Αναζήτηση ηχείων!Τα φώτα σας!!

τα τυλίγματα του μετασχηματιστή θα είναι δηλαδή όπως ήταν προ δεκαετίας που κατασκευάστηκε? δεν υπάρχει μια φυσιολογική φθορά? ίσως να κάνω και λάθος (μακάρι γιατί με ενδιαφέρει)

τα τυλίγματα του μετασχηματιστή θα είναι δηλαδή όπως ήταν προ δεκαετίας που κατασκευάστηκε? δεν υπάρχει μια φυσιολογική φθορά? ίσως να κάνω και λάθος (μακάρι γιατί με ενδιαφέρει)

Δεν νομίζω το σύρμα να έχει κάποια φθορά, εκτός αν είναι άθλιες οι συνθήκες αποθήκευσης.... Υπο νορμάλ συνθήκες τι μπορεί να πάθει ???

Απάντηση: Re: Αναζήτηση ηχείων!Τα φώτα σας!!

Το 8.2 δυστυχως δεν θα το ακουσεις φιλε μου διοτι εξαφανιστηκε απο την αγορα.
Πηγα ο ιδιος χθες (παρεα με το συντροφο Tyler) να το ακουσω, ομως δεν υπαρχει πουθενα.
Η λιστα προς ακροαση ηταν σχεδον η ιδια με τη δικη σου (Roister 8.2, Dali Zensor 7, Q Acoustics 2050i).
Φυσικα ακουσαμε και αρκετες προτασεις των υπαλληλων των εκθεσεων...
Τελικα κατεληξα στο Zensor 7, το οποιο ηταν το πιο μουσικο - μαζι με ενα AE (δεν θυμαμαι μοντελο), το οποιο ομως "κοπηκε" λόγω των 5ιντσων μιντ τα οποια δεν θα γεμιζαν το χωρο μου ουτε με σφαιρες.
Για χωρο 40τμ παντως, ουτε να το σκεφτεσαι για μικροτερο απο το Zensor 7 (ο δικος μου χωρος ειναι ~32τμ).

Απο ενισχυτικα, τουτο το κελέπουρο πως και δεν το προτεινε κανεις; Σπρωχνει τα Zensor ιδανικα, και η "αδυναμια" του στις υψηλες (ειναι κομματακι "επιθετικος") γινεται "ατου", μια που το Zensor 7 ειναι πολυ "μαλακο" απο τη μεση του φασματος και ανω...

Re: Απάντηση: Re: Αναζήτηση ηχείων!Τα φώτα σας!!

Καλημέρα φίλε μου.
Έκανα και εγώ ακρόαση στα ηχεία που είπες (εκτός Roister 8.2) και σε ακόμα άλλα 5-6.
Απ'αυτά που άκουσα το καλύτερο για τα αυτιά μου (τα άσχετα) και τη μουσική που ακούω ήταν τα ΑΕ Aelite 3.
Κάποια ήταν ανώτερα κάπου,κάποια άλλα αλλού αλλά αυτό ήταν στη μέση και έκανe καλά (σαν μέσοσ όρος) σχεδόν τα πάντα.
Τον XTZ μου τον πρότειναν τα παιδιά και είναι όντως κελεπούρι αλλά τελικά ψήθηκα για Xindak.

Ηχεία ακόμα συνεχίζω ακροάσεις!
'Εχω ακόμα 3!

(ημιοφτοπικ προς Φραγκ)

Βρε αγαπουλα... βρε αρχοντα του Χαους... εσυ που τα προτεινεις τα ακουσες; (φανταζομαι θα ακουσες το 5).
Να παρεις τις πριονοκορδελες σου κι ενα γναθοσταθεροποιητη και να ερθεις να ακουσεις το 7.
Το ηχειο ειναι κομμενο και ραμμενο για ροκ. :music-smiley-005:
Ουτε απο την 6χιλιαρη Φοντανα (@#$%), ουτε απο οτιδηποτε αλλο κι αν ειχα, δεν ευχαριστηθηκα ροκιες οσο απο το "ταπεινο" Dali...
Κι αν δεν καταδεχεσαι επειδη ειναι entry level, να δοκιμασεις τις μεγαλες σειρες... θα παιζουν καλα και τα μινουετα που ακους στα κρυφα... :flipout:

Re: Απάντηση: Αναζήτηση ηχείων!Τα φώτα σας!!

(ημιοφτοπικ προς Φραγκ)

Βρε αγαπουλα... βρε αρχοντα του Χαους... εσυ που τα προτεινεις τα ακουσες; (φανταζομαι θα ακουσες το 5).
Να παρεις τις πριονοκορδελες σου κι ενα γναθοσταθεροποιητη και να ερθεις να ακουσεις το 7.
Το ηχειο ειναι κομμενο και ραμμενο για ροκ. :music-smiley-005:
Ουτε απο την 6χιλιαρη Φοντανα (@#$%), ουτε απο οτιδηποτε αλλο κι αν ειχα, δεν ευχαριστηθηκα ροκιες οσο απο το "ταπεινο" Dali...
Κι αν δεν καταδεχεσαι επειδη ειναι entry level, να δοκιμασεις τις μεγαλες σειρες... θα παιζουν καλα και τα μινουετα που ακους στα κρυφα... :flipout:

Μάνο μου έχω ακούσει τα 5άρια στον Πειραιά και εκπλάγην ευχάριστα αλλά δεν έκατσα πολύ ώρα στο μαγαζί δυστηχώς γιατί είμαι στο πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες γμτ..... Για αυτό του πρότεινα τα 7άρια. Θα κανονίσω μια μέρα να κατέβω κάτω σπίτι σου να ακούσω τα νέα σου κορίτσια....Και καλορίζικα ! Αντε να κλείσω και εγώ με τον χώρο να στήσω και εγώ το συστηματάκι μου γιατί τα M-Audio βαράνε υπερωρίες τα καημένα και τα λυπάμαι....

Μινουέτα ε;;; Ασε πήγα εχτές και άκουσα Magnepan 20.1 με mactone προ kai MSB μονομπλόκια και μου πέσαν τα σαγόνια με δαύτα.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναζήτηση ηχείων!Τα φώτα σας!!

Καλημέρα φίλε μου.
Έκανα και εγώ ακρόαση στα ηχεία που είπες (εκτός Roister 8.2) και σε ακόμα άλλα 5-6.
Απ'αυτά που άκουσα το καλύτερο για τα αυτιά μου (τα άσχετα) και τη μουσική που ακούω ήταν τα ΑΕ Aelite 3.
Κάποια ήταν ανώτερα κάπου,κάποια άλλα αλλού αλλά αυτό ήταν στη μέση και έκανe καλά (σαν μέσοσ όρος) σχεδόν τα πάντα.
Τον XTZ μου τον πρότειναν τα παιδιά και είναι όντως κελεπούρι αλλά τελικά ψήθηκα για Xindak.

Ηχεία ακόμα συνεχίζω ακροάσεις!
'Εχω ακόμα 3!

Καλημερα Bateman,

Τελικα οι γνωσεις ("τυπικες", "χομπιστικες", κλπ) δεν εχουν καμια απολυτως σημασια γι' αυτους που εχουν αυτια και (δικη τους) κριση...

Ακουσα το αμεσως μικροτερο ΑΕ, και πιθανονοτατα -αν η τσεπη μου εφτανε ως εκει- πιστευω πως και ο ιδιος θα ειχα επιλεξει το Aelite 3.
Εξαιρετικα μηχανηματα και τα Xindak, τρελο value for money,
και γνωμη μου...μη δωσεις τη παραμικρη σημασια στις παπατζες που ισως να ακουσεις απο τους απανταχου "κινεζομαχους"...

Τοσο ο XTZ, οσο και οι Xindak, προσφερουν πολλαπλασια απο τα χρηματα που ζητανε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναζήτηση ηχείων!Τα φώτα σας!!

Μάνο μου έχω ακούσει τα 5άρια στον Πειραιά και εκπλάγην ευχάριστα αλλά δεν έκατσα πολύ ώρα στο μαγαζί δυστηχώς γιατί είμαι στο πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες γμτ..... Για αυτό του πρότεινα τα 7άρια. Θα κανονίσω μια μέρα να κατέβω κάτω σπίτι σου να ακούσω τα νέα σου κορίτσια....Και καλορίζικα ! Αντε να κλείσω και εγώ με τον χώρο να στήσω και εγώ το συστηματάκι μου γιατί τα M-Audio βαράνε υπερωρίες τα καημένα και τα λυπάμαι....

Μινουέτα ε;;; Ασε πήγα εχτές και άκουσα Magnepan 20.1 με mactone προ kai MSB μονομπλόκια και μου πέσαν τα σαγόνια με δαύτα.....

Εχω φαντασια τελικα... :D

Ορθη η προταση για τα 7 αλλα πιστευω οτι, αν ο φιλος μπορει να φτασει στο ΑΕ που ανεφερε, θα ειναι ελαφρως καλυτερα...

Τα κοριτσια μου σε περιμενουν για μασαζ! Κανονισου!

Magnepan 20.1 με mactone προ kai MSB μονομπλόκια; Πω πω! Τριζουν τα κοκκαλα του Oliva... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναζήτηση ηχείων!Τα φώτα σας!!

Μόλις αναθεώρησα!
Epos M22i!Πολύ ωραίο!Καλύτερο από το ΑΕ3,θα μου πείτε "είναι ακριβότερο" και δυστυχώς έτσι είναι.

Το βλεπω καπου που παιζει στα 1200. Αν ειναι διαθεσιμο ή οχι δεν το γνωριζω...
Σ'αυτο το μπατζετ παντως κι εγω θα αναθεωρουσα, ειτε για το Epos, ειτε για αλλους κοκκορους που λαλουν σ' αυτα τα χρηματα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναζήτηση ηχείων!Τα φώτα σας!!

Μόλις αναθεώρησα!
Epos M22i!Πολύ ωραίο!Καλύτερο από το ΑΕ3,θα μου πείτε "είναι ακριβότερο" και δυστυχώς έτσι είναι.

Σιγουρα θα το εκουσες με καποιο ακριβουτσικο και καλο ενισχυτη γιατι αλλιως δεν!! το εχω ακουσει με creek evo και advance acoustics και το αποτελεσμα δεν ηταν το αναμενωμενο, απενταντιας με εναν ακριβο Unico κελαηδουσε...

Ηχειάρα το epos. Kαι αυτό και το μικρό.
Αξίζει σίγουρα ακρόαση.

Πολύ καλά και τα οικονομικότερα Αelite και Roister 8.2. Φαντάζομαι ότι και τα zensor θα είναι περίπτωση αφού άρεσαν στον Μάνο και τον Παντελή (γλυκόηχοι γαρ!)

Σε αυτή τη κατηγορία ένα αυτί αξίζουν και τα αντίστοιχης τιμής Audio physic και PMC.

Πολύ καλά λόγια ακούω και διαβάζω επίσης για τα Neat και PSB αλλά δεν τα έχω ακούσει.

Make a short list and start the trip soon!

Mάνο έχει δίκιο ο Χρήστος. Θυμάμαι πολύ καλά όταν πριν ένα χρόνο ίσως και παραπάνω κοιτούσα δαπέδου 1200 έκαναν.