αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Ο πρόεδρος δεν βλέπει μπάλα...... μόνο σκάκι !!!!! :D

Όχι πολλά πολλά με το σκάκι Αντωνάκη μου...
...τώρα που πέφτουν οι τόνοι μην τους ανεβάσουμε πάλι...

:D :D :D :D :D :D

Παίδες καλημέρα.

Μέσες άκρες η εξήγηση έχει δωθεί. Κατά καιρούς δημιουργήθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ των μελών με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις.

Δε μιλάω μόνο για αυτούς που φαίνονταν στα αθλητικά ότι τσακώνονταν, αλλά και άτομα που ίσως τους υποστήριζαν, ίσως ήταν φίλοι, είχαν ένα εκνευρισμό της στιγμής κλπ.

Έτσι λοιπόν είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα στα αθλητικά το οποίο όμως γρήγορα εξαπλώθηκε στο γενικό φόρουμ.

Εδώ όμως ασχολούμαστε πρωτίστως με το χόμπι μας και το ΔΣ έλαβε την (λογική) απόφαση ότι δεν πρέπει να μαλώνουν ή να χάνονται μέλη από το φόρουμ με προσφορά για χάρη ενός οφσάιντ ή μιας φάσης. Οποιαδήποτε μέλη και αν είναι αυτά. Ακόμα και μιας ημέρας, οπότε μην κάνετε σκέψεις περί μέλη διαφόρων ταχυτήτων κλπ. Το κόστος της απόφασης είναι βαρύ και για το ΔΣ. Το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό πιστεύω...

Επίσης καταλαβαίνω ότι όλοι σας λέτε πως υπερβάλουν αφού είχαμε ένα ή δύο κρούσματα εδώ και αρκετό καιρό....

Στο χέρι μας είναι λοιπόν (και είμαι σίγουρος μιας και ξέρω την ποιότητα σας άσχετα με τα μικροκαβγαδάκια), να δούν ότι τελικά δεν υπήρχε λόγος να κλείσουν.

Μη μου ζητήσετε ονόματα και περιστατικά. Η σκέψη που έκανε το ΔΣ είναι ότι όλοι είναι το ίδιο για το φόρουμ και γιαυτό δεν θα είχε νόημα να ειπωθούν.

Ας μείνουμε λοιπόν σε αυτό και ας ασχοληθούμε εδώ με το χόμπι μας. Όλα θα γίνουν σιγά-σιγά να είστε σίγουροι.

Βρε jim ίδιες καταστάσεις σε άλλες κατηγορίες αντιμετωπίστηκαν με μπανάρισμα.
Μέχρι και δια παντός μπανάρισμα είχαμε προσφάτως. Τα παραπάνω που λες
γιατί δεν αντιμετωπίστηκαν με αντίστοιχο τρόπο, αλλά αντίθετα πάρθηκε
μια απόφαση (να μην την χαρακτηρίσω τι), τσουβαλιάστηκαν 10αδες μέλη
που συμμετείχαν ενεργά στην κατηγορία και φιμώθηκαν με τον χειρότερο
τρόπο όλοι τους?

Για μένα το σημαντικότερο θέμα δεν είναι αν θα λειτουργήσουν τα Αθλητικά ή όχι.
Υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα προς επίλυση σε όλο το φόρουμ και όχι μόνο σε μια κατηγορία.
Σαφώς και είναι αναμενόμενο να υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των μελών οι οποίες είτε λύνονται χωρίς παρεξηγήσεις είτε μακραίνουν χρονικά και οδηγούνται σε χρόνιες καταστάσεις προστριβών (συνήθως χωρίς νέο λόγο αλλά έτσι, από συνήθεια, ή από "κόλλημα" κάποιου εμπλεκόμενου).
Το πρόβλημα εντοπίζεται όταν στον "καυγά" εμπλέκεται/εμπλέκονται άτομο/άτομα που έχει/έχουν "εξουσία", με την μορφή κάποιας διαχείρισης σε κατηγορία θεμάτων του φόρουμ ή και παραπάνω. Ξεκινά ένα "κυνήγι μαγισσών" που κάθε φορά (ανάλογα την χρονική στιγμή ή τη θεματική κατηγορία) έχει διαφορετικό αποδέκτη! Και το χειρότερο είναι οτι άλλοι διαχειριστές (ή μέλη απλά) λειτουργούν ως "βασιλικότεροι του βασιλέως" και χειροτερεύουν την κατάσταση. Την ώρα που είναι σε εξέλιξη κάποιο flame το MSN και άλλα τέτοια τεχνολογικά εργαλεία παίρνουν φωτιά! Ασκήσεις επί χάρτου για την αντιμετώπιση του εχθρού. Ξεκολλήστε επιτέλους!

Εδώ όμως ασχολούμαστε πρωτίστως με το χόμπι μας και το ΔΣ έλαβε την (λογική) απόφαση ότι δεν πρέπει να μαλώνουν ή να χάνονται μέλη από το φόρουμ με προσφορά για χάρη ενός οφσάιντ ή μιας φάσης. Οποιαδήποτε μέλη και αν είναι αυτά. Ακόμα και μιας ημέρας, οπότε μην κάνετε σκέψεις περί μέλη διαφόρων ταχυτήτων κλπ. Το κόστος της απόφασης είναι βαρύ και για το ΔΣ. Το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό πιστεύω...

Mία παρατήρηση μόνο σχετικά μ'αυτό, τρία μέλη ήδη αποφάσισαν να φύγουν, για κάποιο διάστημα τουλάχιστον (ο Dalanik,ο Chris85 και ο AS Mocca), πολλοί έφτασαν στο "αμήν", και πολλοί άλλοι δήλωσαν με πολιτισμένα και πολύ ειλικρινή μηνύματα ότι έχουν απογοητευτεί απ´αυτή την κατάσταση.

Συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι η κίνηση αυτή της διοίκησης μόνο το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν είχε, παρά ακριβώς το αντίθετο.

Κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα λες.

Last edited:
Βρε jim ίδιες καταστάσεις σε άλλες κατηγορίες αντιμετωπίστηκαν με μπανάρισμα.
Μέχρι και δια παντός μπανάρισμα είχαμε προσφάτως. Τα παραπάνω που λες
γιατί δεν αντιμετωπίστηκαν με αντίστοιχο τρόπο, αλλά αντίθετα πάρθηκε
μια απόφαση (να μην την χαρακτηρίσω τι), τσουβαλιάστηκαν 10αδες μέλη
που συμμετείχαν ενεργά στην κατηγορία και φιμώθηκαν με τον χειρότερο
τρόπο όλοι τους?

Και στα αθλητικά είχαμε μπαναρίσματα. Κάθε φορά όμως ξυπνούσαν γενικά τα πάθη και το ΔΣ έκρινε ότι πρέπει να υπάρξει μια ριζική λύση.

Και στα αθλητικά είχαμε μπαναρίσματα. Κάθε φορά όμως ξυπνούσαν γενικά τα πάθη και το ΔΣ έκρινε ότι πρέπει να υπάρξει μια ριζική λύση.

Δημήτρη μην προσπαθείς να διακιολογήσεις τα αδικιολόγητα (τουλάχιστον όχι σε εμένα)
Άστο να πάει στην ευχή.

Δημήτρη μην προσπαθείς να διακιολογήσεις τα αδικιολόγητα (τουλάχιστον όχι σε εμένα)
Άστο να πάει στην ευχή.

Όχι βρε. Ο καθένας μας έχει την γνώμη του.

Απλά ζητήθηκε μια εξήγηση.

Ασχέτως αν τη δέχεται κάποιος ή όχι...:a0210:

Αλέξη, δεν γνωρίζεις - μην το συνεχίζεις.

Οι λόγοι αναφέρθηκαν.
Μην τροφοδοτείτε ένα θέμα με υπονοούμενα ή διογκούμενη άγνοια.
Η ενημέρωση εγινε, αυτή που εγινε και δεν υπάρχει άλλος περισσότερο αρμόδιος να σας απαντήσει.

Όχι βρε. Ο καθένας μας έχει την γνώμη του.

Απλά ζητήθηκε μια εξήγηση.

Ασχέτως αν τη δέχεται κάποιος ή όχι...:a0210:

Οι λόγοι αναφέρθηκαν.
Η ενημέρωση εγινε, αυτή που εγινε και δεν υπάρχει άλλος περισσότερο αρμόδιος να σας απαντήσει.

Δημήτρη γνωρίζω ... στον jim απάντησα και με pm.
Μην με προκαλείτε σας παρακαλώ ειλικρινά.
Το σταματάω εδώ αλλά μην προσπαθείτε να μου πείτε ότι γράφω
πράγματα που βγαίνουν από το κεφάλι μου.

Οι λόγοι αναφέρθηκαν.

Προσωπικά πάντως δεν ψάχνω να βρω "λαβράκι" ότι έγινε κάποια παράβαση καθήκοντος, ή ότι η απόφαση είναι άκυρη ή οτιδήποτε τέτοιο.

Ωστόσο, η εξήγηση επιλέξατε να δώσετε δεν ικανοποιεί κανέναν, όχι γιατί έχουμε προηγούμενα μαζί σας, αλλά γιατί ήμασταν καθημερινά στα threads αυτά και μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι δεν υπήρχε ο λόγος που αναφέρετε. Απεναντίας, τα αθλητικά ήταν μάλλον πρότυπο, για το πως θα έπρεπε ο κόσμος να ασχολείται με τα αθλητικά, καθώς ήταν γεμάτα με φίλαθλο πνεύμα, ενώ ο οπαδισμός σταματούσε στην καζούρα, ειδικότερα μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζονται μεταξύ τους και ουδέποτε θα γινόταν λόγος αυτό να χαλάσει κάτι.

Αν υπήρχαν 1-2-3 άτομα, που 1-2-3 φορές το 3μηνο ξεπερνούσαν τα όρια, το ban είναι πάντα εκεί για να τους στέλνει σπίτι τους μέχρι να ηρεμήσουν. Όπως και σε κάθε άλλη κατηγορία.

Κατόπιν τούτου, το να μας λέτε ότι κλείνετε μια κατηγορία λόγω εξυβρίσεων και χαμηλού επιπέδου, δεν μας καλύπτει, διότι προφανώς μιλάτε για κάποια άλλη (εκ των πολλών που θα μπορούσαν να ταιριάζουν στην περιγραφή αυτή). Εξάλλου ο Γάβρος με τον Βάζελο, πρακτικά δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Όμως ο ένας dealer απ'τον άλλον, ή κάποιος που έχει πληρώσει μια μικρή περιουσία για ένα ηχείο και κάποιος άλλος του λέει ότι είναι άχρηστο, εκεί ναι υπάρχει τροφή για πολέμους... Όπως λοιπόν συντηρείται η κάθε Highend, με άπειρα flames συχνότατα, έτσι θα μπροούσε να συντηρείται και η των αθλητικών, μόνο που εκεί τα flames συμβαίνουν κάποιες φορές το χρόνο, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού... Και εκεί κατασταλτικά λειτουργούν και τα μέλη, όχι μόνο οι moderators.

Last edited:
ήμασταν καθημερινά στα threads αυτά και μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι δεν υπήρχε ο λόγος που αναφέρετε. Απεναντίας, τα αθλητικά ήταν μάλλον πρότυπο, για το πως θα έπρεπε ο κόσμος να ασχολείται με τα αθλητικά,

Οσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.
Η Δ.Ο. του AVClub ξέρει καλύτερα τι της κόστισαν τα Αθλητικά σε διαχειριστές και μέλη. Αν το AVClub θεωρεί αυτό το κόστος δυσβάστακτο και θέλει να βρεί τρόπους πως να το περιορίσει στο μέλλον, έχει ανάγκη πίστωσης χρόνου όπως και καλής πίστης από μέρους των μελών του.

Last edited:
Οσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.
Η Δ.Ο. του AVClub ξέρει καλύτερα τι της κόστισαν τα Αθλητικά σε διαχειριστές και μέλη. Αν το AVClub θεωρεί αυτό το κόστος δυσβάστακτο και θέλει να βρεί τρόπους πως θα το περιορίσει στο μέλλον, έχει ανάγκη και πίστωσης χρόνου όπως και καλής πίστης από μέρους των μελών του.

Σύμφωνοι, προσωπικά είμαι διατεθειμένος να δώσω όσο χρόνο χρειαστεί, ωστόσο θα περίμενα λίγο καλύτερη "πίστη" προς τα μέλη, με μια πιο λεπτομερή απεικόνιση αυτών των "σημείων και τεράτων" που υποννοούνται, για να μην νιώθουμε κι εμείς ότι τόσο καιρό γράφαμε σε άλλο forum...

Πάντως το κόστος σε μέλη υπενθυμίζω ότι είναι ήδη στον αριθμό τρία (3), για όποιον ενδιαφέρεται γι'αυτό... Προσωπικά πάντως με θλίβει ιδιαίτερα.

Last edited:
Το πρόβλημα εντοπίζεται όταν στον "καυγά" εμπλέκεται/εμπλέκονται άτομο/άτομα που έχει/έχουν "εξουσία", με την μορφή κάποιας διαχείρισης σε κατηγορία θεμάτων του φόρουμ ή και παραπάνω. Ξεκινά ένα "κυνήγι μαγισσών" που κάθε φορά (ανάλογα την χρονική στιγμή ή τη θεματική κατηγορία) έχει διαφορετικό αποδέκτη! Και το χειρότερο είναι οτι άλλοι διαχειριστές (ή μέλη απλά) λειτουργούν ως "βασιλικότεροι του βασιλέως" και χειροτερεύουν την κατάσταση. Την ώρα που είναι σε εξέλιξη κάποιο flame το MSN και άλλα τέτοια τεχνολογικά εργαλεία παίρνουν φωτιά! Ασκήσεις επί χάρτου για την αντιμετώπιση του εχθρού. Ξεκολλήστε επιτέλους!

Έχετε κάποιες αποδείξεις γι' αυτά που λέτε? Να τις προσκομίσετε στη Γ.Δ. για να επιληφθεί ''τιμωρώντας'' τους υπευθύνους. Μέχρι τότε, αυτά που γράφετε, τα θεωρώ απλές συκοφαντίες. Και τα ''ξεκολλήστε'' χωρίς αποδέκτη να τα ανακαλέσετε αμέσως. Δεν σας έχω δώσει κανένα δικαίωμα να με τσουβαλιάζετε ως ''κολλημένο''.

Και αν η Δ.Ο. του φόρουμ δεν θίγεται από τα φληναφήματά σας, ο υποφαινόμενος ως απλό μέλος, εφόσον δεν κατονομάζετε ποιον εννοείτε, θίγεται και παραθίγεται........

τελικά ο έρωτας δεν ήρθε.......ακόμα !!!

Κάτσε ρε αδερφέ, το να σταματάει το ξεκατίνιασμα δε φέρνει απαραίτητα τον έρωτα... :D:D:D

Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται πολλή ψυχραιμία.... καταρχάς.

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Εγώ αυτό που ξέρω να πω είναι ότι χθες βράδυ ήθελα να τα πω με τους φίλους
μου τους βάζελους για την ήττα μας στην Βαρκελώνη, αλλά κάποιοι μας φιμώνουν
επειδή έτσι γουστάρουν. Ελλάδα σωτήριο έτος 2010 (τύφλα να έχει η Κίνα).

Συνεχίστε τώρα την πλάκα σας και συγνώμη που σας χαλάω το "ωραίο" κλίμα.

Δεν πήγαμε και τόσο καλά και ήταν ευκαιρία ρε γαμώτο γιατί και οι άλλοι δεν φάνηκαν και τόσο δυνατοί. Έχουμε πρόβλημα στην περιφέρεια. Οι τραυματισμοί δεν μας έχουν αφήσει να βρούμε ρυθμό. Ελπίζω να επανέλθουμε σύντομα...

ΥΓ Είδες το "Μαρουσάκι"?

Mία παρατήρηση μόνο σχετικά μ'αυτό, τρία μέλη ήδη αποφάσισαν να φύγουν, για κάποιο διάστημα τουλάχιστον (ο Dalanik,ο Chris85 και ο AS Mocca), πολλοί έφτασαν στο "αμήν", και πολλοί άλλοι δήλωσαν με πολιτισμένα και πολύ ειλικρινή μηνύματα ότι έχουν απογοητευτεί απ´αυτή την κατάσταση.

Συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι η κίνηση αυτή της διοίκησης μόνο το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν είχε, παρά ακριβώς το αντίθετο.

Φίλε Μaestro προσωπικά δεν έχω αποφασίσει τίποτα. Κάποιους εδω μέσα τους θεωρώ φίλους μου (έστω και διαδυκτιακώς) και εγώ ποτέ δεν εγκαταλείπω τους φίλους. Η ασπίδα θα πέσει με το άψυχο σώμα, και μόνον!
Αν ίσχυε το ανάποδο θα είχα εγκαταλείψει και τη χώρα, μιας και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο βγαίνουν οι αποφάσεις για το μέλλον μας από 300 που έχουν χάσει την επαφή με τη βάση της κοινότητας...
Φυσικά όπως δεν δικαιολογώ τους πρώτους, έτσι δεν δικαιολογώ και τους εδώ 5 και η δικαιολογία "εμείς ξέρουμε καλύτερα" - "όσα ξέρει ο νοικοκύρης..." κτλ, μπορεί να ταιριάζει για την πλέμπα (και στις δύο περιπτώσεις), αλλά δεν ταιριάζει για όποιον δεν νοιώθει έτσι (προς θεού δεν απευθύνομαι σε σένα, γενικά το λέω).

Κατα τα άλλα να πω την καλημέρα μου σε όσους "πέφτουν από τον καναπέ", σε όσους με "προτιμούν πιο τσαχπίνι", σε όσους "προτιμούν να τα δίνουν αλλού που έχει και γλύκα", σε όσους "ξαποστένουν" και σε όλα τα παιδιά που έχουμε το όραμα της ελευθερίας του λόγου...

Εξάλλου τι αξία θα είχε κάτι τέτοιο αν το πετύχαινες άκοπα και χωρίς αγώνα.

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και σε όσους ονειρεύονται το κλείσιμο της επι παντός... το πρώτο βήμα το κάνατε λίγο ακόμα έμεινε!

:afro: (<- african american - plempa man)

Last edited:
Πάντως το κόστος σε μέλη υπενθυμίζω ότι είναι ήδη στον αριθμό τρία (3), για όποιον ενδιαφέρεται γι'αυτό...

είναι πολύ περισσότερα τα μέλη σε βάθος χρόνου.
και έχουν 'φαγωθεί' και διαχειριστές, μερικοί από τους οποίους ήταν από εξαιρετικό μέταλο και από αυτούς που το AVClub δεν έχει την πολυτέλεια να τους χάνει.

Σταματω να ζητω τα ιδια και τα ιδια...

Καποιοι φαινεται οτι δεν μας παιζουν!!!!

ΟΚ, δεν συνηθιζω να γινομαι ενοχλητικος. Θα παρακολουθω σιωπηλος για την περιπτωση που καποιος δωσει μια λογικη εξηγηση.

Γεια και χαρα.-bye-

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Σταματω να ζητω τα ιδια και τα ιδια...

Καποιοι φαινεται οτι δεν μας παιζουν!!!!

ΟΚ, δεν συνηθιζω να γινομαι ενοχλητικος. Θα παρακολουθω σιωπηλος για την περιπτωση που καποιος δωσει μια λογικη εξηγηση.

Γεια και χαρα.-bye-

Άγγελε καλημέρα.

Δώθηκε η εξήγηση στο #318.:a0210:

Πειραζει που δεν με καλυπτει?

Δηλαδη τι ειμαστε?
Το καρκινωμα που κολλησε το υπόλοιπο φορουμ?

Για μενα δεν ειναι αρκετο αλλα απο την αλλη ποιος ειμαι εγω? Τι δικαιωματα εχω στο φορουμ? Ουτε μελος δεν ειμαι...

Καλημερα σας!

Status
Not open for further replies.