Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορά ακουστικών

Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να δώσεις 400 για κλειστά ακουστικά.
Εκτός από το θέμα της άνεσης που ομολογουμένως θέλουν λίγη συνήθεια, θα σου πρότεινα τα Senn. HD25 1-ll.
Αν βρεις κάπου τα Aluminum ακόμα καλύτερα! Τα έχω κ δεν θα τα δώσω ποτέ!
Έχουν κάπως υψηλή αντίσταση αλλά είναι πολύ ευαίσθητα! Το nano θα τα οδηγήσει ικανοποιητικά!
Έχουν πλούσιο αλλά πολύ καλά ελεγχόμενο μπάσο.
Σαφώς δεν είναι τέλεια με κυριότερο μείον μία ελαφρά grainy υφή κάποιες φορές και σχετικώς μικρό άπλωμα σκηνής.
Όπως κ να έχει όμως παίζουν με έναν τρόπο που σε κάνει να ευχαριστιέσαι τη μουσική. Πραγματικά με κάνουν να μην ψάχνομαι ιδιαίτερα για ακουστικά αν κ τώρα περιμένω κ ένα νέο ζευγάρι all time classic όπως κ τα 25.
Ξαναλέω πως μιλάω κυρίως για τα Aluminum και πως σαφώς έχουν τα μειονεκτήματα τους... Αλλά...

Αν θέλεις κλειστά αξίζει , σε αυτά τα χρήματα ίσως και λίγο παραπάνω υπάρχουν κορυφαίες επιλογές που λίγο έχουν να ζηλέψουν από τα ανοιχτά.
1. Sony mdr z7
2. Sennheiser HD 630 VB
3. Shure 1540.
End game στα κλειστά μέχρι τα 1000 .

Κοίτα και τα Oppo PM-3, αν σου αρέσουν τα πιο laid-back πρίμα που να μην κουράζουν.

Θα προτιμουσα να ειχατε ιδία πειρα με τα ακουστικα που προτείνετε και ακομα καλυτερα αν τα εχετε ακουσει με το ifi nano

Λίγο δύσκολο αυτό που ζητάς....και χλωμό κάποιος κάτοχος του nano να έχει ακουστικά στα 400+ .
Δεν θέλω να σε χαλάσω αλλά το nano δεν θα αναδείξει τις αρετές τέτοιας κατηγορίας ακουστικών.
Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα όμως τα AKG K550 τα οποία είχα στην κατοχή μου και είναι έξοχα
για την τιμή τους.
Κάνε μια βόλτα από Bon Studio με το nano μήπως και σε εξυπηρετήσουν.

Είχα το νάνο κ τώρα έχω το micro.
Σαφώς κ δεν έχει μεγάλες δυνατότητες οδήγησης όμως τα 25άρια που σου προτείνω τα προτείνω πρώτον γιατί τα έχω, δεύτερον σε σχέση με την κατηγορία τιμής του νάνο, κ τέλος γιατί λογικά θα τα οδηγήσει ικανοποιητικά, μιας κ όπως είπα πριν είναι αρκετά ευαίσθητα.
Νομίζω πως θα τα βρεις σε αρκετά μαγαζιά για ακρόαση...
Άν πας σε πολύ πιο υψηλές κατηγορίες τιμής τότε πιθανόν μετά να ψάχνεσαι για ενισχυτή κ.ο.κ!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Τα 25άρια είναι πολύ καλό ακουστικό αλλά χειρουργικά ψυχρό για τα γούστα μου.
Πρέπει να ακούσει για να είναι σίγουρος εγώ το είχα απορρίψει όταν έψαχνα.
Επίσης πολύ καλό αυτού του τύπου over the ear λίγο πιο ζεστό και μπασάτο από τα 25
αλλά με την ίδια καθαρότητα και χειρουργική ακρίβεια είναι το sennheiser HD6.
To έδωσα πρόσφατα και στεναχωρήθηκα γιατί δεν χρειάζομαι πλέον κλειστού τύπου.
Domie - τα 25άρια τα ευχαριστήθηκες με το nano? το θέλουν το γκαζάκι τους και
φυσικά ανταποκρίνονται θαυμάσια σε ότι καλύτερο τους δίνεις.
Πέρα από τα γούστα του καθένα είναι πράγματι ένα κορυφαίο ακουστικό.

