ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27495&page=10

οπως ειχα αναφερει στις αρχες της αγορας του πανιου-post 91-ειχε αρκετες ζαρες που με τον καιρο και μετα απο λιγα-σχετικα-ανεβο/κατεβασματα,η κατασταση χειροτερεψε.
εχει πια σχηματιστει ενα πολυ ωραιο τοξο απο την μια πλευρα μεχρι την αλλη-κοιλια-και ειδικα σε οριζοντια κινηση της καμερας,φαινονται ολα κυματιστα.
δεν ξερω εαν το φαινομενο ειναι υπαρκτο στις περισσοτερες οθονες προβολης-ανεξαιρετου μαρκας και διαστασεων-αλλα για εμενα τουλαχιστον ειναι πολυ ενοχλητικο.
μιλησα με την αντιπ/α και μου ειπαν να την παω απο`κει για να την δουν και να την φερουν στα ισια της.
εαν ερθει καποιος τεχνικος να την δει,θα χρεωθω επισκεψη 30-40 ευρο.
το βρισκω ομως ανουσιο αφου δεν νομιζω οτι στον χωρο μου εχει την "απλα" για να διορθωσει κατι.
εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?

Δημήτρη χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω είναι πάρα πολύ δύσκολο ηλεκτρική οθόνη να μην ζαρώσει. Θα πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά και πάλι αν...

Εγώ έβαλα μια σταθερή γύρω στα 500 ευρώπουλα και καθάρισα. Νομίζω ότι βλέπω πλέον TV καθώς οι μηδενικές ζάρες δίνουν την αίσθηση αυτή. Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να βάλουν όλοι σταθερή αλλά μια ζωή θα παιδεύεσαι ιδίως αν είσαι ψείρας.

Οι ηλεκτρικές οθόνες για να αποφύγουν όσο το δυνατόν το ζάρωμα, πρέπει κατά την τοποθέτησή τους να είναι ΤΕΛΕΙΑ αλφαδιασμένες!!! Διαφορετικά με την πάροδο του χρόνου και τα άνοιξε-κλείσε οι ζάρες είναι απλά θέμα χρόνου, δυστυχώς...
Το καλύτερο όπως λέει και ο Νεκτάριος είναι μια σταθερή οθόνη. Απλά οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε την δυνατότητα και τον χώρο ώστε να βάλουμε σταθερή οθόνη.

Ενταξει, το ιδανικο μεν ειναι οι σταθερες οθονες (αν δεν καπνιζεις) αλλα υπαρχουν και ηλεκτρικες οπως οι Screenline που δεν "βγαζουν" ευκολα ζαρες...
Εγω εχω μια 110 ιντσων 3-4 χρονια, και μονο κατω-κατω στις ακρες εχει αρχιζει ελαφρα να ξεχειλωνει (δεν φαινεται ομως στην εικονα-ευτυχως).
Και επειτα ειναι θεμα αισθητικης... Εγω πχ δεν θα γουσταρα επουδενι να ειχα ενα τεραστιο λευκο πανι στον τοιχο του σαλονιου μου.. Αν ηταν dedicated χωρος, Ok.

Re: Απάντηση: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ....

Δημήτρη χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω είναι πάρα πολύ δύσκολο ηλεκτρική οθόνη να μην ζαρώσει. Θα πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά και πάλι αν...

Εγώ έβαλα μια σταθερή γύρω στα 500 ευρώπουλα και καθάρισα. Νομίζω ότι βλέπω πλέον TV καθώς οι μηδενικές ζάρες δίνουν την αίσθηση αυτή. Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να βάλουν όλοι σταθερή αλλά μια ζωή θα παιδεύεσαι ιδίως αν είσαι ψείρας.

τοσο πολυ ρε συ Νεκταριε?

Last edited:

Οι ηλεκτρικές οθόνες για να αποφύγουν όσο το δυνατόν το ζάρωμα, πρέπει κατά την τοποθέτησή τους να είναι ΤΕΛΕΙΑ αλφαδιασμένες!!! Διαφορετικά με την πάροδο του χρόνου και τα άνοιξε-κλείσε οι ζάρες είναι απλά θέμα χρόνου, δυστυχώς...
Το καλύτερο όπως λέει και ο Νεκτάριος είναι μια σταθερή οθόνη. Απλά οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε την δυνατότητα και τον χώρο ώστε να βάλουμε σταθερή οθόνη.

αρα λιγο-πολυ εχουν ολες τα ιδια συμπτωματα?

Ενταξει, το ιδανικο μεν ειναι οι σταθερες οθονες (αν δεν καπνιζεις) αλλα υπαρχουν και ηλεκτρικες οπως οι Screenline που δεν "βγαζουν" ευκολα ζαρες...
Εγω εχω μια 110 ιντσων 3-4 χρονια, και μονο κατω-κατω στις ακρες εχει αρχιζει ελαφρα να ξεχειλωνει (δεν φαινεται ομως στην εικονα-ευτυχως).
Και επειτα ειναι θεμα αισθητικης... Εγω πχ δεν θα γουσταρα επουδενι να ειχα ενα τεραστιο λευκο πανι στον τοιχο του σαλονιου μου.. Αν ηταν dedicated χωρος, Ok.

καλα για σταθερο δεν το συζητω για πολλους και διαφορους λογους.

οι screenline που ανεφερεις σε τιμη κυμαινονται και που θα τις βρω?

