Αναζητηση 37" κοντά στα 1000 ευρω..

Re: αναζητηση 37" στα 1000 ευρω..

Eγω δεν ειπα τιποτα για φθηνιαρικο απλως εξηγω οτι επειδη μια τηλεοραση ειναι Full HD δεν σημαινει οτι θα ειναι και καλη.

Τα contrast τυπου 15,000:1 κτλ. ειναι ψευτικα και ανουσια ετσι και αλλιως.

Οσο ψευτικα ηταν τα 5000:1 πριν 2 χρονια... τοσο ψευτικα ειναι και τα 15.000:1 φετος... Το σιγουρο ειναι οτι το να λες οτι το προπερσυνο ειναι καλυτερο απο το φετινο ειναι και αυτο ψεμα...! :afro:

Οσο ψευτικα ηταν τα 5000:1 πριν 2 χρονια... τοσο ψευτικα ειναι και τα 15.000:1 φετος... Το σιγουρο ειναι οτι το να λες οτι το προπερσυνο ειναι καλυτερο απο το φετινο ειναι και αυτο ψεμα...! :afro:

Δεν μπορουμε να συνενοηθουμε εμεις οι δυο.

Ήθελα να ξερα γιατί διαφωνείται .... αφού η 42LY95 είναι καλύτερη :D

Έχει ότι αυτές που αναφέρατε συν 10bit πάνελ (δυστυχώς όχι η 37άρα).

Re: full hd tv 37"

ανακεφαλαιωση..........για να μη μεινω στην ιδια ταξη ;)

a) ως προς τις ιντσες εχω καταληξει σε 40" -42" maximum

β)το budget 2000 euro , τωρα αν χρειαστει να προσθεσω 2-3 κατοσταρικα η¨ να αφαιρεσω δεν επεσε και η ζαχαρη στο νερο

τελος:Oπως εγραψε και ο φιλος rivers:

Quote:
Originally Posted by Evanl View Post
Φίλε μου μην παρασύρεσαι από το μαρκετίστικο "full hd", δεν θα έπρεπε αυτό να είναι το κύριο κριτήριό σου.

σε καμια περιπτωση δεν συμβαινει αυτο!!!
απλα ζηταω τη γνωμη σας ως πιο ¨ειδικοι ¨απο εμενα στο θεμα tv,για τη σωστη τοποθετηση των χρηματων μου ετσι ωστε να μη βρεθω προ εκπληξεως και αγορασω φυκια για μεταξωτες κορδελες :cool:

παντα φιλικα
ανδρεας

Αφού θέλεις να παίζεις PS3 καλύτερα να πάς σε λούκουντου. Δεν δοκιμάζεις την Toshiba 40ZF355 να μας πείς και εμάς τι ψάρια πιάνει;

Εγω τη γνωμη μου την ειπα και εισαι και στο τζαστ μπατζετομενος ......... αντε σου μενει και ενα ευρω να παρεις το λεωφορειο .
Καλυτερα ομως να βαλεις λιγο ζαχαρη στο ιντσαζ σου , γιατι μετα οσο και να την τραβας δεν θα τεντωνει .

Αν ομως επιμενεις για 40-42 επειδη τυγχανεις στυλιαρι καρπενισιωτικο ............. βαλε μια 150ρου ακομα ( η καμποση ζαχαρη) και τραβα παρε την 40 Χ3500 για να εισαι ο σμολερ μπραδερ του Lion king .
Τουλαχιστον θα ανηκεις στην οικογενια του nobody wanna mess with ........:flipout::flipout:

ανακεφαλαιωση..........για να μη μεινω στην ιδια ταξη ;)

ως προς τις ιντσες εχω καταληξει σε 40" -42" maximum

Mολις εμεινες στην ιδια ταξη...:flipout:

Θα γραψες 100 φορες "στα 3.8 μετρα πρεπει να παρω τουλαχιστον 46" και να ερθεις αυριο με τον κηδεμονα σου.:flipout:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο λιμπιζόμαστε όλοι τα 2000 +200 για να πάρουμε 46αρα... Τι είναι... ένα 10% πάνω από τα 42... Σιγά ούτε θα βλέπεις πόσο μεγάλη είναι... Άσε που κάθε γυναίκα κρύβει λίγα χρονάκια..Πάρε εσύ 46 και λέγε στους άλλους για να μη τρομάζουν ότι είναι μικρότερη...:ADFAD2:

σημερα ειδα απο κοντα την samsung 37 bordeaux..ηταν η καλυτερη απο οσες ειδα με διαφορα..αναμεσα σε αυτην και την toshiba 37r3500pg θελω μια τελευταια "βοηθεια" παιδια,γιατι την δευτερα παω για αγορα..

σημερα ειδα απο κοντα την samsung 37 bordeaux..ηταν η καλυτερη απο οσες ειδα με διαφορα..αναμεσα σε αυτην και την toshiba 37r3500pg θελω μια τελευταια "βοηθεια" παιδια,γιατι την δευτερα παω για αγορα..

Διαλεξε μερια και στριψτο
neo_nomisma_clip_image007_0001.gif

Απάντηση: Re: αναζητηση 37" στα 1000 ευρω..

καλο!μηπως τελικα το ψαχνουμε παραπανω απο οτι πρεπει?:worshippy:

Το σωστό είναι να το ψάχνουμε ΟΣΟ πρέπει :2thumb22sup:

παιδια, ειδα σημερα την Panasonic 37" LZD70 (η τεχνολογια vreal pro2 είναι 100hz? ετσι ισχυριστηκε ο πωλητης). τρομερή...
είμαι ανάμεσα στην προαναφερθεισα και στην toshiba regza 37" Z3030DG (δεν μπορεσα να την δω απο κοντα). πείτε μου την γνώμη σας. ευχαριστω.

Ξεφεύγεις από τα αρχικά 1000 ευρώ και με τις δύο. Η Panasonic δεν είναι 100hz άσχετα τι λέει ο πωλητής, αλλά είναι από τις πολύ καλές 37άρες LCD. Δες review στο http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/panasonic_tx-37lzd70.htm.

Πάνε στην Panasonic.

την παραγγειλα. επενδυσα καποια λεφτα παραπανω αλλα νομιζω πως αξιζει ο κοπος.

Ισως αγορασες την καλυτερη 37αρα φιλε... καλοριζικη!