Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Με αριστερό κλικ, επιλέγεις το τηλέφωνο (GT-I9000 λογικά), οπότε αριστερά βγάζει τις επιλογές "Βασικές πλ.", "Συγχρονισμός", "Εισαγωγή-εξαγωγή", "Δημιουργία αντ.ασφ.". Προσοχή αν έχεις επαφές στο outlook μπορεί να γίνει χάος, κάνε back up από όλα...

Κατέβασε τελικά την 2.2. και μάλλον εξακολουθεί να σέρνεται για να μην πω ότι πάει και λίγο πιο αργά.Του συναδέλφου έχει την 2.2.1
Κατά την διάρκεια της αναβάθμισης μου έβγαλε μνμ ότι η αναβάθμιση απέτυχε(κάπως έτσι) και μου ζητούσε να κοπιάρω έναν κωδικό προκειμενου να κάνει ασφαλή εγκατάσταση(πάλι κάπως έτσι).
Η αλήθεια ειναι οτι εκει τα χρειάστηκα,τελικά όμως το τηλέφωνο επαναλειτούργησε χωρίς να έχει χαθεί τίποτα,πέραν των shortcuts.

Απάντηση: Re: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Με αριστερό κλικ, επιλέγεις το τηλέφωνο (GT-I9000 λογικά), οπότε αριστερά βγάζει τις επιλογές "Βασικές πλ.", "Συγχρονισμός", "Εισαγωγή-εξαγωγή", "Δημιουργία αντ.ασφ.". Προσοχή αν έχεις επαφές στο outlook μπορεί να γίνει χάος, κάνε back up από όλα...

Έχει αυτά που λες,πλήν του "Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας".

Πιστεύω ότι έκανες εξακρίβωση στο "πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο" πια έκδοση(firmware) είναι έτσι??

Γιατί δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά αλλα το 2.2 πετάει!!

Συνεπώς κάτι δεν έκανες καλά!

Eγώ έχω 2.2.1 εδώ και λίγες μέρες και δεν έχει αλλάξει τίποτα...!

όπως πήγαινε σφαίρα με το 2.2 πάει και με το 2.2.1

Μα από εκεί είδα την έκδοση.Το ότι μου έβγαλε το μνμ που γράφω παραπάνω την ώρα της εγκατάστασης μήπως παίζει κάποιο ρόλο?

Κάνε συγχρονισμό, θα σου αντιγράψει τις επαφές στο outlook... Μετά κάνε hardware reset με τον 2ο τρόπο http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1055971208&postcount=124 , αν δεν δουλέψει με τον 3ο, μην κολώνεις το έχω κάνει 2-3 φορές.

Να το κάνω,αλλά τι θα κερδίσω?Δεν θα χάσω όλα μου τα δεδομένα? (και δεν εννοώ μόνο τις επαφές).

Εγώ κάνω ενημέρωση μέσο kies βέβαια αλλά μου ανοίγει παραθυράκι μέσο της εταιρίας
που μου δίνει τηλέφωνο net κτλ (orange) και η orange στην κάθε ενημέρωση σε ρωτάει
σου προτείνει νέα αναβάθμιση εφόσον υπάρχει η ψάξιμο και αλλαγή διόρθωση λαθών κτλ...

Τι να σου πω δεν ξέρω πως "παίζει" μέσο της samsung!

Κάνε ότι σου προτείνει ο Δημήτρης ΔΕΝ νομίζω να έχεις άλλη επιλογή!

Καλό κουράγιο!

Δεν το τολμάω αν δεν μου απαντήσει ο Δημήτρης.Στο κάτω-κάτω μέχρι να δω το καινούριο του συναδέλφου, ήμουν μια χαρά:flipout:

Μπορείς να σώσεις και άλλα δεδομένα, φωτογραφίες, βίντεο, μουσικές κ.λ.π. χειροκίνητα. Από ρυθμίσεις->Ασύρματη επικοινωνία->Ρυθμίσεις usb, επιλέγεις "να γίνεται ερώτηση κατά την σύνδεση". Όταν συνδέσεις με το καλώδιο το τηλέφωνο στον υπολογιστή, ανοίγει επιλογή στην οθόνη του κινητού "συσκευή απθήκευσης", την επιλέγεις οπ'οτε από τον υπολογιστή πλέον βλεπεις τα περιεχόμενα και κάνεις drag & drop σαν να είναι εξωτερικός σκληρός. Μετά ΒΓΑΖΕΙΣ την κάρτα SD για να μην στην σβήσει (αν δεν θέλεις) και προχωράς...

