Ο πρόεδρος δεν βλέπει μπάλα...... μόνο σκάκι !!!!!![]()
Όχι πολλά πολλά με το σκάκι Αντωνάκη μου...
...τώρα που πέφτουν οι τόνοι μην τους ανεβάσουμε πάλι...

Ο πρόεδρος δεν βλέπει μπάλα...... μόνο σκάκι !!!!!![]()
Παίδες καλημέρα.
Μέσες άκρες η εξήγηση έχει δωθεί. Κατά καιρούς δημιουργήθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ των μελών με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις.
Δε μιλάω μόνο για αυτούς που φαίνονταν στα αθλητικά ότι τσακώνονταν, αλλά και άτομα που ίσως τους υποστήριζαν, ίσως ήταν φίλοι, είχαν ένα εκνευρισμό της στιγμής κλπ.
Έτσι λοιπόν είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα στα αθλητικά το οποίο όμως γρήγορα εξαπλώθηκε στο γενικό φόρουμ.
Εδώ όμως ασχολούμαστε πρωτίστως με το χόμπι μας και το ΔΣ έλαβε την (λογική) απόφαση ότι δεν πρέπει να μαλώνουν ή να χάνονται μέλη από το φόρουμ με προσφορά για χάρη ενός οφσάιντ ή μιας φάσης. Οποιαδήποτε μέλη και αν είναι αυτά. Ακόμα και μιας ημέρας, οπότε μην κάνετε σκέψεις περί μέλη διαφόρων ταχυτήτων κλπ. Το κόστος της απόφασης είναι βαρύ και για το ΔΣ. Το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό πιστεύω...
Επίσης καταλαβαίνω ότι όλοι σας λέτε πως υπερβάλουν αφού είχαμε ένα ή δύο κρούσματα εδώ και αρκετό καιρό....
Στο χέρι μας είναι λοιπόν (και είμαι σίγουρος μιας και ξέρω την ποιότητα σας άσχετα με τα μικροκαβγαδάκια), να δούν ότι τελικά δεν υπήρχε λόγος να κλείσουν.
Μη μου ζητήσετε ονόματα και περιστατικά. Η σκέψη που έκανε το ΔΣ είναι ότι όλοι είναι το ίδιο για το φόρουμ και γιαυτό δεν θα είχε νόημα να ειπωθούν.
Ας μείνουμε λοιπόν σε αυτό και ας ασχοληθούμε εδώ με το χόμπι μας. Όλα θα γίνουν σιγά-σιγά να είστε σίγουροι.
Εδώ όμως ασχολούμαστε πρωτίστως με το χόμπι μας και το ΔΣ έλαβε την (λογική) απόφαση ότι δεν πρέπει να μαλώνουν ή να χάνονται μέλη από το φόρουμ με προσφορά για χάρη ενός οφσάιντ ή μιας φάσης. Οποιαδήποτε μέλη και αν είναι αυτά. Ακόμα και μιας ημέρας, οπότε μην κάνετε σκέψεις περί μέλη διαφόρων ταχυτήτων κλπ. Το κόστος της απόφασης είναι βαρύ και για το ΔΣ. Το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό πιστεύω...
Βρε jim ίδιες καταστάσεις σε άλλες κατηγορίες αντιμετωπίστηκαν με μπανάρισμα.
Μέχρι και δια παντός μπανάρισμα είχαμε προσφάτως. Τα παραπάνω που λες
γιατί δεν αντιμετωπίστηκαν με αντίστοιχο τρόπο, αλλά αντίθετα πάρθηκε
μια απόφαση (να μην την χαρακτηρίσω τι), τσουβαλιάστηκαν 10αδες μέλη
που συμμετείχαν ενεργά στην κατηγορία και φιμώθηκαν με τον χειρότερο
τρόπο όλοι τους?
Και στα αθλητικά είχαμε μπαναρίσματα. Κάθε φορά όμως ξυπνούσαν γενικά τα πάθη και το ΔΣ έκρινε ότι πρέπει να υπάρξει μια ριζική λύση.
Δημήτρη μην προσπαθείς να διακιολογήσεις τα αδικιολόγητα (τουλάχιστον όχι σε εμένα)
Άστο να πάει στην ευχή.
Όχι βρε. Ο καθένας μας έχει την γνώμη του.
Απλά ζητήθηκε μια εξήγηση.
Ασχέτως αν τη δέχεται κάποιος ή όχι...:a0210:
Αλέξη, δεν γνωρίζεις - μην το συνεχίζεις.
Οι λόγοι αναφέρθηκαν.
Μην τροφοδοτείτε ένα θέμα με υπονοούμενα ή διογκούμενη άγνοια.
Η ενημέρωση εγινε, αυτή που εγινε και δεν υπάρχει άλλος περισσότερο αρμόδιος να σας απαντήσει.
Αλέξη, δεν γνωρίζεις - μην το συνεχίζεις.
Οι λόγοι αναφέρθηκαν.
Μην τροφοδοτείτε ένα θέμα με υπονοούμενα ή διογκούμενη άγνοια.
Η ενημέρωση εγινε, αυτή που εγινε και δεν υπάρχει άλλος περισσότερο αρμόδιος να σας απαντήσει.
ήμασταν καθημερινά στα threads αυτά και μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι δεν υπήρχε ο λόγος που αναφέρετε. Απεναντίας, τα αθλητικά ήταν μάλλον πρότυπο, για το πως θα έπρεπε ο κόσμος να ασχολείται με τα αθλητικά,
Οσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.
Η Δ.Ο. του AVClub ξέρει καλύτερα τι της κόστισαν τα Αθλητικά σε διαχειριστές και μέλη. Αν το AVClub θεωρεί αυτό το κόστος δυσβάστακτο και θέλει να βρεί τρόπους πως θα το περιορίσει στο μέλλον, έχει ανάγκη και πίστωσης χρόνου όπως και καλής πίστης από μέρους των μελών του.
Το πρόβλημα εντοπίζεται όταν στον "καυγά" εμπλέκεται/εμπλέκονται άτομο/άτομα που έχει/έχουν "εξουσία", με την μορφή κάποιας διαχείρισης σε κατηγορία θεμάτων του φόρουμ ή και παραπάνω. Ξεκινά ένα "κυνήγι μαγισσών" που κάθε φορά (ανάλογα την χρονική στιγμή ή τη θεματική κατηγορία) έχει διαφορετικό αποδέκτη! Και το χειρότερο είναι οτι άλλοι διαχειριστές (ή μέλη απλά) λειτουργούν ως "βασιλικότεροι του βασιλέως" και χειροτερεύουν την κατάσταση. Την ώρα που είναι σε εξέλιξη κάποιο flame το MSN και άλλα τέτοια τεχνολογικά εργαλεία παίρνουν φωτιά! Ασκήσεις επί χάρτου για την αντιμετώπιση του εχθρού. Ξεκολλήστε επιτέλους!
τελικά ο έρωτας δεν ήρθε.......ακόμα !!!
Εγώ αυτό που ξέρω να πω είναι ότι χθες βράδυ ήθελα να τα πω με τους φίλους
μου τους βάζελους για την ήττα μας στην Βαρκελώνη, αλλά κάποιοι μας φιμώνουν
επειδή έτσι γουστάρουν. Ελλάδα σωτήριο έτος 2010 (τύφλα να έχει η Κίνα).
Συνεχίστε τώρα την πλάκα σας και συγνώμη που σας χαλάω το "ωραίο" κλίμα.
Mία παρατήρηση μόνο σχετικά μ'αυτό, τρία μέλη ήδη αποφάσισαν να φύγουν, για κάποιο διάστημα τουλάχιστον (ο Dalanik,ο Chris85 και ο AS Mocca), πολλοί έφτασαν στο "αμήν", και πολλοί άλλοι δήλωσαν με πολιτισμένα και πολύ ειλικρινή μηνύματα ότι έχουν απογοητευτεί απ´αυτή την κατάσταση.
Συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι η κίνηση αυτή της διοίκησης μόνο το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν είχε, παρά ακριβώς το αντίθετο.
Πάντως το κόστος σε μέλη υπενθυμίζω ότι είναι ήδη στον αριθμό τρία (3), για όποιον ενδιαφέρεται γι'αυτό...
Σταματω να ζητω τα ιδια και τα ιδια...
Καποιοι φαινεται οτι δεν μας παιζουν!!!!
ΟΚ, δεν συνηθιζω να γινομαι ενοχλητικος. Θα παρακολουθω σιωπηλος για την περιπτωση που καποιος δωσει μια λογικη εξηγηση.
Γεια και χαρα.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.