ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

1)Ξανασκέψου το μηχάνημα ΠΡΟΒΟΛΗΣ
2)Κάνε ακριβείς υπολογισμούς στην διάσταση προβολέας πανί.
3) Δες ψάξε και αποφάσισε ποιά οθόνη μπορείς να διαχειριστείς εσυ και το προβολικό σου στην δική σου απόσταση και τότε αποφάσισε τι θα αγοράσεις.
4) Μια καλή οθόνη μένει χρόνια.
5) Πάρε ενα καλό καλδιο hdmi -hdmi για να μην ψάχνεσαι αργότερα, οσο και αν είναι αυτό.
Με λίγα λόγια ψάξε και μην κάνεις οικονομία εκεί που δεν πρέπει γιατί θα το βρείς μπροστά σου.Φτηνό καλώδιο συνήθως εχει προβλήματα.Ακριβό καλώδιο ΣΥΝΗΘΩΣ δεν ασχολείσαι μαζί του . Τα κάνει όολα σωστά και δεν ασχολείσαι-κλαίς.!!!! ΑΥΤΑ.

:a0210::a0210:

προβληματακι....

σκεφτομαι να βαλω την 42`αρα σε χαμηλοτερο επιπλο και να ερθει σε υψος γυρω στο 1,30-1,40.
αυτο σημαινει οτι το πανι μου στην καλυτερη,θα τερματιζει στο 1,35 οπου-προφανως-ειμαστε "λιγο" ψηλα.
δευτερη λυση ειναι να πεσει το πανι μπροστα στην τηλεοραση,ομως σε αυτην την περιπτωση αιωρειται με οτι αυτο συνεπαγεται(διπλα υπαρχει και παραθυρο).
τριτη λυση-ειναι και η πιο δυσκολη-ειναι να φυγει απ`εκει η τηλεοραση και να παει με περιστρεφομενη βαση στον αριστερο πλαγιο τοιχο.
σ`αυτην την περιπτωση δεν ξερω ομως,ποσο θα μπορει να στριψει η βαση ετσι ωστε να μπορω να δω απο ολες τις θεσεις που υπαρχουν.

διαστασεις χωρου:

5,60 μηκος
3,20 πλατος
3,00 υψος

:chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

προβληματακι....

σκεφτομαι να βαλω την 42`αρα σε χαμηλοτερο επιπλο και να ερθει σε υψος γυρω στο 1,30-1,40.
αυτο σημαινει οτι το πανι μου στην καλυτερη,θα τερματιζει στο 1,35 οπου-προφανως-ειμαστε "λιγο" ψηλα.
δευτερη λυση ειναι να πεσει το πανι μπροστα στην τηλεοραση,ομως σε αυτην την περιπτωση αιωρειται με οτι αυτο συνεπαγεται(διπλα υπαρχει και παραθυρο).
τριτη λυση-ειναι και η πιο δυσκολη-ειναι να φυγει απ`εκει η τηλεοραση και να παει με περιστρεφομενη βαση στον αριστερο πλαγιο τοιχο.
σ`αυτην την περιπτωση δεν ξερω ομως,ποσο θα μπορει να στριψει η βαση ετσι ωστε να μπορω να δω απο ολες τις θεσεις που υπαρχουν.

διαστασεις χωρου:

5,60 μηκος
3,20 πλατος
3,00 υψος

:chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Υπάρχει κι άλλη λύση αλλά κοστίζει γύρω στα 750 Ευρώ... Σ´εμένα ήταν μονόδρομος όμως γιατί έχω σταθερή οθόνη.

Δές εδώ

Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

Υπάρχει κι άλλη λύση αλλά κοστίζει γύρω στα 750 Ευρώ... Σ´εμένα ήταν μονόδρομος όμως γιατί έχω σταθερή οθόνη.

Δές εδώ

ωραια πατεντα Μπαμπη,αλλα οπως ειπες ακριβη...

εαν καταφερω και "στριμωξω" καπου αλλου την pioneer,θα ειμαι αψογα...

σε οθονη-απ`οσο καταλαβαινω τουλαχιστον-με βλεπω για 100αρα

http://www.projectorcenter.gr/screen_celexon_220x124ecel.htm

Φίλε μου και εγώ στην ίδια ακριβώς φάση βρίσκομαι (720p με 90-92" πανί).
Έχω καταλήξει στον 700 τον epson και πανάκι ultrascreen ηλεκτρικό 420 ευρά (είναι η πιό φτηνή που έχω βρεί στην αγορά μετά από άπειρο ψάξιμο παντού). Όσο για τα μεγέθη κλπ δες εδώ (θα σου λύσει τα χέρια):

http://www.projectorcentral.com/projection-calculator-pro.cfm

Τον panasonic σου τον είχα βρει στο my-store.gr με 755 ευράκια.

