αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Αυτό που είναι ανυπόστατο και δεν ισχύει είναι γραμμένο και υπογραμμισμένο στο ποστ 198 και δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με αυτό που γράφεις τώρα.

Προφανώς κύριε Χατζηγεωργίου εννοείτε αυτό:

"αλλά όταν η κατάσταση ξεφεύγει και χρειάζονται 5 moderators ΓΔ και ΑΓΔ και όλο το επιτελείο για να ηρεμήσουν μερικοί θερμοκέφαλοι, ε, παρντών αλλά κλείστο να πάει στο διάολο."

Είστε στη διαχειριστική ομάδα και γνωρίζετε οτι το παραπάνω είναι ανυπόστατο;
Πως γνωρίζετε οτι δεν είναι αυτό ένας από τους πιθανούς λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση;

προς θεου Μπαμπη δεν υπαρχει τετοιο πραγμα...ολα εγιναν ακριβως οπως τα περιεγραψες πιο πανω δυο λαθος κινησεις στο τροπο πληροφορήσεως προς τα εξω και εγινε αυτο που εγινε...

μας ξερετε ολους σαν καλπικη δεκαρα δεν θα μπορουσαμε να κανουμε κακο σε κατι που αγαπαμε τοσο πολυ...

Δεν ξέρω, δεν συμμετέχω ενεργά σε κανένα άλλο φόρουμ, η ερώτηση ήταν ειλικρινής, προέκυψε δε από πράγματα που ειπώθηκαν χτες, και έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα προσωπικά, αλλά και για άλλους εδώ πέρα...

και η δικη σου συμπεριφορα δεν ηταν η καλυτερη..με τα 100ευρα...και οπως ειδες ειμαστε εδω τα λεμε και εχετε βημα να πείτε την γνώμη σας

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

"αλλά όταν η κατάσταση ξεφεύγει και χρειάζονται 5 moderators ΓΔ και ΑΓΔ και όλο το επιτελείο για να ηρεμήσουν μερικοί θερμοκέφαλοι, ε, παρντών αλλά κλείστο να πάει στο διάολο."

Πως γνωρίζετε οτι δεν είναι αυτό ένας από τους πιθανούς λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση;

ο Γ Χατζηγεωργιου δεν ειναι στην ΔΟ

Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Βλέπω επιμένεις . Τώρα λοιπόν που είμαι απλό μέλος όπως και εσύ και δεν ανήκω ούτε καν στο σωματείο , μπορείς να συνεχίσεις με μεγαλύτερη άνεση να συκοφαντείς και να μην φοβάσαι ότι δήθεν κινδυνεύεις . Ευτυχώς για σένα ορισμένα πράγματα είναι ανίκητα και απέραντα και "οι θεοί ακόμα σηκώνουν τα χέρια" όταν βρίσκονται απέναντι τους . Οπότε δεν σε συνερίζομαι...

Για τελευταία φορά. Ξεκινησες να εξαπολυεις συκοφαντίες (πχ ότι θέλω να επιβαλλω απόψεις, ότι θέλω να κάνω προσωπικά κουμάντο στο forum έχοντας 3500 ποστς στα... Αθλητικά - αν είναι δυνατόν-.
Εβγαλες αχρηστη και ανύπαρκτη τη συνεισφορά μου εδώ μέσα μου εδώ χωρίς να έχεις διαβάσει γραπτά μου, και σαν κερασάκι πεταξες και την ανεπανάληπτη ατάκα ότι δε θα σας λειψω, μιλώντας εκ μέρους ποιων άραγε;

Φυσικά απολαμβάνεις την απροκάλυπτη στήριξη του γενικού διαχειριστή ο οποίος μου επιτέθηκε για μια λέξη μη υβριστική που χρησιμοποίησα, και μάλιστα αιτιολογημένη.

Κατόπιν τούτου, ευτυχώς που είναι τα μέλη εδώ και διαβάζουν βγάζοντας τα συμπεράσματα τους. Σε παρακαλώ ο,τι άλλο έχεις να μου προσαψεις να το κανείς με πμ , καθώς δεν αφορά τουαα υπόλοιπους και συζητάμε εδώ ένα σοβαρό θέμα. Τέλος από μένα για το συγκεκριμένο.

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

προς θεου Μπαμπη δεν υπαρχει τετοιο πραγμα...ολα εγιναν ακριβως οπως τα περιεγραψες πιο πανω δυο λαθος κινησεις στο τροπο πληροφορήσεως προς τα εξω και εγινε αυτο που εγινε...

