Aναζητείται 40άρα 42άρα LCD. Badget γύρω στα 1000.

Απάντηση: Re: Aναζητείται 40άρα 42άρα LCD. Badget γύρω στα 1000.

Eυχαριστώ παιδιά όλους σας για τη βοήθεια. Το dvd player μου έτσι κι αλλιώς δεν έχει HDMI οπότε δεν με απασχολεί και πολύ. Μήπως αν καταλήξω τελικά στην Panasonic αξίζει να πάω στην 42PX70 και να μην τσιγκουνευτώ τα 150euro? Έχει 10000 contrast ενώ η 42PX7 8000.

θα τα χρειαστεις τα HDMI,ολες οι συσκευες απο καποια στιγμη και μετα θα εχουν αυτην την εξοδο.

μην επαναπαυεσαι στο scart

Re: Απάντηση: Re: Aναζητείται 40άρα 42άρα LCD. Badget γύρω στα 1000.

θα τα χρειαστεις τα HDMI,ολες οι συσκευες απο καποια στιγμη και μετα θα εχουν αυτην την εξοδο.

Σωστα. Σε 2-3 χρονια δεν θα κυκλοφορουν καν συσκευες με εξοδο scart.

Ναι αλλά εγώ θα αλλάξω συσκευή όταν (και εάν) πάρω μια blue ray. Γιατί όμως να πάρω blue ray από τι στιγμή που έτσι κι αλλιώς η τηλεόραση δεν είναι FullHD ;

Ναι αλλά εγώ θα αλλάξω συσκευή όταν (και εάν) πάρω μια blue ray. Γιατί όμως να πάρω blue ray από τι στιγμή που έτσι κι αλλιώς η τηλεόραση δεν είναι FullHD ;

Εσύ πρέπει να πιάσεις δουλεία στο τμήμα marketing της Sony :D

Πάντως αν δεν χρειάζεσαι τηλεόραση για πολλά χρόνια η PX7 στην τιμή που μπορείς να την βρεις είναι super. Το ίδιο και η PV7 αν δεν σε ενδιαφέρει ο ψηφιακός δέκτης και ψάχνεις για κάτι ακόμα πιο οικονομικό.

Εσύ πρέπει να πιάσεις δουλεία στο τμήμα marketing της Sony :D

Πάντως αν δεν χρειάζεσαι τηλεόραση για πολλά χρόνια η PX7 στην τιμή που μπορείς να την βρεις είναι super. Το ίδιο και η PV7 αν δεν σε ενδιαφέρει ο ψηφιακός δέκτης και ψάχνεις για κάτι ακόμα πιο οικονομικό.

Ρε παιδιά δεν είμαι και τόσο σχετικός και ίσως οι απορίες μου να ακούγονται λίγο απλοικές. Δηλαδή αν χρειάζομαι τηλεόραση για πολλά χρόνια τί πρέπει να κάνω; Να τα σκάσω χοντρά τώρα;

Ο ψηφιακός δέκτης είναι μόνο για τα κανάλια της ΝΕΤ τα οποία δεν λένε και πολλά. Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί ο δέκτη για κάτι άλλο στο μέλλον;

Ναι, μπορεί σε λίγα χρόνια να το γυρίσουν όλα τα κανάλια στο ψηφιακό, υποτίθεται ότι επιβάλεται από τη νομοθεσία, όμως εδώ είναι Ελλαδιστάν, μπορεί να γίνει, μπορεί και όχι...

Δεν υποτιθεται φιλε aa144, ειναι υποχρεωτικο και θα γυρισουν ολα τα καναλια στην επιγεια ψηφιακη. Απλα οπως λες, λογω Ελλαδισταν, εμεις ισως το καθυστερησουμε λιγο παραπανω σε σχεση με την ... ΕΥΡΩΠΗ!!! -bye-

Re: Απάντηση: Aναζητείται 40άρα 42άρα LCD. Badget γύρω στα 1000.

H Philips που σου πρετεινω παραπανω εχει δυο HDMI αλλιως και η Panasonic PX70 εχει επισης δυο.-bye-

Για να δεις Blu Ray δεν ειναι απαραιτητο να εχεις τηλεοραση Full HD , αλλωστε στις 42" δυσκολα φαινεται διαφορα 720p με 1080p ετσι και αλλιως λογω μικρου σχετικα μεγεθους της τηλεορασης.

Απάντηση: Re: Aναζητείται 40άρα 42άρα LCD. Badget γύρω στα 1000.

Ναι αλλά εγώ θα αλλάξω συσκευή όταν (και εάν) πάρω μια blue ray.

Πρωτα να ξεκαθαρισουν τα πραγματα σε αυτο τον τομεα και παιρνεις μετα,εκτος και εισαι βιαστικος.

και οτι σου λεει ο Γιαννης στο θεμα του HD

Re: Απάντηση: Re: Aναζητείται 40άρα 42άρα LCD. Badget γύρω στα 1000.

Πρωτα να ξεκαθαρισουν τα πραγματα σε αυτο τον τομεα και παιρνεις μετα,εκτος και εισαι βιαστικος.

και οτι σου λεει ο Γιαννης στο θεμα του HD

Χεχε. Όντως ήμουν βιαστικός!!! Πήρα την PX7

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aναζητείται 40άρα 42άρα LCD. Badget γύρω στα 1000.

Χεχε. Όντως ήμουν βιαστικός!!! Πήρα την PX7

αντε να την δουμε και αυτη
περιμενουμε εντυπωσεις και καλοθεατη

ειναι τελικα 100hz?

Aκόμα παιδιά δεν μου τη φέρανε. Την Δευτέρα μάλλον. Βασίστικα στις δικιές σας προτάσεις οπότε το κρίμα στο λαιμό σας :smile: Πάντως θα διαβάσω τα αντίστοιχα θέματα περί στρωσίματος...

Το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 1000 ευρώ.Βεβαίως αν μου προτείνετε και κάποια φθηνότερη που να είναι πολύ κοντά σε άλλες με μεγαλύτερη τιμή ακόμα καλύτερα!!! :) Θα μου μείνει και κάτι στην τσέπη. Γενικά έχω ακούσει καλά λόγια για τις Samsung. Π.χ ο Κωτσόβολος έχει μια LE40S81B με 949euro. Αξίζει; Τι γνώμη έχετε για Philips και Sony; Εννοείτε ότι δεν έχω απαιτήσεις για Full HD. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια. Εγώ θα ψάξω αρκετά αλλά και μια χείρα θα με βοηθήσει γιατί ψάχνω ταυτόχρονα για έπιπλα, κουζίνες ψυγεία και τα έχω παίξει :)
Έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα καθώς ο φίλος έψαχνε για "40άρα 42άρα LCD" και τελικά πήρε ΡΧ7!
Αν αυτό δεν είναι κοινωνικό έργο από μεριάς AVclub - forum - internet, τότε...

Re: Απάντηση: Aναζητείται 40άρα 42άρα LCD. Badget γύρω στα 1000.

Έτσι ξεκίνησαν τα πράγματα καθώς ο φίλος έψαχνε για "40άρα 42άρα LCD" και τελικά πήρε ΡΧ7!

Χεχε μακάρι να μου βγει και σε καλό :smile:

απλα εχει ξεκαθαρισει το τοπιο κατα την γνωμη μου-bye-