Αναζήτηση ενισχυτή ακουστικών !!

Την έχω δει, γενικά αλλαγή σε όλους τους πυκνωτές κάνουν αρκετοί στο headfi. Προς το παρόν δεν θα αλλάξω τίποτα! :)

Καλημέρα , μου προτείνατε τον schiit asgard 2 και έψαχνα μόνο για αυτόν , ενώ ακριβώς δίπλα στην σελίδα τους υπάρχει ο schiit magni , με τα όσα έμαθα στο φόρουμ , πρέπει να ταιριάζει καλύτερα σε αυτά που ζητάω και η τιμή αρκετά καλύτερη για την κατηγορία μου .δεν λέω οτι είναι καλύτερος ,απλά αυτό που χρειάζομαι !
Output Impedance: Less than 0.1 ohms
γενικά προτείνετε schiit ; έχει καλύτερα προϊόντα από άλλες εταιρίες στην αγορά ;
Επίσης δεν βρίσκω καμιά πληροφορία για τον ενισχυτή ακουστικών της m-audio κάρτα ήχου , ωστε να ξέρω που βρίσκομαι , σε ποια κατηγορία .Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω αντιστση εξόδου ;

Last edited:
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή πάλι...

1. Πόσα χρήματα θες να ξοδέψεις (ελάχιστο-μέγιστο)?
2. Τι ακουστικά έχεις και μελλοντικά τι πρόκειται να πάρεις?
3. Ποια είναι η πηγή και ποια μελλοντικά μπορεί να είναι?

Κάνε σε παρακαλώ μια ανακεφαλαίωση στο δικό σου μυαλό, και μετά μες μας για να σου πούμε γνώμες, διότι έχει μπερδευτεί πολύ το πράγμα... εμείς όσα σου είπαμε ισχύουν αλλά για διαφορετικές ανάγκες...

Σκέψου καλά τις ανάγκες σου λοιπόν, και μην ασχολείσαι με τις εμπεδήσεις εξόδου αυτή την στιγμή.

ΥΓ. εγώ προτείνω γενικά προϊόντα Schiit... καλά και τίμια, και επειδή έχουν direct sales είναι κατά μισή τιμή περίπου κάτω από αντίστοιχα προϊόντα που διατίθενται σε δίκτυο εμπόρων/αντιπροσώπων (ακόμα και αν αγορασθούν από τους Ευρωπαίους συνεργάτες τις Schiit). Ο Schiit Magni, είναι καλός στην κατηγορία του Ο2... κάποιοι λένε αρκετά καλύτερος... χωρίς να τον έχω ακούσει θα τον προτιμούσα.

Σωστά μπερδεύτηκα και γω , μπέρδεψα και εσάς . Θέλω ενισχυτή για χρήση στον υπολογιστή , σαν ντακ έχω την m-audio firewire audiophile ,ακουστικά sony mh1 και akg k518 και δεν νομίζω να πάρω κατι καλύτερο στο μέλλον , τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι 100 ευρό για ενισχυτή . το θέμα μου είναι τώρα , επειδή η m-audio έχει ενισχυτή ακουστικών , ακούγετε ωραία , θα είναι όντως καλύτερος ο magni ; εγώ πιστεύω πως θα είναι επειδή φτιάχτηκε καθαρά σαν ενισχυτής ακουστικών .
Τώρα που ξεκαθάρισα τα πράματα πείτε της γνώμες σας :)

Είναι επίσημος συνεργάτης της Schiit, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αλλη επιλογη σε made in USA ενισχυτακι στα 130 ευρω στην πορτα σου? δυσκολο.. σε κινεζακι κατι ισως

https://www.massdrop.com/buy/fiioe1...Announcement 2014-03-19 Gen&utm_content=Final
παίζει και αυτό. 125δολλάρια στην πόρτα σου. Σε λιγότερο από μέρα θα μαζευτούν οι αγοραστές.(εννοώ να πέσει στα 99 δολλάρια συν τα μεταφορικά που τα υπολογίζει αυτόματα)
έχω παραγγείλει το odac από εκεί σε παρόμοια τιμή. το περιμένω να έρθει..!