Last edited:
Φίλε μου και εγώ στην ίδια ακριβώς φάση βρίσκομαι (720p με 90-92" πανί).
Έχω καταλήξει στον 700 τον epson και πανάκι ultrascreen ηλεκτρικό 420 ευρά (είναι η πιό φτηνή που έχω βρεί στην αγορά μετά από άπειρο ψάξιμο παντού). Όσο για τα μεγέθη κλπ δες εδώ (θα σου λύσει τα χέρια):

http://www.projectorcentral.com/projection-calculator-pro.cfm

Τον panasonic σου τον είχα βρει στο my-store.gr με 755 ευράκια.

ευχαριστω...-bye--bye-

Γεια σας. Είμαι καινούριος και ενδιαφέρομαι και εγώ για προβολέα και συγκεκριμένα "παίζομαι" ανάμεσα στον panasonic PT-AX200E και στον epson TW-700. Επειδή συζητήθηκαν αυτοί οι δύο, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει περισσότερο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αναμεσα στους δυο (και απο τη στιγμη που δεν μπορω να τους δω με τα ματια μου) θα πηγαινα στον επσον λογω 3ετους εγγυησεως (και στη λαμπα) και φτηνοτερης τιμης.

Και με τους δυο θα εισαι ευχαριστημενος παντως.

Μου άρεσε η ρύθμιση για οριζόντια και κάθετη μετατόπιση που έχει ο epson. O pany έχει κάτι παρόμοιο; και από φως τι γίνεται;

Απο φως ο πανασονικ νομιζω ειναι κατα τι φωτεινοτερος...

Η οριζοντια και καθετη μετατοπιση του φακου υπαρχει και στον πανασονικ, σε λιγο μικροτερη κλιμακα απο τον επσον...

Ο επσον εχει σχεδον αριστο cms (ρυθμιση χρωματων) κατι που δεν ξερω αν ισχυει στον ιδιο βαθμο με τον πανασονικ...

Ο επσον εχει ρυθμιση του γαμμα σε 10 σημεια (το οποιο εγω το βρηκα ιδιαιτερα χρησιμο οσο παλιωνει η λαμπα)...

Όπως καταλαβες εγω εχω επσον...

Υποτίθεται ότι στον pany η φωτεινότητα ελέγχεται από αυτόματη ίριδα (Dynamic Iris) για να εξασφαλίσει το κατάλληλο contrast και ρύθμιση gamma. Μόνο που δεν ξέρω αν πρακτικά ισχύει και αν δουλεύει καλά έτσι. Επίσης μου είπαν ότι φοράει την ίδια λάμπα!!! Πώς γίνεται τότε και ενώ στον epson δίνουν φωτεινότητα 1600 στον pany δίνουν 2000;Μπορεί να γίνομαι λίγο κουραστικός αλλά είναι στην ίδια τιμή και δεν μπορώ να επιλέξω αν δεν πιστέψω ότι πήρα τον καλύτερο (από αυτούς που μπορούσα να πάρω) θα είναι και ο πρώτος μου και οικονομικά δεν είμαι και στα καλύτερά μου! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

Υποτίθεται ότι στον pany η φωτεινότητα ελέγχεται από αυτόματη ίριδα (Dynamic Iris) για να εξασφαλίσει το κατάλληλο contrast και ρύθμιση gamma. Μόνο που δεν ξέρω αν πρακτικά ισχύει και αν δουλεύει καλά έτσι. Επίσης μου είπαν ότι φοράει την ίδια λάμπα!!! Πώς γίνεται τότε και ενώ στον epson δίνουν φωτεινότητα 1600 στον pany δίνουν 2000;Μπορεί να γίνομαι λίγο κουραστικός αλλά είναι στην ίδια τιμή και δεν μπορώ να επιλέξω αν δεν πιστέψω ότι πήρα τον καλύτερο (από αυτούς που μπορούσα να πάρω) θα είναι και ο πρώτος μου και οικονομικά δεν είμαι και στα καλύτερά μου! Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

τι εννοεις ιδια τιμη,γιατι εγω η καλυτερη που πηρα για τον πανα,ειναι 930 ευρο..?