Αναρχία (?) και αναρχικοί (?)

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όταν γράφει ένας διαχειριστής αυτόματα γίνετε στόχος από μερικούς ( μόνο ευτυχώς) είτε έχει δίκιο είτε άδικο.

Δεν συνεχίζω άλλο στο θεμα γιατί φοβάμαι μην ¨εκτεθώ¨ περισσότερο

Μια και διάκειμαι πρός τον χώρο πολύ φιλικά και δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να αμφισβητηθεί,εκτός εάν κάποιος βλέπει φαντάσματα που δεν το πιστεύω, και χωρίς ότι γράψω να ληφθεί σαν προσωπική αιχμή πρός οποιονδήποτε να συμπληρώσω δυό τρία πράγματα.
Η η ´εκτός θέματος´θά λειτουργεί χωρίς περιορισμούς στα θέματα και θα διέπεται μόνον απο τούς κανόνες καλής λειτουργίας ενός φόρουμ ,δηλαδή αποφυγή προσωπικών ύβρεων και επιθέσεων,ή να καταργηθεί.
Εάν καταργηθεί,αυτό θα υποδεικνύει βεβαίως την κατεύθυνση που θα πάρει μελλοντικά το avclub,αλλά θα είναι μιά σαφής επιλογή.
Μπορεί εγώ αύριο το πρωί να ανοίξω ένα θέμα που να αφορά την προσφορά τού Χίτλερ(μακριά απο μένα)στην ανθρωπότητα.Θα απαγορευτεί κάτω απο ποιά κριτήρια???Eάν μέσω τής εκθειάσεως τού Χίτλερ δεν προτρέπω σε βίαιες εκδηλώσεις εναντίον ομάδως ή ατόμων,πού είμαι φάουλ???
Oφείλω όμως να δεχτώ την κρίση άλλων μελών που θα μου λένε οτι πρεβεύω φασιστικές ιδέες.
Εάν αρχίσει η προληπτική απαγόρευση θεμάτων την κάτσαμε την βάρκα.
Ας πούμε ότι ο χ Κύριος Πέτρος εκθειάζει τον ´ηρωϊσμό´των αναρχικών.Ε,καί??
Aπο την στιγμή που παρέχεται βήμα ´ελευθέρων συζητήσεων´όλα τα θέματα χωράνε.
Προσωπικά δεν κατάλαβα το σχόλιο ´Εισαστε σε λαθος διαδικτυακό χώρο´που απευθύνθηκε σαφέστατα,στον Ντοκ ,στον Πετρο ,στον Petran και σε μένα(έτσι φανηκε τουλάχιστον)
Απο την άλλη πλευρά κατανοώ πλήρως την κόπωση και αγωνία τής διαχείρισης,ειδικά κιόλας εάν ταλαιπωρείται συχνά απο χιλιάδες p.m,τού στύλ γιατί αφήνεις αυτό και δεν κόβεις το άλλο.
Yπάρχει απόλυτη ελευθερία γνώμης υποστηρίξεως ή επικρίσεως κοινωνικών ,πολιτικών ,ποδοσφαιρικών,θρησκευτικών ομάδων σε ένα καφέ ακόμα και εάν δεν έχει την απόλυτη εγκυρότητα.Πρόκειται περί γνώμης,που εξ ορισμού είναι υποκειμενική και ο φέρων την γνώμη έχει και τήν ευθύνη.
Εκτός εάν καθοριστεί ότι στην ´εκτός´θα συζητάμε μόνον το πώς περάσαμε την πρωτοχρονιά.
Στο συγκεκριμένο thread πάντως τα μέλη επέδειξαν σαφή αίσθηση τού μέτρου ,γεγονός που υποτιμήθηκε πλήρως .
Κινδυνεύουμε σε λίγο να μην μιλάμε ούτε για τα Χριστούγεννα ,γιατί μπορεί αυτό να ενοχλήσει τον μουσουλμάνο ,όπως συνέβη στην Αγγλία προσφάτως,και το αντίστροφο φυσικά,να μην μιλά μουσουλμάνος για την Μέκκα.
Το θέμα δεν αφορά μόνον τήν ´εκτός´.Αφορά κάθε κατηγορία που δεν συζητά για μηχανήματα.Και η μουσική και ο κινηματογράφος,dvd,θά επηρεαστούν απο μιά τέτοια αλλαγή πλεύσης.
Θεωρώ ότι ένα έλασσον θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις.Και επειδή σε κάθε αντίδραση μελών υπάρχει η αντίστοιχη συσπείρωση διαχειριστών,ας μήν γίνει αυτή τη φορά κάτι παρόμοιο.Δεν πρόκειται περί τού ´ποιός διαχειρίζεται καλύτερα´ή ´έλα να το κάνεις εσύ καλύτερα´.Αυτή η τακτική δεν έχει βοηθήσει πουθενά και κανεναν έως σήμερα .