Δεν εχουν καμια σχεση. Το ενα ειναι φορητο player με Output Power: > 250 mW into 16 ohms, > 20 mW into 300 ohms και το magni εχει
Maximum Power, 32 ohms: 1.2W RMS per channel
Maximum Power, 50 ohms: 1.0W RMS per channel
Maximum Power, 300 ohms: 260mW RMS per channel
Maximum Power, 600 ohms: 130mW RMS per channel

δλδ πολλαπλάσια δύναμη και ειναι για γραφείο.

Ναι αλλά που του χρειάζεται το 1βατ στην έξοδο με τα ακουστικά που έχει; ίσα ίσα που θα έχει και ένα φορητό ντακ ενισχυτή για θα ακουστικά του. Φιλικά πάντα κ με όρεξη για γνώση!

Προφανώς εισαι ελεύθερος να γραφεις και να συστήνεις οτι θες, αλλα το fiio δεν ειναι εναλλακτική σε ενα ενισχυτή γραφείου. Ειναι ενας κάλος (εξαιρετικος?) φορητός player και αυτο δεν ειναι το ζητούμενο.

Ειναι σαν κάποιος να αναζητά καλο σερφ ανοιχτής θαλάσσης και εγω να του προτείνω ενα κρισ κραφτ 200 ιππων, με την λογικη οτι με το δεύτερο θα μπορει να πηγαίνει και απο νησι σε νησι.

Τωρα αν ο ενδιαφερομενος αποφασισει να παρει media player, αλλαζει το πραγμα. Καταργει την καρτα ηχου, κοιταει προς τα εκει και του προτείνουμε και αλλους 3 με παραπλήσια τεχνικα χαρακτηριστικά.

Στα 100 ευρω ομως ενισχυτής ακουστικών σαν τον Σιτ, αμερικάνικος, με καλες κριτικες και ομορφη εμφανιση δεν ξερω αν υπάρχει άλλος.

Ναι αλλά που του χρειάζεται το 1βατ στην έξοδο με τα ακουστικά που έχει; ίσα ίσα που θα έχει και ένα φορητό ντακ ενισχυτή για θα ακουστικά του. Φιλικά πάντα κ με όρεξη για γνώση!

Αν δεις και το ποστ #17 , του το έχω προτείνει και εγώ (το είχα για ένα χρόνο περίπου στην κατοχή μου), αλλά όπως λέει και ο Παναγιώτης δεν είναι αυτό που του χρειάζεται, αλλά και δεν έχει καμία μα καμία σχέση η ποιότητα αναπαραγωγής των δύο ενισχυτών (του ενισχυτικού μέρους του e17, με τον Magni), η διαφορά είναι χαώδης και όχι μόνο από άποψη δύναμης.

Καλημέρα , θα την κάνω την αγορά ,αλλά θα περιμένω λίγο καιρό,έχω και κάτι ξαδέρφια αμερική , μπας και έρθουν και φέρουν τιποτα χρήσιμο μαζί :D.
Chris1967 θέλω ακριβώς αυτό που είπες για τους 2 ενισχυτές , η διαφορά είναι χαώδης και όχι μόνο από άποψης δύναμης . Θέλω το κάτι παραπάνω , για αυτό πάω στον magni . Ευχαριστώ στην παρέα , για την βοήθεια και τις απαντήσεις , να είστε καλά .

Νάσαι καλά Ανδρέα!! όταν παραλάβεις με το καλό, περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!! -bye-

Εστειλα μηνυμα στον ιταλο αντιπροσωπο βεβαια εχει τιμες πιο ακριβες απο την αμερικη!

Re: Schiit Mjolnir ενισχυτής ακουστικών full balanced

σκεφτομαι αναμεσα στον vali και στον magni και στον ο2.Δεν ξερω ακομα αλλα πιστευω οτι θα ειναι ανωτεροι του ο2