ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

παντως στο ντοκιμαντερ του hitech με τα ελικοπτερα,στα 1280χ720 60hz,η κινηση ηταν ομαλοτατη(εαν ειναι οντως 24αρια του hitech).

Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

ΜΕΓΕΙΕΣ το καινουργιο συστηματακι Δημητρη, και καλες και ΠΟΛΛΕΣ θεασεις να εχεις! (αν και το δευτερο, λογω καλοκαιριού και ζεστης ειναι λιγο δυσκολο :smash:)

χμμ !!!
Δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα πιστευω ότι αυτο μπορει και να ΜΗΝ ειναι προβλημα του PC! Μηπως τα 15 μετρα του clicktronic ειναι ΠΟΛΛΑ για 1080p σημα ???

Μεχρι 8μετρο που εχω παρει κλειδώνει κανονικά, αλλα απο κει και περα, ΜΗΠΩΣ επρεπε να πας σε κανα SUPRA καλυτερα ???

To συγκεκριμενο καλωδιο το εχω τεσταρει και δουλευει αψογα σε 1080p 24/50/60. Ηταν τοσο καλο, ωστε ανοιξα την γυψοσανιδα μου για τα το περασω (τρελη ταλαιπωρια παρεα με Δημητρακουδη..). Να σημειωσω οτι ειχα δοκιμασει ακριβο 15μ Real Cable και ΔΕΝ κλειδωνε στα 1080P 50/60!

Εχω την εντύπωση ότι δεν είναι θέμα ''καλού / κακού, φθηνού / ακριβού'' καλωδίου αλλά απλώς πως ''θα κάτσει''.

Το συγκεκριμένο καλώδιο δλδ πχ (όπως και άλλα προφανώς) δεν είναι βέβαιο ότι θα κλειδώσει στα 1080p 24/50/60 15m και σε άλλα setup.

Συμφωνω γιαυτο καλο ειναι να τα τεσταρουμε πριν..
Ομως αν εχει ηδη παιξει ενα καλωδιο σωστα καπου ειναι πιθανον το ιδιο μοντελο να παιξει εξισου καλα και αλλου...

απο το καναλι που το περασα,εαν κατι δεν παει καλα,αφαιρειται ευκολα.
γι`αυτο λεω οτι ειμαι γενικοτερα σε φαση δοκιμων...

Re: Απάντηση: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

Συμφωνω γιαυτο καλο ειναι να τα τεσταρουμε πριν..
Ομως αν εχει ηδη παιξει ενα καλωδιο σωστα καπου ειναι πιθανον το ιδιο μοντελο να παιξει εξισου καλα και αλλου...

Ούτε και αυτό ισχύει Τάκη γιατί όπως ξέρεις το Real Cable που σου έδωσα για δοκιμή μου έχει κλειδώσει απροβλημάτιστα με όλους τους προβολείς 1080p που έχουν περάσει από τον χώρο μου.

Optoma, Marantz, Sony, Jvc, Sharp...

Άρα πιθανότερη εκδοχή είναι αυτή του spcav.
;)

Συνονόματε με γειες το setup! Καλή απόλαυση τώρα.. (ξέρεις, ρυθμίσεις, drivers, αλφάδια, καλώδια.. τα γνωστά..)

Όσο για τα καλώδια, τελικά όντως είναι και θέμα τύχης, δηλαδή συνδυασμού πηγής / προβολέα.

Πάντως, τη στιγμή που το Clicktronic κλείδωσε στου Τάκη, μάλλον θα κλειδώσει οπουδήποτε.. Σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ τίμιο καλώδιο.

Συνονόματε με γειες το setup! Καλή απόλαυση τώρα.. (ξέρεις, ρυθμίσεις, drivers, αλφάδια, καλώδια.. τα γνωστά..)

Όσο για τα καλώδια, τελικά όντως είναι και θέμα τύχης, δηλαδή συνδυασμού πηγής / προβολέα.

Πάντως, τη στιγμή που το Clicktronic κλείδωσε στου Τάκη, μάλλον θα κλειδώσει οπουδήποτε.. Σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ τίμιο καλώδιο.

ευχαριστω Μητσο...
οσο για το αλφαδι που λες,μολις το αφησα απο τα χερια μου,αφου ηθελα να σιγουρευτω οτι οντως η οθονη ηταν ισια.
πραγματι η οθονη στεκεται μια χαρα και "παιξιματακια" χιλιοστων του αλφαδιου σε διαφορες μεριες της,ειναι νομιζω μηδαμινες.
με μια μικρη ωθηση προς τον τοιχο της πλευρας που φαινεται οτι δεν κλεινει καλα,εκλεισε καλυτερα.
ανεβαζω καποιες φωτο να μου πειτε την γνωμη σας:

τις εχω υπερ-φωτισμενες για να διακρινεται το κενο καλυτερα.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    52.8 KB · Views: 45
  • 2.jpg
    2.jpg
    48 KB · Views: 29
  • 3.jpg
    3.jpg
    56.4 KB · Views: 42
  • 16062008071.jpg
    16062008071.jpg
    39.8 KB · Views: 48
Last edited:
μετα απο καποιες ρυθμισεις του προβολεα,οι πρωτες εντυπωσεις μπορω να πω οτι με αφησαν απολυτως ικανοποιημενο.

με την η λαμπα του στο echo-mode&εικονα στο cinema 1,παρακολουθησα ανετα την πρωτη μου ταινια,χωρις να μου λειπει φως.

καλο μαυρο(:firstprize:)-ειλικρινα δεν το περιμενα-ευκρινεις και με σωστα χρωματα.
στην κινηση δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα,παροτι οι catalyst δεν μου δινουν 24hz.
τα hd επαιξαν στα 60hz&τα dvd στα 50hz χωρις το παραμικρο προβλημα.
ο προβολεας εχει οντως πολυ φως,αλλα και πολυ καλη διαχειριση αυτου ενεργοποιωντας την αντιστοιχη επιλογη απο το μενου του προβολεα.
μοναδικη "ενσταση" το πανι οπου-οπως φοβομουν-ξεκινησε τις πρωτες διαγωνιες τσαλακες απο την δεξια πλευρα.
ελπιζω να σταματησουν εκει....:AFADF0:

Μπορείς να δοκιμάσεις να αλφαδιάσεις το πανί σου βάση του κάτω σίδερου - δηλαδή να είναι επίπεδο το κάτω μέρος του, και ας είναι λίγο off το πάνω.

Ίσως βοηθήσει αυτό με τις ζάρες..

τι εννοεις ρε Μητσο..??
προβλημα αλφαδιασματος δεν εχω.
στο κατεβασμα του το πανι δεν εχει προβλημα και δειχνει ισιο σε ολες τις πλευρες του.
το θεμα ειναι μην εχουμε εντονοτερα κυματιστα ραφλες.....:speechless-smiley-0

Δηλαδή όταν το έχεις κατεβασμένο, το σίδερο στο κάτω μέρος του πανιού είναι εντελώς επίπεδο;

Αν ναι, γράψε λάθος..

εαν μετρησω πατωμα-ραβδο,εχω διαφορα 1 ποντο.
αυτο νομιζω δεν λεει κατι αφου μπορει να ειναι στραβο και το πατωμα...
εαν τερματισω το πανι,το μαυρο περιθωριο μου δειχνει 30 cm και απο τις 2 πλευρες-απο το κραμα μεχρι το τελειωμα του.
εσυ-ως ποιο εμπειρος με το αθλημα-βλεπεις κατι "υποπτο"στα screenshots που εχω ανεβασει?

Το ότι το πανί όταν το ανεβάζεις δεν κλείνει ακριβώς, και είναι λίγο πιο χαμηλά στο δεξί μέρος (έτσι δεν είναι; κάτι τέτοιο βλέπω από τις φωτογραφίες), υποδηλώνει ότι έχει κολληθεί λίγο στραβά στον άξονα.

Έχεις κάποιο αλφάδι να δεις αν όντως είναι οριζόντια η σιδερένια μπάρα του κάτω μέρους; Αν δεν έχεις, δεν θα βγάλεις εύκολα άκρη..

Φίλε καλημέρα
Πράγματι πρέπει να αλφαδιάσεις την κάτω μπάρα οταν είναι τελείως κατεβασμένη...και οι ζάρες θα φύγουν
Πάντα δουλεύουμε με το αλφάδι...δάπεδα και οροφές δεν εξασφαλίζουν ποτέ παραλληλότητα...

sorry παιδια,αλλα για να καταλαβω.

το αλφαδι τοοποθετηθηκε επανω στο κραμα κατα μηκος.
μου εδειξε μικρες κλισεις(χιλιοστου)αριστερα ή δεξια,αναλογως που ηταν τοποθετημενο.
εσεις πως μου προτεινετε να αλφαδιασω?

υπ`οψιν-εαν παιζει ρολο-το αλφαδι ηταν μικρο

Εάν το πανί ήταν σωστό κατασκευαστικά, θα ήσουν ΟΚ με το αλφάδιασμα του κουτιού. Αλλά το πανί φαίνεται να είναι λίγο στραβό. Ως εκ τούτου, αφήνεις τον μηχανισμό όπως είναι, κατεβάζεις το πανί, και βάζεις το αλφάδι πάνω στο σίδερο του κάτω μέρους του πανιού. Με βάση αυτή την ένδειξη αλφαδιάζεις τον μηχανισμό. Δηλαδή, θα είναι λίγο στραβά ο μηχανισμός, αλλά το πανί θα καταλήγει να είναι αλφαδιασμένο.

Υ.Γ. Στα αλφάδια, το μέγεθος δεν μετράει.. ;)