Αναρχία (?) και αναρχικοί (?)

Re: Απάντηση: Αναρχία (?) και αναρχικοί (?)

Νίκο υπερβάλλεις . Οι όποιες λέξεις θεωρείς ότι θα έπρεπε να μπουν με αποσιωπητικά , είναι πλήρως ενταγμένες οργανικά στο κείμενο και στο στυλ γραφής που έχει υιοθετήσει ο συγγραφέας του και που δεν διαφέρει σε τίποτα από κείμενα αντίστοιχα ή παρόμοια σε περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας ( ακόμη και editorial τέτοιου τύπου έχω δεί και έχω διαβάσει κατά καιρούς ) . Ας μην γινόμαστε πουριτανοί και εκτός πραγματικότητας .

Προσυπογράφω.

Όσο για την ουσία του θέματος που άνοιξε ο Πέτρος, κότες υπάρχουν παντού. Δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο δεν θα υπήρχαν στο χώρο των λεγομένων αντιεξουσιαστών. Εδώ που τα λέμε δηλαδή, ποτέ δεν κατάλαβα το αίτιο αυτής της ομελέτας. Γιατί σπάνε αυγά; Για να το παίξουν ισχυροί και καλά, έναντι των MAT, για να ξεδίνουν καίγοντας, ή απλά για να κλέβουν υπολογιστές από όποια σχολή βρουν μπροστά τους;

Last edited:
Για τα προηγουμενα: Δεν υπαρχει λογος για παρεξηγησεις, αφου δεν παρατηρησα καποιον ερειστικο τονο. Παντως για την ιστορια..
Είμαι της άποψης ότι όταν οι λεγόμενες "κακές" λέξεις δε χρησιμοποιούνται κακοπροαίρετα θα πρέπει να επιτρέπονται, πόσο μάλλον στην περίπτωση που συμπεριλαμβάνονται σε ήδη γραμμένα κείμενα, των οποίων μαλιστα είναι αναπόσπαστο κομμάτι.. (Κανείς δε θα περίμενε να διαβάσει ενα κείμενο αυτού του χώρου με ωραιοποιημένους χαρακτηρισμούς, θα ήταν τουλάχιστον γελοίο.)
Γενικότερα, ας μην ωθούμαστε σε μια "φυτοζωή" ανάλογη των συνανθρώπων μας στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού στην κοινωνία των οποίων οτιδήποτε μη politically correct απαγορεύεται, στο βαθμό που έχουν ξεχάσει να ζουν, να σκέφτονται, και να αμφισβητούν.

Στο θέμα μας τώρα:

Ένας αντιεξουσιαστικός χώρος, στη μορφη που τον βλεπουμε (επιθεσεις, καταστροφες) για να έχει νόημα θα πρέπει να βρισκόμαστε σε καθεστώς δικτατορίας, ή τελοσπάντων, σε κάποιο άλλο πολίτευμα που θα απαγορεύει τον ελεύθερο λόγο.
Σε περίοδο δημοκρατίας, δε μπορω να φανταστω οταν καποιος θελει να πει την αποψη του, τι τον υποχρεώνει να τη διατυπώσει καταστρεφοντας δημόσια περιουσία.
Ως φοιτητής στο ΕΜΠ, περνώντας αρκετες μέρες στο ιστορικό κτίριο της Πατησίων, είχα και έχω την τύχη να κυκλοφορώ ανάμεσα σε τέτοιους ανθρώπους οι οποίοι (γιατι???) έχουν βρει εκεί το στέκι τους και το "ασυλο" τους. Εχω βρεθει να διαβαζω προκηρυξεις τους, ακομα και να συζηταω για λιγο με καποιους απ'αυτους..
Κανείς δεν κατάφερε ποτέ να μου εξηγήσει το μοντέλο του για εναν καλύτερο κόσμο. Και οι καραμέλες περί ειρήνης, ισότητας κλπ που κατά καιρους ακουμε, αυτο-αναιρούνται τη στιγμη που οι κύριοι πιάνουν τα ρόπαλα..
Δεν θα πω τίποτα άλλο, μια και οπως καποιος δηλωσε παραπανω, ειναι μια τεραστια ιστορια, που οπως και καθε αλλη πολιτικη ιστορια, δεν εχει μεσα καλο ή κακό, άσπρο ή μαύρο.. το μόνο που θα πω είναι ότι προσωπικά προσβάλλομαι βλέποντας το Πολυτεχνείο, το πανεπιστήμιο που κρατάει την Ελλάδα ψηλά στον κόσμο, το Πολυτεχνείο μεσα στο οποιο κοινωνικοποιείται και πολιτικοποιείται πλήθος νέων σήμερα, το Πολυτεχνείο που έζησε ηρωικές στιγμές στο παρελθόν, το Πολυτεχνείο όπου άνθρωποι με αληθινά κότσια και αληθινά ιδανικά έχυσαν το αίμα τους.. με προσβαλει να βλεπω να καταστρεφεται απο τζαμπα μαγκες.. που στα πλαισια μιας δικης τους λογικης θεωρουν δικαιωμα τους να το καπηλευονται (μην ξεχναμε την ιστορια με τις νεες εστιες που κατοικουνται απο αναρχικους, οι οποιοι απλα αρνουνται να φυγουν με αποτελεσμα οι φοιτητες να μην εχουν που να μεινουν και να πληρωνουν 350ρια για ενα 2αρι), και να το καταστρεφουν.

