Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Νέα ακουστικά .... για να δούμε τι προτείνετε.

Διευκρίνησε λίγο το δεύτερο αν θες in ear (ψείρες) , On-ear (να ακουμπάνε πάνω στα αυτιά), ή Οver-ear (να καλύπτουν πλήρως τα αυτιά χωρίς να τα ακουμπούν).

Δε με πολυνοιάζει ο τύπος γι'αυτό τα έβαλα όλα. Αλλά αν θα έπρεπε να διαλέξω θα ήταν In ear και over ear.

Χμμμ, πριν ένα μήνα αγόρασα κάτι Sennheiser κλειστού τύπου από το Public για δώρο. Δεν θυμάμαι το μοντέλο, αλλά ήταν γύρω στο 30άρι. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει στο site να θυμηθώ το μοντέλο... Μην ήταν τα 219 ή τα 239;
Επίσης δες τις προσφορές της Aerial στην Directed:
http://www.directed.gr/products.asp?pid=28&men=1
Έκλεισε το εργοστάσιο και έχουν ξεμείνει με στοκ. Μπάσο με το κουτάλι.

Aerial7 Chopper2 διάβασα καλά σχόλια δεξιά κι αριστερά στο διαδίκτυο. Τι έχετε να μου πείτε? Αξίζουν? Η διαφορά με τα Aerial7 A-List Royale είναι μεγάλη έτσι ώστε να αξίζει να δώσω τόσα χρήματα παραπάνω? Υπάρχει κάτι άλλο που προτείνεται? Τα sennheiser που ανέφερες δε μου γεμίζουν το μάτι .... μπορεί να κάνω και λάθος.

Τα Royale δεν μου αρέσουν γιατί έχουν μπάσο και αλλά μέτρια από κει και πέρα. Είναι και εντυπωσιακά σε εμφάνιση και over ear και κλειστού τύπου και σε καλή τιμή και έχουν και handsfree στη συσκευασία. Για 29 ευρώ όμως θα έπαιρνα τα Chopper 2. Τα Chopper 2 μοιάζουν να είναι κατασκευασμένα στο ίδιο εργοστάσιο που φτιάχνει φασόν τα Panasonic, αλλά έχουν μουράτα σχέδια.

Η αντιπροσωπεία είναι στη Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω αν μπορείς να τα ακούσεις πουθενά αλλού.

Μόλις παράγγειλα τα chopper 2. 34 μαζί με τα έξοδα αποστολής και δωρεάν αντικαταβολή. Μόλις τα πάρω θα επιστρέψω να σας πω τη γνώμη μου αν σας ενδιαφέρει.

Καλησπερουδια! Μεθαυριο παραλαμβανω επιτελους τα Akg K551.. θα οδηγηθουν απτον fiio E9 που ηδη εχω... μια ερωτησουλα ομως... πηγη;
Το σεταπ αυτο το θελω πλαι στο κρεβατι, και η λυση λαπτοπ ειναι λιγο γκουμουτσα... τι χρησιμοποιειτε εσεις;.. σκεφτομαι και το raspberry αλλα οθονη;.. πειτε καμια γνωμη...

....Να ψαξω να βρω κανα iphone 4 64αρι να καρφωσω πανω στο dock?..

Το doc του E9 δεν είναι συμβατό με iPhone εκτός αν εννοείς το line in που έχει. Για πηγή μπορείς να βάλεις και ένα dap με line out πχ Fiio X1ii.

Το doc του E9 δεν είναι συμβατό με iPhone εκτός αν εννοείς το line in που έχει. Για πηγή μπορείς να βάλεις και ένα dap με line out πχ Fiio X1ii.

A καλα...νομιζα οτι ηταν iphone 30pin dock..καλο... :Banane0:

ψαχνω λιγο την λυση rpi - runeaudio.. εαν μπορω να το ελενξω απο το iphone και το Ipad ειναι σουπερ..

Πρώτη εντύπωση είναι ένα τρίξιμο στο δεξί ακουστικό με το που τα άνοιξα. Δε ξέρω αν είναι πρόβλημα ή όχι αλλά και με το κινητό LG G4 αλλά και με το laptop με εξωτερική κάρτα ήχου ακούγεται πολύ έντονα. Παραμορφώνει τον ήχο. Να είναι προβληματικά να τα στείλω πίσω ή θα στρώσουν ... ακούγεται πολύ στα "ψιλά". Τι λέτε?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επικοινώνησα με την εταιρία και μου είπαν να τα στείλω πίσω με δική τους χρέωση για να τα επισκευάσουν ή να μου στείλουν νέα. Το τεμάχιο που μου έστειλαν ήταν το τελευταίο που είχαν σε άσπρο χρώμα. Τους είπα πως δε με νοιάζει το χρώμα αρκεί να μου στείλουν πίσω ένα πλήρως λειτουργικό.

