αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρει κανέναν, το έχετε "χοντρύνει" πολύ το πράγμα όλοι σας.

Το θέμα μου με τον Δημήτρη είναι νομίζω λήξαν, καθώς είχε την ευγένεια να μου απαντήσει με πμ και να συννενοηθούμε κοσμιότατα.

Το ίδιο θα είναι και με τον γενικό διαχειριστή, αν μου δώσει μια ειλικρινή απάντηση για τα άδικα πυρά που έχω δεχθεί, απάντηση που να μην υποτιμά τη νοημοσύνη σας...

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Το θέμα μου με τον Δημήτρη είναι νομίζω λήξαν, καθώς είχε την ευγένεια να μου απαντήσει με πμ και να συννενοηθούμε κοσμιότατα.

ΟΚ τέλος από εμένα

Το ίδιο θα είναι και με τον γενικό διαχειριστή, αν μου δώσει μια ειλικρινή απάντηση για τα άδικα πυρά που έχω δεχθεί, απάντηση που να μην υποτιμά τη νοημοσύνη σας...

:a0210:

Ωπα βρε παιδιά ξεφύγαμε.
Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για την αναστολή, κάντε λίγη υπομονή.
Γνωριζόμαστε τόσο καιρό, είναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας μέσα απο ένα πλαστικό πληκτρολόγιο.

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

επίσης , να προσθέσω οτι μέσα από την κατηγορία των αθλητικών γνώρισα πολύ αξιόλογα άτομα, με τα οποία πιστεύω οτι θα συνεχίσουμε να τακιμιάζουμε έστω και χωρίς κατηγορία αθλητικών

αααα.. το βραδάκι έχει Πανάθα ....!!!!!!

Το ξερεις οτι αν δεν το ελεγες θα το εχανα ? :D

Oυτε καν το ηξερα.

:offtopic:

Billy ...???

Tι θα γινει με τα συννημενα μου?:bigcry:
Θα πρασινισει η μπαρα ποτε?.....περιμενω!!!

Για να ηρεμησουμε λιγο!..:BDBDG54::ernaehrung004::shakehands: :grinning-smiley-043

Δεν είναι αναγκαίο να ασχολείται επαγγελματικά κάποιος με κάτι που του αρέσει. Φτάνει να έχει ταλέντο και εσείς διαθέτετε άφθονο.

Σε σχέση με την προηγούμενη τοποθέτησή σας, ότι δλδ ασχολούμαι επαγγελματικά με το παιγνίδι λέξεων, ετούτη είναι κάπως καλύτερη.
Βέβαια και πάλι βγάζετε συμπεράσματα, λαθεμένα θα έλεγα, σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω για μένα!

Να σημειώσω ότι τα παραπάνω είναι ανυπόστατα και αποτελούν μονάχα την προσωπική σου γνώμη ως μέλους. Απλώς, το σημειώνω διότι αναφέροντας προηγουμένως την πρώην διαχειριστική σου θέση και γνώση πάνω σε κάποια θέματα, μπορεί να μπερδευτεί κάποιο μέλος και να νομίσει ότι ισχύουν όντως τα όσα έγραψες......

Σέβομαι μεν την άποψη τού Στέργιου τού Κακαλιού,αλλά αυτό που αναφέρει σχετικά με το κλείσιμο τών αθλητικών τότεδέν ειχε να κάνει με τά αθλητικά μόνον αλλά είχε ονομάσει συλλήβδην τήν Κατηγορία Καφέ ως Καρκινωμα και γι´αυτό υπήρξαν έντονες αντιδράσεις απο πολλά μέλη,αλλά και απο τούς τότε Διαχειριστές τής Κατηγοριας Καφέ...Ο Larry και τοτε ηταν Διαχειριστής άλλως τε..Το θέμα επίσης υπάρχει ακόμα εντος τού Φορουμ.
Βεβαια το υπονοεί και ο ίδιος μιλώντας γιά άκομψους χαρακτηρισμούς.
Αυτά γιά τήν αποκατάσταση τής αλήθειας.
Το νά χαρακτηρίζεται μια ολόκληρη κατηγορία ως Καρκίνωμακαι επομένως ολα της τά μέλη που συμμετέχουν είναι κομματάκι πάνω απο άκομψο.

Last edited:

Αγαπητέ μου, εάν πρόσεξες ένα πράγμα μόνο σου είπα για τους χαρακτηρισμούς στους οποίους κατέφυγες, οι οποίοι πέρασαν το όριο το οποίο προσωπικώς θεωρώ ανεκτό. Όπως το έχω επισημάνει σε πόσα μέλη πλείστες όσες φορές. Δεν είναι δα και προσβολή, νομίζω. Αντί να πεις έστω "ξέφυγα, αλλά θεωρώ ότι προκλήθηκα" το οποίο θα το δεχόμουν ως απάντηση, ξεκίνησες μια επιχειρηματολογία να με πείσεις ότι το "τυχάρπαστος" δεν είναι προσβλητική έκφραση. Και μετά να με κατηγορήσεις ότι δεν ήμουν και δίκαιος και δεν αντιμετώπισα με ίδιο τρόπο τα δύο μέρη. Αντί να μου λες ότι υποτιμώ τη νοημοσύνη σου, θα πρότεινα να ξαναδεις ήρεμα από την αρχή τι ακριβώς έχεις γράψει και τι ακριβώς σου έχω επισημάνει.
Αυτή είναι η άχαρη δουλειά που καλούμαι να κάνω εδώ. Ειλικρινά, νομίζεις ότι μου αρέσει να διαπληκτίζομαι και να την λέω στα μέλη; Νομίζεις ότι έχω προσωπικά μαζί σου; Αλλά ορισμένα μέλη γίνονται περίπου Τούρκοι και μόνο που βλέπουν τον τίτλο διαχειριστής πάνω από το nick κάποιου. Εάν είναι και "γενικός" δε, ούτε συζήτηση. Δεν μπορώ να κάνω κάτι όμως για αυτό, μεθαύριο που δεν θα είμαι γενικός διαχειριστής, και θα μπορούμε να μιλήσουμε επί ίσοις όροις, θα σου απαντήσω.

Σε σχέση με την προηγούμενη τοποθέτησή σας, ότι δλδ ασχολούμαι επαγγελματικά με το παιγνίδι λέξεων, ετούτη είναι κάπως καλύτερη.

Δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι φανερό ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα πιο απλά. Ας το αφήσουμε καλύτερα...

Χαιρετώ σας.

Maestro, μια φορά μίλαγα με τον Τάσο (send). Είχαμε μια διαφωνία.
Στο τέλος με έπεισε ότι η γη είναι τετράγωνη και ότι ο γάιδαρος πετάει.
:D :D :D

Πέρα απ την πλάκα, η δημοκρατικότητα του avclub δεν αμφισβητείται.
Όπως δήλωσα και πιο πριν, διαφωνώ με την απόφαση αλλά είναι απόλυτα σεβαστή.
Και φυσικά ως μέλος του σωματείου, θέλω να ακούγονται όλες οι γνώμες - απόψεις.

Αγαπητέ μου, εάν πρόσεξες ένα πράγμα μόνο σου είπα για τους χαρακτηρισμούς στους οποίους κατέφυγες, οι οποίοι πέρασαν το όριο το οποίο προσωπικώς θεωρώ ανεκτό. Όπως το έχω επισημάνει σε πόσα μέλη πλείστες όσες φορές. Δεν είναι δα και προσβολή, νομίζω. Αντί να πεις έστω "ξέφυγα, αλλά θεωρώ ότι προκλήθηκα" το οποίο θα το δεχόμουν ως απάντηση, ξεκίνησες μια επιχειρηματολογία να με πείσεις ότι το "τυχάρπαστος" δεν είναι προσβλητική έκφραση. Και μετά να με κατηγορήσεις ότι δεν ήμουν και δίκαιος και δεν αντιμετώπισα με ίδιο τρόπο τα δύο μέρη. Αντί να μου λες ότι υποτιμώ τη νοημοσύνη σου, θα πρότεινα να ξαναδεις ήρεμα από την αρχή τι ακριβώς έχεις γράψει και τι ακριβώς σου έχω επισημάνει.
Αυτή είναι η άχαρη δουλειά που καλούμαι να κάνω εδώ. Ειλικρινά, νομίζεις ότι μου αρέσει να διαπληκτίζομαι και να την λέω στα μέλη; Νομίζεις ότι έχω προσωπικά μαζί σου; Αλλά ορισμένα μέλη γίνονται περίπου Τούρκοι και μόνο που βλέπουν τον τίτλο διαχειριστής πάνω από το nick κάποιου. Εάν είναι και "γενικός" δε, ούτε συζήτηση. Δεν μπορώ να κάνω κάτι όμως για αυτό, μεθαύριο που δεν θα είμαι γενικός διαχειριστής, και θα μπορούμε να μιλήσουμε επί ίσοις όροις, θα σου απαντήσω.

