ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

ΜΕΓΕΙΕΣ το καινουργιο συστηματακι Δημητρη, και καλες και ΠΟΛΛΕΣ θεασεις να εχεις! (αν και το δευτερο, λογω καλοκαιριού και ζεστης ειναι λιγο δυσκολο :smash:)

...στο μοναδικο πραγμα που "κολλησα",με windows xp & ati 3850 catalyst 8.5,το pc δεν μου δινει 1920χ1080.
ουτε i,ουτε p....
χμμ !!!
Δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα πιστευω ότι αυτο μπορει και να ΜΗΝ ειναι προβλημα του PC! Μηπως τα 15 μετρα του clicktronic ειναι ΠΟΛΛΑ για 1080p σημα ???

Μεχρι 8μετρο που εχω παρει κλειδώνει κανονικά, αλλα απο κει και περα, ΜΗΠΩΣ επρεπε να πας σε κανα SUPRA καλυτερα ???

Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

για οσους ενδιαφερει,το celexon εχει περιπου 4(!)μετρα καλωδιο ρευματος και πιστευω οτι αυτο το μηκος θα βολεψει αρκετους που εχουν αποσταση απο την πριζα και θα τους απαλλαξει απο την διαδικασια επεκτασης του.
ο προβολεας ειναι στα 5 μετρα αποστασης με το πανι και δεν εχει προβλημα να ζουμαρει περισσοτερο εαν χρειαστει.
με λιγα λογια σε αυτην την αποσταση καποιος που θελει να βαλει εστω και λιγοτερες ιντσες ,δεν θα εχει προβλημα να φερει την εικονα μεσα στο πλαισιο του.
το αναφερω αυτο διοτι με τον epson tw600 που ειχα πριν(για πολυ λιγο καιρο)σε μικροτερη αποσταση(4μετρα)ημουν πολυ οριακα μεσα στην οθονη.
στις γρηγορες δοκιμες που εγιναν,στο μοναδικο πραγμα που "κολλησα",με windows xp & ati 3850 catalyst 8.5,το pc δεν μου δινει 1920χ1080.
ουτε i,ουτε p....

η μεγιστη που μου δινει ειναι 1600κατιΧκατι.....
καποια στιγμη θα ξανα-περασω vista να δω τι γινεται.

Δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσεις αναλυση μεγαλυτερη απο το πανελ του προβολεα στο πισι σου.
Αν δεν κανω λαθος η native του προβολεα σου ειναι 1280 720. Αυτη δωσε απο το πισι και τελειωσες με αυτο το θεμα !

ΜΕΓΕΙΕΣ το καινουργιο συστηματακι Δημητρη, και καλες και ΠΟΛΛΕΣ θεασεις να εχεις! (αν και το δευτερο, λογω καλοκαιριού και ζεστης ειναι λιγο δυσκολο :smash:)

χμμ !!!
Δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα πιστευω ότι αυτο μπορει και να ΜΗΝ ειναι προβλημα του PC! Μηπως τα 15 μετρα του clicktronic ειναι ΠΟΛΛΑ για 1080p σημα ???

Μεχρι 8μετρο που εχω παρει κλειδώνει κανονικά, αλλα απο κει και περα, ΜΗΠΩΣ επρεπε να πας σε κανα SUPRA καλυτερα ???

μα δεν μου δινει καν την επιλογη να δοκιμασω εαν κλειδωνει ή οχι...

Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

Δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσεις αναλυση μεγαλυτερη απο το πανελ του προβολεα στο πισι σου.
Αν δεν κανω λαθος η native του προβολεα σου ειναι 1280 720. Αυτη δωσε απο το πισι και τελειωσες με αυτο το θεμα !

και πως θα παρω τα 24p του blueray που λεει οτι υποστηριζει το προβολι?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

και πως θα παρω τα 24p του blueray που λεει οτι υποστηριζει το προβολι?

Σωστο κι αυτο. Ξεχνα τους καταλυστ, αστους οπως ειναι και βαλε powerstrip να τελειωνεις συντομα !! -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

Σωστο κι αυτο. Ξεχνα τους καταλυστ, αστους οπως ειναι και βαλε powerstrip να τελειωνεις συντομα !! -bye-

χμμμμ....
μου προσβαλεις το μηχανακι κυριε Χρηστο.....:twoguns:
ειμαστε 720p,αλλα τα 24 τα υποστηριζουμε....:award:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

χμμμμ....
μου προσβαλεις το μηχανακι κυριε Χρηστο.....:twoguns:
ειμαστε 720p,αλλα τα 24 τα υποστηριζουμε....:award:

Ρε δε προσβαλω τιποτα :ernaehrung004:.

Να σου πω, δες το μανουαλ του προβολεα μηπως υποστηριζει εκτος hdtv αναλυσης και 1280 720 στα 24 που θα ηταν και το καλυτερο να τον "ταισεις"...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

Ρε δε προσβαλω τιποτα :ernaehrung004:.

Να σου πω, δες το μανουαλ του προβολεα μηπως υποστηριζει εκτος hdtv αναλυσης και 1280 720 στα 24 που θα ηταν και το καλυτερο να τον "ταισεις"...

εαν θυμαμαι καλα,οι επιλογες refreshrate στους catalyst στα 1280χ720,υποστηριζει 25 και οχι 24hz

χμμ !!!

sorry Διονυση,απο κεκτημενη ταχυτητα δεν σου ειπα ευχαριστω για τα καλοριζικα...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

εαν θυμαμαι καλα,οι επιλογες refreshrate στους catalyst στα 1280χ720,υποστηριζει 25 και οχι 24hz

Βρε ασε τους καταλυστ να δουμε τι υποστηριζει ο προβολεας πρωτα.
Κοιτα αυτο που σου ειπα.
Οι καταλυστ με καποιους προβολεις δεν διαβαζουν το edid σωστα γιαυτο σου ειπα το powerstrip Που τα γραφει ολα κανονικα...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ.

Βρε ασε τους καταλυστ να δουμε τι υποστηριζει ο προβολεας πρωτα.
Κοιτα αυτο που σου ειπα.
Οι καταλυστ με καποιους προβολεις δεν διαβαζουν το edid σωστα γιαυτο σου ειπα το powerstrip Που τα γραφει ολα κανονικα...:grinning-smiley-043

ειχες δεν ειχες,παλι σε αυτο το "συμπαθεστατο" προγραμμα με παρεμπεψες....:Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕ

ειχες δεν ειχες,παλι σε αυτο το "συμπαθεστατο" προγραμμα με παρεμπεψες....:Banane0:

Δες τις αναλυσεις και μετα περνα απο εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=648

γιατι το θεμα γινετε τελειως αλλοπροσαλλο !!!

Προσωπικα στον συγκεκριμενο με αυτη τη λιστα που βλεπω, θα του εδεινα 1280 720 στα 50 για παλ και στα 60 για ntsc και hd υλικο !Για να παρεις 24 του αλλαζει τα φωτα με το σκειλινγκ.

Re: Απάντηση: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

Προσωπικα στον συγκεκριμενο με αυτη τη λιστα που βλεπω, θα του εδεινα 1280 720 στα 50 για παλ και στα 60 για ntsc και hd υλικο !Για να παρεις 24 του αλλαζει τα φωτα με το σκειλινγκ.

εαν δεν εχω προβλημα στην κινηση,χ@στ@κα για τα 24...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

εαν δεν εχω προβλημα στην κινηση,χ@στ@κα για τα 24...

ΑΠλα σου λεω οτι προτιμω να παρω την native αναλυση του προβολεα κι ας εχει ελαχιστο jadder παρα να κανω τοσο σκειλινγ που θελει στην εικονα και να παρω τζαμι κινηση. Ασε που δεν ξερουμε αν τα 24 που λεει ειναι 24 η τα κανει 60 κι αυτα. Το ιδιο πραγμα εχουμε δει και στον benq 5000 και στον epson2000....οποτε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

ΑΠλα σου λεω οτι προτιμω να παρω την native αναλυση του προβολεα κι ας εχει ελαχιστο jadder παρα να κανω τοσο σκειλινγ που θελει στην εικονα και να παρω τζαμι κινηση. Ασε που δεν ξερουμε αν τα 24 που λεει ειναι 24 η τα κανει 60 κι αυτα. Το ιδιο πραγμα εχουμε δει και στον benq 5000 και στον epson2000....οποτε...

οκ Xρηστο,ευχαριστω..-bye-