αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

δεν υπαρχει ουτε ενα αχρηστο μελος maestro σε παρακαλω..μην νιωθετε ετσι

αλήθεια Larry, ίσως να σε φέρνω σε δύσκολη θέση αλλά,

εσύ πως θα ένιωθες μετά απο όλα αυτά;

Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Μάλιστα . Ωστε περί θράσους πρόκειται ; Η ευγένεια και το ήθος σου με έχουν συγκλονίσει . Οπως και η ηθελημένη αδυναμία σου να διεξάγεις σοβαρό διάλογο . Εκτός κι αν δεν είναι ηθελημένη και μέχρι εκεί μπορείς ( που εδώ που τα λέμε δεν έχω και σοβαρές αμφιβολίες περί αυτού ) .

Τέλος πάντων για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι συζήτηση με "κολλημένους" δεν μπορείς να κάνεις . Αυτό που θέλουν να πουν θα το πουν , και κατά προτίμηση , συνθηματολογικά , με αφορισμούς , γενικεύσεις , υβρεις και χωρίς ούτε ένα επιχείρημα . Οσο για να ακούσουν , αστεία πράγματα .

Συνεχίστε αγαπητέ την υπερπολύτιμη προσφορά σας .

Επειδή το 98% των ποστ μου θα τα βρείτε στα Αθλητικά .......... σειρά μου.........................

Χθές το απόγευμα μπήκα στο site καί το πρώτο νήμα που διάβασα ήταν γιά την κοπή της πίτας. Απ’ ότι κατάλαβα περάσατε όλοι σας πολύ καλά καί ειλικρινά ζήλεψα που δεν μπόρεσα να είμαι κι εγώ εκεί.

Συνέχισα με το να διαβάζω τα αθλητικά – χωρίς να καταλάβω ότι δεν μπορούσα να ποστάρω – καί σε κάποιο σημείο στην επί παντός διάβασα το πόστ του Μπάμπη καί την ανακοίνωση του Γενικού Διαχειριστή καί κάποια πρώτα σχόλια.

Επειδή λοιπόν είμαι μιάς κάποιας ηλικίας, συνεπώς αργός στη σκέψη, αποφάσισα να ποστάρω σήμερα μετά από ένα 24ωρο διάλειμμα.

Οι ερωτήσεις μου προς αυτούς που πήραν την απόφαση:

Να υποθέσω ότι ο ιδιοκτήτης (ή η ιδιοκτησία) είχαν αποφασίσει να κλείσουν τα αθλητικά πρίν από την Κυριακάτικη γιορτή? Καί αν ναί γιατί δεν το έκαναν? Γιά να μην χαλάσουν το εορταστικό καί ταυτόχρονα καλό κλίμα? (Λάρυ η προσπάθεια σου να γίνεις ο αποδιοπομπαίος τράγος δεν με πείθει)

Να υποθέσω ότι κάποιοι που τυχόν είχαν διαφωνήσει – όχι μόνο στα αθλητικά - καί ίσως είχαν ανταλλάξει κάποιες “μη πρέπουσες εκφράσεις” βρέθηκαν στην ίδια αίθουσα, χωρίς να γίνει το παραμικρό έκτροπο?

Να υποθέσω ότι κάποιοι που μπαίνουν στο site καί διαβάζουν ή ποστάρουν ως επί το πλείστον στα αθλητικά (πχ. εγώ), είναι ντε καί καλά «κολλημένοι»?

Να υποθέσω ότι ο ιδιοκτήτης (ή η ιδιοκτησία) μας “στέλνουν το μήνυμα” εμμέσως μεν αλλά σαφώς δε “Κύριοι, να πάτε αλλού”? Μήπως το Φόρουμ απέκτησε τόσους πολλούς φίλους στα υπόλοιπα θέματα, οπότε τα αθλητικά (καί συγκεκριμένα τα ποδοσφαιρικά/μπασκετικά) θέματα μπορούν να εκλείψουν, χωρίς να μειωθεί η επισκεψιμότητα του site?

Κύριοι (αναφέρομαι σ’ αυτούς που ψήφισαν υπέρ του κλεισίματος – προσωρινού ή οριστικού -) λυπάμαι αλλά προσωπικά διαφωνώ με αυτή την απόφασή σας. Κύριοι, προσβάλετε όλους αυτούς που έχουν αφιερώσει πολλές ώρες γιά να γράψουν άρθα ή κριτικές που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλλίτερα από αυτά των αθλητικών (οπαδικών) εφημερίδων καί μεγάλη απόλαυση για τους υπολοίπους (τουλάχιστον γιά μένα) να τα διαβάζουν. Μπορεί κάποιος να μου πεί (Παναθηναικός ή όχι) ότι δεν διαβάζει τον φίλτατο Μπάμπη ή τον αντικειμενικό Σπύρο ή τα νέα της ΑΕΚ από τον Afam καί πραγματικά απολαμβάνει τα σχόλια τους? Συγνώμην αν αναφέρω ονομαστικά μονο 3 μέλη του Φόρουμ, αλλά θα μπορούσα να αναφέρω δεκάδες ονόματα καί να γίνω κουραστικότατος.

Δεν θα ήθελα να ρίξω περισσότερο “Αραβικό πετρέλαιο” στη φωτιά καί γι’ αυτό σταματάω εδώ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Υπάρχουν, όμως, και αρκετοί άλλοι που για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν την έχουν εκφράσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος σωπαίνει δεν συναινεί αυτομάτως.

Αξιότιμε Γιάννη ................ My sincere respects!

Όσοι σιωπούν (είτε είναι απλά μέλη είτε ο ιδιοκτήτης) συναινούν με την επικοινωνιακή πολιτική του ιδιοκτήτη.
Εκτός και αν δεν θέλουν να σπάσουν τα αυγά... Φυσικά έτσι δεν τρώς ποτέ ομελέτα, εκτός και αν αρέσκεσε στα τσόφλια...

Φίλε Νίκο, μου επιτρέπεις να διαφωνήσω, φαντάζομαι, 1000% με τα παραπάνω συμπεράσματά σου....

Μια που η συζητηση εχει παει στους ''θαμωνες'' των αθλητικων (και οχι οπαδικων, γιατι μονο τετοια δεν ηταν) νηματων, μαλιστα με μια ανεπαισθητη δοση ειρωνιας αν δεν κανω λαθος, νιωθω πως ισως θα επρεπε να εξηγησω μερικα πραγματα, σε οτι αφορα το προσωπο μου τουλαχιστον, οντας θαμωνας των μπασκετικων νηματων.

Προσωπικα τα πρωτα μου μηνυματα, και ταυτοχρονα ο λογος για τον οποιο μπηκα στο avclub, αφορουσαν μια συζητηση που ετυχε να διαβασω, σε ενα νημα αφιερωμενο στα προβληματα συγκεκριμενου μοντελου τηλεορασης. Υπηρχε ενα μελος το οποιο ηθελε απεγνωσμενα να επιστρεψει την τηλεοραση του, αλλα δεν ηξερε αν δικαιουταν να κανει κατι τετοιο και που βρισκοταν ο αντιστοιχος νομος που του εδινε το δικαιωμα για την επιστροφη. Εχοντας λοιπον χρειαστει τον νομο στο παρελθον, ειπα να τον βοηθησω.

Εκτοτε, οι περιορισμενες γνωσεις μου σε θεματα a/v δεν μου επετρεψαν να φανω χρησιμος σε καποιον αλλο συμφορουμιτη, ισως εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.

Ωστοσο γραφοντας στα αθλητικα νηματα περι μπασκετ, γνωρισα παρα πολυ ενδιαφεροντα ατομα και καναμε πολυ χρησιμες και αποικοδομητικες συζητησεις, χωρις να ξεφευγουμε σχεδον ποτε και παντα σεβομενοι τον χωρο που μας φιλοξενει. Θεωρω πως περνουσαμε ευχαριστα τον χρονο μας, πως ανταλασσαμε αποψεις μαθαινοντας πολλες φορες απο τον συνομιλητη μας και αρνουμαι κατηγορηματικά πως υπηρξε οποιαδηποτε αφορμη στα μπασκετικα νηματα, που να δικαιολογουσε τη ληψη μιας τετοιας αποφασης.

Επομενως η προτροπη να παμε σε αλλα, πιο ''σκληροπυρηνικα'' οπαδικα φορουμς τα οποια ειναι πιο καταλληλα για τετοιες συζητησεις, ειναι μεν σεβαστη καθως εμεις ειμαστε ''απλα'' μελη και δεν εχουμε δικαιωμα να αποφασιζουμε (ουτε θεωρω πως ειναι απαραιτητο να ζηταει καποιος τη γνωμη μας, απο τη στιγμη που δε νιωθει ηθικα υποχρεωμενος να το κανει), ωστοσο απεχει απο την πραγματικοτητα, καθως το επιπεδο των συζητησεων που καναμε ηταν τελειως διαφορετικα απο αυτο που υπαινίσσεστε.

Αυτο ειναι λοιπον το προφιλ ενος ''θαμωνα'' των ''οπαδικων'' νηματων. Αν ειμαστε λοιπον εμεις τα μαυρα προβατα οπως αφηνετε να εννοηθει και πηγαινουμε πισω το AV club, να μας συγχωρεσετε, ισως θα επρεπε ομως να αλλαξετε και τους ορους που αποδεχεται καθενας μας πριν γινει μελος, ωστε να ξερει ακριβως τα πλαισια στα οποια πρεπει να κινηθει.

Ευχαριστω τα μελη του av club για ολες τις φορες που χρειαστηκα τη βοηθεια τους (και δεν ηταν λιγες), ευχαριστω τους υπευθυνους που κατεστησαν τεχνικα και οικονομικα δυνατη την υπαρξη και λειτουργια του av club και τελος ελπιζω να βρουμε καποιο τροπο ωστε να συνεχισοθμε να τα λεμε με τους μπασκετικους -φιλους μου πλεον- συμφορουμιτες.

Chris... συμφωνόντας 1000% επαναλαμβάνω το πρώτο μου μήνυμα σ'αυτό το θέμα, καθώς σκοπίμως παρερμηνεύτηκε ώστε να χαρακτηριστώ εγώ, εσύ και πολλοί άλλοι ως "κολλημένοι" και "αχρηστοι" για τον χώρο αυτό:

"Παρ'όλο που δεν είναι τα αθλητικά αντικείμενο του avclub, η συζήτηση για τα αθλητικά μεταξύ ανθρώπων για τους οποίους αυτά δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα της ζωής τους είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και προσωπικά θα μου λείψει. Προσωπικά δε θα έγραφα ποτέ σε αθλητικό forum για τον λόγο αυτόν: Τα αθλητικά είναι μια πλευρά μόνο των ενδιαφερόντων μου, και θα'θελα να συζητάω γι'αυτά μόνο με ανθρώπους που τα βλέπουν όπως κι εγώ, και όχι σαν σκοπό ζωής."

petran@ ακριβως οπως εσεις ομως σεβομαι την αποφαση θα προσπαθησω με ωραιο τροπο χωρις να στενοχωρησω κανεναν να τα επαναφερω

παιδια ορισμενα πραγματα δεν λεγονται ουτε γραφονται..Ειλικρινα οσοι με ξερετε προσωπικα ή οχι δεχθηκε με ειλικρινια αυτο που θα σας πω...με πολυ βαρια καρδια παρθηκε.....υπαρχουν(υπηρξαν καλυτερα) στιγμες που δεν παλευονταν.....

Δωστε λιγο χρονο σας παρακαλω.....εχω τρελλα τρεχαματα ωστε να ολοκληρωθει η επιτυχημενη κοπη της πιτας (δωρα κλπ) και εχω ανοικτα καμια δεκαρια θεματα

Και εννοείται ότι είμαι ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ σ αυτήν την "περίεργη" απόφαση.

Maestro προσωπικα θεωρω πως για χ,ψ λογους μπορει το Δ.Σ. του avclub να θεωρει πως τα αθλητικα νηματα δεν ταιριαζουν με το χαρακτηρα του φορουμ. Και γ αυτο το λογο να παυσει τη λειτουργια τους.

