Αναζήτηση ενισχυτή ακουστικών !!

Εφόσον πηγή θα είναι PC/mac, τότε προτείνω τον (τροφοδοτούμενο από μπαταρίες) Objective 2 με ενσωματωμένη τη πλακέτα ODAC.

βρήκα αυτό και λέει πολύ καλά λογια για το ο2 , το θέμα είναι με το dac δεν μπορώ ξεφευγει σε τιμή , φαντάζομαι καλή απόδοση θα έχω και από ενισχυτή o2 μόνο , και να χρησιμοποιήσω σαν dac την m-audio .

Αλοίμονο αν δεν έλεγε καλά λόγια για το.. παιδί του! :)
Είναι πολύ καλό το Ο2 και θα φέρει τα ΜΗ1 στα όριά του. Αργότερα μπορείς να πειραματιστείς με άλλο dac.

ΈΕΕΕ η απόφαση πάρθηκε , πάω για ο2 , όντως τώρα πρόσεξα ότι είναι το παιδί του :D , αλλά από ότι φαίνετε και από άλλα τεστ στο ίντερνετ , τα όσα λεει εξακριβόνονται . Θα κάνω λίγο υπομονή γιατι είναι λίγο πάνω από το οικονομικό όριο που έβαλα ,αλλά αξίζει .

ΈΕΕΕ η απόφαση πάρθηκε , πάω για ο2 , όντως τώρα πρόσεξα ότι είναι το παιδί του :D , αλλά από ότι φαίνετε και από άλλα τεστ στο ίντερνετ , τα όσα λεει εξακριβόνονται . Θα κάνω λίγο υπομονή γιατι είναι λίγο πάνω από το οικονομικό όριο που έβαλα ,αλλά αξίζει .

Κάνε τον κόπο και διάβασε όλο το νήμα που έχουμε εδώ πριν παραγγείλεις.

Καμιά απολύτως εξακρίβωση ή τεκμηρίωση δεν αποτελούν οι μονόλογοι του NwAvGuy λέει πολλά σωστά αλλά ευλογάει τα γένια του... o O2 είναι ένας πουσαρισμένος cmoy πολύ απλά τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο... και πολύ μακρυά από τον "τέλειο" ενισχυτή που ισχυρίζεται... είναι ένα τίμιο προιόν, απλά.

Καλησπέρα Χρήστο ,ευχαριστώ για την απάντηση σου , με βάζει σε σκέψεις .Μήπως να πάω σε cmoybb που είναι και ποιο φθηνός , αφού τα σόνυ μη1 δεν θελουν πολύ ρευμα .

Καλό είναι να σε βάζω σε σκέψεις, και σε αναγκάζω να διαβάζεις αυτά που έχουμε γράψει εδώ.

Δεν θα σου πρότεινα τον cmoy τον είχα επίσης και εκτός από το novelty της υπόθεσης δεν λέει και πολλά.

Διάβασε την ενότητα με το O2... δεν είναι κακός ενισχυτής.

Εμένα στον Ο2 με χάλασαν μερικά πράγματα... πρώτον ότι όλα τα καλώδια είναι εμπρός και πάνω στο γραφείο δεν είναι ότι καλύτερο, δεύτερον οι μπαταρίες... δεν είναι ο καλύτερος ήχος από τις μπαταρίες, αλλά θέλει να έχεις συνδεδεμένο το ρεύμα επάνω συνέχεια για βέλτιστο αποτέλεσμα... και τον βρίσκω ελαφρά ισχνό στα μπάσα ενώ λίγο τραχύ στα πρίμα... βέβαια με μεγάλα και καλά ακουστικά...

Θα μου πεις ότι θα χρησιμοποιήσεις τα Mh1... ναι αλλά κάποτε θα πάρεις κάτι καλύτερο... κλπ...

Θέλω να πω... κάτσε ψάξε λίγο και μην βιάζεσαι.

Εγώ για επιτραπέζιο σύστημα θα σου πρότεινα μια και καλή τον Schiit Asgard 2... και τελειώνεις μια για πάντα με ενισχυτή ακουστικών, εκτός και αν σε τρώει ο... μην σου πω τι...

Δυστυχώς ξεφεύγει αρκετά... http://www.audiophonics.fr/schiit-asgard-amplificateur-casque-class-zero-feedback-p-6414.html αν δεν θες να διακινδυνεύσεις τελωνεία κλπ από Αμερική.

Παραπάνω από αυτά που ήθελες να ξοδέψεις, αλλά δεν θα το μετανιώσεις ποτέ...

Επίσης ο Lovely Cube λίγο πιο οικονομικός (κλώνο του οποίου έχω και εγώ) http://www.alicemagicbox.com/lasercollection/lovelycubeheadamp.html αλλά ο Asgard2 σαφώς καλύτερος.

Ώρε μπέρδεμα , στο μπλογκ του κατασκευαστη του ο2 , κάτι εγραφε νομίζω αρνητικο για τον καλό ενισχυτή που προτείνεις . να υπήρχε η δυνατότητα ακρόασης ρε γμτ , δεν είμαι για αγορές στα τυφλά .θα συνεχίσω να διαβάζω και εδώ κυριως στο φορουμ , να βγάλω κάποια ακρη.
Ευχαριστώ , καλό βράδυ .

Μάλλον άρχισε να μπερδεύεται ο φίλος και ίσως έχει το δίκιο του.

Θα πρέπει εδώ να υπενθυμίσω ότι η πρόταση για αγορά του Ο2 στηρίζεται σε δική μου ιδιοκατασκευή που βασίζεται στην "ψυχή" του Ο2 και που δεν είναι άλλη από το γεφυρωμένο NRJ4556AD με τις αποδεδειγμένες "οδηγικές" του ικανότητες.

Στο σημείο όμως αυτό θα πρέπει να συμφωνήσω με το Χρήστο στο αν θέλουμε κάτι "πολύ καλό και πασπαρτού" (όχι μόνο για την ικανή οδήγηση των ΜΗ1), θα πρέπει να αναζητηθεί κάτι καλύτερο με ανώτερες εννοείται ηχητικές επιδόσεις.

Δεδομένου ότι ο Shiit λειτουργεί σε τάξη Α, θεωρώ ότι μπορούν να οδηγήσουν τα σχετικώς ευαίσθητα ΜΗ1 στα "ηχητικά" όριά τους και όσο το επιτρέπει η συνδεδεμένη πηγή.

Προσωπικά θα επέλεγα αυτόν εφόσον διατίθεται το αντίτιμο και εφόσον δεν υπάρχει η πρόθεση για κάποια ιδιοκατασκευή.

Μπέρδεμα μπέρδεμα, είδα ότι το σανσα κλιπ ειναι καλό , κανει 35 ευρό πήγα το πήρα , χωρις δευτερη σκέψη ,το ίδιο και με τα σόνυ . Ενώ εδώ είναι μια ποιο σόβαρή απόφαση .Θα ψαχτώ λίγο , δεν πειράζει , καλύτερα να περιμένω και να πάρω κάτι που αξίζει και θα το απολαύσω το κυριότερο παρά να αγοράσω κάτι και μετά από 1 χρόνο για αλλαγή (το μικρόβιο ) .Καληνύχτα :ernaehrung004:

Αντρέα αν είσαι από Θεσσαλονίκη μπορούμε να πάμε σε μια καφετέρια να φέρω το lovely cube να το ακούσεις. Αν δεν κάνω λάθος η αντίσταση εξόδου του είναι 10ωμ όμως, ίσως δεν είναι ιδανικό για τα σονυ.

Καλησπέρα Πάνο , ευχαριστώ για την πρόταση , πριν πάω σε αγορά πιστεύω είναι καλό να έχω μια εικόνα από οσα περισσότερα προιόντα είναι δυνατό να δοκιμάσω, είμαι κοντά στην Θεσσαλονίκη , και έρχομαι συχνά για βόλτα . Θα επικοινωνήσω μαζί σου με πμ για να κανονίσουμε, όταν βολέψει .
:ernaehrung004:

Ο lovely cube παιζει πολυ καλα τα ΜΗ1 αλλα προφανως δεν θα αγοράσει κανεις τον ενισχυτή αυτό για τα ακουστικα αυτά.

προφανώς αλλά θα επωφεληθεί αν έχει άλλο ένα ζευγάρι ακουστικά πιο απαιτητικά! :)
@σουπερσονικ έχεις αλλάξει τελεστικό στο κινεζάκι; μου είχε δώσει δώρο άλλα 2 και μου φαίνεται εντελώς διαφορετικός ο ήχος. Το στοκ είναι το πιο ουδέτερο πάντως από τα 3.

Δηλαδή; στο headfi έχει μέχρι και balanced lc δεν θεωρώ πως αξίζει τον κόπο. Είναι άλλο μηχάνημα και άλλη η χρήση του μετά.