Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Headphones & Headphone Amp[Budget 200 ευρώ]

Πάντως, από τα προηγούμενα που διαβάζω, βλέπω ότι δεν είδες και κάποια θεαματική διαφορά σε σχέση με την έξοδο ακουστικών του CD. Μήπως λοιπόν υπάρχει θέμα υποοδήγησης; Το ότι είναι λαμπάτος, δε του δίδει κάποια ιδιαίτερη χροιά; Κι εμένα τα ακουστικά μου είναι 55Ω οπότε μιλάμε για ίδια περίπου αντίσταση.

Κάποια αντιπρόταση σε αντίστοιχες τιμές για λάμπα; Μήπως να δω τον MK I+; Μήπως τη Νεφέλη του Τσακιρίδη με διπλάσια+ τιμή και διπλάσιο βάθος (42cm);
Για να πω την αλήθεια, το βασικό αποτρεπτικό για μένα στο μηχάνημα αυτό είναι ότι με δυσκολεύει το μεγεθός του.

Εντωμεταξύ, ανακάλυψα και τον DARED MP-5. Απ' ότι διάβασα είναι κυρίως ενισχυτής ακουστικών, αλλά έχει και έξοδο ηχείων 2x13W. Επίσης έχει USB-DAC που επίσης μπορεί να αποδειχθεί καλό, δεδομένου ότι τον ενισχυτή ακουστικών θα τον έχω μαζί με τον υπολογιστή για να ακούω συμπιεσμένη μουσική.

Στο head-fi.org διάβασα γενικά πολύ καλές κριτικές ωστόσο κάτι έγραφε για ένα "buzz" (δε ξέρω τι εννοούσε) σε χαμηλές εντάσεις, όπως επίσης ότι η έξοδος των ακουστικών έχει ψηλό gain με αποτέλεσμα μόλις δυναμώνεις λίγο την ένταση (η ένταση δυναμώνει με σκάλες) να ακούγεται ήδη πολύ δυνατά. Με τα AKG K-240 STUDIO που έχουν αντίσταση 55Ω θα ματσάρει καλά;

Πάντως και σαν μέγεθος με βολεύει πάρα πολύ. Έχει ασχοληθεί κανείς μ´αυτό το μηχάνημα για να μου μεταφέρει κάποια γνώμη;

οχι τα συγρινα ξανα προσφατα και εχει διαφορα σε σχεση με CD, και αρκετη, απλα εγω περιμενα να κανει μπαμ!:))
και αποτι καταλαβα απο head-fi, τα hd595 δεν ειναι τα ακουστικα που βελτιωνονται πολυ με εναν ενυσχητη.
Ασε που δεν εχω ακουσει και πολλα για να εχω καπια αποξη ολοκληρωμενη

Από άποψη έντασης, είσαι ικανοποιημένος ή θεωρείς ότι σε μεγάλες εντάσεις ζορίζεται;

Εξακολουθώ να περιμένω γνώμες και για τον DARED MP-5 και κατόπιν να κάνουμε μια σύγκριση με τη Νεφέλη του Τσακιρίδη που όπως είπα, για μένα έχει το αποτρεπτικό των διαστάσεων που έχει.

πανω απο το μισο δεν εχω βαλει ποτε, και ειναι στο μινιμουμ gain (εχει διακοπτακια που ρυθμιζεις το gain), οποτε τα οδηγει μια χαρα....αν εισαι αθηνα και θες να δοκιμασεις στειλε πμ να κανονισουμε

Δυστυχώς είμαι αρκετά πιο μακριά για να μπορέσω να τα ακούσω. Ωστόσο το γεγονός ότι όντως έχει διαφορά σε σχέση με μια απλή έξοδο ακουστικών και το ότι τα οδηγεί επαρκώς, νομίζω είναι πολύ ενθαρρυντικό.

Οπότε περνάμε στο δίλημμα, παίρνω τον Little Dot MK III ή δίνω 100 ευρώ παραπάνω για τον DARED MP-5 που βγάζει και έξοδο ηχείων, είναι ωστόσο υβριδικός;

Παρεπιπτόντως, το site της Little Dot για να κάνω παραγγελία είναι αυτό;
http://www.littledot.net/forum/index.php
Αν όχι, από που μπορώ να το παραγγείλω; Θυμάσαι μήπως η ταχυδρομική αν ήταν EMS ή κάποια άλλη;

μεσω εμαιλ μηλαγα με αυτους, καπου στο σιτε πρεπει να το εχει.
Με το ταχυδρομειο ηρθε , τωρα πιο ηταν δεν θυμαμαι.
Δες και τα WOO audio, http://www.wooaudio.com/
ξεφευγουν λιγο βεβαια:)

