Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορά ακουστικών

Τα audio technica m50x είναι κλειστού τύπου.
Ο marques δεν έχει ιδέα από ακουστικά trust me...

Aν θες να youtubers που έχουν ιδέα παρακολούθησε Z reviews, Metal571 και lachlanlikesathing. Δεν σου λέω για τον tyll του inner fidelity γιατί είσαι καινούργιος και θα σου πέσει βαρύς . :flipout:

Τα audio technica m50x είναι κλειστού τύπου.
Ο marques δεν έχει ιδέα από ακουστικά trust me...

Aν θες να youtubers που έχουν ιδέα παρακολούθησε Z reviews, Metal571 και lachlanlikesathing. Δεν σου λέω για τον tyll του inner fidelity γιατί είσαι καινούργιος και θα σου πέσει βαρύς . :flipout:

πες κανα καλο ανοιχτου τυπου ?

Συμφωνώ με τις προτάσεις που έχουν γίνει. Επειδή τραβάει πολύ το θέμα και χαλάμε το νήμα λέγοντας τα ίδια και τα ίδια ζύγισε τι χρειάζεσαι (κλειστού ή ανοιχτού τύπου , μπασάτα ή ουδέτερα) και αποφάσισε.

Aνοιχτού τύπου
1)Philips fidelio X2 (μπασάτα χωρίς να το παρακάνουν) το ξέρω ότι είπες ότι είναι ακριβά αλλά με μπάτζετ που έθεσες 200 ευρώ 30-40 ευρώ παραπάνω δεν είναι και καταστροφή. Δεν τα παίρνεις κάθε μέρα άλλωστε.
2)Sennheiser hd 598 (πιο ουδέτερα) λιγότερο "εντυπωσιακά" σε άπειρα αυτιά. Πιο φθηνά βέβαια ... Και πολύ ελαφριά και άνετα

Κλειστού τύπου
1)Βeyerdynamic dt770 (32 ή 80 ohm έκδοση) (πολύ καλό μπάσο)
2)Audio technica m50x (ότι έχει ειπωθεί)

Αυτές είναι οι προτάσεις που μπορεί να γίνουν με την λογική ότι δεν θα χρειαστείς ενισχυτή ακουστικών

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τα Χ2 αλλά από την άλλη δεν θέλω να σε σπρώξω σε κάτι τόσο ακριβό χωρίς να έχεις εμπειρεία... Πιστεύω ότι και να πάρεις από αυτά που έχουν προταθεί θα σε καλύψει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Eπίσης δες και αυτό το video ότι ισχύει για το gaming ισχύει και για τις ταινίες
Δες και εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=63BxrNuXnYg

Αν ανοίξεις το βίντεο στο youtube και δεις το description έχει τις προτάσεις του με review για το καθένα

Συμφωνώ με τις προτάσεις που έχουν γίνει. Επειδή τραβάει πολύ το θέμα και χαλάμε το νήμα λέγοντας τα ίδια και τα ίδια ζύγισε τι χρειάζεσαι (κλειστού ή ανοιχτού τύπου , μπασάτα ή ουδέτερα) και αποφάσισε.

Aνοιχτού τύπου
1)Philips fidelio X2 (μπασάτα χωρίς να το παρακάνουν) το ξέρω ότι είπες ότι είναι ακριβά αλλά με μπάτζετ που έθεσες 200 ευρώ 30-40 ευρώ παραπάνω δεν είναι και καταστροφή. Δεν τα παίρνεις κάθε μέρα άλλωστε.
2)Sennheiser hd 598 (πιο ουδέτερα) λιγότερο "εντυπωσιακά" σε άπειρα αυτιά. Πιο φθηνά βέβαια ... Και πολύ ελαφριά και άνετα

Κλειστού τύπου

Αυτές είναι οι προτάσεις που μπορεί να γίνουν με την λογική ότι δεν θα χρειαστείς ενισχυτή ακουστικών

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τα Χ2 αλλά από την άλλη δεν θέλω να σε σπρώξω σε κάτι τόσο ακριβό χωρίς να έχεις εμπειρεία... Πιστεύω ότι και να πάρεις από αυτά που έχουν προταθεί θα σε καλύψει

Eπίσης δες και αυτό το video ότι ισχύει για το gaming ισχύει και για τις ταινίες
Δες και εδώ

Αν ανοίξεις το βίντεο στο youtube και δεις το description έχει τις προτάσεις του με review για το καθένα
Τα Philips υπάρχουν Ελλάδα;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aνοιχτού τύπου

Κλειστού τύπου

Δες και εδώ

Τα Sennheiser HD 598

Βλέπω τα έχεις στην κατηγορία ανοιχτού τύπου στο σκρουτζ τα έχει στην κατηγορία κλειστού

ασχετο-σχετικο,αλλα μου κανει εντυπωση,που πολλες εταιριες(σχεδον ολες δηλαδη)σε ακριβα τους μοντελα,δεν βαζουν αποσπωμενο καλωδιο.
επιτρεπεται τωρα-π.χ-τα BeyerDynamic DT 770 ή τα AKG 550 να μην εχουν αποσπωμενα καλωδια?
ποια η λογικη?

Καλημέρα
Τα Philips υπάρχουν Ελλάδα;
Οχι δεν υπάρχουν Ελλάδα

Τα Sennheiser HD 598

Βλέπω τα έχεις στην κατηγορία ανοιχτού τύπου στο σκρουτζ τα έχει στην κατηγορία κλειστού
Το σκρουτζ δεν ξέρει που του παν τα 4.

http://en-us.sennheiser.com/audio-headphones-high-end-surround-sound-hd-598
"Open circumaural headphones"

ασχετο-σχετικο,αλλα μου κανει εντυπωση,που πολλες εταιριες(σχεδον ολες δηλαδη)σε ακριβα τους μοντελα,δεν βαζουν αποσπωμενο καλωδιο.
επιτρεπεται τωρα-π.χ-τα BeyerDynamic DT 770 ή τα AKG 550 να μην εχουν αποσπωμενα καλωδια?
ποια η λογικη?

Αυτό είναι μια λογική απορία. Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει το επιχειρείν
Πάντως ελπίζω ότι το έχουμε ξεπεράσει αυτό πλέον και όλα τα καινούργια μοντέλα βγαίνουν με αποσπώμενα καλώδια.

Αυτό είναι μια λογική απορία. Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει το επιχειρείν
Πάντως ελπίζω ότι το έχουμε ξεπεράσει αυτό πλέον και όλα τα καινούργια μοντέλα βγαίνουν με αποσπώμενα καλώδια.

νομιζω οτι πια,οντως αλλαξαν φιλοσοφια και πανε σε αποσπωμενα ακομα και σε φθηνα μοντελα.

Τα Sennheiser HD 598

'Άσε τι λέει το σκρουτζ , σου έχουν απαντήσει άτομα με εμπειρία και στα έγραψαν όλα αναλυτικά.
Πιό αναλυτικά δεν γίνεται ούτε μπορεί να υπάρξει περισσότερη βοήθεια για να περιγράψεις με λέξεις
κάτι που κανονικά πρέπει να ακούσεις.

Τα Χ2 συμφέρει μόνο από το amazon.de

Ρε παιδιά θα πάω σε ανοιχτού τύπου αλλά δεν έχετε προτείνει και πολλά μοντέλα μόνο δύο το πρώτο είναι πολύ ακριβό το δεύτερο καλό είναι σε τιμή αυτό κοιτάω

Σοβαρά τώρα?

Σου παραθέσαμε το νήμα που αναφέρει σαφέστατα τι πρέπει να αναφέρεις για σου γίνουν προτάσεις και από τις απαντήσεις σου φαίνεται ότι δεν ασχολήθηκες καν. Σου έχουμε βγάλει τις πληροφορίες με το τζιγκέλι. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει που θα τα συνδέσεις και το ότι δεν έχεις ενισχυτή το κάναμε μαντεψιά. Κλειστού, ανοικτού τύπου δεν ασχολήθηκες να διαβάσεις τι θες.
Σου είχα γράψει από την σελίδα 17! για τα hyper χ και τα razer και επανέρχεσαι πάλι μετά από 11 σελίδες και μας λες πάλι για razer και virtual surround.
Μετά σου κάνουμε προτάσεις αλλά δεν σου αρέσουν επειδή δεν υπάρχουν Ελλάδα ενώ στο νήμα που σου παρατέθηκε και "διαβασες" αναφέρω σαφώς ότι πρέπει να γράψεις αν σε ενδιαφέρει να αγοράσεις από εξωτερικό.
5 σελίδες τώρα λέμε τα ίδια και τα ίδια και έχουμε τσακίσει το νημα και τα νεύρα αυτών που διαβάζουν.