Εχω (ξανα)γράψει και επιμένω ότι ο τίτλος της κατηγορίας (καφενείο) είναι ΛΑΘΟΣ. Άυτοπροσδιορίζει την κατηγορία σαν κουβά της οποιασδήποτε παρόλας περνάει από το κεφάλι.

Η κατηγορία έχει μετατραπεί σε ένα chat-room με θέματα (…που δεν είναι θέματα φυσικά ) του τύπου «που θα περάσετε την ημέρα των Χριστουγέννων» ή «χρόνια πολλά Βασίλη».

Πάντως το συγκεκριμένο θέμα από την πλευρά μου είναι μια χαρά. (ακόμη και παρά την αρκετά ακραία φρασεολογία που θα μπορούσε να λείπει γιατί απλά το αποδυναμώνει).
Εχει τουλάχιστον την ιδιότητα του θέματος και σηκώνει και αρκετή κουβέντα (που δεν έγινε).

Επεκτείνω λίγο, ας μου επιτραπεί παρακαλώ να είμαι ελαφρά off topic, αλλιώς ας σβήσει το μήνυμα μου η διαχείρηση.

Προσωπικά πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι "ακατάλληλο" η "ιερό" ώστε να μην μπορεί να συζητηθεί από μια κοινότητα ενηλίκων. Τι σημαίνει τελικά κατάλληλο ή "ιερό"; Πως μπορεί να το ορίσει η να το περιορίσει ο καθένας; Ποιος είναι τελικά αυτός που το αποφασίζει και με τι κριτήρια;

Το ιερό του ενός είναι το ανέκδοτο του άλλου. Ιερό, ταμπού και ακατάλληλο είναι και δεν είναι οτιδήποτε, ανάλογα με τα εκάστοτε κοινωνικά συμφραζόμενα. Το ιερό είναι θέμα χρόνου, γεωγραφίας και παράδοσης.
. Αυτό που είναι ταμπού σήμερα, αύριο θα το βλέπουμε και θα γελάμε.

Αν εγώ αύριο δηλώσω οπαδός μιας θρησκείας που θεωρεί την Τατιάνα και τη Μενεγάκη θεές, θα πρέπει να απαγορευτεί η κάθε κριτική εναντίον τους; Μήπως θα πρέπει και να γίνω σεβαστός ως μειονότητα; Η επειδή η πλειοψηφία των μελών του φόρουμ είναι πχ Ολυμπιακοί (λέμε τώρα) πρέπει να απαγορεψουμε στους φιλάθλους του Απόλλωνα Σμύρνης να τους κάνουν καζούρα επειδή είναι πιο λίγοι (τα παραδείγματα είναι σκοπίμως υπερβολικά για να μη θίξουν ιερά, θρησκείες και ιδεολογίες).

Με τη δικαιολογία της θρησκείας, της παράδοσης, της ιστορίας και της πατρίδας θα μας απαγορευτεί στο τέλος να συζητάμε για οτιδήποτε έχει νόημα σε αυτή τη ζωή και να αναζητούμε την αλήθεια. Όλα αυτά είναι κατά τη γνώμη μου πάντα λογοκρισία που εμποδίζει την ελεύθερη σκέψη και την κοινωνική και ιδεολογική πρόοδο. Είναι αντίληψη λανθάνοντος συντηριστισμού.

