αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Να σημειώσω ότι τα παραπάνω είναι ανυπόστατα και αποτελούν μονάχα την προσωπική σου γνώμη ως μέλους. Απλώς, το σημειώνω διότι αναφέροντας προηγουμένως την πρώην διαχειριστική σου θέση και γνώση πάνω σε κάποια θέματα, μπορεί να μπερδευτεί κάποιο μέλος και να νομίσει ότι ισχύουν όντως τα όσα έγραψες......

Δηλαδή δεν ισχύει ότι έμπαιναν μέλη και έγραφαν με περισσότερο...ζήλο από τον αποδεκτό στην εκτός (cafe)?

Με συγχωρείτε τότε, εφόσον δεν έχει συμβεί ποτέ κάνω λάθος...μάλλον θα θυμάμαι λάθος forum...

ΥΓ: ουδεμία σχέση έχει η πρώτερη θέση που είχα εδώ, μιλάμε για πράγματα που ήταν ορατά σε όλα τα μέλη.

Δηλαδή δεν ισχύει ότι έμπαιναν μέλη και έγραφαν με περισσότερο...ζήλο από τον αποδεκτό στην εκτός (cafe)?

Με συγχωρείτε τότε, εφόσον δεν έχει συμβεί ποτέ κάνω λάθος...μάλλον θα θυμάμαι λάθος forum...

ΥΓ: ουδεμία σχέση έχει η πρώτερη θέση που είχα εδώ, μιλάμε για πράγματα που ήταν ορατά σε όλα τα μέλη.

Αυτό που είναι ανυπόστατο και δεν ισχύει είναι γραμμένο και υπογραμμισμένο στο ποστ 198 και δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με αυτό που γράφεις τώρα.

Ναι, αλήθεια είναι, όπως συμβαίνει σε κάθε κατηγορία. Τα παραδείγματα άπειρα...

Δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο, οπότε τσάμπα ζητάς συγγνώμη.

Το ''ήταν ορατά σε όλα τα μέλη'' πάλι τι το ήθελες? Έγινε κανένα poll? Ήταν ορατό σε σένα, μάλιστα...

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Δηλαδή δεν ισχύει ότι έμπαιναν μέλη και έγραφαν με περισσότερο...ζήλο από τον αποδεκτό στην εκτός (cafe)? Κάποτε ναι, τους τελευταίους μήνες όχι...

Άλλο το τι γινόταν κάποτε άλλο το τώρα...η διαχειριστική ομάδα μια χαρά τα πάει..

Στέργιο, θα συμφωνήσω με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου σε ότι έγραψε παραπάνω.

Αλλά πάρθηκε μια απόφαση για Αναστολή της κατηγορίας και την σεβόμαστε.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι την υιοθετούμε, τουλάχιστον όσοι έχουμε γράψει εδώ την αντίθεσή μας...

Το ''ήταν ορατά σε όλα τα μέλη'' πάλι τι το ήθελες? Έγινε κανένα poll? Ήταν ορατό σε σένα, μάλιστα...

ναι βρε Γιάννη μου, σε κάθε κατηγορία γίνονται, ποιος μπορεί να ξεχάσει τις μάχες στη χαϊεντ? :violent-smiley-030:

Εκεί οκ, να ασχοληθώ βρε παιδί μου, είναι μες το θέμα, να προσπαθήσω, να ξενυχτήσω...
Αλλά δε δικαιολογείται το ίδιο και για την εκτος (cafe).
Έτσι νομίζω δηλαδή, είπαμε...

Να προσθεσω απλα -γιατι χωρις το σκεπτικο της αποφασης δεν μπορουμε να πουμε πολλα- οτι κατα την γνωμη μου το συγκεκριμενο φορουμ αντιπροσωπευει κατι μεγαλυτερο. Ειναι μια κοινωνια ανθρωπων που μοιραζονται τα ιδια ενδιαφεροντα (audio-video). Δεν "μιλουν" ομως μονο γι αυτα. Μιλουν για την μουσικη, τον κινηματογραφο τα γκατζετ τους, τα ταξιδια τους, την ιστορια, τα αλλα χομπι τους (τα αθλητικα ειναι μερος αυτων).
Οσοι δεν καταλαβαινουν οτι αυτη ειναι η διαφορετικοτητα του συγκεκριμενου τοπου νομιζω οτι αθελα τους μπορουν να βλαψουν αυτο που αγαπουν. Γιατι μην αμφιβαλλεται οτι ολοι εμεις -μελη και μη- αγαπαμε αυτον τον χωρο εδω.
Ας μην μενουμε λοιπον σε ψυχρες ανακοινωσεις αλλα ας προσπαθησουμε να βρουμε λυσεις σε προβληματα που πιθανον να δημιουργηθηκαν.

:a0210:

Ωραία, επειδή αυτά που συνέβαιναν στο παρελθόν δε συμβαίνουν πλέον, υποθέτω ότι θα υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Δε πιστεύω ότι η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση για πλάκα.

Μπορούμε να περιμένουμε και να μάθουμε...

ναι βρε Γιάννη μου, σε κάθε κατηγορία γίνονται, ποιος μπορεί να ξεχάσει τις μάχες στη χαϊεντ? :violent-smiley-030:

Εκεί οκ, να ασχοληθώ βρε παιδί μου, είναι μες το θέμα, να προσπαθήσω, να ξενυχτήσω...
Αλλά δε δικαιολογείται το ίδιο και για την εκτος (cafe).
Έτσι νομίζω δηλαδή, είπαμε...

Αν είχες διαβάσει το νήμα από την αρχή δεν θα έκανες αυτή τη τοποθέτηση. Η ανακοίνωση για την αιτία κλεισίματος των αθλητικών νημάτων είναι σαφής. Ξαναδιάβασέ την, αν θέλεις, και μετά τα ξαναλέμε. Δεν έκλεισε η κατηγορία λόγω μη χρησιμότητας ή ως εκτός βασικού αντικειμένου του club.

Μετά από απόφαση της ιδιοκτησίας του site και με αφορμή αντεγκλήσεις και φραστικά επεισόδια που παρατηρήθηκαν τον τελευταίο μήνα στην κατηγορία αθλητικών, αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία της κατηγορίας από σήμερα και μέχρι 31/3/2010 και ειδικώτερα γιά θέματα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ.
Ελπίζουμε ότι στο διάστημα όλοι θα αναζητήσουμε διεξόδους ώστε μελλοντικά να μην χρειαστεί να ξαναπάρουμε ανάλογα μέτρα.

Θα ακολουθήσει διαχωρισμός μεταξύ των θεμάτων της κατηγορίας ώστε να μπορέσει να επαναλειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν μερικώς, με την υπόλοιπη -πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ- θεματολογία της η κατηγορία.

εχμμμμμμ....

κάτι δε καταλαβαίνω τελικά... :slapface:

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Σ´ευχαριστω πολύ Στεργιο για την απάντηση, που επιτέλους έδωσες μια ιδέα του σκεπτικού που οδήγησε στην απόφαση αυτή, είναι κρίμα όμως που χρειάστηκαν 20 σελίδες για κάτι τέτοιο, όπως και το ότι ο μόνος που είχε την απαραίτητη ψυχραιμία και ευγένεια είναι ένα απλό μέλος.

Σέβομαι λοιπόν απόλυτα την απόφαση αυτή, ωστόσο το γεγονός ότι πρόσωπα εκτεθηκαν ανεπανόρθωτα χτες πυροβολωντας με συκοφαντίες, αγένεια και έπαρση μου διατηρεί την πικρή γεύση...

Λυπάμαι πολύ που βλέπω το αγαπημένο μου forum απ´αυτη την κατάσταση.. Ειλικρινά.

Βλέπω επιμένεις . Τώρα λοιπόν που είμαι απλό μέλος όπως και εσύ και δεν ανήκω ούτε καν στο σωματείο , μπορείς να συνεχίσεις με μεγαλύτερη άνεση να συκοφαντείς και να μην φοβάσαι ότι δήθεν κινδυνεύεις . Ευτυχώς για σένα ορισμένα πράγματα είναι ανίκητα και απέραντα και "οι θεοί ακόμα σηκώνουν τα χέρια" όταν βρίσκονται απέναντι τους . Οπότε δεν σε συνερίζομαι...

δεν εννοώ ολόκληρη την εκτός αλλά τα αθλητικά αν εκεί είναι το θέμα μας.