Last edited:
Απο κει και περα.. για την ουσιαστικη ιδεολογια των ανθρωπων αυτων, ειλικρινα θα ηθελα οποιος ξερει να μου πει οτιδηποτε παραπανω. γιατι θελω να καταλαβω.. και ισως ακομα και να συμφωνησω σε πολλα.. Αλλα ποτε δε θα συμφωνησω σ'αυτες τις πρακτικες.

Εγω συμφωνω με τον ΜΑΕΣΤΡΟ πιο πανω αλλα και με τα παιδια πιο πριν για το κειμενο και τις επιμαχες λεξεις Μ@ ......μπιιιιιπ !!! Κ@..........μπιιιιιιιιιπ

που ηταν και τυπωμενες στο κειμενο !!!!!!!

Δεν θεωρω πως χαλαει το Φορουμ αν κανει καποιος κοπυ σε ενα κειμενο αυτουσιο !!!

ειδαλως θα λεμε σε καθε φραση ... Φτου τζισσσ κακα ....

τελος παντων στο Θεμα Αναρχικων τωρα ......

μια φραση που ειχα δει σε εναν τοιχο γραμμενη τα λεει Ολα !!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΓΑΛΕΡΑ !!!!

η αλλιως πρεπει να εχεις @ρ........μπιιιιιιιιπ.@ για να εισαι Αγωνιστης και οχι αδερφη κλαιουσα......

Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους :

Α. Έκανα μια παρατήρηση στον Πέτρο (περισσότερο για να μην έχουμε επανάληψη του ιδίου "παραπτώματος" και όχι γιατί ήρθε το τέλος του κόσμου) ο οποίος από ότι φαίνετε το κατάλαβε και τον ευχαριστώ για αυτό.

Β. Καλώς η κακώς το Avclub έχει κανόνες και Γενικό Διαχειριστή ο οποίος είναι υπεύθυνος για ότι γράφεται εδω μέσα, και υποχρεωμένος να παρεμβαίνει "όταν πρέπει".

Γ. Το "όταν πρέπει" όσο είμαι Γ.Δ. θα το αποφασίζω μόνος μου κατά συνείδηση, αν έχετε φίλοι συνφορουμίτες κάποιο πρόβλημα με την "πάρτη μου" μπορείτε να με πάρετε τηλέφωνο να το συζητήσουμε, ή μπορείτε να ζητήσετε την απομάκρυνση μου στις προτάσεις.

Δ. Αν νομίζετε πως υπάρχει κάποιος ειδικός κανόνας λειτουργίας που επιτρέπει σε κάποια μέλη που δε λέω αγαπούν και υποστηρίζουν το Avclub να ασκούν κριτική κάθε φορά που υπάρχει διαχειριστική παρέμβαση ή ακόμη χειρότερα να επιβάλουν τη δική τους "διαχείρηση" υπεράνω των διαχειριστών τότε φίλοι μου για μένα είσαστε σε λάθος δικτυακό χώρο.

Για μένα το θέμα κλείνει εδώ και δεν επιθυμώ καμία συνέχεια ελπίζοντας ότι θα σεβαστείτε την επιθυμία μου.

