Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορά ακουστικών

Όπως σου έγραψε και ο συντονιστής κάνε τον κόπο να ρίξεις μια ματιάhttp://avclub.gr/forum/showthread.php/148584-Aκουστικά-Tι-πρέπει-να-αναφέρουμε-για-να-μας-γίνουν-προτάσεις-%28Οδηγός-για-ακουστικά%29
να αποφασίσεις που θέλεις να κινηθείς και σίγουρα κάπου θα καταλήξουμε:operator:

Μικρο κεφάλι έχω

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τα 550 που σου λεει ο Πετρος,εχουμε θετικοτατες κριτικες.
ειναι μεγαλα,καλυπτουν ολο το αυτι και εχουν πολυ καλο ηχο.
δεν φημιζονται για το μπασο τους αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.
εαν εχεις μικρο κεφαλι θελει δοκιμη.
το αρνητικο για εμενα ειναι οτι δεν εχει αποσπωμενο καλωδιο.
Μπάσο θέλω και ξεκούραστα να είναι γιατί θα βλέπω ταινίες που συνήθως έχουν διάρκεια πάνω από ώρα

Όπως σου έγραψε και ο συντονιστής κάνε τον κόπο να ρίξεις μια ματιάhttp://avclub.gr/forum/showthread.php/148584-Aκουστικά-Tι-πρέπει-να-αναφέρουμε-για-να-μας-γίνουν-προτάσεις-%28Οδηγός-για-ακουστικά%29
να αποφασίσεις που θέλεις να κινηθείς και σίγουρα κάπου θα καταλήξουμε:operator:
Το διάβασα το άρθρο στο μόνο που κολαω είναι ανοιχτού η κλειστού τύπου

πιθανον να μην σου κανουν τα συγκεκριμενα,λογω μεγεθους και μπασου(εαν διαβαζω καλα στις κριτικες που του δινουν εναν φλατ ηχο).

πιθανον να μην σου κανουν τα συγκεκριμενα,λογω μεγεθους και μπασου(εαν διαβαζω καλα στις κριτικες που του δινουν εναν φλατ ηχο).
Εσύ τώρα ας πούμε αν δεν είχες ακουστικά πια θα έπαιρνες;

Εσύ τώρα ας πούμε αν δεν είχες ακουστικά πια θα έπαιρνες;

τωρα αυτο που με ρωτας ειναι πολυ υποκειμενικο.
αλλη μουσικη εγω,αλλα γουστα στον ηχο,αλλα γουστα ακομα και στο design.
κανε μια βολτα απο καταστηματα που εχουν στημενα ακουστικα και σιγουρα θα βρεις κατι που να ου αρεσει.
εκτος απο τον ηχο,βασικο ειναι να σου καθεται καλα και στο κεφαλι.
τα mediamarkt εχουν στημενα αρκετα ακουστικα.
οπως επισης και οι odes στην Καλλιθεα.

τωρα αυτο που με ρωτας ειναι πολυ υποκειμενικο.
αλλη μουσικη εγω,αλλα γουστα στον ηχο,αλλα γουστα ακομα και στο design.
κανε μια βολτα απο καταστηματα που εχουν στημενα ακουστικα και σιγουρα θα βρεις κατι που να ου αρεσει.
εκτος απο τον ηχο,βασικο ειναι να σου καθεται καλα και στο κεφαλι.
τα mediamarkt εχουν στημενα αρκετα ακουστικα.
οπως επισης και οι odes στην Καλλιθεα.
Μονο που μένω Μυτιλήνη

Αν δεν ενοχλείς και δεν ενοχλείσαι από τον περίγυρο τα ανοικτού τύπου είναι συνήθως
πιο άνετα και ξεκούραστα.Στα κλειστού τύπου μετά από καμιά ώρα αρχίζεις και βράζεις.
Τώρα τα περί ήχου όπως ξέρεις είναι τελείως υποκειμενικά άλλο το μπάσο που θέλεις εσύ
άλλο αυτό που θέλω εγώ κλπ.
π.χ εγώ τα Κ550 δεν θα τα έλεγα flat.
Συνεπώς ότι και να προτείνουμε είναι γουρούνι στο σακί δυστυχώς.

Αν δεν ενοχλείς και δεν ενοχλείσαι από τον περίγυρο τα ανοικτού τύπου είναι συνήθως
πιο άνετα και ξεκούραστα.Στα κλειστού τύπου μετά από καμιά ώρα αρχίζεις και βράζεις.
Τώρα τα περί ήχου όπως ξέρεις είναι τελείως υποκειμενικά άλλο το μπάσο που θέλεις εσύ
άλλο αυτό που θέλω εγώ κλπ.
π.χ εγώ τα Κ550 δεν θα τα έλεγα flat.
Συνεπώς ότι και να προτείνουμε είναι γουρούνι στο σακί δυστυχώς.
Δεν υπάρχει πρόβλημα με άτομα να ενόχλησω οπότε πάω ανοιχτού τύπου. Θέλω ενα με μπάσο καλό και ξεκούραστα ακούω προτάσεις

Μονο που μένω Μυτιλήνη

ουπς...τωρα το ειδα.

περιμενε να σου πουν τα παιδια που εχουν δοκιμασει παραπανω ακουστικα απο εμενα.
τωρα καλο ακουστικο μονο για ταινιες,δεν ξερω καθολου.
γενικης χρησης που να κανει και για ταινιες,εγω θα σε πηγαινα στα 50mx.

ουπς...τωρα το ειδα.

