- 30 October 2013
- 45
Καλησπέρα και από εδώ.
Ψάχνω ηχεία δαπέδου σε επίπεδα χρημάτων 250 - 350 euro.
Σκέφτομαι τα δαπέδου, γιατί από ότι έχω καταλάβει μετά από αναγνώσεις εδώ, είναι καλύτερα για μεγάλους χώρους (ή κάνω λάθος?).
Ο χώρος είναι 35τ.μ. με ψήλό ταβάνι (δεν ξέρω αυτό αν παίζει ρόλο).
Ο ενισχυτής όπως φαίνεται θα είναι ένας Marantz PM6004. Έχω ανοίξει και για αυτό thread αλλά ακόμα δεν έχω πάρει βοήθεια.
Ψάχνω κάποιον στα 350 - 400 Ευρώ. Και θα ακούω μουσική αρχικά από πικάπ και στη συνέχεια θα προσθέσω και ένα cd player.
Θέλω κάποιες γνώμες για να πάω να ακούσω κάποια. Μέχρι τώρα έχω βρει τα Q Acoustics 1030i και Q Acoustics 1050 (ανοιγμένα). Κάποια γνώμη για αυτά?
Έχετε κάποια άλλη πρόταση, κάποια συμβουλή?
Ευχαριστώ πολύ.
υγ. όπως θα φαίνεται μάλλον, είμαι ακόμα αρχάριος στο θέμα ήχος
Ψάχνω ηχεία δαπέδου σε επίπεδα χρημάτων 250 - 350 euro.
Σκέφτομαι τα δαπέδου, γιατί από ότι έχω καταλάβει μετά από αναγνώσεις εδώ, είναι καλύτερα για μεγάλους χώρους (ή κάνω λάθος?).
Ο χώρος είναι 35τ.μ. με ψήλό ταβάνι (δεν ξέρω αυτό αν παίζει ρόλο).
Ο ενισχυτής όπως φαίνεται θα είναι ένας Marantz PM6004. Έχω ανοίξει και για αυτό thread αλλά ακόμα δεν έχω πάρει βοήθεια.
Ψάχνω κάποιον στα 350 - 400 Ευρώ. Και θα ακούω μουσική αρχικά από πικάπ και στη συνέχεια θα προσθέσω και ένα cd player.
Θέλω κάποιες γνώμες για να πάω να ακούσω κάποια. Μέχρι τώρα έχω βρει τα Q Acoustics 1030i και Q Acoustics 1050 (ανοιγμένα). Κάποια γνώμη για αυτά?
Έχετε κάποια άλλη πρόταση, κάποια συμβουλή?
Ευχαριστώ πολύ.
υγ. όπως θα φαίνεται μάλλον, είμαι ακόμα αρχάριος στο θέμα ήχος