αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Βάλτε και εμένα μέσα στους 1-2 που "απομονώσατε" .

Οχι για το αν συμφωνώ με το προσωρινό κλείσιμο των Αθλητικών (που άλλωστε δεν ασχολούμαι) αλλά γιατί σέβομαι την απόφαση που λήφθηκε από το Δ.Σ.
Ομόφωνα!
Και όχι από έναν που στραβοξύπνησε,όπως ειπώθηκε από κάποιους.

Καλή συνέχεια..

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Βάλτε και εμένα μέσα στους 1-2 που "απομονώσατε" .

Οχι για το αν συμφωνώ με το προσωρινό κλείσιμο των Αθλητικών (που άλλωστε δεν ασχολούμαι) αλλά γιατί σέβομαι την απόφαση που λήφθηκε από το Δ.Σ.
Ομόφωνα!
Και όχι από έναν που στραβοξύπνησε,όπως ειπώθηκε από κάποιους.

Καλή συνέχεια..

Εγώ πάντως μίλησα για 1-2 που την ασπάζονται, όχι που τη σέβονται. Κι εγώ την σέβομαι γιατί δε μπορώ να κάνω αλλιώς, γνωρίζοντας ότι το φόρουμ δε μου ανήκει προσωπικά, δε σημαίνει όμως αυτό ότι συμφωνώ κιόλας...

Προφανώς δεν είναι ένας που στραβοξύπνησε, αν ήταν έτσι το πρόβλημα θα ήταν ακόμη σοβαρότερο, απλά ελπίζω όποιος το πρότεινε, καθώς και όποιος το ψήφισε να είχε συναίσθηση του τι επίπεδο επικρατεί στις κατηγορίες αυτές.

Δεν πειράζει ακόμα και αν στεναχωρεθούμε που δεν θα μπορούμε να μιλάμε για τα αθλητικά που μας ενδιαφέρουν καθημερινά και κάναμε και καζούρα, θα συνεχίσουμε.

Απλά θα αφήσει μια άσχημη ανάμνηση όλο αυτό.

Από τη στιγμή που η απόφαση είναι αυτή, όποιος θέλει την υιοθετεί και όποιος δεν θέλει ας εκφράσει τα παράπονα του. Αν και θα ήθελα ενα vote για αυτό το θέμα. Πιστεύω πως δεν ηταν νομικής φύσεως το θέμα για να αποφασίσει μόνο το Δ.Σ. Έχουμε και εμείς άποψη, δεν είναι σεβαστή;

Δημοκρατία έχουμε άλλωστε, το έχουμε αναφέρει τόσες φορές......

Άντε πάμε παρακάτω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Εγώ πάντως μίλησα για 1-2 που την ασπάζονται, όχι που τη σέβονται. Κι εγώ την σέβομαι γιατί δε μπορώ να κάνω αλλιώς, γνωρίζοντας ότι το φόρουμ δε μου ανήκει προσωπικά, δε σημαίνει όμως αυτό ότι συμφωνώ κιόλας...

Προφανώς δεν είναι ένας που στραβοξύπνησε, αν ήταν έτσι το πρόβλημα θα ήταν ακόμη σοβαρότερο, απλά ελπίζω όποιος το πρότεινε, καθώς και όποιος το ψήφισε να είχε συναίσθηση του τι επίπεδο επικρατεί στις κατηγορίες αυτές.

Δεν ήταν ένας,στο επισημαίνω ξανά.
Πέντε ήταν.Οσοι απαρτίζουν το Δ.Σ.
Και η απόφαση ήταν 5/5.
Προφανώς και ζυγίστηκαν όλα για αυτό και η "αναστολή λειτουργίας μέχρι.."

Έχουμε και εμείς άποψη, δεν είναι σεβαστή;

Όχι φίλε, αυτό ξεκαθαρίστηκε πολλάκις σήμερα. Και αυτό είναι το άσχημο κατάλοιπο αυτής της μέρας, όχι τα αθλητικά που χάθηκαν, τα αθλητικά τα λέμε και μεταξύ μας...