Καλησπερα παιδια,

Μετα απο οριμη σκεψη αποφασισα να αγορασω τον Γαλαξια οπως τον αποκαλειτε!Πρωτη φορα θα αγορασω καποιο smartphone και πιο συγκεκριμενα Samsung! Εχω διαβασει ολα τα post σας και τα κυριοτερα προβληματα που αντιμετωπισατε ηταν το GPS και η αλλαγη γλωσσας!Ομως αναφερατε και κατι πραγματα για αναβαθμησεις κι ετσι.. Τι παιζει με ολα αυτα? αυτη την στιγμη που μιλαμε στην αγορα με τι εκδοση κυκλοφορει? κολαει?Αν θελει καποιος μπορει να επικοινωνησει μαζι μου μεσω mail! Ειμαι νεο μελος εδω και δεν ξερω πολλα πραγματα και λογω του ο,τι ειμαι νεος και πανω στον ενθουσιασμο μου δεν διαβασα καποια πραγματα 2 ερωτησεις :

1)Αυτο το τοπικ ειναι μονο για τους κατοχους του Galaxy?
και 2) Μπορειτε να μοθ στιλετε link με καταστηματα για φθηνοτερο Galaxy?ολα τα καταστηματα τα επωνυμα 400-450... εγω μεσω skroutz το βρηκα 350!
Ευχαριστω!!

Το topic είναι μόνο για το Galaxy, δεν χρειάζεται να είσαι κάτοχος βέβαια, δημοκρατία έχουμε!
Η έκδοση που φοράνε τα περισσότερα είναι η 2.2, σταθερή, γρήγορη, χωρίς προβλήματα, εκτός κι αν φορτώσεις 150 εφαρμογές...
Από skroutz παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς αν είναι Αντιπροσωπίας, να επιμένεις λιγάκι γιατί υπάρχει διαφορετική πολιτική για "παράλληλες" εισαγωγές, καλύπτεσαι μεν αλλά δεν έχεις collect κ.λ.π.

Μεσω skroutz βρηκα το υποκαταστημα και ειναι ολα ΟΚ! 2 χρονια εγγυηση! κατι για 2.3 που ειπατε τι πρεπει να κανω γιατι ειμαι και ψιλο-ασχετος! Σημερα παντως πηγα το ειδα και απο κοντα και επαθα μια πλακα... για τα λεφτα του καλο εργαλειο φαινεται! Εσεις που ξερετε περισσοτερα μαγαζια "εμπιστα" θα μπορουσατε να βρειτε κατι πιο φθηνο απο 350? Ευχαριστω! :coool:

Δεν ξέρουμε έμπιστα, γι αυτό ρωτάμε και κρατάμε απόδειξη. Την 2,3 θα έλεγα να την αφήσεις, είναι λίγοι περίεργη ιστορία. Καλύτερα να περιμένεις την επίσημη ...

Πολύ καλό! πάρτο!!!

πας όμως αμέσως για αναβάθμιση σε 2.2 διαφορετικά θα έχεις προβλήματα!

Άπαιχτο με 2.2 θα το ευχαριστηθείς δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ!

2.3 ξεχαστώ για την ώρα, όπως λέει και ο δημήτρης...

εγώ έχω σοβαρές επιφυλάξεις και για το 2.2.1..

2.2 και τα μυαλά στα κάγκελα!

Last edited:

Κατά 99,9% εχουν την 2.2.1 και όχι την 2.1 που γράφουν έχοντας μάλλον ξεχάσει την αρχική καταχώρηση.
Φίλος και συνάδελφος αρχικά και εγώ αργότερα,πήραμε από τον παρακάτω 2 συσκευές που ενω γράφει ότι εχουν φορτωμένο το 2.1,είχαν την 2.2.1.
Σε σύγκριση με το δικό μου Galaxy που έχει μεσω αναβάθμισης το 2.2,τα 2 αυτά τηλέφωνα με την 2.2.1 κυριολεκτικά πετάνε!!!
Eίναι δικές τους εισαγωγές με 2 χρόνια εγγύηση,όχι όμως από την Samsung στην Ελλάδα,αλλά από το κατάστημα που έχει γίνει η εισαγωγή(μάλλον Αγγλία).
Το λίνκ:
http://www.open365.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=117778