Μια αιρετικη λυση ειναι τα mo-fi της blue,αν σας ταιριαζει αυτη η αισθητικη
Σε προσωπικη ακροαση ηταν εξαιρετικα και τα θεωρω ιδανικη λυση για καποιον που εχει ηδη ενα dac και θελει να ξενοιασει απο το αγχος της ορθης οδηγησης κλπ
Η αισθητικη τους μου ταιριαζε προσωπικα και το βαρος που καποιοι τα κατηγορουν, εαν προσαρμοστουν σωστα στο κεφαλι με τον ομολογουμενως περιεργο μηχανισμο, τοτε αυτοματως εκμηδενιζεται
Τα ειχα ακουσει πριν καιρο στο athens pro audio
Δεν χανετε να κοιταξετε και αυτην την επιλογη

Τα 25άρια είναι πολύ καλό ακουστικό αλλά χειρουργικά ψυχρό για τα γούστα μου.
Πρέπει να ακούσει για να είναι σίγουρος εγώ το είχα απορρίψει όταν έψαχνα.
Επίσης πολύ καλό αυτού του τύπου over the ear λίγο πιο ζεστό και μπασάτο από τα 25
αλλά με την ίδια καθαρότητα και χειρουργική ακρίβεια είναι το sennheiser HD6.
To έδωσα πρόσφατα και στεναχωρήθηκα γιατί δεν χρειάζομαι πλέον κλειστού τύπου.
Domie - τα 25άρια τα ευχαριστήθηκες με το nano? το θέλουν το γκαζάκι τους και
φυσικά ανταποκρίνονται θαυμάσια σε ότι καλύτερο τους δίνεις.
Πέρα από τα γούστα του καθένα είναι πράγματι ένα κορυφαίο ακουστικό.

Δυστυχώς δεν τα έχω ακούσει με το νάνο.. τα πήρα μετά την αγορά του micro!

Διαφωνώ εντελώς με τον χαρακτηρισμό ψυχρό.. σαφώς ο κάθε ένας ακούει αλλιώς βέβαια! Ναι θέλει ακρόαση πριν!

Σαφώς με πιο καλή οδήγηση θα παίξουν καλύτερα όμως δεδομένου ότι παίζουν στοιχειωδώς καλά ακόμα κ από το κινητό μου, και από ένα Sansa clip του αδερφού μου, θαρρώ πως το νάνο θα είναι οκ! Σαφώς πιο πολύ ισχύς θα τα αναδείξει πιο πολύ αλλά για αρχή θα είναι μία χαρά...

Ίσως υπερβάλω , εντάξει όχι ψυχρό αλλά ένα θεματάκι με τις υψηλές το έχουν , τρυπάει λίγο το αυτί!
(και είναι φυσικό είναι dj σχεδιασμένα για να παίζουν σε χώρους με απίστευτο θόρυβο)

δεν τα προόριζε για dj η Senn νομίζω τα πουλάει ως monitor
άσχετα αν βρήκαν πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τους djs λόγω της πολύ καλής τους απομόνωσης
κ εγώ από τον αδερφό μου που είναι dj τα πρωτοάκουσα ... όμως προσωπικά μου αρέσουν και για τα είδη μουσικής που ακούω! (καμία σχέση με το τι παίζουν οι dj)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

όπως κ να έχει νομίζω πως ο φίλος Βόμβος δεν χάνει τπτ να τα ακούσει...
(ξαναλέω πως αναφέρομαι κυρίως στα Aluminum που ΙΜΟ παίζουν πιο καλά από τα "απλά" και δεν είναι και τόσο εύκολο να τα βρεις πλέον... τα είχα πάρει σε πολύ καλή τιμή από Τομαν)

Εγώ θα σε απέτρεπα να πάρεις τα AKG K550. Τα άκουσα λίγο σε μια έκθεση του avclub και δε μου άρεσαν καθόλου. Μάλιστα έπαιζαν με πηγή hi-end.
Στο ίδιο περίπτερο της AKG είχε και τα q701 τα οποία μου άρεσαν αρκετά μπορώ να πω! Μεγάλη διαφορά με τα Κ550.

