ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

o 200 ειναι πολυ καλητερος του επσον
αν το βρικες 755 χτυπα τον με την μια
ο επσον κανει 735

Νομίζω ότι πουλιέται έτσι στην Αμερική.

ο επσον κανει 735

μου λες σε παρακαλώ που τον βρήκες 735;

Re: Απάντηση: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

ο επσον κανει 735

απο το τεστ τουλαχιστον ο πανα κερδιζει για λιγο σε ολους τους τομεις εκτος απο τα χρωματα εκει κερδιζει ο επσον αλλα παντα μιλαμε για μικρες διαφορες στις φωτογραφιες(δεν ειναι και το καλυτερο αλλα αυτο εχουμε μονο) που εχει στο τεστ ο επσον εχει πιο καλα χρωματα και αυτο φαινεται κυριως στο λευκο!!το βεβαιο ειναι οτι αξιζουν τα λεφτα τους και οι 2 απλα εχουν καποια + και - φυσικα αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη!παντος το ατου του πανα ειναι η λαμπα και του επσον η εγγυηση τις λαμπας:idea:

ο επσον που εχει 735;

εδω 755Ε :smash:
http://www.my-store.gr/product_info.php?cPath=2_79&products_id=88579

Και τωρα που εχουν ιδια τιμη ποιος ειναι καλυτερος ιδου η απορια!

Παιδιά, είναι επιβεβαιωμένη αυτή η τιμή; Έχει αγοράσει κανείς απ' αυτό το μαγαζί; Είναι αξιόπιστο; Και το πιο σημαντικό: Υπάρχει άραγε σε στοκ ή είναι διαφημιστικό τρυκ; Αν ισχύει, αύριο θα χτυπήσω έναν ;-) Αλλά με μια πρώτη ματιά δεν βρήκα τηλέφωνο.

Έτσι θα ήταν χρήσιμο αν κανείς από εδώ μέσα μου πει οτι έχει αγοράσει κάτι απ' αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα και είναι ή όχι ευχαριστημένος.

την ξανανεβασε την τιμη.
,πορεις να τον παρεις 750 απο το καταστημα που δαφημιζεται εδω στο club
κοσμας hifi

Και όπως υποψιαζόμουν σχετικά με τον panasonic...

Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα my-store
------------------------------------------------------
Αριθμός παραγγελίας: xxx
Λεπτομερές τιμολόγιο:
Ημερομηνία παραγγελίας: Tuesday 10 June, 2008

Σχόλια για την παραγγελία σας :

Σας ενημερώνουμε πως το προϊόν που έχετε ζητήσει έχει εξαντληθεί.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο πρόσωπο μας.

Αυτή τη στιγμή η παραγγελία σας βρίσκεται στην ακόλουθη κατάσταση.

: Επιστροφή-Ακύρωση

Παρακαλώ απαντήστε σε αυτό το e-mail εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Τελικά νομίζω ότι θα καταλήξω στον επσονα λόγω εγγύησης και περίπου ίδιων δυνατοτήτων. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Νάμαστε καλά!

εχετε το νους σας,γιατι ο panasonic εχει ελειψη απο την αντιπροσωπεια.
οποιος τον θελει αμεσα,ας βιαστει λιγακι.....:creep:

ολοκληρωθηκε λοιπον η αγορα με τα εξης:

celexon 210x1.18 ηλεκτρικο

panasonic AX200E

clicktronic 15m

vogels 565

βρισκομαι στα μεσα της διαδικασιας του στησιματος,αφου περιμενω μεσα στην εβδομαδα το χαμηλοτερο επιπλο,ετσι ωστε να ερθει η τηλεοραση στο καταλληλο υψος.
η οθονη-προβολεας κρεμαστηκαν και το 15μετρο περασε μεσα απο το δικο του καναλι.
η οθονη εχει πολυ καλης ποιοτητας πανι,κλεινει ομαλα&αθορυβα.
μοναδικη ενσταση το μονοπλευρο κλεισιμο της,αφου στην αριστερη πλευρα κλεινει "ερμητικα",ενω απο τη αλλη αφηνει κανα 2 ποντους κενο.
κατεβαινει ομως κανονικα και ειναι αλφαδι...
οι πρωτες-γρηγορες-δοκιμες,με αφησαν απολυτως ικανοποιημενο,
αλλα περισσοτερες λεπτομερειες θα εχω μετα τον ερχομο του επιπλου.

για οσους ενδιαφερει,το celexon εχει περιπου 4(!)μετρα καλωδιο ρευματος και πιστευω οτι αυτο το μηκος θα βολεψει αρκετους που εχουν αποσταση απο την πριζα και θα τους απαλλαξει απο την διαδικασια επεκτασης του.
ο προβολεας ειναι στα 5 μετρα αποστασης με το πανι και δεν εχει προβλημα να ζουμαρει περισσοτερο εαν χρειαστει.
με λιγα λογια σε αυτην την αποσταση καποιος που θελει να βαλει εστω και λιγοτερες ιντσες ,δεν θα εχει προβλημα να φερει την εικονα μεσα στο πλαισιο του.
το αναφερω αυτο διοτι με τον epson tw600 που ειχα πριν(για πολυ λιγο καιρο)σε μικροτερη αποσταση(4μετρα)ημουν πολυ οριακα μεσα στην οθονη.
στις γρηγορες δοκιμες που εγιναν,στο μοναδικο πραγμα που "κολλησα",με windows xp & ati 3850 catalyst 8.5,το pc δεν μου δινει 1920χ1080.
ουτε i,ουτε p....
η μεγιστη που μου δινει ειναι 1600κατιΧκατι.....
καποια στιγμη θα ξανα-περασω vista να δω τι γινεται.