Συμπαθώ την προσπάθεια των διαχειριστών, που σπαταλούν το χρόνο τους αμισθί και προσπαθούν να συμβάλλουν στη διατήρηση της συζήτησης σε κάποιο επίπεδο. Πολλές φορές η κουβέντα ξεφεύγει σε άστοχους προσωπικούς χαρακτηρισμούς εναντίον ανθρώπων που δε γνωρίζουμε. Η προσωπική μου γνώμη είναι να μην υπάρχει κανένας περιορισμός στο τι θέματα συζητούνται αλλά να υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς (έχω ολισθήσει και εγώ από στιγμιαία αγανάκτηση και προσπαθώ να το περιορίσω, δίνοντας στον εαυτό μου χρόνο να σκεφτώ και να είμαι πιο ψύχραιμος όταν απαντώ). Αυτούς τους περιορισμούς μπορούμε να τους βάλουμε οι ίδιοι στους εαυτούς μας χωρίς υποδείξεις αν σκεφτούμε ότι απέναντι μας έχουμε αληθινούς ανθρώπους και όχι avatars. Προσωπικά μετανιώνω για πράγματα που έχω γράψει εναντίον ανθρώπων εδώ μέσα και πιστεύω ότι αν κάποτε τους συναντούσα στο δρόμο θα ντρεπόμουν να τους αντικρύσω κατάμματα. Αυτό πουείπε κάποιος εδώ ότι το πληκτρολόγιο είναι άτιμο πράγμα είναι μεγάλη κουβέντα....

Πιστεύω ότι μέρος του προβλήματος είναι το ότι αν κάποιος επιτεθεί στην άποψη μας ή την ιδέα μας ή το πιστεύω μας νιώθουμε ότι επιτίθεται σε εμάς, ενώ τελικά δεν είναι έτσι.

Αν τελικά μπουν κανόνες στην κατηγορία avclub cafe (κάτι το οποίο απεύχομαι), πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι πολύ σαφείς και αναλυτικοί ώστε να μην αφήνουν περιθώρια για πολλαπλές ερμηνείες.

Εχω (ξανα)γράψει και επιμένω ότι ο τίτλος της κατηγορίας (καφενείο) είναι ΛΑΘΟΣ. Άυτοπροσδιορίζει την κατηγορία σαν κουβά της οποιασδήποτε παρόλας περνάει από το κεφάλι.

Η κατηγορία έχει μετατραπεί σε ένα chat-room με θέματα (…που δεν είναι θέματα φυσικά ) του τύπου «που θα περάσετε την ημέρα των Χριστουγέννων» ή «χρόνια πολλά Βασίλη».

Αυτό γιατί είναι απαραίτητα αρνητικό;

Είπα να μην δώσω συνέχεια στο θέμα και να ασχοληθώ με τίποτα πιο δημιουργικό αλλά δυστηχώς είμαι υποχρεωμένος να τοποθετηθώ δεδομένου ότι άρχισαν να με πονάνε τα ματάκια μου με όλα αυτά που διαβάζω.

Κατ' αρχήν την τρίχα την κάνατε τριχιά! Η δική μου παρέμβαση έγινε με γνώμονα την δική σας παρέμβαση στην διαχειριστική γραμμή του Γ.Δ. κι όχι για το περιεχόμενο του thread. Κι αυτή η δική μου παρέμβαση έγινε επειδή και στο χάος πρέπει να επικρατεί τάξη. Κανείς δεν προσπάθησε να σας μειώσει προσωπικά ούτε και να σας αφαιρέσει τον λόγο ή το δικαίωμα της κρίσης και της έκφρασης όπως ζοφερά υποστηρίξατε παραπάνω. Ο Γ.Δ. θεώρησε σκόπιμο να κάνει μια παρατήρηση επειδή κατά την κρίση του (αυτός είναι ο ρόλος του άλλωστε), το θέμα εμπεριέχει στοιχεία αντιαισθητικά. Προσπαθώ πολύ να καταλάβω ποιος ο λόγος να τον επαναφέρετε εις την τάξιν και μάλιστα εντός του thread (δηλ. εκτός θέματος); Γιατί όχι με κάποιο pm εφόσον δεν συμφωνούσατε με την διαχειριστική γραμμή του ή εφόσον θέλατε να το κάνετε δημόσια, στον σχετικό χώρο που υπάρχει στο φόρουμ γι' αυτόν το σκοπό; Ποιος ο λόγος να εκθέσετε την διαχείριση και τον Γ.Δ. τον οποίο κατά τα άλλα εκτιμάτε (δεν έχω λόγους να διαφωνήσω περί αυτού), στα μάτια των υπολοίπων μελών και του συγκεκριμένου μέλους στο οποίο απευθύνθηκε; Αν επειδή το κάνατε σε ύφος φιλικό, θεωρείτε ότι δεν τον εκθέσατε τότε θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι κάνετε λάθος κατά την ταπεινή μου άποψη. Σημασία έχει η πράξη κι όχι το ύφος.