Πάμε να χαζέψουμε κάνα άλλο θέμα, αυτό μάλλον το εξαντλήσαμε.

Αφου λοιπον η αποφαση ληφθηκε ομοφωνα, σημαινει οτι εχει συμβει καποιο γεγονος πολυ δυσαρεστο στα μπασκετικα/ποδοσφαιρικα νηματα, και μαλιστα κατι το οποιο δεν γινοταν να λυθει με μπαναρισμα ορισμενων μελων και συστασεις στα υπολοιπα.

Στο μπασκετ εχω συμμετασχει πολυ περισσοτερο απο πολλους απο σας, εχω διαβασει ολα τα ποστς, δεν υπηρξε ΚΑΜΙΑ παρεκτροπη. Το δηλωνω κατηγορηματικα.

Στα ποδοσφαιρικα τι συνεβη??

Καλο ειναι να σεβεστε τις αποφασεις του Δ.Σ.

Δεν ειναι ομως ευλογο να απαιτουμε και μεις αναλογο σεβασμο, ως ατομα που ξοδευαν το χρονο τους για να γραψουν εδω μεσα? Γιατι δηλαδη να υπαρχει τετοια μυστικοπαθεια, γιατι να πρεπει να αρκεστουμε σε επιχειρηματα που προφανως δεν στεκουν και αδυνατουμε να κατεβασουμε αμασητα?

Δε νομιζω οτι καποιος εδω μεσα αμφισβητησε το δικαιωμα σας να κλεισετε τα αθλητικα νηματα, δε νομιζω κανεις εδω μεσα να ειχε προθεση να προσβαλλει κανενα και δεν νομιζω καν να εκανε καποιος εντονη κριτικη για αυτη σας την αποφαση.

Η μονη μας ενσταση (και μιλαω στον πληθυντικο γιατι θεωρω πως αυτο συμβαινει, αν κανω λαθος ας με διαψευσουν οι συμφορουμιτες) εγκειται στο γεγονος πως υποτιμησατε σε πολυ μεγαλο βαθμο τη νοημοσυνη μας.

Κλειστε τα θεματα, ανοιξτε τα, καντε οτι θελετε, αλλα πειτε μας τι συνεβη και σταματηστε να μας κανετε να αισθανομαστε μ@λ@κες και μελη 2ης διαλογης, που γραφαμε σ αυτα.

Χρήστο αν και καταλαβαίνεις πως συμφωνώ και εγώ μαζί σου, φαντάζομαι και ο Maestro....(αν κάνω λάθος με διορθώνετε), δυστυχώς δεν νομίζω να πάρουμε κάποια απάντηση.

Εύχομαι να μην επαναληφθεί στο μέλλον αυτό που έγινε και αναφέρει ο Χρήστος, γιατί πολύ απλά εγώ τουλάχιστον θα αποχωρήσω.

Δεν είναι απειλή προς Θεού, απλά ξεκαθαρίζω και εγώ τη θέση μου.

Όπως και το forum έχει κανόνες και τους αποδέχομαι, έτσι έχω και εγώ στον εαυτό μου κάποιους κανόνες, τους οποίους δε θέλω να τους καταπατώ και μάλιστα δις.

Τώρα αν πρέπει ή όχι να μας ενημερώσετε, εντάξει δεν το απαιτώ και μάλιστα αμέσως, αλλά καλό είναι κάποια στιγμή σύντομα (π.χ. μέσα στην εβδομάδα) να μάθουμε τι έγινε.

Δεν είναι καλό δικό μας μόνο, αλλά και του forum, και το forum είμαστε και εμείς τα ενεργά μέλη του.

Last edited:
Δεν ειναι ομως ευλογο να απαιτουμε και μεις αναλογο σεβασμο, ως ατομα που ξοδευαν το χρονο τους για να γραψουν εδω μεσα? Γιατι δηλαδη να υπαρχει τετοια μυστικοπαθεια, γιατι να πρεπει να αρκεστουμε σε επιχειρηματα που προφανως δεν στεκουν και αδυνατουμε να κατεβασουμε αμασητα?