Εχουμε και λέμε λοιπόν:

1) Little Dot MK III
2) Dared MP-5
3) Tsakiridis Nepheli

Ο τελευταίος με δυσκολεύει από άποψη χώρου και η τιμή του ξεφεύγει από το budget που είχα σκεφτεί αρχικά. Άρα μάλλον σκέφτομαι μεταξύ των δύο πρώτων. O Dared είναι υβριδικός, έχει και τρανζίστορ και δεν ξέρω μήπως χάνει τον ηχητικό χαρακτήρα της λάμπας. Το καλό είναι ότι έχει και έξοδο ηχείων, πράγμα που μπορεί μελλοντικά να φανεί χρήσιμο αν πχ βάλω δύο ηχειάκια για ακροάσεις near-field από το pc. Ο Little Dot ωστόσο αναφέρει απόκριση συχνοτήτων 12Hz-100KHz σε αντίθεση με τον Dared που έχει 20Hz-20KHz.

Ακουστικα... προτασεις?

Καλημερα σε ολους.-bye-
Θελω να παρω ενα ζευγαρι ακουστικα να ακουω μουσικη απο το laptop και καμια ταινια απο τον AV μου.
Δεν ψαχνω κατι ακριβο,μεχρι περιπου 50 ευρω.
Θα ηθελα να εχουν οσο το δυνατον καλυτερο ηχο,για την κατηγορια τους,και αρκετα μακρυ καλωδιο.Ξερω οτι με ενα πενηνταρικο θαυματα δε γινονται αλλα δεν μπορω να δωσω περισσοτερα αυτη την εποχη.
Πειτε μου κατι που εχετε ακουσει και σας αρεσε σε αυτη την κατηγορια.

Re: Ακουστικα... προτασεις?

philips shp895. Το ειχα παρει σε τιμη γυρω στα 30 ευρω προ 1-2 ετων (δεν ξερω αν υπαρχει ακομα, λογικα πρεπει στα γνωστα καταστηματα ηλεκτρονικων- δεν θυμαμαι κιαν ηταν προσφορα ή ηταν η κανονικη τιμη του). Για την τιμη του κορυφαια ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλος, ζεστος, ξεκουραστος ηχος. Θυμαμαι οτι τοτε ειχα δοκιμασει 10-15 ακουστικα στην τιμη ως 60 ευρω και ξεχωρισε ανετα.

SHP895.jpg

Απάντηση: Ακουστικα... προτασεις?

+1 για φίλιπς σε αυτά τα χρήματα αν κρίνω από τα shp1900 που έχω. Για τα 10 ευρώ που μου κόστισαν τα συγκεκριμένα είναι παραπάνω από τίμια.
Κοίτα και για sennheiser και akg σ'αυτά τα χρήματα.
Για πιο ξεκούραστες ακροάσεις προτίμησε ένα ανοικτού τύπου ενώ για απομόνωση (να μην ακούγεται τι ακούς και το αντίστροφο) κλειστού τύπου.
Επίσης καλύτερα να διαλέξεις ένα ακουστικό που δεν κάθεται πάνω στο αυτί αλλά εφάπτεται γύρω από αυτό. Συνήθως είναι πιο ξεκούραστο.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
Ελεγα να παω σε κλειστου τυπου γιατι μερικες φορες θα τα χρησιμοποιω στη κρεβατοκαμαρα,ξαπλα,και διπλα θα κοιμαται η συζηγος.
Κατι σε akg λεω,αλλα ειναι αρκετα μοντελα της σε αυτη τη τιμη και ελεγα μηπως ειναι καποιο αισθητα καλυτερο ωστε να το διαλεξω.
Εχει κανεις εμπειρεια απο τα εισαγωγικα μοντελα τις εν λογω μαρκας να μου προτεινει καποιο?

Re: Ακουστικα... προτασεις?

Από AKG έχω την καλύτερη γνώμη, αλλά τα πιο "φτηνά" μου είναι τα Κ271 ΜΚΙΙ, που κάνουν 150 ευρώ... κοίταξε πιο πολύ αυτά που προορίζονται για στούντιο από τα φτηνά, όχι τα DJing μια και εκείνα θα σε κουράσουν.

Εχεις καποιο στουντιο μοντελο να μου προτεινεις?

Κοιταζω τα akg k430.
Τα εχει ακουσει κανεις?
Πως τα βλεπετε?

Δε βγαινω να δωσω 100 ευρω αυτη την εποχη!!
Για τα κ 430 καποια γνωμη,η για καποια το πολυ μεχρι 60 ευρω?