Τώρα όσον αφορά τα θέματα που πρέπει ή δεν πρέπει να δημοσιεύονται στην εκτός νομίζω πως το φόρουμ διαθέτει συγκεκριμένους κανόνες περί αυτού. Κάπου θα έπρεπε να καταλαβαίνουμε και οι ίδιοι ποια είναι τα όρια των θεμάτων που πρέπει να δημοσιεύονται στο συγκεκριμένο φόρουμ όπου για να μην ξεχνιόμαστε το περιεχόμενό του κατά 95% έχει να κάνει με το AV. Σίγουρα αν κάποιος θέλει να εκθέσει τις αρετές του Χίτλερ για παράδειγμα, μπορεί να το κάνει εφόσον δεν παροτρύνει τους άλλους να ακολουθήσουν την φιλοσοφία του αλλά αν όλοι σκεπτόμαστε με αυτήν την λογική, τότε ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ανοίξει κι ένα θέμα που αναφέρεται στην πορνεία, την παιδεραστία, την ομοφυλοφιλία κ.ο.κ. και να μην μας πειράζει επειδή δεν προτρέπει κανέναν. Δεν είναι όμως έτσι. Σαφώς και τα γραφόμενα του καθενός τον χαρακτηρίζουν και φέρει πλήρως την ευθύνη αλλά σε ένα διαδικτυακό τόπο όπου ο καθένας πίσω από την ανωνυμία και την απροσωπεία του μπορεί να κάνει χρήση του δικού μας βήματος για άλλους σκοπούς, πρέπει να υπάρχει κάποιο μέτρο. Μπορεί λοιπόν όλοι να είμαστε καλοπροαίρετοι αλλά κάποιος πρέπει να φροντίσει ώστε αυτό το μέτρο να υφίσταται όταν αυτοί που γράφουν δεν το αντιλαμβάνονται. Ο Γ.Δ. με την παρατήρησή του "Μάλλον είστε σε λάθος φόρουμ" την έκανε ακολουθώντας την γραμμή του φόρουμ που είναι άλλωστε το AV και δόξα τω Θεό υπάρχουν πολλά φόρουμ για να εκφραστούν ενδελεχώς οι πολιτικοικονομικόαθλητικουπαρξιακές ανησυχίες του καθενός. Μήπως έχετε παρεξηγήσει τους σκοπούς ύπαρξης της κατηγορίας Cafe που σας/μας φιλοξενεί και απαιτείτε την απόλυτη και πλήρη ελευθερία ή αλλιώς την κατάργησή της; Η κατηγορία υπάρχει για να εξυπηρετεί όλους του χρήστες κι όχι μερικούς. Οταν λοιπόν κάποιοι για οποιονδήποτε λόγο θίγονται από τα γραφόμενα κάποιων, κάπου πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας πως επιτέλους πρέπει να σεβόμαστε τον συνάνθρωπό μας όπως ακριβώς κάνουμε και στο σπίτι μας. Ωραίο και πολύ ρομαντικό είναι να είχαμε την δυνατότητα να ζούμε και να εκφραζόμαστε χωρίς κανόνες αλλά δυστηχώς πολλές φορές έρχεται η αντίθετη πλευρά να μας θυμίσει οτι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο διότι σαν πολιτισμός δεν έχουμε την παιδεία να το πράξουμε. Το συγκεκριμένο σχόλιο δεν αφορά κανέναν προσωπικά, έτσι για να μην παρεξηγηθώ πάλι.

Last edited:
Αυτό γιατί είναι απαραίτητα αρνητικό;

Δημήτρη ,

Νομίζω ήμουνα σαφής . Κανένα κακό ούτε αρνητικό.

Απλως η λειτουργία της κατηγορίας σαν Chat-room είναι άνευ ενδιαφέροντος για όποιον δεν μετέχει στο Chat .

Σε αντίθεση με πραγματικά θέματα που έχουν ενδιαφέρον και από απλό αναγνώστη. Περιέχουν απόψεις – γνώμες όχι προσωπικά γεγονότα χωρίς σημασία.