Μάλλον έχω παρανοήσει για το ποιοι φίλοι μου έχουν σημειωμένο το τηλέφωνο μου γιατί δεν με πήρε κανείς ακόμα. Ας το διωρθόσουμε λοιπόν το τηλέφωνο μου είναι 6974858476

Η δική μου άποψη είναι ότι το κείμενο που παρέθεσε ο Πέτρος δεν είχε κάποια θέση στο δικό μας φόρουμ.
Το δικό μας φόρουμ, αισθάνομαι, ότι δεν χρειάζεται να αναπαράγει ή να παραπέμπει σε κείμενα ή χώρους που είναι τόσο μακρυά από τη θεματολογία του.

Εν συνεχεία θεωρώ ότι η παρέμβαση του γενικού διαχειριστή ήταν μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, και μέσα σ αυτά δεν υπάρχει λόγος να απολογείται.

από την άλλη πλευρά αν και θεωρώ την τοποθέτηση των καλών μου φίλων Δημήτρη και Σπύρου, καλοπροαίρετη, νομίζω ότι σε ένα ευνομούμενο φόρουμ (αν θέλουμε και νομίζουμε ότι το δικό μας είναι) δεν είχαν θέση μετά την τοποθέτηση του γενικού διαχειριστή.

Απο κει και περα.. για την ουσιαστικη ιδεολογια των ανθρωπων αυτων, ειλικρινα θα ηθελα οποιος ξερει να μου πει οτιδηποτε παραπανω. γιατι θελω να καταλαβω.. και ισως ακομα και να συμφωνησω σε πολλα.. Αλλα ποτε δε θα συμφωνησω σ'αυτες τις πρακτικες.

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει μια τεράστια βιβλιογραφία γύρω από τις διάφορες αντιεξουσιαστικές θεωρίες και πρακτικές και τα διάφορα "είδη" αναρχισμού. Αν θες φίλε Maestro μπορώ να σου συστήσω και συγκεκριμένα βιβλιοπωλεία ή και βιβλία ακόμα. Καλό θα ήταν να μην συγχέουμε τις πρακτικές συγκεκριμένων ομάδων, με τις συνολικές πολιτικές θεωρίες και να μην βγάζουμε γενικά συμπεράσματα. Εκτός των άλλων οι προβοκάτσιες δίνουν και παίρνουν. Άσε που μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το ξύλο που έχει πέσει μεταξύ αναρχικών ομάδων για αυτές τις πρακτικές κατά καιρούς, δεν περιγράφεται. :flipout:
Παρόλα αυτά η βία δεν παύει να είναι ένα μέσο που έχει χρησιμοποιηθεί πάρα πολλές φορές από όλο το ιδεολογικό-πολιτικό φάσμα τα τελευταία 2000 χρόνια και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται και σήμερα από το Κράτος όποτε αυτό απειλείται, με τις ευλογίες μάλιστα της πλειοψηφίας των πολιτών. Άρα οι πρακτικές από μόνες τους δεν ορίζουν κάποια ιδεολογία ως καλή ή κακή εκτός αν κάποιος είναι πασιφιστής και οπαδός του Γκάντι οπότε δέχομαι την αντίρρηση. Αν όμως δεχόμαστε τη βία ως μέσο υπό συνθήκες, τότε το θέμα συζήτησης πρέπει να είναι ακριβώς αυτές οι συνθήκες. Ξαναλέω πάντως ότι κατά τη γνώμη μου πλήρης ανάπτυξη του θέματος στο φόρουμ δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει.

