitch.com/2011/01/17/ios-users-may-need-malware-and-virus-protection-in-2011/

αν δεν κατεβάζουμε ότι δωρεάν crap π@π@ρι@ βρίσκουμε στο store δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα...

...όπως και στους υπολογιστές δηλαδή...

Re: Απάντηση: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

ΝΑΙ είμαι απογοητευμένος γενικά, πήρα το Galaxy S προκειμενου
να είχα και ένα καλο GPS, ok θα μου πεις δεν ήξερες δεν ρώταγες??...

Όχι που δεν με πάει...

αλλά ok περίμενα αρχικά κάτι εφάμιλλο με ένα καλό GPS...
Νικο δεν ξερω αν φταιει η συσκευη ή τα προγραμματα.
Στο δικο μου galaxyS το gps πιανει ΚΑΙ μεσα στο σπιτι (τσεκαρισμενο με διαφορα προγραμματα που χρειαζοντε το gps) αλλα με το Aura που εβαλα ειναι για τα πανηγύρια.(υποψη οτι στο navimania υπαρχουν φιλοι που λενε τα...καλυτερα για το Aura!!!!)
Οποτε η μονη λυση ειναι να τα σκασουμε και να βαλουμε ολα τα προγρμματα που ειναι διαθεσιμα ,για να δουμε πιο ειναι το καλυτερο....ή για να ειμαι πιο ακριβης πιο μας αρεσει καλυτερα.

Σημειωνω οτι η συσκευη ειναι απολυτως απειραχτη.

mdvg χρησιμοποιώ το aura σε iphone, moto defy, και galaxy tab ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ και ειμαι μακραν ικανοποιημενος. Χρήση σχεδόν καθημερινή.

Το εχω λιγες μερες και στην διαδρομη Πειραια Μοσχατο μου τα κανει θαλασσα!!!
βεβαια ειναι και δυσκολη διαδρομη με ολες αυτες τις γεφυρες, αλλα το Mlς εκει ειναι κλασεις πανω.
Επισης μου λεει αλλα ´νταλλων στα μετρα πριν την στροφη.
Και χρησιμοποιει και την φωνητική οδηγια "ανοιχτη στροφη¨που ακομα προσπαθω να καταλαβω τι εννοει.
Εσυ με τα μετρα που γραφει πριν σε βαλει να στριψεις, δεν εχεις προβλημα???

Απάντηση: Re: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Το εχω λιγες μερες και στην διαδρομη Πειραια Μοσχατο μου τα κανει θαλασσα!!!
βεβαια ειναι και δυσκολη διαδρομη με ολες αυτες τις γεφυρες, αλλα το Mlς εκει ειναι κλασεις πανω.
Επισης μου λεει αλλα ´νταλλων στα μετρα πριν την στροφη.
Και χρησιμοποιει και την φωνητική οδηγια "ανοιχτη στροφη¨που ακομα προσπαθω να καταλαβω τι εννοει.
Εσυ με τα μετρα που γραφει πριν σε βαλει να στριψεις, δεν εχεις προβλημα???

οχι δεν εχω προβλημα απλα βλεπω σε ποιο στενο ειναι η στροφη κ στριβω, δε εχω καθυστερηση στο στιγμα και δε δινω καν σημασια σε μετρα να σου πω την αληθεια. το μονο που μου κανει ειναι να με βγαλει σε κανενα παραπλευρο δρομο σπανια αλλα το διορθωνει γρηγορα. κεντρο που εχω παει καποιες φορες με ψηλα και πυκνα κτιρια ζοριστηκε μια φορα αλλα με πηγε παιζει ρολο και ο δεκτης GPS με το λογισμικο του στο os. περιθωρια βελτιωσης υπαρχουν σιγουρα, μου αρεσει παρα πολυ το interface ομως και το εχω βολευτει, γκαφες κανουν ολα τα μαραφετια αυτα, η ανθρωπινη λογικη σκεψης εχει δουλεια για να προσομειωθει.

Οι δικές μου εντυπώσεις από το Aura είναι αρκετά καλές, οι φωνητικές εντολές είναι συνήθως έγκαιρες σε αντίθεση με το Navigon, το οποίο καθυστερούσε χαρακτηριστικά. Τα γραφικά του καλά, μου έχει κολλήσει μια-δυο φορές αλλά όταν το ξανανοίξω "θυμάται" την διαδρομή. Σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά για 19,90 for ever...

αλλά για 19,90 for ever...

