Αναζήτηση DAC για αναβάθμιση Teac UD-H01

Αδερφέ Τεκάκιε τελικά έκανα λάθος για την τιμή του Luxman. Είναι οριακά κάτω από τα 2000.
Ναι το μικρο το 100 ειναι στο budget που ψαχνω. Αλλα οπως και να χει ειναι στη λιστα ακροασης να δω λιγο την προσεγγιση της luxman!

Στο ebay που κοίταξα 20' πριν, παίζει το 200ρι στα 1300...
Πιθανώς να είναι μια λύση το ebay.

Το 100ρι δεν ενθουσιάζει... είναι "λίγο" μπροστά στο 200.

Σημερα ακουσα το dac της leema στον αντιπροσωπο.
http://www.avmentor.gr/reviews/leema_acoustics_elements_precision_dac_1.htm
Η υπολοιπη αλυσιδα ηταν ο 80ρης της της hegel και τα atc 11 τα παλια.
Εγινε Α/Β συγκριση με το built in dac του hegel.
Με το built in dac το ακουσμα ηταν μια χαρα , περιπου στο επιπεδο που ακουω στο συστημα μου με το teac.
Η ζημια εγινε οταν επαιξε το dac της leema. Η μουσικη σκηνη απεκτησε βαθος , τα σωματα εγιναν πιο αναγλυφα και ηρθαν πιο μπροστα απο κει που η σκηνη ηταν πιο απομακρη. Ο ηχος απεκτησε φυσικοτητα και το ολο ακουσμα απεκτησε ζωντανια με πολυ καλα δυναμικα.
Το ολο ακουσμα της αλυσιδας ανεβηκε επιπεδο.
Μετα την ακροαση το leema μπαινει στα φαβορι αν και ειναι πανω απο το budget μου. Νομιζω οτι θα κανω υπομονη να ανεβω ακομα λιγο σε μηχανημα τετοιου επιπεδου.
Νομιζω ειναι ακριβως αυτο που ψαχνω για ψηφιακη πηγη.
Για αλλη μια φορα τα ευσημα στον Σταματακο για το πολυ ακριβες review.
Η πλακα ειναι οτι το what hi fi το θαβει το leema με 3αστερακια.
Εξαιρετικο μηχανακι.

Που το ακουσες;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στον Αντωνη;

Που το ακουσες;

Στον Αντωνη;
Stepcom Γλυφαδα. Οφειλω να ευχαριστησω τους αριστους επαγγελματιες για την αψογη εξυπηρετηση και τις πολυ φιλοξενες συνθηκες ακροασης. Μακαρι να ηταν ολοι οι επαγγελματιες του hi fi παρομοιας νοοτροπιας.

Ο Αντωνης είναι άψογος. Μου σταθηκε οσο δεν παει οταν μου έβγαλε πρόβλημα προϊόν εντος εγγύησης και είχα πρόβλημα με την αντιπροσωπεία.

Btw το marantz το εχεις ακουσει;

Το marantz δεν το εχω ακουσει ακομα αν και φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα συσκευη με βαση και την ηχητικη προσεγγιση της εταιρειας. Ειναι και αυτο στα υποψιν για ακροαση.

Η αληθεια ειναι οτι λογω υποχρεωσεων το τελευταιο διαστημα οι ακροασεις εχουν μεινει πολυ πισω. Ουτε τους δισκους δεν προλαβαινω να ακουσω. Μολις παρω ανασα θα τα ακουσω τα μηχανακια που μου εχετε προτεινει πρεπει να ειναι πολυ καλες περιπτωσεις.
Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις και το ενδιαφερον! Εχω υλικο για πολλες βολτες - αξιολογησεις μολις βρω χρονο.

Είχε ένα κομμάτι και η Sound Gallery μτχ, στα 1200... μέχρι προ 2 εβδομάδων.

Επανερχομενος μετα απο καμποσο καιρο θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος εντυπωσεις απο τα Goldenote dac 7 η Rega dac.
Προτεραιοτητα τα μεγαλα σωματα, η μουσικη σκηνη και η πιο engaging αναπαραγωγη της μουσικης. Σε βαρος ισως της χειρουργικης ακριβειας/υπεραναλυσης που χαρακτηριζει αλλα μηχανακια. Ρωταω για κατι μεταχειρισμενο αυτης της κατηγοριας μπας και τη βγαλουμε φθηνοτερα μερες που ειναι! Dsd και hi res αρχεια δεν με ενδιαφέρουν.

Ερωτηση προς οποιον εχει ακουστικη αποψη απο dac κατηγοριας teac ud-h01 σε σχεση με benchmark dac 1 το πρωτο μοντελο. Αποτελει ουσιαστικη ηχητικη αναβαθμιση ? Το υπολοιπο συστημα ειναι nad c165-c275 και chario delphinus. Ακροαση κυριως spotify premium 320 kbps και flac redbook.

Το dac 1 θα ξυρίζει περισσότερο και θα έχει καλύτερη ανάλυση. Να το ακουσεις δεν παιζει;
Και με τίποτα σε λεφτά πανω απο 500αρικο η γνώμη μου.

Το dac 1 θα ξυρίζει περισσότερο και θα έχει καλύτερη ανάλυση. Να το ακουσεις δεν παιζει;
Και με τίποτα σε λεφτά πανω απο 500αρικο η γνώμη μου.
Λιγο δυσκολο για ακροαση απλα επειδη ειναι σε καλη τιμη το σκεφτομαι. Απο θεμα ξυρισματος πιστευω δε θα εχω θεμα με τα delphinus. Αρα κερδιζει σε αναλυση ενα το κρατουμενο. Απο θεμα μουσικης σκηνης, δυναμικων, σωματων κλπ υπαρχει καποια ακουστη διαφορα?

Μηπως αυτη η αναλυση ειναι "ψευδαισθηση" σαν απορεια του ξυρισματος;

Γιατι αν ειναι πολυ αναλυτικο ΚΑΙ ξυριζει... σχωρατε αλλα δεν θα ακουγεται.