Αν μιλαμε για αυτον, νομιζω παντως οτι ειναι μοντελο 2001. Δε μου χτυπαει παραξενο να μην υπαρχουν ανταλλακτικα σε στοκ.
Αν μιλαμε για αυτον, νομιζω παντως οτι ειναι μοντελο 2001. Δε μου χτυπαει παραξενο να μην υπαρχουν ανταλλακτικα σε στοκ.
Ναι, αυτός είναι. Διαβάζω και ακούω όμως ότι η σειρά αυτή - και όχι μόνο - είχε υποστήριξη πενταετίας!
Άσε που ο άσχετος νόμιζα ότι τα Hi Fi είναι αθάνατα...
κανένα Hi Fi δεν είναι αθάνατο. απλά τα παλιά επισκευάζονται και πολλες φορές παίζουν σαν καινούργια ή και καλύτεραΆσε που ο άσχετος νόμιζα ότι τα Hi Fi είναι αθάνατα...
Μην το λες...
Ακόμη ακούω τον παλιό μου ενισχυτή στον αδελφό μου και μου πέφτουν τα σαγόνια.
Και μιλάμε για ενισχυτή 30 ετών.
Σε καποιο βαθμο θα συμφωνησω μαζι σου.Ομως δεν ειναι παντα ετσι.Υπαρχουν βινταζ μηχανηματα που σημερα απλα μας υπενθυμιζουν ποσο μπροστα ηταν πριν 30 χρονια,τοσο ηχητικα αλλα και οσον αφορα το engineering τους.Πολλες φορες,μετα απο τα 30 χρονια τους, μας αποδεικνυουν οτι ακομη και σημερα ειναι αλλα τοσα μπροστα απο σημερινα αντιστοιχα.Πιστεύω ότι ένα μηχάνημα 30ετίας ή έστω 20+ ετίας,θα δείξei την ηλικία του παίζοντας με σύγχρονα αναλυτικά ηχεία.
Mikro Seiki
(τι; χρειάζεται να γράψω και τίποτα άλλο; )
Σε καποιο βαθμο θα συμφωνησω μαζι σου.Ομως δεν ειναι παντα ετσι.Υπαρχουν βινταζ μηχανηματα που σημερα απλα μας υπενθυμιζουν ποσο μπροστα ηταν πριν 30 χρονια,τοσο ηχητικα αλλα και οσον αφορα το engineering τους.Πολλες φορες,μετα απο τα 30 χρονια τους, μας αποδεικνυουν οτι ακομη και σημερα ειναι αλλα τοσα μπροστα απο σημερινα αντιστοιχα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.