Απαντήθηκε αυτό και όχι μόνο μια φορά. Απ'τη στιγμή που δεν πλήρωσες "αέρα" για το forum, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να αμφισβητείς τον ιδιοκτήτη. Επίσης υπονοήθηκε σαφέστατα και πολύ άσχημα ότι όλα όσα έχεις γράψει εδώ μέσα δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουν τα 100 ευρώ που δεν θέλησες να δώσεις για να γίνεις μέλος του Σωματείου.

Την καλύτερη δουλειά την έκανε ο Dalanik, και απ'ότι κατάλαβα δε θα'ναι ο μόνος... αλλά είναι πολλά τα χρόνια που'μαι εδώ μέσα ρε γαμώτο... και δύσκολα την παίρνω την απόφαση...

Παίδες, αύριο έχουμε άλλη μία δύσκολη μέρα μπροστά μας (εργασιακά, κοινωνικά και ελπίζω όχι οικογενειακά).

Ας χαλαρώσουμε για απόψε... είπαμε να κάνουμε λίγο υπομονή...

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Απαντήθηκε αυτό και όχι μόνο μια φορά. Απ'τη στιγμή που δεν πλήρωσες "αέρα" για το forum, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να αμφισβητείς τον ιδιοκτήτη. Επίσης υπονοήθηκε σαφέστατα και πολύ άσχημα ότι όλα όσα έχεις γράψει εδώ μέσα δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουν τα 100 ευρώ που δεν θέλησες να δώσεις για να γίνεις μέλος του Σωματείου.

Την καλύτερη δουλειά την έκανε ο Dalanik, και απ'ότι κατάλαβα δε θα'ναι ο μόνος... αλλά είναι πολλά τα χρόνια που'μαι εδώ μέσα ρε γαμώτο... και δύσκολα την παίρνω την απόφαση...

Εδώ είσαι φάουλ.
Όπως είπα και πριν, κι εγώ διαφωνώ με την απόφαση του ΔΣ, αλλά αυτό που λες αδικείς όλους μας και τον εαυτό σου.

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Ξέρεις πολλά φόρα που μπορείς να αμφισβητήσεις προκλητικά τον ιδιοκτήτη?
Πληρώσεις δεν πληρώσεις "αέρα"...

Κατανοώ την πικρία σας αλλά σταματήστε το κάπου.
Δεν οδηγεί πουθενά προς το παρόν..

Όπως χαρακτηριστικά λέει και η ανακοίνωση, το μέτρο είναι προσωρινό.

Εντωμεταξύ μπορεί να υπάρξει κάποια άλλη φόρμουλα.

Ας υπάρξει ψυχραιμία. Κανείς δεν είναι β ή γ κατηγορίας.

Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Εδώ είσαι φάουλ.
Όπως είπα και πριν, κι εγώ διαφωνώ με την απόφαση του ΔΣ, αλλά αυτό που λες αδικείς όλους μας και τον εαυτό σου.

Δεν το είπα εγώ Δημήτρη μου, άλλος το είπε νωρίτερα σήμερα...αχρηστεύοντας ώρες ενασχόλησής μου (και όχι μόνο μου).....

... και αν θες να το δούμε και λίγο πιο συνολικά, η όλη στάση της διοίκησης του forum στο σημερινό θέμα, με την γεμάτη μυστήριο ανακοίνωση απλά το επιβεβαιώνει όλο αυτό...

Σταματάω μιας και εκτιμώ πάρα πολλά παιδιά στο Σωματείο, και αυτά έχουν βρεθεί προ εκπλήξεως όσο κι εγώ σήμερα, και δε μ'αρέσει να τσουβαλιάζω.