Και το πρόβλημα σου είναι ότι δεν σου έχουμε κάνει αρκετές προτάσεις?

Λοιπόν τελείωσε το παραμύθι. Οποιοδήποτε μήνυμα με επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο θα διαγράφεται.
Πρέπει να αρχίσω να γαυγίζω δηλαδή?

Ρε παιδιά θα πάω σε ανοιχτού τύπου αλλά δεν έχετε προτείνει και πολλά μοντέλα μόνο δύο το πρώτο είναι πολύ ακριβό το δεύτερο καλό είναι σε τιμή αυτό κοιτάω

Κ240

και επειδή με πρόλαβε ο συντονιστής.
εδώ δεν είναι ο φωτεινός παντογνώστης.
Λέμε απόψεις και γνώμες βάσει εμπειριών αλλά κύρια βάσει των πληροφοριών και απαιτήσεων του ερωτώντος που θα πρέπει να είναι όσο ξεκάθαρες γίνονται

Τα μοντέλα είναι εκατοντάδες και τα γούστα στην μουσική δεν έχουν όριο.
Εδώ ως συνήθως προτάθηκαν δοκιμασμένα και αξιόπιστα ακουστικά τόσο από άποψη ήχου
όσο και ποιότητας.
Επίσης ως συνήθως οι προτάσεις για ''αρχάριους'' περιλαμβάνουν λίγα ακουστικά που σε γενικές γραμμές θα ικανοποιήσουν
το μέσο γούστο γιατί όπως σου 'έγραψα ουσιαστικά πας για τυφλό ραντεβού.
Από εκεί και πέρα υπάρχει ότι πιο εξωτικό μπορείς να φανταστείς αλλά δεν είναι του παρόντος νήματος.
Εξάλλου όπως βλέπεις και τα γούστα αυτών που 'έκαναν προτάσεις διαφέρουν άλλος θέλει το 240 , άλλος το 598
και είναι φυσικό γιατί το χόμπι είναι υποκειμενικό.
Η τελική απόφαση ανάμεσα στα πράγματι καλά ακουστικά που προτάθηκαν είναι δική σου.

Όντως και εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά το έχουν τερματίσει το θέμα.. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους.

Θα κοιτάξω αυτά που προτείνατε προσεχτικά. Ευχαριστώ για την βοήθεια

Καλημέρα,
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να ακούσω τα Sennheiser HD598 και AKG K550? Έχω καταλήξει προς αυτά και θέλω να δω και τη διαφορά μεταξύ ανοιχτού και κλειστού.

Μοσχάτο μένω αλλά δουλεύω κέντρο. Θα περάσω να δω. Ευχαριστώ.

Τελικά για αρχή θα πάω στα crystal audio mic 300 διάβασα και είδα σε YouTube έχουν πολύ καλό ήχο για την τιμή τους μόνο από ποιότητα είναι χαμηλά μικρό πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς πάνω σε απλή κάρτα ήχου θα τα συνδέσω που έχει η μητρική

Τελικά για αρχή θα πάω στα crystal audio mic 300 διάβασα και είδα σε YouTube έχουν πολύ καλό ήχο για την τιμή τους μόνο από ποιότητα είναι χαμηλά μικρό πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς πάνω σε απλή κάρτα ήχου θα τα συνδέσω που έχει η μητρική

????

συγνώμη αλλά μας προσβάλεις....:ADFADF1:
πήρες εδώ ένα σωρό γνώμες πρώτο χέρι και διαλέγεις κάτι από ytube?
και μάλιστα αυτό που διαλέγεις... :drool: