Αναζήτηση DAC για αναβάθμιση Teac UD-H01

Απάντηση: Re: Αναζήτηση DAC για αναβάθμιση Teac UD-H01

Ερωτηση προς οποιον εχει ακουστικη αποψη απο dac κατηγοριας teac ud-h01 σε σχεση με benchmark dac 1 το πρωτο μοντελο. Αποτελει ουσιαστικη ηχητικη αναβαθμιση ? Το υπολοιπο συστημα ειναι nad c165-c275 και chario delphinus. Ακροαση κυριως spotify premium 320 kbps και flac redbook.

m2tech:smash:

Εγώ φίλε μου σου προτείνω το Denon 300 usb ...Με driver αξιόπιστους, σε mac δεν χρειάζεσαι εγκατάσταση,απολύτως ήσυχο και μιας και εχει εξωτερική τροφοδοσια το αναβαθμίζεις με μετασχηματιστή καθαρό όσον αφορά τα τυλίγματα και παθαίνεις ...Τόσο απλά.

99% των dac (τουλαχιστον τριετιας και πιο συγχρονα) δεν εχουν θεματα με drivers και στα mac/linux ειναι driverless. Δεν αποτελει λοιπον καποιο ιδιαιτερο πλεονεκτημα για dac πλεον.

Όχι όλα Αντώνη...Είχαν καποια θεματακια και οι εταιρίες κοιτάγανε να τα διορθώσουν με αναβαθμίσεις εδώ μιλάμε για έναν οδηγό που δούλεψε τόσο με τα 7,τα 8,1 και 10 χωρίς ούτε μια αναβάθμιση.

Επιλέγεις εισόδους και δεν ακούγεται το παραμικρό,ακούς Spotify και δεν υπάρχει ίχνος συμπίεσης το τσιπ AL 32 κάνει πολύ καλά την δουλειά του...Όμως γίνεται καλύτερο,μια γεύση την πήρα και επειδή μου αρέσει να ψάχνομαι,είμαι σε αναζήτηση τροφοδοτικού.

Μάκη και εγώ το denon έχω και είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος αλλά καλό είναι να αποφεύγουμε τις υπερβολές. Τι εννοεις δεν ακούγεται ίχνος συμπίεσης. Από την στιγμή που το format έχει συμπίεση και με το rockna να το ακουσεις πάλι συμπιεσμένο θα είναι το track.

Χαίρομαι τότε που είσαι ευχαριστημενος κανει upskilling στα 32 bit και για να σου δώσω να το καταλάβεις στο pma 50 έχεις την δυνατότητα να το απενεργοποιησεις ,είναι εμφανής η διαφορά.

Όμως αν καταργήσεις το εξωτερικό παλμοτροφοδοτικο με μετασχηματιστή ψαγμένο θα καταλάβεις τι σου λέω .

Μην ξεφύγουμε στο νήμα του φίλου. Πάντως ότι χάνεται σαν πληροφορία κατα την συμπίεση αρχειου ούτε ο Χουντίνι δεν το φέρνει πίσω

ΟΚ ...Στο νήμα του φίλου ...Εγώ απλά έδωσα μια πληροφορία.

yba wd 202.Μουσικος και ξεκούραστος ηχος θα ελεγα αναλογικος.Δεν χρησιμοποιω όμως USB οποτε εκει δεν ξερω τι γινεται.