Chief,με όλη τήν εκτίμηση,δέν υπάρχει απ´όσο γνωρίζω περιορισμός θεματολογίας στην ´εκτός´.
Με την ίδια λογική δεν χωράνε και τα θέματα παιδείας ή ο Σαντάμ και πάει λέγοντας.
Το κείμενο που παρέθεσε ο Πέτρος αφορούσε την στάση ζωής ομάδας ατόμων που έχουν απασχολήσει έμμεσα και αλλες φορές τήν καφέ.(Πανεπιστήμιο,Αστυνομία,κ.λ.π.)
Φοβάμαι δε,ότι εάν βάλουμε και ´ιδεολογικά´κριτήρια στα κείμενα(ακόμα και εάν στην συγκεκριμένη περίπτωση αφορουσε ,κατά τήν γνωμη μου,´ιδεολογία μπούρδα´)θα αρχίσουμε να κόβουμε και να ράβουμε άσχημα.
Οσον αφορά τίς παρεμβάσεις ,δεν ζητήθηκε να αλλαξει η γνώμη του Γενικου Διαχειριστή,πόσω μάλλον απαιτήθηκε κάτι τέτοιο.
Εδώ πάντως προκύπτει κάτι καινούριο.Οταν τοποθετείται η Διαχείριση,σταματά η κουβέντα..Κατανοητό ότι δεν αλλάζει μιά ειλημένη απόφαση,αλλά η συζήτηση ειναι άλλο θέμα.
Σαν πρόσωπα και σαν ρόλοι είστε απολύτως σεβαστοί,και δεν υπάρχει πρόθεση έμπρακτης αμφισβήτησης,όταν εκφράζεται μιά άλλη γνώμη.
Χαιρομαι που αξιoλογείς θετικά το αυτονόητο(καλοπροαίρετη διάθεση,δηλαδή),αλλά δεν νομίζεις και εσύ ότι είναι υπερβολικά τα 'είσαστε σε λάθος διαδικτυακό χώρο´???
Y.Γ
Το θέμα του Thread είναι δύσκολο να αναπτυχθεί στο παρόν club και όλοι οι συνφορουμίτες,που έγραψαν ,τοκαναν σοβαρά και λιτά,χωρίς προκλησεις.Μήπως θα πρέπει να επιδεικνύεται λίγο μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα μέλη τελικά??
Υ.Γ2
Προσωπικά θα θεωρούσα αδιανόητο να ´ενοχλήσω ´τον Νικόλα για κάτι που είναι ήσσονος σημασίας.
Υ.Γ3
Ελπίζω ότι αντίστοιχες ´αυστηρές´τοποθετησεις θα υπάρχουν και στο μέλλον σε πιό σημαντικά θέματα,γιατί στο πρόσφατο παρελθόν,μάλλον το αντίθετο συνέβη και μάλιστα απεδόθησαν ´ίσες ευθύνες´σε καταφανώς άνισες καταστάσεις.

Chief,με όλη τήν εκτίμηση,δέν υπάρχει απ´όσο γνωρίζω περιορισμός θεματολογίας στην ´εκτός´.
Με την ίδια λογική δεν χωράνε και τα θέματα παιδείας ή ο Σαντάμ και πάει λέγοντας.

Eλα ντε!!! Κ. Παναγιωτιδη θα μας πεις τι εννοεις ακριβως? Τελικα το "προβλημα" ειναι το ιδιο το θεμα ή μερικες λεξεις? Αδυνατω να καταλαβω τη λογικη της διαχειρησης σε αυτη την περιπτωση. Με ποια κριτηρια δεν εχει θεση αυτο το θεμα και εχουν θεση τοσα αλλα, για τα οποια ειμαστε κυριολεκτικα ολοι ασχετοι αλλα τα συζητουμε σα να ειμαστε ειδημονες ή ακομα χειροτερα, λες και ολοι εχουμε εσωτερικη/απορρητη πληροφορηση απο το Foreign Office? Και σιγα το θεμα δηλαδη, σε σχεση με καποια αλλα. Μεχρι και απειλες για ποινικες πραξεις εχω διαβασει εδω μεσα που περασαν απαρατηρητες.

Το κείμενο που παρέθεσε ο Πέτρος αφορούσε την στάση ζωής ομάδας ατόμων που έχουν απασχολήσει έμμεσα και αλλες φορές τήν καφέ.(Πανεπιστήμιο,Αστυνομία,κ.λ.π.)

και ξαναελα ντε!!!

Εδώ πάντως προκύπτει κάτι καινούριο.Οταν τοποθετείται η Διαχείριση,σταματά η κουβέντα..

και ξανα...

Y.Γ
Το θέμα του Thread είναι δύσκολο να αναπτυχθεί στο παρόν club και όλοι οι συνφορουμίτες,που έγραψαν ,τοκαναν σοβαρά και λιτά,χωρίς προκλησεις.Μήπως θα πρέπει να επιδεικνύεται λίγο μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα μέλη τελικά??

1ον. Ειναι απαραιτητο να αναπτυχθει ενα θεμα? Οποιος εχει και θελει να γραψει κατι, ας το γραψει. 100αδες φορες εχουν αναδημοσιευθει κειμενα στο AVclub. Αλλαξε κατι απο εχτες?

