Αγαπητέ μου, εάν πρόσεξες ένα πράγμα μόνο σου είπα για τους χαρακτηρισμούς στους οποίους κατέφυγες, οι οποίοι πέρασαν το όριο το οποίο προσωπικώς θεωρώ ανεκτό. Όπως το έχω επισημάνει σε πόσα μέλη πλείστες όσες φορές. Δεν είναι δα και προσβολή, νομίζω. Αντί να πεις έστω "ξέφυγα, αλλά θεωρώ ότι προκλήθηκα" το οποίο θα το δεχόμουν ως απάντηση, ξεκίνησες μια επιχειρηματολογία να με πείσεις ότι το "τυχάρπαστος" δεν είναι προσβλητική έκφραση. Και μετά να με κατηγορήσεις ότι δεν ήμουν και δίκαιος και δεν αντιμετώπισα με ίδιο τρόπο τα δύο μέρη. Αντί να μου λες ότι υποτιμώ τη νοημοσύνη σου, θα πρότεινα να ξαναδεις ήρεμα από την αρχή τι ακριβώς έχεις γράψει και τι ακριβώς σου έχω επισημάνει.
Αυτή είναι η άχαρη δουλειά που καλούμαι να κάνω εδώ. Ειλικρινά, νομίζεις ότι μου αρέσει να διαπληκτίζομαι και να την λέω στα μέλη; Νομίζεις ότι έχω προσωπικά μαζί σου; Αλλά ορισμένα μέλη γίνονται περίπου Τούρκοι και μόνο που βλέπουν τον τίτλο διαχειριστής πάνω από το nick κάποιου. Εάν είναι και "γενικός" δε, ούτε συζήτηση. Δεν μπορώ να κάνω κάτι όμως για αυτό, μεθαύριο που δεν θα είμαι γενικός διαχειριστής, και θα μπορούμε να μιλήσουμε επί ίσοις όροις, θα σου απαντήσω.