Συμφωνώ και επαυξάνω για τα Κ240, αλλά δεν είναι κλειστά. Εξαιρετικά τα κλειστά SENNHEISER 380 αλλά και τα 280. Εγγύηση για ισορροπία.
Δεν υπάρχει leakage στα κ240, απλά δεν σε απομονώνουν, που αν δεν το χρεάζεσαι είναι πλεονέκτημα για φυσικότητα και άνεση.
Θα σε γελάσω. Πάντως στις φυσιολογικές στάθμες που ακούω εγώ οι δίπλα μου δεν ξέρουν τι μουσική παίζει. Για υψηλές στάθμες δεν ξέρω.
εδιτ: Θέμη μαζί γράφαμε. Και ναι, μπορώ να ακούω τι γίνεται γύρω μου όταν παίζει μουσική, πράγμα θετικό για μένα, γιατί τα χρησιμοποιώ στο σπίτι και δε θέλω να είμαι τελείως απομονωμένος από το περιβάλλον μου.
Kαι γω πιστεύω ότι ο ήχος από της Αkg θα σου ταιριάξει.
Θα δοκίμαζα και τα Akg k550 μιας και ανέφερες ότι το soundstage των ath50x δεν σου άρεσε.
Ισώς τα έχει η bon studio για να δοκιμάσεις το ήχο (και κυρίως τα πρίμα...) αλλά και να δεις και πως σου κάθονται στο κεφάλι.
Για ultra budget επιλογή θα δοκίμαζα και τα Audio Technica AX1iS που μου τα έβαλαν και τα άκουσα και για 40 ευρώ μου φάνηκαν πολύ τίμια
Τα νέα μοντέλα Κ240 έχουν χαμηλή αντίσταση (50Ω), οπότε ο ενισχυτής δεν είναι υποχρεωτικός.Εγώ τα θέλω για το γραφείο με συναδέλφους σε απόσταση ενός μέτρου. Δεν με ενδιαφέρει να μην ακούω εγώ εξωτερικούς θορύβους, δεν θα κάνω critical listening, απλά δεν θέλω να ακούν οι άλλοι εμένα.
Οπότε σε σχέση με τα HD239, τα AKG K240 θα ενοχλούν λιγότερο τους δίπλα μου;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
...και απ'ότι διαβάζω τα 240 θέλουν και ενισχυτή, κάτι το οποίο δεν θεωρώ και αξεπέραστο εμπόδιο αρκεί να μην ακούγεται η μουσική (που είναι και ο λόγος που δεν τα είχα βάλει στην αρχική λίστα).
Οπότε λέτε για Κ240; Πάλι; Όλοι; Και πού να δει το thread κι ο supersonic...![]()
Τα νέα μοντέλα Κ240 έχουν χαμηλή αντίσταση (50Ω), οπότε ο ενισχυτής δεν είναι υποχρεωτικός.
Λοιπόν , πρώτα να ρωτήσω σου αρέσουν τα HD598? θα ήθελες κάτι παρόμοιο?
Τα AKG 271 είναι πολύ μαζεμένα στις χαμηλές , μεσοχαμηλές και μεσαίες και πολύ πολύ κλειστοφοβικά
αν θέλεις soundstage δεν θα σου αρέσουν καθόλου.
Τα AKG 240 είναι πιο μπασάτα και πολύ χρωματισμένα στις μεσαίες ενώ τα 550 έχουν πιο καθαρές και φυσικές μεσαίες
και το καλύτερο soundstage που έχω ακούσει σε κλειστό.
Και τα τρία έχουν το κλασσικό peak της AKG κοντά στα 8-9-10 Khz που εμένα πχ με ενοχλεί.
Τα 550 μοιάζουν με τα 598 αλλά είναι πιο πριμάτα και με περισσότερο μπάσο.
Τα sennheiser 280 δεν άσε καλύτερα ενώ τα 380 πολύ φλάτ με τσιμπημένο μπάσο και πρίμα πολύ σφιχτά και ζεστά θα ιδρώνεις στο μισάωρο
δεν μου άρεσαν καθόλου σε κλασσική ειδικά δεν ακούγονται.
Το 550 για κλασσική είναι καλό - εντάξει λίγο V shaped αλλά όχι ενοχλητικά , είναι δε καθαρό και ίσως έχει μια ιδέα artificial.
Αν σου αρέσει το 598 και θέλεις παρόμοια εμπειρία σου προτείνω (χωρίς να το έχω ακούσει) το
καινούργιο κλειστό HD569 που είναι της ίδιας σειράς.
Όλα τα υπόλοιπα τα είχα στην κατοχή μου ή έχω ακούσει και για κλασσική σου προτείνω μόνο το AKG K550.
To 240 είναι πολύ χρωματισμένο.
Κατά την άποψη μου όλα τα παραπάνω δεν φθάνουν το 598 με τίποτα , έτσι για να έχεις μια ιδέα για τι μιλάμε.
Τα 271 είναι πιο μόνιτορ νομίζω!
Τα είχα! Ωραία ακουστικά..
Έχουν κ το διακοπτάκι που κλείνει τον ήχο αυτόματα μόλις τα βγάλεις οπότε ίσως να σου είναι χρήσιμο στη δουλειά!
Θα μου επιτρέψει ο Peter να διαφωνήσω μαζί του!
Δεν θεωρώ τα 240 χρωματισμένα.. το αντίθετο!
Τα AKG 240 είναι πιο μπασάτα και πολύ χρωματισμένα στις μεσαίες ενώ τα 550 έχουν πιο καθαρές και φυσικές μεσαίες
και το καλύτερο soundstage που έχω ακούσει σε κλειστό.
Και τα τρία έχουν το κλασσικό peak της AKG κοντά στα 8-9-10 Khz που εμένα πχ με ενοχλεί.
To 240 είναι πολύ χρωματισμένο.
Τα 550 δεν μπορεσα να τα κρατησω πανω απο 2-3 βδομαδες. Ειχαν κατι ψευτικο/ενοχλητικο στις υψηλες.
Για να μην παρεξηγηθώ, το αναφέρω απλά ως σημείωση, μπορεί κάποιος άλλος να μην ενοχλείται με τα πρίμα του 550. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά ακουστικά. Εγώ προτίμησα τα 450 που αν και χαμηλότερης κατηγορίας, έχουν συνολικά πιο "εύκολο" ήχο.
Λ
To 240 είναι πολύ χρωματισμένο..
Εννοείται πως ναι. Σταματάω όταν με πληρώνουν.κλειστού φοράνε στο στούντιο οι τραγουδιστές για να μην έχουν leakage και περνάει το backing track ξανά στο μικρόφωνο.
Εσύ θα τραγουδήσεις?
Βρε συ γι'αυτό ψάχνω ακουστικά κλειστού τύπου, για να μην με φλερτάρουν οι όμορφες συναδέλφισσες μου με αφορμή το τί μουσική ακούω :BDGBGDB55:Ο δίπλα σου θα βρίσκεται σε απόσταση μικροφώνου που είναι στο στόμα σου από τα αυτιά σου? Δηλαδή στα 20-30 εκατοστά??
Συγνώμη....δηλαδη...θα κοιμάστε μαζί ?![]()
μη σε προβληματίζει τι λενε στο head-fi.
Οι περισσότεροι είναι άσχετοι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.