Larry, λάθη κάνουν όλοι... κι όσο περισσότερα πράγματα κάνεις τόσο περισσότερα θα είναι και τα λάθη, λογικό.
Να είσαι σίγουρος οτι κανένας δεν είχε τη διάθεση να "σταυρώσει" κάποιον επειδή έκανε κάποιο λάθος.
Η μετέπειτα συμπεριφορά κι αντιμετώπιση όμως, η οποία δυστυχώς είνα όλο και συχνότερα επαναλαμβανόμενη, ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Αυτή είναι που πονάει, κι όχι ο λάθος χειρισμός.
Αν δεν το καταλάβεις αυτό δεν θα συνενοηθούμε ποτέ.

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

μας ξερετε ολους σαν καλπικη δεκαρα δεν θα μπορουσαμε να κανουμε κακο σε κατι που αγαπαμε τοσο πολυ...

1) Το αν κάποιοι έχουν συνειδητοποιήσει τι έχουν πετύχει με την δημιουργία αυτου του διαδυκτιακού στεκιού αμφισβητήται...

2) Όπως φαίνεται το κακό δεν το κάνατε όλοι μαζί και μάλιστα κάποιοι το πολεμάτε ακόμα.

και η δικη σου συμπεριφορα δεν ηταν η καλυτερη..με τα 100ευρα...και οπως ειδες ειμαστε εδω τα λεμε και εχετε βημα να πείτε την γνώμη σας

Κατόπιν εορτής Larry... Και με κακό τροπο. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε σένα.
Η συμπεριφορά μου στο παρόν θέμα ξεκίνησε ευγενεστατη... Αλλά είπωθηκαν πολλά... Και δεν είμαι ούτε εγώ από ατσάλι...

Last edited:

Larry, λάθη κάνουν όλοι... κι όσο περισσότερα πράγματα κάνεις τόσο περισσότερα θα είναι και τα λάθη, λογικό.
Να είσαι σίγουρος οτι κανένας δεν είχε τη διάθεση να "σταυρώσει" κάποιον επειδή έκανε κάποιο λάθος.
Η μετέπειτα συμπεριφορά κι αντιμετώπιση όμως, η οποία δυστυχώς είνα όλο και συχνότερα επαναλαμβανόμενη, ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Αυτή είναι που πονάει, κι όχι ο λάθος χειρισμός.
Αν δεν το καταλάβεις αυτό δεν θα συνενοηθούμε ποτέ.

το εχουμε καταλαβει Μπαμπη δεν ειμαστε δα και απο ατσαλι...

Μάλιστα κύριε Πανούση, αυτό ακριβώς, εννοώ. Όχι, δεν είμαι στην Δ.Ο., αλλά ήμουν όταν έγινε η παραπάνω επιλογή (5 moderators κ.λ.π.), οπότε δικαιούμαι να λέω πως είναι ανυπόστατα όσα γράφει ο Στέργιος. Αμφισβητώ, λοιπόν, όσα γράφει ο Στέργιος, ο οποίος παραδέχτηκε ότι γράφει απλώς τη γνώμη του διότι δεν γνώριζε, και παρακαλώ τον οποιονδήποτε γνωρίζει να με διαψεύσει.

Δεν χρειάζεται να πιθανολογήσω καθόλου. Οι λόγοι της αναστολής είναι πεντακάθαρα γραμμένοι στην ανακοίνωση. Όποιος θέλει να πιθανολογεί και να ερμηνεύει κατά το δοκούν ό,τι θέλει, be my guest.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

ο Γ Χατζηγεωργιου δεν ειναι στην ΔΟ

Το γνωρίζω, η ερώτησή μου παραμένει προς τον ίδιο.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, και για να προλάβω πιθανές απαντήσεις, το "υπήρξαν αντεγκλήσεις" της αρχικής αιτιολόγησης αναστολής των αθλητικών δεν αναιρεί το "ασχολούνται οι ΓΔ και οι ΑΓΔ" που είπε ο κύριος Κακαλιός και χαρακτήρισε "ανυπόστατο" ο κύριος Χατζηγεωργίου.

1) Το αν κάποιοι έχουν συνειδητοποιήσει τι έχουν πετύχει με την δημιουργία αυτου του διαδυκτιακού στεκιού αμφισβητήται...

2) Όπως φαίνεται το κακό δεν το κάνατε όλοι μαζί και μάλιστα κάποιοι το πολεμάτε ακόμα.

παρεα το παλευουμε ουτως η αλλιως προσωρινο ειναι (31/03) κοιταζουμε να διορθωσουμε 3-4 θεματα και παλι εδω θα ειμαστε

σας ειπα και χτες απο μενα ξεκινησε το 1ο λαθος επισης θελω να επανελθουν οχι διοτι ειμαι Φαν ( ..εγω ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ διοτι εφαγα απιστευτο χρονο να χειραγωγησω ανθρωπους που σεβομαι και αγαπω να μην στενοχωρησω να μην με πουν φασιστα τσιρακι του ταδε και του δεινα ) αλλα γιατι τα γουσταρετε οι 30 40 φιλοι που εκανα εδω μεσα

Δυστυχώς δεν πρόλαβα την απάντησή σας, από ότι κατάλαβα σας έκανε να χαρακτηρίσετε "ανυπόστατο" το ποστ του κ. Κακαλιού ο αριθμός 5. Υποθέτω δλδ οτι αν έγραφε "ασχολούνται (γενικώς) οι ΓΔ και ΑΓΔ" δεν θα σας ενοχλούσε και δεν θα ήταν "ανυπόστατο".

Δημήτρη Πανούση μην πιανόμαστε από τις λέξεις, ο Γιάννης έχει εκφράσει τις απόψεις του, ο Στέργιος το ίδιο και ο Larry είναι εδώ και λύνει απορίες.....

Ας μείνουμε προς το παρόν σε ότι μας λέει ο Larry...

Απάντηση: Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Το γνωρίζω, η ερώτησή μου παραμένει προς τον ίδιο.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, και για να προλάβω πιθανές απαντήσεις, το "υπήρξαν αντεγκλήσεις" της αρχικής αιτιολόγησης αναστολής των αθλητικών δεν αναιρεί το "ασχολούνται οι ΓΔ και οι ΑΓΔ" που είπε ο κύριος Κακαλιός και χαρακτήρισε "ανυπόστατο" ο κύριος Χατζηγεωργίου.

Δημήτρη με έσωσες! Γράφω ΑΠΟ αηφον και με εβγαλες ΑΠΟ τον κόπο!!!!

Δυστυχώς δεν πρόλαβα την απάντησή σας, από ότι κατάλαβα σας έκανε να χαρακτηρίσετε "ανυπόστατο" το ποστ του κ. Κακαλιού ο αριθμός 5. Υποθέτω δλδ οτι αν έγραφε "ασχολούνται (γενικώς) οι ΓΔ και ΑΓΔ" δεν θα σας ενοχλούσε και δεν θα ήταν "ανυπόστατο".

Δεν έγραψα καθόλου αυτό κύριε Πανούση.

Ξέρετε, και μένα το επάγγελμά μου έχει σχέση με το παιχνίδι των λέξεων. Βέβαια, δεν διεκδικώ το μονοπώλιο. Όπως φαίνεται και 'σεις μια χαρά το παίζετε αυτό το παιχνίδι. Κρίμα, όμως, γιατί είναι άκαιρο, άστοχο και αποπροσανατολιστικό, ειδικά σε μια συζήτηση που δεν έχει καθόλου χώρο για παρερμηνείες και αστεϊσμούς.

Δεν έγραψα καθόλου αυτό κύριε Πανούση.

Ξέρετε, και μένα το επάγγελμά μου έχει σχέση με το παιχνίδι των λέξεων. Βέβαια, δεν διεκδικώ το μονοπώλιο. Όπως φαίνεται και 'σεις μια χαρά το παίζετε αυτό το παιχνίδι. Κρίμα, όμως, γιατί είναι άκαιρο, άστοχο και αποπροσανατολιστικό, ειδικά σε μια συζήτηση που δεν έχει καθόλου χώρο για παρερμηνείες και αστεϊσμούς.

Εγώ, αντιθέτως με εσάς, δεν παίζω με τις λέξεις ούτε επαγγελματικά ασχολούμαι με αυτό!
Μπορώ και κατανοώ αυτά που βλέπω γραμμένα ή διαβάζω.
Το γεγονός οτι ο Στέργιος με δικαίωσε με την τοποθέτησή του λέει πολλά!

ΥΓ. Με τον φίλτατο Στέργιο έχω να μιλήσω αρκετές βδομάδες, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων!

Δημήτρη Πανούση μην πιανόμαστε από τις λέξεις, ο Γιάννης έχει εκφράσει τις απόψεις του, ο Στέργιος το ίδιο και ο Larry είναι εδώ και λύνει απορίες.....

Ας μείνουμε προς το παρόν σε ότι μας λέει ο Larry...

.....

Status
Not open for further replies.