Αναπηρία Τώρα

μαγκες ειναι μια ωραια κουβεντα εδω μη την χαλαμε με μια παρανοηση μιας λεξης !!!!!!

αντε και ειναι κριμα για το θεμα και τους ανθρωπους που αφορα ......

Re: Απάντηση: Αναπηρία Τώρα

Δεν καταλαβαίνω που το πας ... Αντι να μου πεις , εννοούσα την μέθοδο που κατεβάζει την ράμπα κλπ κλπ κλπ , προσπαθείς να με βγάλεις κακό;

Εγώ δεν το πάω πουθενά ,
απλά παραθέτω αποδείξεις ότι μπορεί κανείς να διαβάσει και να καταλάβει την
πρόταση ασχέτως από ένα ορθογραφικό λάθος
όταν υποτιμούν την νοημοσύνη μου τα παίρνω.
Στο κάτω κάτω δεν είναι κακό να αναγνωρίζει κανείς το λάθος του.

παντως η ανυπαρξια ... αλλα και η κατασταση των υπαρχοντων ελληνικων πεζοδρομιων ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ !!!!

περιτο να πω πως οι αναπηροι δεν εχουν καμια ελπιδα να περασουν απεναντι ...

ασε και τα μηχανακια που βολευονται πολυ καλα πανω σε πεζοδρομια ....

Το άρθρο δεν αναφερόταν στην ανορθογραφία αλλά στο ανακάτεμα των γραμμάτων ... Αυτό που με δυσαρεστεί είναι ότι δεν κατάλαβα εξ' αρχής τι εννοούσες και αντί να πεις εντάξει μωρέ συμβαίνουν και λάθη ( 2, ένα εγώ που κατάλαβα για κλήση τροχαίας και ένα εσύ που έγραψες κλήση αντί για κλίση ... ) κρατάς μία θέση ...

Ε, ρε πούστη μου, εντάξει βρε ξεκολλάτε, νομίζετε ότι εμείς οι τρίτοι δεν καταλάβαμε ότι έχετε και οι δύο κάπου δίκιο και άδικο??

Άλλο είναι το γαμη!!!@#νο το θέμα!!!

Ρε παιδιά για μια λαμακία τώρα θα κακιώσετε?:argue:

Αφού δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε.....

Είναι που είναι και η ώρα κάπως περασμένη,

δεν χτυπάμε κανα ποτάκι όλοι μας να χαλαρώσουμε?

Άντε γειά μας!!!:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Αναπηρία Τώρα

Ρε παιδιά για μια λαμακία τώρα θα κακιώσετε?:argue:

Αφού δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε.....

Είναι που είναι και η ώρα κάπως περασμένη,

δεν χτυπάμε κανα ποτάκι όλοι μας να χαλαρώσουμε?

Άντε γειά μας!!!:ADFADF1:

:ernaehrung004::ernaehrung004:

Ξέρετε για την συναισθηματική νοημοσύνη? Για την ικανότητα να χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά όχι μόνο το μυαλό αλλά και το συναίσθημα σε ότι κάνουμε, και κυρίως στην επικοινωνία? Οι διαφορές είναι συχνά τόσο μεγάλες που μπορούμε να μιλάμε μέχρι και για αναπηρία σε αυτό τον τομέα! Εξηγεί αρκετά τις διαφορές σε προσεγγίσεις θεμάτων με τρόπο που οδηγούν πολύ συχνά σε άσκοπες τριβές αντιπαραθέσεων.
Βασικά κομμάτια, αγάπη, φόβος, ανασφάλεια, χαρά, λύπη και οι τρόποι που αλληλεπιδρούν με το μυαλό μας μεταβάλλοντας συμπεριφορές πολλές φορές ασυναίσθητα...
Παραδοσιακά οι γυναίκες τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα στην συναισθηματική νοημοσύνη "πιάνοντας σήματα" και λεπτές διαφορές στην ομιλία, στην έκφραση, στην κίνηση και στην στάση του σώματος που οι άντρες απλά δεν παρατηρούμε καν!

Γιατί βρε παιδιά ?
Ξέρετε καμιά υγιή κοινωνία που να τρέχουν όλα μια χαρά και ήσυχα?
Σε μια υγιή κοινωνία υπάρχουν και διαμάχες και χαβαλές
Μια τέτοια κοινωνία είναι και το avclub
Εγώ τα πήρα με μια φράση του joh3ph αλλά δεν έγινε και τις πο&^$#$νας
Το θέμα είναι, πως μπορεί να ξεπεραστεί μια τέτοια φάση
Σίγουρα το πληκτρολόγιο είναι άτιμο πράγμα και μπορεί εύκολα
Να γίνει η πατάτα από τον οποιονδήποτε.