Ο λόγος κλεισίματος των αθλητικών νημάτων είναι ''αντεγκλήσεις και φραστικά επεισόδια που παρατηρήθηκαν τον τελευταίο μήνα''

Η κατηγορία αθλητικών ήταν στο καλύτερο επίπεδο που έχει υπάρξει ever.
Για 1 άνθρωπο έκλεισε η κατηγορία, ένα μέλος, ο οποίος δεν ήταν και πολύ ενεργός.
Δεν θα πω όνομα.
Οι διαχειριστές της (Larry, Jim και παλιότερα ο Σπύρος και ο Χατζηγεωργίου), ήταν άψογοι.
Δυστυχώς για μας τους "κολλημένους" με την μπάλα (και τα αθλητικά γενικά) οι 5 του ΔΣ δεν βλέπουν μπάλα.
Απλά,

1) Θα υπάρχουν οπαδικά νήματα (ποδοσφαίρου, μπάσκετ κτλ) στο μέλλον?
2) Θα κλείσουν και άλλες κατηγορίες που το μπινελίκι και το μπαν πάει σύννεφο?
3) Το νήμα "τέχνες" τι σχέση έχει με το AV, πέραν του ότι χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις μας (όπως δηλαδή κάνουμε και στα παιγνίδια)?

Αν εχω καταλάβει καλά (είμαι απο αυτούς τους τεντιμπόηδες που συμμετέχουν στα αθλητικά και δεν τα πιάνουν εύκολα) οι απαντήσεις είναι
1) Δεν γνωρίζουμε
2) Όχι μόνο για το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ γίνεται όλη αυτή η ιστορία. Στις άλλες "ευγενείς" κατηγορίες δεν συχνάζουν τεντιμπόηδες.
3) Υπάρχουν και άλλα νήματα που δεν έχουν περισσότερη σχέση με το AV, απ' ότι το Ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά εκεί δεν τσακώνονται τεντιμπόηδες.

Σωστά???
(εντάξει το "τεντιμπόηδες" το λέω εγώ, δεν το είπε κανείς, ακόμα).

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Θα ήθελα λοιπόν κάποιος να διατυπώσει ευθέως, λεπτομερώς και έχοντας το θάρρος της γνώμης του, ποιός είναι ο ρόλος του μέλους του AVCLUB, ποια η συνεισφορά που του αναλογεί στο τι είναι το forum σήμερα, καθώς και ποιά είναι τα δικαιώματά του.
Ευχαριστώ πολύ

Το επαναφερω μια και ενδιαφέρει πολλούς και όσο δεν απαντάει κάποιος θα χαθεί μέσα στις σελίδες του θέματος.. Θα το επαναφερω εκ νέου μέχρι κάποιος να μει στον κόπο να απαντήσει..

Δεν ξέρω, δεν συμμετέχω ενεργά σε κανένα άλλο φόρουμ, η ερώτηση ήταν ειλικρινής, προέκυψε δε από πράγματα που ειπώθηκαν χτες, και έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα προσωπικά, αλλά και για άλλους εδώ πέρα...

Έτσι όπως πάει, στο τέλος αυτό που θα μείνει είναι οτι όλη αυτή η ανακατωσούρα δημιουργήθηκε από 5-10 αντιδραστικούς επειδή η Διαχειριστική ομάδα αποφάσισε να κλείσει την κατηγορία των αθλητικών.
Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.
Είχα ξαναγράψει και παλιότερα για Οργουελικά φαινόμενα εδώ μέσα αλλά κανενός το αυτί δεν ιδρώνει. Ξαφνικά κάποιοι άνθρωποι τρελαθήκαμε κι αποφασίσαμε να κάνουμε κακό στο Avclub.
Ούτως ή άλλως, κατά την κρατούσα άποψη, αν το αγαπούσαμε θα το δείχναμε έμπρακτα.

Maestro, δεν έχεις καταλάβει ύστερα από τόσες σελίδες τι ακριβείς λόγους;
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου τους εξήγησε, τι άλλο θέλεις;
Δεν είναι και κέντρο του κόσμου τα Αθλητικά και στο λέω φιλικά μιας και εμένα με στεναχωρεί το γεγονός της Αναστολής τους.
Θα ήθελα να σταματήσουμε κάπου εδώ την κουβέντα.
Εχει ήδη τοποθετηθεί και ο ΓΔ και το Σωματείο.

ΥΣ: στο Insomnia, δεν έχουν αθλητικά.

Last edited:
Status
Not open for further replies.