Καλησπερα, ψαχνω ακουστικα για συνδεση με το κινητο κυριως. Budget γυρω στα 50. Ακουω ολα τα ειδη μουσικης αλλα κυριως rock, metal. Μαλλον θα προτιμουσα on ear λογω βαρους και μεγεθους μιας και τα θελω για μετακινηση στα Μεσα. Ειχα βρει τα sony mdr-10rc σε προσφορα στα 50 αλλα δεν τα προλαβα, τωρα εχουν κανα 15αρι παραπανω. Υπαρχει τπτ αλλο παρεμφερες ή καλυτερο σε αυτο το ευρος τιμης?

Καλησπερα, ψαχνω ακουστικα για συνδεση με το κινητο κυριως. Budget γυρω στα 50. Ακουω ολα τα ειδη μουσικης αλλα κυριως rock, metal. Μαλλον θα προτιμουσα on ear λογω βαρους και μεγεθους μιας και τα θελω για μετακινηση στα Μεσα. Ειχα βρει τα sony mdr-10rc σε προσφορα στα 50 αλλα δεν τα προλαβα, τωρα εχουν κανα 15αρι παραπανω. Υπαρχει τπτ αλλο παρεμφερες ή καλυτερο σε αυτο το ευρος τιμης?
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=120404

Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα την γνώμη σας για τα ακουστικά Sennheiser Momentum 2.0 G για ακρόαση απο laptop και android smart phone.
Ευχαριστώ.

Για αυτή τη χρήση είναι ιδανικά. Αν έχεις κάποιο Νάκα κοντά σου μίλα μαζί τους να τα ακούσεις κιόλας.

Καλησπέρα σας και πάλι. Σήμερα παρέλαβα ξανά τα ακουστικά ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΜΕΝΑ. Αλλάξανε το ακουστικό μου είπαν σε επικοινωνία που είχα με αυθεντικό ανταλλακτικό της εταιρίας. Ευγενικοί πρόθυμοι και εξυπηρετικοί σε κάθε μας τηλεφωνική επικοινωνία. Γρήγορη ανταπόκριση σε όλα. Θα τους ξαναπροτιμήσω σίγουρα αν χρειαστώ κάτι ακόμα και τους προτείνω άφοβα. Στα ακουστικά τώρα. Πρώτη εντύπωση μετά από 6 περίπου ώρες χρήσης. Ένταση μέτρια προς καλή με εξωτερική φθηνή usb κάρτα ήχου σε laptop. Χειρότερη απόδοση με ακρόαση από το LG G4. Ήχος καλός μέτριο μπάσο καθαρά φωνητικά ψιλά που δε τρυπάνε τα αυτιά. Άνετα στο κεφάλι προσαρμόζονται όπως τα θέλει ο χρήστης σχετικά ελαφριά. Όταν τα φοράς χωρίς να παίζει κάποιο κομμάτι ακούς κανονικά όταν σου μιλάει κάποιος. Όταν αρχίζει η μουσική είναι σαν να έχεις πλήρη ηχομόνωση οι διπλανοί μου αν και το είχα τέρμα στην ένταση δεν άκουγαν τίποτα απολύτως. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν είμαι και μεγάλος γνώστης για να σας δώσω. Προς το παρόν τείνω να πώ πως είμαι ικανοποιημένος για τα 34 που έδωσα μαζί με τα έξοδα αποστολής και θεωρώ πως μετά το στρώσιμο θα είναι ακόμα καλύτερα. Αν εξαιρέσουμε και την ατυχία με το πρόβλημα που είχαν από τη μαμά τους όλα καλά. Η συσκευασία περιέχει ένα καλώδιο για σύνδεση σε Η/Υ (μικρόφωνο / ακουστικά) ένα μουράτο μοντέρνο πάνινο σακουλάκη / θήκη μεταφοράς (αδιάφορο για εμένα) κι έναν βύσμα για να συνδεθεί με ενισχυτή λογικά είναι ένα μεγαλύτερο jack 3.5 (δε ξέρω πως λέγεται).

Sansa clip - rockbox και άλλη διάσταση ήχου ... τα λόγια περιττά. Σαν να είναι άλλα ακουστικά. Απίστευτο ... έχω μείνει άφωνος. Καταπληκτικό αποτέλεσμα.