Τάκη αυτή που λες όμως δεν έχει πάνω από χιλιάρικο....?
Η πλάκα είναι ότι κι εγώ έτσι πίστευα για την σταθερή και τώρα μου αρέσει περισσότερο από την ηλεκτρική που στο κάτω κάτω την άφηνα και ανοιχτή πολλές φορές για να μην ζαρώνει. Και όταν η ηλεκτρική είναι ανοιχτή είναι χάρος με όλο αυτό το μαύρο από πάνω. Και η άλλη πλάκα είναι ότι αρέσει και στο έτερο ήμισυ καλύτερα οπότε όλα καλά όλα ανθηρά :grinning-smiley-043

Οι screenline είναι πιο ακριβές γενικά, αλλά είναι και πιο ανθεκτικές σε τέτοια θέματα. Η δικιά μου είναι 84", ηλεκτρική με τηλεκοντρόλ και την είχα πάρει στα 800 αν θυμάμαι καλά. Προφανώς για 100"+ θα πας πάνω από χιλιάρικο...

Οι screenline είναι πιο ακριβές γενικά, αλλά είναι και πιο ανθεκτικές σε τέτοια θέματα. Η δικιά μου είναι 84", ηλεκτρική με τηλεκοντρόλ και την είχα πάρει στα 800 αν θυμάμαι καλά. Προφανώς για 100"+ θα πας πάνω από χιλιάρικο...

84` 800....!!!!
δηλαδη 92`-96` που θελω εγω,φευγουμε στο 1000ρικο τουλαχιστον...
πολλα ρε γαμωτο...

αρα-απ`οσο καταλαβα-προτεινετε να αφησω τα πραγματα ως εχουν(μεχρι να το σιχαθω τελειως)και να μην μπω στην διαδικασια κρεμασε>πηγαινε το>ξανακρεμασε...

προσωρινα μπορω να βελτιωσω καπως τα πραγματα?

αυτο που μου κανει εντυπωση,ειναι οτι το πανι αρχισε τα κολπα του απο τις πρωτες ημερες που το χρησ/σα.
δεν ξερω ποσο εντονο ειναι σ`εσας,αλλα μιλαμε για κοιλια σε σχημα μισοφεγγαρου,που αρχικα ξεκινησε απο την δεξια πλευρα και κατεληξε στην αριστερη σε χρονο ντε-τε μετα απο περιπου 30-40 φορες που δουλεψε.
απ`οτι φαινεται ειναι θεμα στραβο-τυλιγματος και εχω την εντυπωση οτι ηρθε ετσι απο την εταιρια.
αντε ομως τωρα να αποδειξω κατι τετοιο....

Έκανες καμιά ενέργεια προς την εταιρία μήπως σου το αλλάζουν? Γιατί μπορεί να λέμε ότι λέμε, αλλά στην τελική να ήταν και προβληματικό από την αρχή.

Τάκη αυτή που λες όμως δεν έχει πάνω από χιλιάρικο....?
Η πλάκα είναι ότι κι εγώ έτσι πίστευα για την σταθερή και τώρα μου αρέσει περισσότερο από την ηλεκτρική που στο κάτω κάτω την άφηνα και ανοιχτή πολλές φορές για να μην ζαρώνει. Και όταν η ηλεκτρική είναι ανοιχτή είναι χάρος με όλο αυτό το μαύρο από πάνω. Και η άλλη πλάκα είναι ότι αρέσει και στο έτερο ήμισυ καλύτερα οπότε όλα καλά όλα ανθηρά :grinning-smiley-043

Αφου της αρεσει, μην το πεις ουτε του Παπα ! :grinning-smiley-043

Για την Screenline δεν εχω ιδεα ποσο κανει σημερα...

Έκανες καμιά ενέργεια προς την εταιρία μήπως σου το αλλάζουν? Γιατί μπορεί να λέμε ότι λέμε, αλλά στην τελική να ήταν και προβληματικό από την αρχή.

απ`οσο καταλαβα στο τηλεφωνο θα το παρουν για επισκευη στο "εργαστηριο τους".
δηλαδη θα το ξεκολλησουν απο τον αξονα που τυλιγεται και θα το ξαναπερασουν ισια.
αλλαγη απο την στιγμη που δεν μπορω να αποδειξω οτι "ετσι ηταν απο την αρχη"μπορει να σου πει διαφορες δικαιολογιες οπως "το κρεμασες στραβα γι`αυτο και εγινε ετσι"οποτε χλωμο το βλεπω...

Αφου της αρεσει, μην το πεις ουτε του Παπα ! :grinning-smiley-043

μην στεναχωριεσαι-μας ειπε ο Πανος.....:BXVZCBXZ6:
ασε μην μας την ριξεις και`συ στο κεφαλι και την ακουσουμε μεσημεριατικα....-bye--bye-

Η Οthello 110" πάει στα 920.
Η Jago 110" (dlp2006) στα 1.130 ευρώ.
Μετρητοίς...

Η δικη μου ηλεκτρικη progecta 96" 5 χρονων ζαρωνει αρκετα.Προσπαθω να βρω λυση εδω και καιρο αλλα τιποτα.Το αντιβαρακι βεβαια δεν εχει το απαιτουμενο βαρος.Ειναι και χωνευτη σε γυψοσανιδα οποτε......:icon15::frown::frown::mad: