Αναζητηση 37" κοντά στα 1000 ευρω..

walker_

New member
18 February 2008
11
χαιρετω ολα τα παιδια του forum καθοτι νεος εδω!ψαχνω τις τελευταιες μερες tv για το νεο μου σπιτι,και για να δωσω καποια στοιχεια ψαχνω για 37" ιντσων (αποσταση απο tv 3 μετρα σχεδον) και σε τιμη γυρω στα 1000 ευρω.βρηκα στον κωτσοβολο αυτη εδω..http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=26121
η οποια η τιμη της με εντυπωσιαζει,μηπως ειναι πολυ παλιο μοντελο και αδειαζει το στοκ?γιατι την βλεπω σαν ευκαιρια,θελω τις γνωμες σας βεβαιως!
ξεχασα να πω οτι η tv την θελω κυριως για ταινιες,και λιγο playstation 3 οταν αξιωθω να το παρω!οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!

Re: αναζητηση 37" στα 100 ευρω..

ξεχασα ενα μηδενικο στο thread.,μην βαρατε παιδια!καποιος να μου δωσει τα φωτα του?

thanks γιαννη,για τον κωτσοβολο το ξερω και μου εκανε κιολας εντυπωση γιατι ειχε αυτη την τιμη..απο τις 2 που μου προτεινες η toshiba μου εκανε αμεσως "κλικ"!σε σχεση τιμη-με αυτα που προσφερει μου φαινεται πολυ καλη.
για την sony bravia τι λες? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1023616

thanks γιαννη,για τον κωτσοβολο το ξερω και μου εκανε κιολας εντυπωση γιατι ειχε αυτη την τιμη..απο τις 2 που μου προτεινες η toshiba μου εκανε αμεσως "κλικ"!σε σχεση τιμη-με αυτα που προσφερει μου φαινεται πολυ καλη.
για την sony bravia τι λες?

Δεν ειναι κακη αλλα νομιζω οτι η Toshiba ειναι θεωρητικα ακομα καλυτερη.

Πηγαινε σε κανενα media markt να τις δεις και τις δυο απο κοντα και μετα κανε μια ερευνα αγορας και παρε την οπου την βρεις πιο φθηνα.

Μακριά από Philips που αρχίζει με 3 :D

Αν δεν σε πειράζει να είναι πλάσμα κοίτα την Panasonic 37PX7

τοσο χαλια αυτη η σειρα ε?¨) θα προτιμουσα lcd απο plasma,την θελω και για playstation οσο να ναι¨)

Re: αναζητηση 37" στα 1000 ευρω..

στατιστικα ειναι οντως καλυτερη,τωρα απο κοντα δεν ξερω.ειναι αξιοπιστες γενικα οι lg?και μιλαω για αντοχη στον χρονο κυριως.

Re: αναζητηση 37" στα 1000 ευρω..

H LG 37LF75 ειναι πολυ καλυτερη απο τις 2 παραπανω... και φθηνοτερη...
http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=5&pd=323

Γιατι ειναι καλυτερη?

Να μου ελεγες την 37LB75 να πω ενταξει...

H 32LB75 (η αντιστοιχη 32αρα) ειναι η μοναδικη LG που θυμαμαι να εχει παρει 5 αστερια σε τεστ απο Αγγλικα περιοδικα...

http://www.tech.co.uk/home-entertainment/tv/projectors/lcd/review/lg-32lb75

full hd tv 37"

καλησπερα σε ολους!!!!!
ειναι το πρωτο μου ποστ :firstprize: και 8α ηθελα παρακαλω πολυ τα φωτα σας....
εχω σκοπο να αγορασω μια full hd tv 37" μεχρι το τελος του μηνα.

η αποσταση απο τη τηλεοραση ειναι 3.8 μετρα και η χρηση της ειναι ..λιγο απο ολα:flipout: ps3 games- blue ray ταινιες και φυσικα προγραμμα ελληνικης τηλεορασης.
το budget ειναι στα 2000 euro

ευχαριστω εκ των προτερων για τις πολυ χρησιμες απαντησεις σας .

Απάντηση: full hd tv 37"

Καλώς ήρθες φίλε vikman :ADFADF1:

Η απόστασή σου είναι σχετικά μεγάλη και θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς 40-42" τηλεόραση. Υπάρχουν αρκετά μοντέλα και δεν χρειάζεται να υπερβείς και το μπάτζετ σου που έθεσες αρχικά.

Απάντηση: full hd tv 37"

Με τιμή λιανικής περίπου 1900 ευρώ μπορείς να τσεκάρεις την Samsung
LE40M86BDX, είναι βέβαια 40" αλλά είναι μιά χαρά γιά τα 3.8 μέτρα απόσταση
θέασης. Γιά ακόμα καλύτερη ποιότητα, μάλλον θα χρειαστείς περισσότερα
από 2500 ευρώ.

Re: Απάντηση: full hd tv 37"

Καλώς ήρθες φίλε vikman :ADFADF1:

Η απόστασή σου είναι σχετικά μεγάλη και θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς 40-42" τηλεόραση. Υπάρχουν αρκετά μοντέλα και δεν χρειάζεται να υπερβείς και το μπάτζετ σου που έθεσες αρχικά.

Καλώς ήρθες στο forum.

Συμφωνώ με τον Πάνο. Εκτός από το μέγεθος ανεβάζεις και τις επιλογές σου. Μερικές με την δικιά μου σειρά προτίμησης:

Toshiba 40ZF355
Sony 40W300
Samsung 40F86
Philips 42PFL9632
Philips 37PFL9632

Με τιμή λιανικής περίπου 1900 ευρώ μπορείς να τσεκάρεις την Samsung
LE40M86BDX, είναι βέβαια 40" αλλά είναι μιά χαρά γιά τα 3.8 μέτρα απόσταση
θέασης. Γιά ακόμα καλύτερη ποιότητα, μάλλον θα χρειαστείς περισσότερα
από 2500 ευρώ.

Για ψάξε καλύτερα :D

Last edited: