Αναζήτηση ηχείων

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Κοίτα τα Yamaha. Εγώ έτσι ξεκίνησα. Ειχα εισαγωγικό Yamaha 2x100W ραδιοενισχυτή. Αξιοπρεπέστατος για τα λεφτά του.

Καινούργια η μεταχειρισμένα;
Απόσταση ακροαση
Καινούργια

Να έχουν σχετικά έντονη ένταση και σε εξωτερικό χώρο
Καινούργιος ενισχυτής Hifi με τα Watt σε RMS που θες ,δεν υπάρχει..
Όρισε πόσο και στα ηχεία..

Πόση παραμόρφωση έχει; Αν βάλω και 2 ηχεία 100w μεγαλης ευαισθησιας θα έχω περισσότερη ένταση απ οτι στο lg ck43;

Δεν παίζουν ρόλο τα watt. Έχει να κάνει με την ευαισθησία και με το πόσο χαμηλά κατεβαίνει η αντιστασή των ηχείων (Ω). Όσο ποιό χαμηλά κατεβαίνει τόσο ποιο δύσκολο φορτίο είναι για τον ενισχυτή. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά να τον ακούσεις να παίζει με ηχεία.

Εγω είχα έναν εισαγωγικό Yamaha και έτρεχα τα Focal 816v, τα οποία ναι μεν είναι εύκολο φορτίο, αλλά τους έδινε και καταλάβαιναν

Το θέλεις να κάνεις όμως? Γοατό αναφέρεσαι σε εξωτερικούς χώρους? Αυτά είναι για σπίτια δεν είναι για επαγγελματική χρήση. Αν θέλεις επαγγελματική χρήση, είναι άλλη ιστορία

Με λίγα λόγια θέλεις μίκτη, επαγγελματικό τελικό ενισχυτή και ηχεία PA.

DJmania, DJshop, Metro Audio Systems κλπ. Θα τους έλεγα το σενάριο και το budget και θα με καθοδηγούσαν.

Ένα 12ιντσο Metro Audio Systems έχει 250 ευρώ, οπότε με ένα 500αρικο για το ζευγάρι πιανεις εντάσεις. Κι έχει και Bluetooth για σύνδεση.