οι βάζελοι φταίνε για όλα. :grandpa:
είναι χειρότεροι κι από τους κιτρινιάρηδες, τους 'χολεριασμένους'.
όποτε παίζουν οι βάζελοι γίνονται καταστροφές.
τη μία πέφτουν οι Δίδυμοι Πύργοι, την άλλη βουλιάζει το Σαμίνα...
τώρα, πήραν κεφάλι στη βαθμολογία και καταργούνται τα Αθλητικά
Λυπούμαι παίδες αλλά αρνούμαι να συμπλεύσω με όλη αυτή την σοβαροφάνεια και κατήφεια, την ανταλλαγή 'σοβαρών επιχειρημάτων' και τα κατεβασμένα μούτρα ένθεν κακείθεν. Ποδόσφαιρο είναι, να πάρει ο διάολος. Ενα παιχνίδι. Αξίζει όλα
αυτά; Το στοιχείο της πλάκας που είναι και το πιο σημαντικό κίνητρο για μένα να ρίχνω πού και πού καμιά ματιά στα οπαδικά νήματα, 'πάει άκλαφτο'.
Δεν δίνω δεκάρα αν θα συνεχίσουν να υπάρχουν Αθλητικά ή όχι: μπορώ θαυμάσια και χωρίς αυτά και δεν είναι ο λόγος που βρίσκομαι στο φόρουμ. Θεωρώ όμως πως, όπως είπε κι ο Αγγελος παραπάνω, το επίπεδο εδώ ήταν αρκετά εως πολύ υψηλό από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων: Ναι, εγώ με τέτοιους άνθρωπους θέλω να μιλάω για Αθλητικά και σε τέτοιους ανθρώπους θέλω να κάνω -και να μου κάνουν ...- πλάκες.
Τα λίγα 'κλούβια αυγά' ούτως ή άλλως πάντα θα υπάρχουν αλλά φρονώ πως το κλίμα εδώ είναι πολύ πολιτισμένο και το επίπεδο υψηλό. Αν δεν ήταν, δεν θα καταδεχόμουν να του ρίξω ούτε βλέφαρο.
Και αλλοίμονο αν δεν μπορούμε να ανεχθούμε και μερικούς 'στραβωμένους'. Την τσαντίλα του ή τον τρόπο που πανηγυρίζει, καθένας τα βγάζει σύμφωνα με αυτό που κουβαλάει μέσα του: την κουλτούρα του, την αγωγή του, το δικό του, ατομικό επίπεδο. Και όλοι κατά καιρούς έχουμε ξεφύγει όπως και όλοι είχαμε την ευκαιρία να ζυγίσουμε το ειδικό βάρος του καθένα εδώ μέσα και να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε κάθε φορά.
Φυσικά και θα στηρίξω την απόφαση της Δ.Ο.: σιγά μη γκρεμίσουμε το φόρουμ για τέτοια παιδιαρίσματα ή γιατί μερικοί δεν μπορούν να διαχειρισθούν καλύτερα το ...θυμικό τους.
Αλλά λίγο περισσότερη ανεκτικότητα δεν βλάπτει.
Κατά τη γνώμη μου πάντα.