Το μεγαλο φαουλ ομως ειναι πως οχι μονο δεν σεβαστηκαν το χρονο που ξοδευαμε καθημερινα για να γραφουμε εδω μεσα - μη δινοντας μας μια ξεκαθαρη απαντηση/εξηγηση -, αλλα χαρακτηριστήκαμε και μαυρα προβατα.

Δηλαδη αν καποιος που δεν εχει διαβασει ποτε τα αθλητικα, διαβασει αυτα που γραφονται για μας σ αυτο το νημα, τοτε θα νομιζε οτι ειμασταν επιπεδου Τσουκαλα και κατω..

Aς σεβαστούμε την προσωρινή απόφαση περί αναστολής των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ Νημάτων.
Είμαι κι εγώ αντίθετος και ως προς τον χρόνο που επιλέχθηκε, όσο και με τον τρόπο που αυτή κοινοποιήθηκε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Δεν μπορούμε ... είμαστε "κολλημένοι".
Ντροπή ... τίποτα άλλο ... ντροπή.:furious3:

Κατάλαβες ή όχι που πήγαινε το "ξεκολλάτε"?
Στο ότι οι αποψεις που εκφράζεται εδώ μέσα για τα αθλητικά, αφορούν προσωπικά αυτούς που τις γράφουν και όχι το Σωματείο.

άραγε διάβασε κανείς το πρώτο ποστ του θέματος και αν το έκανε, κατάλαβε τι λέει?
ή πρέπει κάποιος να το εξηγήσει περαιτέρω?

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Ρε παίδες, ξεκολλάτε με το περιβόητο "μας".

Δημήτρη μου αν εγώ πρέπει να προσέχω τα λόγια μου μία, κάποιος ο οποίος εδώ μέσα είναι διαχειριστής και καλείται να επιβάλει την τάξη, πρέπει να τα προσέχει δέκα....

Με το να μην έχει ο ίδιος αναιρέσει την ατάκα του αυτή, παρ'όλες τις παροτρύνσεις να το κάνει (όχι δικές μου), απλά επιβεβαιώνει αυτό που είπε, όπως και τις όποιες ισοπεδώσεις υπονοήθηκαν για την κατηγορία των αθλητικών και τους συμμετέχοντες σ'αυτήν.

Κακή μέρα σήμερα πάντως, αναρωτιέμαι ποια κατάσταση ήταν χειρότερη, αυτή που ίσχυε τόσα χρόνια ή η σημερινή..

Θα συμφωνησω με το post 145(Simos.I)

Ηταν καπως........ετσι φανηκε τουλαχιστον!
Δεν ξερω τι εγινε η τι γινετε στα ενδοτερα,αλλα ας ηρεμησουμε λιγο και πιστευω θα βρεθει η οποια λυση.
Δεν χρειαζεται να προβαινουμε σε χαρακτηρισμους και αντεγκλησεις.
Παντως στεναχωρηθηκα, αφου μετα το ωραιο κλιμα που ειδαμε στην πιτα,ξαφνικα εγινε αυτο και καπου τα πραγματα χαλασαν...εσκασε η "βομβα"(αν και παλιοτερα αν θυμαμαι καλα ειχε αναφερθει οτι αν καποια πραγματα δεν πανε καλα?στην κατηγορια θα υπαρξει κλεισιμο των θεματων(μπαλα),νομιζω).
Το θεμα ομως "εσκασε" λιγο ακομψα?(αν και δοθηκε εξηγηση,εκ τον υστερων)

Τελος για να μην λεω και πολλα,να πω οτι δεν θα ηθελα να κλεισουν τα συγκεκριμενα θεματα.

Επειδη και παλιοτερα το ειχα πει,εγω στο forum μπηκα για το AvClub μερος,αλλα και για το οτι εδω υπαρχει μια ζεστη παρεα που δεν στεκεται "ψυχρα" μονο στο AV,αλλα μπορεις να πεις και δυο πραγματα παραπανω!

Τωρα αν υπαρχουν και αλλες κατηγοριες οπως επι παντως/αθλητικα κ.τ.λ. δεν με πειραζει,απεναντιας μαλιστα.
Το ιδιο και αν δεν υπηρχαν.

Αν η ιδιοκτησια?(δεν ξερω αν παρθηκε αποφαση, πλειοψηφια..) αποφασισε οτι καποια θεματα ξεφευγουν παραπανω απο την κεντρικη θεματολογια και δεν θελουν Π.Χ. ποδοσφαιρικα στο forum....εγω θα το σεβαστω και θα συνεχισω παρακατω!

Τελος νομιζω οτι καλο θα ηταν να βγει μια πιο σαφης,πιο αναλυτικη ανακοινωση για το θεμα,για να τελειωνουν τα πραγματα και να μην υπαρχει/αιωρειται αυτη η κατασταση που μονο καλο δεν κανει στο forum.

Last edited:
Να'σαι σίγουρος πως δεν νιώθω έτσι, έχω πλήρη συναίσθηση των πράξεών μου για να με κάνει ο κάθε τυχάρπαστος να έχω αμφιβολίες... σόρρυ για τη λέξη, αλλά ο συγκεκριμένος αυτό είναι στην προκειμένη περίπτωση καθώς δε με γνωρίζει.

Θα σου επιστήσω την προσοχή για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς (και τον συγκεκριμένο και όσους προηγήθηκαν), όταν μάλιστα δεν έχουν εκτοξευθεί αντίστοιχοι σε βάρος σου. Δεν έχω παρέμβει τόση ώρα, αλλά βλέπω ότι βαθμιαία ξεφεύγεις. Να έχουμε επίγνωση και της βαρύτητας των όσων γράφουμε.

άραγε διάβασε κανείς το πρώτο ποστ του θέματος και αν το έκανε, κατάλαβε τι λέει?
ή πρέπει κάποιος να το εξηγήσει περαιτέρω?

Θα ήθελα πολύ να μου το εξηγήσει κάποιος, διότι βάσει όσων διάβασα, θα πρέπει να καταργηθούν οι κατηγορίες Επί παντός όσο και η Μουσική, αφού και στις δύο έχουνε κατά καιρούς ανέβει οι τόνοι, λίγο ή και υπερβολικά, όπως επίσης και οι δύο είναι εκτός θέματος του AV...όπως εκτός είναι και η κατηγορία της φωτογραφίας, του Μac, κλπ κλπ κλπ κλπ...

Δεν θα ήθελα προφανώς καμία απ'αυτές τις κατηγορίες να αγγιχθεί, θα ήταν εγκληματικό, απλά εξηγώ τον λόγο που δεν κατάλαβα το πρώτο ποστ..

Last edited:
Θα σου επιστήσω την προσοχή για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς (και τον συγκεκριμένο και όσους προηγήθηκαν), όταν μάλιστα δεν έχουν εκτοξευθεί αντίστοιχοι σε βάρος σου. Δεν έχω παρέμβει τόση ώρα, αλλά βλέπω ότι βαθμιαία ξεφεύγεις. Να έχουμε επίγνωση και της βαρύτητας των όσων γράφουμε.

Πρόσεξα πάρα πολύ τις λέξεις που χρησιμοποίησα, και αυτή ήταν η βαρύτερη, ενώ σε καμία περίπτωση δεν είναι βρισιά. Επίσης, ήταν απάντηση σε πολύ βαρύτερες προσβολές και συκοφαντίες προς το πρόσωπό μου , οι οποίες μάλιστα στέκουν εκεί για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Το ότι πιάνεσαι από μια λέξη, η οποία μάλιστα εκεί που τέθηκε είχε και επεξήγηση μαζί με απολογία δίπλα της, και αφήνεις τον συνδιαχειριστή σου να εξαπολύει όσα εξαπέλυσε, δεν ξέρω τι βαθύτερο σκοπό έχει πέραν απ'τον προφανή.

Κατά τα άλλα, είμαι έτοιμος να μπαναριστώ, όσες φορές θέλετε, στον βωμό της Δημοκρατίας που ειδικά σήμερα έχει την τιμητική της.

όπως εκτός είναι και η κατηγορία της φωτογραφίας,

Η φωτογραφία περιγράφεται από το video του τίτλου της σελίδας, κυριολεκτικώς. Το οποίο δεν είναι η συσκευή που διαθέτουμε ορισμένοι στο νοικοκυριό μας, αλλά ρήμα της λατινικής με σημασία βλέπω.

Status
Not open for further replies.