2ον. Κατα τη γνωμη μου, το να παραδεχθει η διαχειρηση πως εκανε καπου λαθος ("καπου" λεω, οχι απαραιτητα σε αυτο το θεμα), της δινει μεγαλυτερη αξιοπιστία και κυρος.

Υ.Γ3
Ελπίζω ότι αντίστοιχες ´αυστηρές´τοποθετησεις θα υπάρχουν και στο μέλλον σε πιό σημαντικά θέματα,γιατί στο πρόσφατο παρελθόν,μάλλον το αντίθετο συνέβη και μάλιστα απεδόθησαν ´ίσες ευθύνες´σε καταφανώς άνισες καταστάσεις.

Συμφωνω, αν και υποψιαζομαι πως αν συζητουσα με το Σπυρο σχετικα με τις ανισες καταστασεις που εννοει, μαλλον θα διαφωνουσαμε. Αλλα τι σημασια εχει αυτο? Μονο ενας κομπλεξικος (ή πολιτικος) ψαχνει απεγνωσμενα να βρει συμφωνουντες μαζι του. Ή μηπως κανω λαθος ρε γιατρε?:chinscratch:

Φιλικα, παντα.

Last edited:
Εγώ είπα τη γνώμη μου.

Απλά.

Όμως κάνω τη διαπίστωση ότι ορισμένοι θεωρούν ότι το φόρουμ μας είναι ένας κουβάς που ο καθένας μπορεί να ρίχνει μέσα ό,τι θέλει αδιαφορώντας γιά τη συνέχεια.
Δεν είναι τόσο απλο.
Και ό ρόλος των διαχειριστών είναι να βάζουν μιά τάξη, με τον τρόπο που νομίζουν ότι διατηρείται.
Γιά να είναι κάπως ευνομούμενα τα πράγματα καλό είναι όταν οι διαχειριστές εκθέτουν την άποψή τους, στα κακώς - έστω κατά τη γνώμη τους - κείμενα να μην επεμβαίνουν "άνωθεν" "οιονεί διαχειριστές".
Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω.
Τοποθετήθηκε η διαχείριση?
Τέλος.
Αλλιώς τη χάσαμε τη μπάλα.

Φιλικά πάντα προς όλους (που έχω και την τύχη να γνωρίζω προσωπικά).
Άλλωστε φίλοι μου εδώ είμαστε χρόνια τώρα.
Διαφωνείτε με τον τρόπο διαχείρισης ?... παρακαλώ be my guests και αναλάβετε...

Απάντηση: Re: Αναρχία (?) και αναρχικοί (?)

Όμως κάνω τη διαπίστωση ότι ορισμένοι θεωρούν ότι το φόρουμ μας είναι ένας κουβάς που ο καθένας μπορεί να ρίχνει μέσα ό,τι θέλει αδιαφορώντας γιά τη συνέχεια.

Δημητρη, σε εμενα αναφερεσαι?

Εγώ είπα τη γνώμη μου.

Απλά.

Συγγνώμη αλλά εχουμε δει τοοοοοοοσα θεματα του τύπου "τι θα κάνετε τα χριστούγεννα ή τι φάγατε το μεσημέρι (προφανως υπερβαλλω, καταλαβαινετε τι εννοω) που ναι, θεωρω οτι η κατηγορια Cafe ειναι ενας κουβας στον οποιο ο καθενας μπορει να ριχνει μεσα ο,τι θελει. Αν τελικα θεωρηθει μη αξιο λογου το θεμα, τα μέλη θα το αντιμετωπισουν οπως του αξιζει με το να μην απαντησουν.
Φιλικα

Απάντηση: Re: Αναρχία (?) και αναρχικοί (?)

Συγγνώμη αλλά εχουμε δει τοοοοοοοσα θεματα του τύπου "τι θα κάνετε τα χριστούγεννα ή τι φάγατε το μεσημέρι (προφανως υπερβαλλω, καταλαβαινετε τι εννοω) που ναι, θεωρω οτι η κατηγορια Cafe ειναι ενας κουβας στον οποιο ο καθενας μπορει να ριχνει μεσα ο,τι θελει. Αν τελικα θεωρηθει μη αξιο λογου το θεμα, τα μέλη θα το αντιμετωπισουν οπως του αξιζει με το να μην απαντησουν.
Φιλικα

Παντως, αν και ακομα δε γνωριζω σε ποιον ή ποιους αναφερονταν ο κ. Παναγιωτιδης, πρεπει πλεον η διαχείριση να μας υποδειξει, ως παραδειγμα, ποια απο τα θεματα που εχουν ανεβει στην κατηγορια AVClub Cafe, δεν εμπιπτουν στο "ένας κουβάς που ο καθένας μπορεί να ρίχνει μέσα ό,τι θέλει αδιαφορώντας γιά τη συνέχεια". Με αυτον τον τροπο, ο οποίος θα γινει και οδηγος μας απο εδω και στο εξης, θα μπορει ο καθενας μας να αναγνωριζει απο πριν αν αυτο που θελει να γραψει ανηκει στα πλαισια του AVClub γενικα και της AVClub Cafe ειδικοτερα. Αν δεν γινει αυτο, θα αναγκαστω να λειτουργω εδω μεσα σα να εχει καποιος προσωπικα μαζι μου, αν και ειμαι σχεδον σιγουρος πως αυτο δε συμβαινει.

Υ.Γ. θα προτιμουσα να μην υπηρχαν καθολου κανονες, ειδικα στην AVClub Cafe. Καλυτερα να καταργηθει εντελως, παρα αυτο που γινεται.

.Καλή η επανάσταση αρκεί να υπάρχει αιτία

Το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν κι άλλα άσχετα θέματα η όχι . Σίγουρα και υπάρχουν .και η δικαιολογία γιατί το δικό μου κι όχι του αλλουνού νομίζω αρμόζει μόνο σε παιδάκια Κάποιος θα την πληρώσει και κάποιος θα την σκαπουλάρει . Κάποια στιγμή όμως πρέπει να μπει μια τάξη και δυστυχώς όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο έρχονται και η αντιδράσεις. Δεν είμαστε ούτε το βήμα του πολίτη , ούτε κουτί παραπόνων. Χαρά όλων μας θα ήταν να μην υπάρχουν ούτε προστριβές , ούτε αντιδικίες μέσα στο ηλεκτρονικό μας σπίτι . Ας φροντίσουμε λοιπόν όλοι να γίνει αυτό εφικτό έστω κι αν κάποιες φορές δεν συμφωνούμε με τα γραφώμενα κάποιου . Δεν μας χωρίζει τίποτα , αντιθέτως Μας ενώνουν τόσα πολλά

Ναι αλλα μολις το θεμα μπηκε σε παρακρατικα και αναρχικα στοιχεια της κοινωνιας μας αμεσως μπηκε στοπ. Υπαρχει καποιος λογος; Ιδεολογικος ή ο,τιδηποτε; Αρκουμαι και σε μονολεκτικη απαντηση, δεν χρειαζομαι εξηγησεις ειναι αποψη σας

Φίλε Πέτρο με φέρνεις σε δύσκολη θέση,

παραθέτεις ένα κείμενο που έχει γραφεί σε κάποιο άλλο site το οποίο είναι γεμάτο από λέξεις που αν θα ήθελες να τις γράψεις εσύ εδώ, πιθανολογώ θα αυτολογόκρινες.

Επί της ουσίας του θέματος, νομίζω πως μπορείς να τοποθετηθείς και χωρίς τη χρήση του κειμένου αυτού, ή αν τέλος πάντων σε καλύπτει και τυατίζεσε απόλυτα με τα γραφόμενα, βάλε σε παρακαλώ τα μπιπ που πρέπει.

Νικο, εχεις δικιο. Προσωπικα, δε χρησιμοποιω "κακες" λεξεις οταν γραφω εδω. Διαβασα το κειμενο μια φορα και το ανεβασα. Στην πραγματικοτητα δεν προσεξα καν τις επιμαχες λεξεις οταν το διαβαζα, αλλα και να τις προσεχα, παλι δε θα τις αλλαζα.

Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους :
Α. Έκανα μια παρατήρηση στον Πέτρο (περισσότερο για να μην έχουμε επανάληψη του ιδίου "παραπτώματος" και όχι γιατί ήρθε το τέλος του κόσμου) ο οποίος από ότι φαίνετε το κατάλαβε και τον ευχαριστώ για αυτό.

