10ετίας ε? και μόνο από το χρόνο αυτό θα έχουν απομαγνητιστεί τα στοιχεία τουκρίμα...
10ετίας ε? και μόνο από το χρόνο αυτό θα έχουν απομαγνητιστεί τα στοιχεία τουκρίμα...
τα τυλίγματα του μετασχηματιστή θα είναι δηλαδή όπως ήταν προ δεκαετίας που κατασκευάστηκε? δεν υπάρχει μια φυσιολογική φθορά? ίσως να κάνω και λάθος (μακάρι γιατί με ενδιαφέρει)
(ημιοφτοπικ προς Φραγκ)
Βρε αγαπουλα... βρε αρχοντα του Χαους... εσυ που τα προτεινεις τα ακουσες; (φανταζομαι θα ακουσες το 5).
Να παρεις τις πριονοκορδελες σου κι ενα γναθοσταθεροποιητη και να ερθεις να ακουσεις το 7.
Το ηχειο ειναι κομμενο και ραμμενο για ροκ. :music-smiley-005:
Ουτε απο την 6χιλιαρη Φοντανα (@#$%), ουτε απο οτιδηποτε αλλο κι αν ειχα, δεν ευχαριστηθηκα ροκιες οσο απο το "ταπεινο" Dali...
Κι αν δεν καταδεχεσαι επειδη ειναι entry level, να δοκιμασεις τις μεγαλες σειρες... θα παιζουν καλα και τα μινουετα που ακους στα κρυφα...![]()
Καλημέρα φίλε μου.
Έκανα και εγώ ακρόαση στα ηχεία που είπες (εκτός Roister 8.2) και σε ακόμα άλλα 5-6.
Απ'αυτά που άκουσα το καλύτερο για τα αυτιά μου (τα άσχετα) και τη μουσική που ακούω ήταν τα ΑΕ Aelite 3.
Κάποια ήταν ανώτερα κάπου,κάποια άλλα αλλού αλλά αυτό ήταν στη μέση και έκανe καλά (σαν μέσοσ όρος) σχεδόν τα πάντα.
Τον XTZ μου τον πρότειναν τα παιδιά και είναι όντως κελεπούρι αλλά τελικά ψήθηκα για Xindak.
Ηχεία ακόμα συνεχίζω ακροάσεις!
'Εχω ακόμα 3!
Μάνο μου έχω ακούσει τα 5άρια στον Πειραιά και εκπλάγην ευχάριστα αλλά δεν έκατσα πολύ ώρα στο μαγαζί δυστηχώς γιατί είμαι στο πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες γμτ..... Για αυτό του πρότεινα τα 7άρια. Θα κανονίσω μια μέρα να κατέβω κάτω σπίτι σου να ακούσω τα νέα σου κορίτσια....Και καλορίζικα ! Αντε να κλείσω και εγώ με τον χώρο να στήσω και εγώ το συστηματάκι μου γιατί τα M-Audio βαράνε υπερωρίες τα καημένα και τα λυπάμαι....
Μινουέτα ε;;; Ασε πήγα εχτές και άκουσα Magnepan 20.1 με mactone προ kai MSB μονομπλόκια και μου πέσαν τα σαγόνια με δαύτα.....
Μόλις αναθεώρησα!
Epos M22i!Πολύ ωραίο!Καλύτερο από το ΑΕ3,θα μου πείτε "είναι ακριβότερο" και δυστυχώς έτσι είναι.
τα Μ22 μεχρι προτινος ηταν στα 2Κ, λογικο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.