Δέχομαι ότι αγριέψαμε όλοι λόγω της κατάστασης. Όχι, δεν παθαίνω τίποτα όταν βλέπω γενικός διαχειριστής, έξαλλος έγινα επειδή για μια λογομαχία που ξεκίνησε και συνεχίστηκε από δύο άτομα, βρέθηκα υπόλογος μόνο εγώ για μία λέξη, τη στιγμή που αυτή η λέξη προήλθε από μένα εν βρασμώ λόγω μιας ολόκληρης ιστορίας και κουβέντας πριν.

Όσο κι αν δεν με πιστεύεις αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία και το άχαρο του ρόλου σου, οπότε αφού η παρεξήγηση μεταξύ εμού και του Δημήτρη λύθηκε, καλό θα ήταν να σφουγγαριστούν τα μηνύματα αμφότερων καθώς κανένα δεν τιμά το forum, όπως και αυτά της δικής μας αντιδικίας.

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Maestro, μια φορά μίλαγα με τον Τάσο (send). Είχαμε μια διαφωνία.
Στο τέλος με έπεισε ότι η γη είναι τετράγωνη και ότι ο γάιδαρος πετάει.
:D :D :D

Δικηγόροι ρε συ, τι περιμένεις... :flipout::flipout::flipout:

βρέθηκα υπόλογος μόνο εγώ για μία λέξη, τη στιγμή που αυτή η λέξη προήλθε από μένα εν βρασμώ λόγω μιας ολόκληρης ιστορίας και κουβέντας πριν.

Αμ εδώ είναι το θέμα. Μια παρατήρηση δεν σε κάνει και κατηγορούμενο ούτε σε στοχοποιεί ως ταραξία ή ανεπιθύμητο ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Κι εγώ είχα λάβει, αυτονόητο είναι όταν συμμετέχει κάποιος ενεργά στο φόρουμ. Τα εν βρασμώ κλπ εάν τα έλεγες στην αρχή, δεν θα είχε υπάρξει συνέχεια. Τέλος και από εμένα.

Δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι φανερό ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε στα πιο απλά. Ας το αφήσουμε καλύτερα...

Χαιρετώ σας.

Όποιος ξαναδιαβάσει τα ποστ 232 έως 239 θα καταλάβει τι γράψατε και τι έγραψα.
Τέλος κι από μένα.
Καλή συνέχεια!

ευτυχως που παγωσαν τα αθλητικα.οχι τιποτα αλλο αλλα ερχεται η Μπορντω και αν γινει καμμια χοντρη στραβη αντε μαζεψε το Μουκιουρουφη απο το νημα του Ολυμπιακου.
γι'αυτο σου λεω ασ'το να παει στο διαολο....

Και για πιο σοβαρα τωρα μπορω και χωρις αθλητικο νημα.ετσι κι αλλιως προτιμω να βλεπω μπαλα παρα να γραφω γι'αυτη.Και δεν ειναι αυτος ο λογος που βρεθηκα στο φορουμ.Αλλωστε απ'οτι δηλωσαν οι διαχειριστες η διακοπη ειναι προσωρινη.την αποφαση τους δεν τη σχολιαζω.προφανως υπαρχουν σοβαροι λογοι.το αν θα γινουν γνωστοι δεν με ενδιαφερει.ειναι εσωτερικο θεμα απ'οτι καταλαβα.ελπιζω μονο να γινεται για τους σωστους και οχι για τους λαθος λογους...

Απάντηση: Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

ο Γ Χατζηγεωργιου δεν ειναι στην ΔΟ

Μπορεί ο Γιάννης Χατζ .νά μήν είναι πλέον στην Δ.Ο.,οπου άλλως τε οσο καιρό ήταν συνέβαλε ιδιαίτερα στην Αθλητική Κατηγορία και οχι μόνον και εξακολουθεί και ως απλό μέλος νά μας τιμά με την παρουσία του,αλλά σίγουρα η γνωμη του ειναι αρκετά εως πολύ έγκυρη η κατά πολύ περισσότερο έγκυρη απο πρώην Διαχειριστή που έλειπε απο το φορουμ απο τίς 2/3/08,τουλάχιστον γιά το τελευταίο έτος..
Φυσικά ειναι ευχάριστο πού ανακάμπτουν και μέλη που έλειπαν καιρό και εκφράζουν και αυτά την γνώμη τους που φυσικά ειναι και αυτή σεβαστή.

Status
Not open for further replies.