Στη θέση σου θα σκεφτόμουν σοβαρά να σπάσω το ποσό να πάρω κι έναν ενισχυτή ακουστικών. Δηλαδή 250 για ακουστικά και 150 για ενισχυτή. Το nano θα σε περιορίσει πολύ σε ακουστικά.
Πάρε έναν ενισχυτή objective 2 που είναι οικονομκός και καλός και με 250 βρίσκεις τώρα πολλά ακουστικά: Sennheiser HD600, Fidelio X2, AKG K712, AKG Q701 και πολλά άλλα. Κάποιο από αυτά θα είναι για σένα....

Τότε ίσως μονόδρομος τα Oppo PM-3. Οδηγούνται ακόμα και από κινητό, το Nano πρέπει να τα οδηγεί για πλάκα. (ευαισθησία 102db @ 1mw, αντίσταση 26 ohm)
Το κακό είναι ότι δεν τα έχει ακούσει κανένας μας. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο....

http://www.ebay.com/itm/OPPO-PM-3-C...hash=item1c680ca922:m:mG3674ZbxCxQkRGJ82X_hHA

Εκδήλωσε ενδιαφέρον για κλειστά ακουστικά.
Ο schiit magni 2 είναι σούπερ για τα λεφτά του.
Αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα.

Δεν βλέπω γιατί τα oppo είναι μονόδρομος. Προτάθηκαν καλά ακουστικά τα οποία σίγουρα θα παίξουν με το nano κάποια όχι στο 100% αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει. Αργότερα ακολουθεί και η αναβάθμιση.

DomieMic65 τα 25ρια που προτείνεις ειναι on ear, σωστα; Θα προτιμουσα over ear.
Artheo αυτα που προτείνεις ειναι ανοικτα νομιζω ενω μαλλον προτιμω κλειστά.
Σας ευχαριστώ

Αν δεν κάνω λάθος έχεις κάτι sony που σε γενικές γραμμές από ότι διάβασα σου άρεσαν. Στην θέση σου θα αγόραζα τα mdr z7 κορυφαίο ακουστικό έχει ότι επιθυμείς και ήχο παρόμοιο με αυτό που ήδη σου αρέσει.

Οχι δεν ειχα ποτέ. Απλα επιχειρησα να τα παρω παμφτηνα απ το αμαζον αλλα ηταν λαθος καταχωρηση.
Τα εχω υποψιν, ευχαριστώ. Πηρα κ το sony center αλλα δυστυχώς δεν ειναι διαθεσιμα για ακροαση

Ναι είναι on rear τα 25 κ μάλιστα μία συνήθεια την θέλουν!
Αυτό ίσως είναι κ το πιο μεγάλο τους μείον... Εγώ τα φοράω για πολύ ώρα αλλά κάποιος άλλος ίσως κ να μην τα αντέχει για πολύ!
Αλλά νομίζω πως όταν βρεις την σωστή θέση στο κεφάλι σου παίζουν κ ποιο καλά κ είναι πιο άνετα!
Στα λεφτά που λες να δώσεις πάντως βγάζει κ η Beyerdynamic ακουστικά.. δες το κ αυτό!
Άλλος ήχος όμως...

Επίσης για ημι-ανοιχτά το έχεις σκεφτεί; Κ240mkll, DT880... Βέβαια εδώ μάλλον το νάνο είναι λίγο...

Θα έβλεπα κ τα mofi που προτάθηκαν πιο πάνω... Ποτέ δεν ξέρεις!