περιμενε να σου πουν τα παιδια που εχουν δοκιμασει παραπανω ακουστικα απο εμενα.
τωρα καλο ακουστικο μονο για ταινιες,δεν ξερω καθολου.
γενικης χρησης που να κανει και για ταινιες,εγω θα σε πηγαινα στα 50mx.
Αυτά που λες διάβασα στο skroutz τα σχολια επειδή είναι μόνιτορ δεν έχουν μπάσα

Αυτά που λες διάβασα στο skroutz τα σχολια επειδή είναι μόνιτορ δεν έχουν μπάσα

σου ειπα και πριν.για εμενα τα 50αρια ξεφευγουν απο την κατασταση μονιτορ και τεινουν προς μπασατο ακουστικο.
απο αυτα που εχω ακουσει,φλατ ακουστικο ειναι π.χ το akg 240 studio.
αυτα ακουσαν τα δικα μου αυτια.

σου ειπα και πριν.για εμενα τα 50αρια ξεφευγουν απο την κατασταση μονιτορ και τεινουν προς μπασατο ακουστικο.
απο αυτα που εχω ακουσει,φλατ ακουστικο ειναι π.χ το akg 240 studio.
αυτα ακουσαν τα δικα μου αυτια.
Οπότε θα κοιτάξω αυτά. Είναι άνετα μετά από ώρα;

τα 40αρι ειναι πολυ ξεκουραστo ηχητικα και στο κεφαλι.
το 50αρι ειναι ιδια κοψια.
προσεχε-ειναι κλειστου τυπου.το καλοκαιρακι αναβουν τα αυτακια.χειμωνα οκ.

Στην ίδια αναζήτηση είμαι και εγώ, δες αυτό το site https://www.youtube.com/user/SonicSenseProAudio ίσως σε βοηθήσει να διαχωρίσεις ηχητικούς προσανατολισμούς των ακουστικών. Εγώ πάντως με βάση αυτά που ακουσα στο site αυτό, και με την επιφύλαξη να πάω να ακούσω με τα ίδια μου τα αυτιά, είμαι κοντά σε audio technica και sennheiser, και πολύ μακρυά από akg.

Ανοικτού τύπου για την δουλειά που τα θέλεις Sennheiser HD598 (ή 518 ή 558)
και Philips Fidelio X2 ρίξε και μια ματιά στο νήμα που ξεκίνησε σήμερα

philips ακριβα και εγω ειμαι αναμεσα σε audio technica και sennheiser,.

το καλωδιο μονο σκεφτομαι πχ τωρα που ακουω με ακουστικα iphone πολλες φορες τα τραβαω με χερια η μαγκωνουν αυτο σκεφτομαι ? μηπως ασυρματα ειναι καλυτερα?

Εσύ ξέρεις!!!
Πάντως για να πάρεις ασύρματα με την ίδια ποιότητα ενός δεδομένου ενσύρματου θέλεις τουλάχιστον διπλά λεφτά , αυτά.

Το ασύρματα σημαίνει έξτρα βαρος καθώς ο δέκτης, το dac κ.ο.κ. καθώς και η μπαταρία θα κρέμονται κι αυτά απο τα αυτιά σου. Επίσης καταλαβαίνεις φαντάζομαι οτι διπλοπληρωνεις έτσι πραγματα που ηδη εχεις οποτε λιγότερα λεφτα φτάνουν σε αυτό που κυρίως χρειαζεσαι. Αν δε φτάνουν αυτά για να σε αποτρεψω πες μου να συνεχίσω :P

Να συμπληρώσω
Οσον αφορά τα ανοικτού ή κλειστού τύπου που είπες ότι είχες μπερδευτεί τα πράγματα είναι απλά.
Αν σου είναι απαραίτητη η απομόνωση δηλαδή όταν τα φοράς να μην ακούς θόρυβο από το περιβάλλον και να μην ακούγεται και αυτό που ακούς εσύ στο περιβάλλον(για να μην ενοχλείς) τότε πας σε κλειστού τύπου.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το παραπάνω, τα φοράς μόνο στο σπίτι και δεν τα παίρνεις μαζί σου έξω τότε πας σε ανοικτού τύπου ξεκάθαρα. Η μεγαλύτερη μουσική σκηνή των ανοικτών ακουστικών είναι plus για τις ταινίες. Είναι πιο 3D να το πούμε απλά.

Το virtual surround των razer είναι ψέμματα, σε σένα τα χα γράψει πάλι αν θυμάμαι καλά. Ποστ 162 σελίδα 17

λοιπον αφου ο Marques Brownlee που εχει και 3 εκατομυρια συνδρομητες προτινει τα audio technica μαλλον θα παω προς εκει κατι παραπανο ξερει

Να συμπληρώσω
Οσον αφορά τα ανοικτού ή κλειστού τύπου που είπες ότι είχες μπερδευτεί τα πράγματα είναι απλά.
Αν σου είναι απαραίτητη η απομόνωση δηλαδή όταν τα φοράς να μην ακούς θόρυβο από το περιβάλλον και να μην ακούγεται και αυτό που ακούς εσύ στο περιβάλλον(για να μην ενοχλείς) τότε πας σε κλειστού τύπου.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το παραπάνω, τα φοράς μόνο στο σπίτι και δεν τα παίρνεις μαζί σου έξω τότε πας σε ανοικτού τύπου ξεκάθαρα. Η μεγαλύτερη μουσική σκηνή των ανοικτών ακουστικών είναι plus για τις ταινίες. Είναι πιο 3D να το πούμε απλά.

Το virtual surround των razer είναι ψέμματα, σε σένα τα χα γράψει πάλι αν θυμάμαι καλά. Ποστ 162 σελίδα 17

τα audio technica δεν ειναι ανοιχτου τυπου ?