ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

Εάν το πανί ήταν σωστό κατασκευαστικά, θα ήσουν ΟΚ με το αλφάδιασμα του κουτιού. Αλλά το πανί φαίνεται να είναι λίγο στραβό. Ως εκ τούτου, αφήνεις τον μηχανισμό όπως είναι, κατεβάζεις το πανί, και βάζεις το αλφάδι πάνω στο σίδερο του κάτω μέρους του πανιού. Με βάση αυτή την ένδειξη αλφαδιάζεις τον μηχανισμό. Δηλαδή, θα είναι λίγο στραβά ο μηχανισμός, αλλά το πανί θα καταλήγει να είναι αλφαδιασμένο.

Υ.Γ. Στα αλφάδια, το μέγεθος δεν μετράει.. ;)

τωρα το`πιασα...
ευχαριστω...

Το καλώδιο τροφοδοσίας έχει και την μπουτονιέρα πάνω του? Επειδή θέλω να βάλω την Celexon και γω, εχεις καμιά φωτό όλης της εγκατάστασης που να φαίνεται και το καλώδιο με την μπουτονιέρα?

Αλήθεια ποιά πήρες, την standard ή την professional? H δεύτερη έχει λέει πιό χοντρό πανί και δεν κάνει εύκολα ζάρες. Έχουν όμως 300 διαφορά στην 280 που θέλω να πάρω και δεν ξέρω αν αξίζει να τα δώσω ή όχι...

Το καλώδιο τροφοδοσίας έχει και την μπουτονιέρα πάνω του? Επειδή θέλω να βάλω την Celexon και γω, εχεις καμιά φωτό όλης της εγκατάστασης που να φαίνεται και το καλώδιο με την μπουτονιέρα?

Αλήθεια ποιά πήρες, την standard ή την professional? H δεύτερη έχει λέει πιό χοντρό πανί και δεν κάνει εύκολα ζάρες. Έχουν όμως 300 διαφορά στην 280 που θέλω να πάρω και δεν ξέρω αν αξίζει να τα δώσω ή όχι...

φωτο θα ανεβασω μολις ολοκληρωθει το "εργο"...
το καλωδιο απο την κασα μεχρι την μπουτονιερα ειναι 2 μετρα.
την απλη εχω παρει και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να δωσεις τα 300 ευρο παραπανω...

Εάν το πανί ήταν σωστό κατασκευαστικά, θα ήσουν ΟΚ με το αλφάδιασμα του κουτιού. Αλλά το πανί φαίνεται να είναι λίγο στραβό. Ως εκ τούτου, αφήνεις τον μηχανισμό όπως είναι, κατεβάζεις το πανί, και βάζεις το αλφάδι πάνω στο σίδερο του κάτω μέρους του πανιού. Με βάση αυτή την ένδειξη αλφαδιάζεις τον μηχανισμό. Δηλαδή, θα είναι λίγο στραβά ο μηχανισμός, αλλά το πανί θα καταλήγει να είναι αλφαδιασμένο.

Υ.Γ. Στα αλφάδια, το μέγεθος δεν μετράει.. ;)

η κατω μπαρα ειναι αλφαδι...

εχω κρεμασει τον βιντεοπροβολεα σε μια επιτοιχια βαση της vogels.
εννοηται οτι ειναι παραλληλα με το πανι μου,αλλα του εχω δωσει μια κλιση προς τα δεξια-δεν ειναι ακριβως οριζοντιομενος δηλαδη-γιατι ετσι γωνιαζει καλυτερα η εικονα.
υπαρχει περιπτωση να προξενισω βλαβη στον προβολεα?

Όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μου ακούγεται όμως κάπως περίεργο το ότι χρειάζεται να δώσει κλίση στον προβολέα για να δείξει σωστά..

το πανι ειναι αλφαδιαμενο,η βαση ειναι λιγο στραβια
(βιασυνη του αδερφου μου:furious3:)αλλα και παλι θα επρεπε με κοντρα φορα να ειναι οριζοντιομενος.

ουτε εγω εχω καταλαβει γιατι...

Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

το πανι ειναι αλφαδιαμενο,η βαση ειναι λιγο στραβια
(βιασυνη του αδερφου μου:furious3:)αλλα και παλι θα επρεπε με κοντρα φορα να ειναι οριζοντιομενος.

ουτε εγω εχω καταλαβει γιατι...

Μήπως σου κάνει τραπέζιο; Είσαι σίγουρος οτι ο φακός είναι ακριβώς στο κέντρο της οθόνης;

Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

Μήπως σου κάνει τραπέζιο; Είσαι σίγουρος οτι ο φακός είναι ακριβώς στο κέντρο της οθόνης;

εχω "τσιμπισει" το lens δεξια και κατω-εαν σου λεει κατι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

εχω "τσιμπισει" το lens δεξια και κατω-εαν σου λεει κατι...

Αυτό μου λέει οτι ο φακός δεν είναι κέντρο στην οθόνη. Όχι για το κάτω, για το ξεξιά μιλάω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

Αυτό μου λέει οτι ο φακός δεν είναι κέντρο στην οθόνη. Όχι για το κάτω, για το ξεξιά μιλάω.

Μπαμπη εγινε μ@λ@κια οταν τρυπησαμε για την βαση,αφου δεν υπολογισαμε οτι ο φακος(απλα...:grandpa:)δεν ειναι στο κεντρο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

Μπαμπη εγινε μ@λ@κια οταν τρυπησαμε για την βαση,αφου δεν υπολογισαμε οτι ο φακος(απλα...:grandpa:)δεν ειναι στο κεντρο...

Κατάλαβα... Οκ, Δημήτρη τώρα κάνε μια μικρή παραχώρηση.. Συμβαίνουν αυτά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

Κατάλαβα... Οκ, Δημήτρη τώρα κάνε μια μικρή παραχώρηση.. Συμβαίνουν αυτά.

απο την στιγμη που βλεπω καλα και δεν κανω ζημια στο μηχανημα,
μικρο το κακο.
εαν δω οτι κατι δεν μου αρεσει,θα τον ξηλωσω και θα το ξαναβαλω σωστα.

ευχαριστω...-bye-

κανα 2 φορες που πατησα το on για ν`ανοιξει ο προβολεας,ενω εδειξε οτι παιρνει μπρος,ξανακλεισε και πηρε πατωντας 2η φορα το on...
λογικο?

Όχι και τόσο.. Το κάνει συχνά;

Από θερμοκρασίες στο χώρο πως πηγαίνεις;

στις 15-20 φορες που τον εχω ανοιξει,το εχει κανει 2.
θερμοκρασια -εαν δεν δουλευει τον a/c-,ειμαι κοντα στους 30.
σημερα μαλιστα που μου το εκανε,μολις το ειχα αναψει και σχεφτηκα μηπως επηρεαστηκε απο την αλλαγη θερμοκρασιας του χωρου.
ο βιντεοπροβολεας με το a/c εχουν μικρη αποσταση(2 μετρα) χωρις βεβαια να χτυπα επανω του.

2 φορές στις 15-20 δεν είναι λίγες. Αν στο ξανακάνει θα έλεγα να μιλήσεις με την αντιπροσωπεία.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά αυτοί οι κύκλοι on-off αν συμπεριλαμβάνουν άναμμα - σβήσιμο και της λάμπας σίγουρα την καταπονούν, με αποτέλεσμα να μειώνεται η διάρκεια ζωής της.

2 φορές στις 15-20 δεν είναι λίγες. Αν στο ξανακάνει θα έλεγα να μιλήσεις με την αντιπροσωπεία.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά αυτοί οι κύκλοι on-off αν συμπεριλαμβάνουν άναμμα - σβήσιμο και της λάμπας σίγουρα την καταπονούν, με αποτέλεσμα να μειώνεται η διάρκεια ζωής της.

θα κοιταξω τις επομενες φορες,να μην εχω αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας για σιγουρα συμπερασματα.
επισης-εαν λεει κατι-το καλωδιο ρευματος,ειναι με προεκταση(μπαλαντεζα)επανω σε πριζα ασφαλειας(μονη).