Ψυχραιμία it is... για λίγες μέρες. Αν και τονίζω για τελευταία φορά, ότι τα αθλητικά ήταν η αφορμή, από την οποία ξεπήδησε μια τεράστια μομφή για τα μέλη του forum, τη συνεισφορά τους, και τα δικαιώματά τους σ'αυτό. Και αυτό είναι η ουσία σήμερα για μένα, όχι το αν θα δω ανάλυση του πόσα goals έβαλε ο Σισσέ..

Σας καληνυχτίζω και σας ευχαριστώ που μπορούμε να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση χωρίς προσβολές και ειρωνίες...

Εμένα η απάντηση του Jim μου αρκεί και με καλύπτει μέχρι να βγει μια πιο επίσημη.

Δεν χρειάζεται να φέρνουμε σε δυσκολότερη θέση τους συντονιστές των κατηγοριών, ειλικρινά δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους τώρα.

Σας καληνυχτίζω ή μάλλον καλημερίζω.

από την οποία ξεπήδησε μια τεράστια μομφή για τα μέλη του forum, τη συνεισφορά τους, και τα δικαιώματά τους σ'αυτό. Και αυτό είναι η ουσία σήμερα για μένα.

Δεν υπάρχουν μέλη δύο ταχυτήτων. Αυριο πάλι, εδώ είμαστε με ηρεμία...
:a0210:

Ως μέλος του σωματείου,σέβομαι απόλυτα την αποφασή του, και αυτό όχι αναγκαστικά, αλλά γιατί έτσι πιστεύω και εγω ότι έπρεπε να γίνει τουλάχιστον προσωρινά.To ίδιο θα πίστευα και ως απλός παρατηρητής η ενεργό μέλος του club και όχι μέλος του σωματείου.
Φυσικά και η απορία μου είναι ,εαν θα γινόταν τόσος ντόρος εαν έκλεινε ας πούμε κάποια κατηγορία του κυρίως αντικειμένου γιά το avclub και όχι τα αθλητικά.
Κύριοι...δώστε λίγο χρόνο στους υπεύθυνους και μην βιάζεστε να εξαπολύεται τορπίλες κατά παντός...τόσο δύσκολο είναι;

Last edited:
Εμένα η απάντηση του Jim μου αρκεί και με καλύπτει

Άσχετα με την κατάληξη πάντως μακρυά από την κοινότητα μας ότι είμαστε διαφορετικών ταχυτήτων.

Καληνύχτα.

Τα αθλητικά θα ξανανοίξουν όταν πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ!:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Δεν το είπα εγώ Δημήτρη μου, άλλος το είπε νωρίτερα σήμερα...αχρηστεύοντας ώρες ενασχόλησής μου (και όχι μόνο μου).....

... και αν θες να το δούμε και λίγο πιο συνολικά, η όλη στάση της διοίκησης του forum στο σημερινό θέμα, με την γεμάτη μυστήριο ανακοίνωση απλά το επιβεβαιώνει όλο αυτό...

Σταματάω μιας και εκτιμώ πάρα πολλά παιδιά στο Σωματείο, και αυτά έχουν βρεθεί προ εκπλήξεως όσο κι εγώ σήμερα, και δε μ'αρέσει να τσουβαλιάζω.

Καλά ρε σύ πιστευεις πώς αυτο το γαμοκατόευρο πού το λές τοσο συχνά εχει δώσει περισσότερα δικαιώματα σε κάποιους εδώ μέσα??
Μέ ολο τον σεβασμό αλλά πού ξέρεις ποσα εχουν βάλει άνθρωποι απο την τσέπη τους(και τώρα και παλιότερα απο την αρχη λειτουργιας τού Club)και μονον απο την τσέπη τους για να συντηρηθεί αυτο το φορουμ??

Εχεις μήπως την εντύπωση(μιλώντας για μένα)πώς κάνοντας το Hobby μου στην Μουσική ,μου στελνει καμια εταιρεια οσα παρουσιάζω??
Η πάμπολλα άλλα παιδιά ,που με τον έναν η τον άλλον τροπο συμβάλλουν για να υπάρχει ενας χώρος έκφρασης που να κρατάει ένα επίπεδο διαλόγου και πολιτισμού σε πάμπολλα τεχνικά θέματα??
Oλοι ερασιτέχνες ειμαστε που κάνουμε το κέφι μας..