Πολυ σωστα....δεν ειναι για τα μπαζα και για αυτην την τιμη ειναι ..τιμιοτατο.
Απλα εχοντας στο νου το Mls λεμε αυτα που λεμε...προχτες που τα εβαλα και τα δυο μαζι για διαδρομη Καλλιθεα Πειραια το μεν mls σε πηγαινε μονο του το δε Aura ηθελε προσπαθεια για να καταλαβεις τι εννοουσε.
Παντως και το Aura θα σε φτασει στο προορισμο σου .

Παιδια καλησπερα.
Η αδελφη μου εχει το Galaxy-S εδω και περιπου 4 μηνες σε vodafone δικτυο.
Γενικα το τηλεφωνο καλο , αλλα μετα που της περασα μεσω Kies την 2,2 Froyo κανει παρα μα παρα πολλα κολληματα και ειναι παρα πολυ αργο!
Να φανταστειτε μιλαει στο τηλεφωνο και πρεπει να πατησει και 6 φορες τον τερματισμο κλησης για να κλεισει τη συνδιαλεξη!
Ουτε πολλες εφαρμογες εχει , ουτε ειναι στα ορια η χωρητικοτητα της μνημης.
Τι προτεινετε?
Να παει σε καποιο Service η' να του κανω καποιο reset με καποιο τροπο?

Παιδια καλησπερα.
Η αδελφη μου εχει το Galaxy-S εδω και περιπου 4 μηνες σε vodafone δικτυο.
Γενικα το τηλεφωνο καλο , αλλα μετα που της περασα μεσω Kies την 2,2 Froyo κανει παρα μα παρα πολλα κολληματα και ειναι παρα πολυ αργο!
Να φανταστειτε μιλαει στο τηλεφωνο και πρεπει να πατησει και 6 φορες τον τερματισμο κλησης για να κλεισει τη συνδιαλεξη!
Ουτε πολλες εφαρμογες εχει , ουτε ειναι στα ορια η χωρητικοτητα της μνημης.
Τι προτεινετε?
Να παει σε καποιο Service η' να του κανω καποιο reset με καποιο τροπο?

να του κάνεις reset και θα φτιάξει. Μόνο πάρε backup πρώτα γιατί όλα σβήνουν.

Πάντως δοκιμάστε αν μπορείτε να βρείτε το iGO που έχει βγει και υποστηρίζει την ανάλυση των συσκευών αυτών με χάρτη της Navteq ή της Teleatlas.

Παιδια το αναφερω σαν γεγονος που συνεβει σε εμενα και οχι γενικοτητα....απλα ,λαβετε το υποψην σας.
Βρεθηκαμε με το Γιωργη τον Κυριακαρακο και αφου μου εκανε κατι ταχυρυθμα μαθηματα περι widget (επιτελους πηρα μυρωδια τι περιπου παιζει) μου προτεινε να κατεβασω δυο apps που ηταν πραγματικα πολυ χρησιμα.
Το ενα ανοιγε και εκλεινε το Ιντερνετ και το αλλο μετρουσε τον ογκο δεδομενων.
Τα εβαλα και τα δυο ταυτοχρονα,οποτε δεν μπορω με ασφαλεια να σας πω πιο ευθυνεται, αλλα μου εκαναν το τηλεφωνο ως προς την συνδεσιμότητα με το Ιντερνετ.....μπαχαλο.
Αλλαξε μονο του το Apn ,δεν εμπαινε με τιποτα στο Ιντερνετ και δεν εβγαζε 3g σημα!!!!
Τα απεγκατεστησα αλλαξα και την apn διευθυνση με την σωστη και το τηλεφωνο ειναι τωρα μια χαρα.

Ομως τα apps αυτα τα εχει ο Γιωργης στο δικο του Motorola και δουλευουν αψογα.

Συμπερασμα...
1) προσοχη στα apps και,
2) τα εγκαθιστουμε ενα ενα για να ξερουμε, αν γινει η στραβη,ποιο μας την εκανε.

Last edited:
Πες μας ντε και για ποια apps πρόκειται, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι...

Επίσης να ενημερώσω και εγώ για μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή.
Λέγεται noled
https://market.android.com/details?id=com.led.notify&feature=search_result
και σου εμφανίζει στην οθόνη (Όσο είναι σβηστή) εικονίδια για αναπάντητες κλήσεις μηνύματα κτλ.
Έχει αρκετές ρυθμίσεις, για να πειραματισμό και στο δικό μου Galaxy (froyo 2.2) δουλεύει μια χαρά!

Πες μας ντε και για ποια apps πρόκειται, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι...

Εμ...αμα θυμομουνα το ονομα δεν θα το εγραφα λες?????:flipout:

Μου τα εδωσε μασημενη τροφη ο Γιωργος και στην οθονη ειχε μονο τα εικονιδια....απο τον πανικο μου να τα βγαλω ουτε που συγκρατησα το ονομα τους.-bye-