Τουλάχιστον έτσι αντιμετωπίζω το θέμα εγώ.

Re: Απάντηση: Αναρχία (?) και αναρχικοί (?)

[

Παρακαλώ αν υπάρχει η δυνατότητα μεταφέρετε το μήνυμα μου στην σωστή κατηγορία με νέο post με τίτλο: "Πρέπει να υπάρχει περιορισμός στα θέματα που δημοσιεύονται στην κατηγορία avclub cafe?". Και φυσικά μετά παρακαλώ σβήστε το παρών μήνυμα

Last edited:
Εγώ νομίζω ότι για μια ακόμη φορά ένα ενδιαφέρον θέμα αγνοήθηκε και διότι δημιουργήθηκε θέμα περί διαχείρισης. Αφού λοιπόν αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί, γιατί δεν κάνουμε μια εφ' όλης της ύλης κουβέντα σε ξεχωριστό θέμα και να αφήσουμε αυτό στην ησυχία του;

Οσον αφορα τα περι πολιτικης των διαχειριστων, ας αρκεστω να ξαναπω απλα πως διαφωνω μαζι τους. Αυτο βεβαια θα με κανει ή να μην ξαναγραψω τιποτα σε αυτη την κατηγορια ή να κανω το καρφι/αστυφυλακα/μπαμπουλα της κατηγοριας, ωστε να μην ξαναξεφυγει τιποτα απο τους διαχειριστες ή να γραφω συμφωνα με τους κανονες. Θα προτιμουσα την τριτη λυση, αλλα για να την ακολουθησω θα πρεπει οι κανονες να ειναι κατανοητοι απο εμενα. Οσο αυτο δε συμβαινει, μαλλον θα αναγκαστω να ακολουθησω την πρωτη. Ζητησα παραδειγματα και δεν τα πηρα. Στην αρχη μου ειπαν για τις λεξεις και μετα για το θεμα. Δεν πηρα καμια σαφη απαντηση. Παρακαλω τον οποιο διαχειριστη ή συμφορουμιτη μου εχει τη διαθεση να με βοηθησει να καταλαβω το παραπτωμα μου ως προς το θεμα, να το κανει. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ Ή ΟΧΙ. Οποιος ανοιξει την κατηγορια αυτη και δει τα υπολοιπα θεματα και μετα το δικο μου, θα δικαιολογησει το θορυβο που αυτο προκαλεσε?

Last edited:
Aκόμα και ο Χιροχίτο εδέχετο διαφορετικές γνώμες
Δηλαδή γίνεται διαχωρισμένος Πολιτισμένων-Απολίτιστων,με τελικό κριτή κάποιον Θεό άνωθεν,ο οποίος προφυλάσσει τον ´πολιτισμό τών ολίγων´στο Club μας(ποιών μάς??)

Υ.Γ
Δηλώνω ομοφυλόφιλος απο σήμερα και προτίθεμαι να γράφω για την ερωτική μου επιλογή μέσω μεγάλων συνθετών μαέστρων και ερμηνευτών που επίσης ήσαν,όπως και μέσω ταινιών που προβάλλουν θετικά την ερωτική μου επιλογή.

Αααααα, ωραια. Ενα φρεσκο παραδειγμα. Το "Οι Πατεραδες το ηξεραν και πληρωνονταν !!!!!!" τι διαφορα εχει απο το παρον θεμα? Για καποιους, τελικα οχι και τοοοοοσο λιγους, η παιδεραστία θεωρειται ιδεολογία και τροπος ζωης, οντας μια ανομη πραξη. Το ιδιο με την ψευτοαναρχια δηλαδη, ή μηπως οχι?

Last edited:
Αααααα, ωραια. Ενα φρεσκο παραδειγμα. Το "Οι Πατεραδες το ηξεραν και πληρωνονταν !!!!!!" τι διαφορα εχει απο το παρον θεμα?

Ελα μου ντέ.!!!!Τουλάχιστον το δικό σου είχε και ενδιαφέρον για κουβέντα και όχι για καταδίκες εις θάνατον ,ανασκολοπισμούς και τα λοιπά γνωστά....