Και φυσικά το αυτό ισχύει και γιά τά υπόλοιπα απλά μέλη(που για μένα δεν εχει διαφορά) που πολλά απ´αυτά κοσμούν τις Κατηγορίες...

Ξέρω οτι δεν εχεις προθεση να αναπαράγεις διάφορα ´όμορφα´που καταλογιζαν ψευδέστατα μερικοί-μερικοί,αλλά υπερβάλεις..

Δεν τελειωσε ο Κοσμος με αυτο που εγινε σημερα.
Και αυτο στο γράφει κάποιος που γουστάρει το ποδόσφαιρο ...

οι βάζελοι φταίνε για όλα. :grandpa:
είναι χειρότεροι κι από τους κιτρινιάρηδες, τους 'χολεριασμένους'.
όποτε παίζουν οι βάζελοι γίνονται καταστροφές.
τη μία πέφτουν οι Δίδυμοι Πύργοι, την άλλη βουλιάζει το Σαμίνα...
τώρα, πήραν κεφάλι στη βαθμολογία και καταργούνται τα Αθλητικά :flipout:

Λυπούμαι παίδες αλλά αρνούμαι να συμπλεύσω με όλη αυτή την σοβαροφάνεια και κατήφεια, την ανταλλαγή 'σοβαρών επιχειρημάτων' και τα κατεβασμένα μούτρα ένθεν κακείθεν. Ποδόσφαιρο είναι, να πάρει ο διάολος. Ενα παιχνίδι. Αξίζει όλα αυτά; Το στοιχείο της πλάκας που είναι και το πιο σημαντικό κίνητρο για μένα να ρίχνω πού και πού καμιά ματιά στα οπαδικά νήματα, 'πάει άκλαφτο'.
Δεν δίνω δεκάρα αν θα συνεχίσουν να υπάρχουν Αθλητικά ή όχι: μπορώ θαυμάσια και χωρίς αυτά και δεν είναι ο λόγος που βρίσκομαι στο φόρουμ. Θεωρώ όμως πως, όπως είπε κι ο Αγγελος παραπάνω, το επίπεδο εδώ ήταν αρκετά εως πολύ υψηλό από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων: Ναι, εγώ με τέτοιους άνθρωπους θέλω να μιλάω για Αθλητικά και σε τέτοιους ανθρώπους θέλω να κάνω -και να μου κάνουν ...- πλάκες.
Τα λίγα 'κλούβια αυγά' ούτως ή άλλως πάντα θα υπάρχουν αλλά φρονώ πως το κλίμα εδώ είναι πολύ πολιτισμένο και το επίπεδο υψηλό. Αν δεν ήταν, δεν θα καταδεχόμουν να του ρίξω ούτε βλέφαρο.
Και αλλοίμονο αν δεν μπορούμε να ανεχθούμε και μερικούς 'στραβωμένους'. Την τσαντίλα του ή τον τρόπο που πανηγυρίζει, καθένας τα βγάζει σύμφωνα με αυτό που κουβαλάει μέσα του: την κουλτούρα του, την αγωγή του, το δικό του, ατομικό επίπεδο. Και όλοι κατά καιρούς έχουμε ξεφύγει όπως και όλοι είχαμε την ευκαιρία να ζυγίσουμε το ειδικό βάρος του καθένα εδώ μέσα και να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε κάθε φορά.

Φυσικά και θα στηρίξω την απόφαση της Δ.Ο.: σιγά μη γκρεμίσουμε το φόρουμ για τέτοια παιδιαρίσματα ή γιατί μερικοί δεν μπορούν να διαχειρισθούν καλύτερα το ...θυμικό τους.
Αλλά λίγο περισσότερη ανεκτικότητα δεν βλάπτει.
Κατά τη γνώμη μου πάντα.

Status
Not open for further replies.