Aυτα για το θεμα των κακων λεξεων. Για αυτό και μονο με επεπληξε ο Διαχειριστης και του απαντησα. Μετα ετεθη άλλο θεμα, το αν ηταν ή όχι το θεμα που ανοιξα ασχετο ή σχετικο (με τι αραγε?) όπως φαινεται και στο παρακατω quote.

.Καλή η επανάσταση αρκεί να υπάρχει αιτία

Το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν κι άλλα άσχετα θέματα η όχι . Σίγουρα και υπάρχουν .και η δικαιολογία γιατί το δικό μου κι όχι του αλλουνού νομίζω αρμόζει μόνο σε παιδάκια

To "γιατι το δικο μου και όχι αλλουνου" το ρωτησα για να καταλαβω τι εννοειτε με την παραίνεσή σας για μη ασχετα θεματα. Για μενα πλεον είναι προφανες (δειξτε μου πως κανω λαθος) πως δεν εννοειτε τιποτα και απλα δε θελετε να το παραδεχτειτε. Ως παιδακι λοιπον, ξαναρωταω ποια θεματα της AVClub Cafe είναι "εντος θεματος" και ποιο, επιτελους, είναι αυτο το "θεμα"?

Υ.Γ. Αρκουμε και εγω σε μονολεκτικη απαντηση στην ερωτηση του konnos.

Last edited:
To "γιατι το δικο μου και όχι αλλουνου" το ρωτησα για να καταλαβω τι εννοειτε με την παραίνεσή σας για μη ασχετα θεματα. Για μενα πλεον είναι προφανες (δειξτε μου πως κανω λαθος) πως δεν εννοειτε τιποτα και απλα δε θελετε να το παραδεχτειτε. Ως παιδακι λοιπον, ξαναρωταω ποια θεματα της AVClub Cafe είναι "εντος θεματος" και ποιο, επιτελους, είναι αυτο το "θεμα"?

Υ.Γ. Αρκουμε και εγω σε μονολεκτικη απαντηση στην ερωτηση του konnos.

Ρε συ Πέτρο μην παίζουμε με τις λέξεις και μην το παίρνεις προσωπικά. Απλά είναι μια ατάκα που παίζει πολύ τελευταία και εξού και το σχόλιο μου. Τώρα για την ερώτηση του konnos δεν θα ήθελα ν απαντήσω αν και όπως θ αντιλαμβάνεστε ένα τέτοιο θέμα το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει κόντρες κάτι που προσωπικά δεν θα το ήθελα . ¨όπως και να το κάνουμε υπάρχουν θέματα φωτιά που πολλές φορές καλό εόιναι να τα σβήνουμε πρίν κάψουμε το δάσος όσο κι αν σε κάποιους φαντάζει φασιστικό και μη δημοκρατικό .

Ρε συ Πέτρο μην παίζουμε με τις λέξεις και μην το παίρνεις προσωπικά. Απλά είναι μια ατάκα που παίζει πολύ τελευταία και εξού και το σχόλιο μου. Τώρα για την ερώτηση του konnos δεν θα ήθελα ν απαντήσω αν και όπως θ αντιλαμβάνεστε ένα τέτοιο θέμα το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει κόντρες κάτι που προσωπικά δεν θα το ήθελα . ¨όπως και να το κάνουμε υπάρχουν θέματα φωτιά που πολλές φορές καλό εόιναι να τα σβήνουμε πρίν κάψουμε το δάσος όσο κι αν σε κάποιους φαντάζει φασιστικό και μη δημοκρατικό .

1ον. Το παιρνω προσωπικα γιατι δεν μπορω να το παρω αλλιως. Απαντησα και παραπανω επι τουτου.

2ον. Οποιος προσπαθησει να "καψει το δασος", να τον διαγραψετε ή καντε του οτι θελετε. Η σταση σας ειναι μεροληπτική, οχι εναντιον μου, αλλα υπερ καποιων αλλων που πολλες φορες εχουν τοποθετηθει με προσβλητικα λογια εναντιων αλλων κοινωνικων ομαδων. Επι της ουσιας του συγκεκριμενου θεματος δεν εχω τοποθετηθει καν, ως τωρα.

Last edited:
Ελπίζω πως είναι μόνο προσωπική μου άποψη , αλλά μου φαίνεται ότι όσα περισσότερα λέει η Διαχείριση ( γενικώς ) τόσο περισσότερο εκτίθεται .