Αναζητηση ηχειων μεχρι 1100 ευρω..περιπου!

Απάντηση: Re: Αναζητηση ηχειων μεχρι 1100 ευρω..περιπου!

spendor s3/5

S3/5
Specification

Description2 way stand mounted loudspeaker
S35BU.jpg
Enclosure typeSealed enclosureDrive units HF
20mm coated fabric dome
Drive units LF/MF
140mm homo polymer cone
Drive units LF-Frequency response
90Hz-20kHz ± 3dB on reference axis
Frequency range
-6dB at 70Hz
DispersionWithin 3dB of response on reference axisHorizontal over 40° arc ( ±20°)
Vertical over 20° arc ( ±10°)
Sensitivity for 1W @ 1m
84dB
Impedance nominal8 ohmsImpedance minimum4.9 ohms
S35-RDspen109.JPG
Crossover frequencies4.5kHzPower handling15 - 70 watts into 8 ohms unclippedHarmonic distortion
<1% 100Hz – 20kHz 90 dB @ 1m
Connections
2/3 way gold plated bi-wirable terminals
Magnetic shieldingAll drive units shieldedDimensions H x W x D305 x 165 x 190mm (12.0 x 6.5 x 7.5in)Plinth maximum W x D-Spikes/feet/stand height500-650mm (20-26in) stand not suppliedNet weight4.6kg (10.2lb)Shipping weight10.5kg pair (23.2lb pair)Accessories supplied-Cabinet real wood veneer finishesCherry, Rosewood, Black Ash

SPENDOR S3/5.

Επειδη τα εχω αρκετο χρονικο διαστημα ειναι κορυφη.
Μουσικο ονειρο, χωρις υπερβολη.

Α ναι, αλλά:

Εγώ έχω τα JR149 (παραλλαγή LS3/5a, των οποίων μάλιστα τα -3db είναι στα 70Hz κατά την Rogers) για πολύμεγάλο χρονικό διάστημα, και νομίζω ότι αυτό το μπάσο στο τέλος δεν σε καλύπτει.
Πας λοιπόν όπως εγώ για σύστημα 2.1, με ο,τι αυτό συνεπάγεται ως προς την δυσκολία εξεύρεσης μουσικού γούφερ, ταιριάσματος, και χρόνου ενασχόλησης για να έρθουν όλα στη θέση τους.
Αξίζει πάντως τον κόπο πέρα για πέρα.

Re: Απάντηση: Αναζητηση ηχειων μεχρι 1100 ευρω..περιπου!

Α ναι, αλλά:

Εγώ έχω τα JR149 (παραλλαγή LS3/5a, των οποίων μάλιστα τα -3db είναι στα 70Hz κατά την Rogers) για πολύμεγάλο χρονικό διάστημα, και νομίζω ότι αυτό το μπάσο στο τέλος δεν σε καλύπτει.
Πας λοιπόν όπως εγώ για σύστημα 2.1, με ο,τι αυτό συνεπάγεται ως προς την δυσκολία εξεύρεσης μουσικού γούφερ, ταιριάσματος, και χρόνου ενασχόλησης για να έρθουν όλα στη θέση τους.
Αξίζει πάντως τον κόπο πέρα για πέρα.

Μια τεχνική ερώτηση εδώ θα ήθελα να κάνω: Για να πάει κανείς σε σύστημα 2.1 χρειάζεται να έχει ειδική έξοδο για sub από τον ολοκληρωμένο/προενισχυτή του ή γίνεται και χωρίς αυτήν?

Re: Απάντηση: Αναζητηση ηχειων μεχρι 1100 ευρω..περιπου!

Μια τεχνική ερώτηση εδώ θα ήθελα να κάνω: Για να πάει κανείς σε σύστημα 2.1 χρειάζεται να έχει ειδική έξοδο για sub από τον ολοκληρωμένο/προενισχυτή του ή γίνεται και χωρίς αυτήν?

Γίνεται και χωρίς. Ανάλογα τον ενισχυτή και το γούφερ υπάρχουν διάφοροι τρόποι....

Δεν ξέρω πόσο μπάσο μπορείς να θέλεις αλλά τα S3/5se αλλά και τα απλά είναι εξαιρετικά ηχεία... για πολύωρες μουσικές ακροάσεις.... νομίζω οτι πρέπει να τους κάνεις μια ακρόαση.... για να μην πω επιβάλεται!!!