Ρε παιδια... ας ασχοληθουμε με το θεμα και αν δουν οι διαχειριστες οτι εξελισσεται σε τοσο επικινδυνο και προσβλητικο ας το κλειδωσουν.. το οτι 5 σελιδες τωρα πλακωνομαστε εχει κανα νοημα??? Εγω ειπα την αποψη μου περι του ουσιαστικου θεματος, παρακαλω τοποθετηθειτε και οι υπολοιποι..

Μια και τέθηκε θέμα κανόνων ρυθμιστικών της εκφράσεως μας και της ζωής μας θα συμφωνήσουμε – νομίζω - όλοι ότι η τήρηση των κανόνων προϋποθέτει την ύπαρξη εξουσίας . Μία εξουσία μπορεί να είναι νόμιμη , μπορεί και όχι , και είναι εν προκειμένω αδιάφορο εφ’ όσον έχει την δυνατότητα να χαρακτηρίζεται από νομιμότητα , δηλαδή οι ενέργειες της να προσφέρουν το απαραίτητο κλίμα ασφάλειας , ηρεμίας , δικαίου και δημιουργικής ανάπτυξης καθώς κινούνται εντός του πλαισίου των κανόνων που έχουν ήδη τεθεί a priori και στους οποίου υπακούει η λειτουργία της . Συγχρόνως όμως μία εξουσία , είτε νόμιμη , είτε όχι , μπορεί να έχει πρόβλημα νομιμοποιήσεως , έλλειψη δηλαδή του απαραίτητου εκείνου consensus που παραχωρούν οι διοικούμενοι σε αυτήν την εξουσία για να προβαίνει στις όποιες πράξεις της που εμπεριέχουν εξουσία . Εν προκειμένω πέραν του νομίμου ή μη γενικώς της διαχειρίσεως – που δεν με απασχολεί εν προκειμένω – για μένα υφίσταται θέμα νομιμοποιήσεως της και κυρίως του Μιχάλη . Θεωρώ ότι ο εν λόγω Διαχειριστής / Συντονιστής δεν με εκπροσωπεί , ούτε εκπροσωπεί το φόρουμ στο οποίο συμμετέχω εδώ και δύο σχεδόν χρόνια , θεωρώ ότι οι απαντήσεις του σε καίρια ζητήματα είναι αυταρχικές , δεν δέχομαι ότι μπορεί να διαμορφώνει την αισθητική μου οι δε παρεμβάσεις του όχι μόνον δεν ηρεμούν ένα φλέγον ζήτημα , αλλά πυροδοτούν σημαντικές κατά την ουσία αντιδράσεις για ασήμαντα κατά τον τύπο θέματα . Ως εκ τούτου , για εμένα στερείται πλήρως νομιμοποιήσεως . Βεβαίως άλλοι έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι , αλλά μια και τόσο συχνά η μόνιμη επωδός των διαχειριστών , όποτε θεωρούν ότι θίγονται , είναι «έχετε πρόβλημα με την διαχείριση, κάντε πρόταση» , γι αυτό και προβαίνω στην κοινοποίηση αυτής της διαμαρτυρίας / πρότασης μου

Δηλαδη, η συζητηση για το "θεμα" εληξε? Βγηκε καποιο συμπερασμα ή να συνεχισουμε ολοι να κανουμε του κεφαλιου μας? Θα μας δωσει κανεις καποια ουσιαστικη απαντηση στα ερωτηματα μας, μιας και αυτα προηλθαν μετα απο παρατηρησεις της διαχειρησης?

Να πω και κατι επι της ουσιας του θεματος. Οι ψευτοαναρχικοι μου θυμιζουν ενα παιδακι που μεγαλωναμε μαζι τα καλοκαιρια οταν ειμασταν μικροι, που ενω το επαιζε μαγκας και τσαμπουκαλης, οταν καποιος τον στριμωχνε ετρεχε στα μεγαλυτερα αδελφια του για να καθαρισουν για παρτη του. Για αυτην την κατηγορια "αναρχικων" εχουν τεραστια ευθυνη τα ψευτοπροοδευτικα κομματα και κυριως ο ΣΥΝ, ο οποιος ουσιαστικα τους υποστηριζει βγαζοντας αναρθρες και αδικαιολογητες κραυγες. Ειχε δικιο σε αυτο που ειπε ο Πολυδωρας πριν λιγες ημερες και καλα εκανε και δε χρησιμοποιησε ξυλινη γλωσσα, ασχετα που μαλλον του βγηκε σε κακο, μιας και συγκεντρωσε τη χλευη πολλων "υγιώς σκεπτομενων" συμπολιτων μας.

Last edited:
Δεν έκλεισε και μάλλον ούτε πρόκειται..

Άποψη μου είναι πως ο Γ.Δ έχοντας το άγχος της διαχείρισης υπερβάλει μερικές φορές θέλοντας βέβαια να κρατήσει ψηλά το επίπεδο το avclub..

Φίλε Νίκο Κρυωνά-bye- , δεν δέχτηκες απο κανέναν προσωπική επίθεση για να αναρωτιέσαι αν έχουμε πρόβλημα με την "πάρτη " σου..
Και να με συγχωρέσεις αλλά το ύφος όσων έγραψες ήταν πολύ πιο επιθετικό απ'ότι όλων των υπολοίπων που στην τελική είπαμε απλά την άποψή μας..
Δεν είδα κανέναν να λέει ..""Κολέζα, μας έλειψες!!:flipout:
Μ'αυτό που γράφω δεν θέλω να υποτιμήσω ούτε φυσικά εσένα πόσο μάλλον το Μπάμπη που έκανε κουμάντο τόσο καιρό..

Απλά πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο...:nounder:

Δηλαδη, η συζητηση για το "θεμα" εληξε? Βγηκε καποιο συμπερασμα ή να συνεχισουμε ολοι να κανουμε του κεφαλιου μας? Θα μας δωσει κανεις καποια ουσιαστικη απαντηση στα ερωτηματα μας, μιας και αυτα προηλθαν μετα απο παρατηρησεις της διαχειρησης?

Να πω και κατι επι της ουσιας του θεματος. Οι ψευτοαναρχικοι μου θυμιζουν ενα παιδακι που μεγαλωναμε μαζι τα καλοκαιρια οταν ειμασταν μικροι, που ενω το επαιζε μαγκας και τσαμπουκαλης, οταν καποιος τον στριμωχνε ετρεχε στα μεγαλυτερα αδελφια του για να καθαρισουν για παρτη του. Για αυτην την κατηγορια "αναρχικων" εχουν τεραστια ευθυνη τα ψευτοπροοδευτικα κομματα και κυριως ο ΣΥΝ, ο οποιος ουσιαστικα τους υποστηριζει βγαζοντας αναρθρες και αδικαιολογητες κραυγες. Ειχε δικιο σε αυτο που ειπε ο Πολυδωρας πριν λιγες ημερες και καλα εκανε και δε χρησιμοποιησε ξυλινη γλωσσα, ασχετα που μαλλον του βγηκε σε κακο, μιας και συγκεντρωσε τη χλευη πολλων "υγιώς σκεπτομενων" συμπολιτων μας.

Eίναι βαρύ να κατηγορείται χωρίς αποδείξεις ένα κοινοβουλευτικό κόμμα.Εχω πολλές διαφορές με τον Συν εδώ και χρόνια,αλλά τουλάχιστον στα θεματα πολιτικών δικαιωμάτων καλά κάνει και διαμαρτύρεται.Ο Πολύδωρας άς δικαιολογήσει πρώτα πώς γίνεται και μερικοί κουκουλοφόροι είναι μυστικοί τής αστυνομιας,ή πώς γίνεται επί 20 χρόνια να κινούνται ελεύθεροι διάφοροι ´αντεξουσιαστές ´τής πλάκας,που προκαλούν ζημιές και καταστροφές στίς διαδηλώσεις και μετά να κατηγορεί κοινοβουλευτικά κόμματα.
Χτυπώντας τον Συν αλλού στοχεύουν.Να πάψει η κοινωνία να διαμαρτύρεται για θέματα που την αφορουν(οικονομία,υγεία,παιδεία,εθνικά θέματα).
Eτσι που το πάει ο Βυρωνας,σε λίγο όποιος διαμαρτύρεται ή αντιδρά θα θεωρείται ´αναρχικός´.Και ο ´αντεξουσιαστής´ έχει τα ίδια ατομικά δικαιώματα με κάθε έλληνα πολίτη αλλά και τίς ίδιες ποινικές ευθύνες.
Λυπάμαι αλλά αυτά θυμίζουν εποχές που υποτίθεται οτι η Ελλάδα τίς είχε ξεπεράσει πρό πολλού.