Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: headphones

απο τα εδνιαφερον ακουστικα που εχουν για ακροαση ειναι τα DT880 kai AKG 271

μηπως θυμασαι αν ειχε ενα μοντελο, Rolland rh 300 ?

http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.roland.com%2Fproducts%2Fen%2FRH-300%2F&ei=sBpzTpTKDMj1sgaC4cmjCw&usg=AFQjCNEJvSq6fCWljA4sAUwqcRigyHe9_g

Αν παει καποιος παιδια εκει,ρωτηστε αν εχει και αυτα.Αν τα εχει θα με ενδιεφερε να τα ακουγα αν τελικα ανεβω Αθηνα.

μηπως θυμασαι αν ειχε ενα μοντελο, Rolland rh 300 ?

http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.roland.com%2Fproducts%2Fen%2FRH-300%2F&ei=sBpzTpTKDMj1sgaC4cmjCw&usg=AFQjCNEJvSq6fCWljA4sAUwqcRigyHe9_g

Αν παει καποιος παιδια εκει,ρωτηστε αν εχει και αυτα.Αν τα εχει θα με ενδιεφερε να τα ακουγα αν τελικα ανεβω Αθηνα.

Δεν νομιζω να τα εχει,δεν ειναι δηλωμενα και στο site τους...

Λοιπον παιδες περασα σημερα με ενα ανηψακι μου απο το Voltage με την προοπτικη να ακουσω μερικα ακουστικα..
Βρηκα τελικα το μαγαζι ευκολα σε ενα στενακι την Σολωμου,ακριβως πισω απο την Στουρναρη...
Το μαγαζι απ'εξω φαινεται οτι ειναι κλειστο,δεν βλεπεις καμια κινηση μεσα..
Με το που μπηκα ,χτυπησε ενα ειδος συναγερμου/ειδοποιησης και περπατωντας βρηκα το κισε οπου καθοντουσαν 2 τυποι και η κυρια που σηκωνει τα τηλεφωνα..
Μου φανηκε οτι τους διεκοψα σαν να ψιλοστραβωσαν αλλα χωρις να τρεχει τιποτα τους ειπα οτι ηρθα να ακουσω τα demo ακουστικα τους..
Αμεσως η κυρια πονηρευτηκε επειδη ειχα παρει νωριτερα το πρωι τηλ και ρωτησα εαν εχουν τα K701 και τα DT 880 και με ρωτησε εαν εγω ημουν αυτος με τον οποιον ειχε μιλησει νωριτερα και της ειπα οτι ναι εγω ειμαι..
Αμεσως τοτε και αυτη αλλα και ο ενας απο τους 2 τυπους μεσα σε ενα κλιμα αρνητικο λες και τους χαλασα την ηρεμια τους μου απαντησαν οτι οχι δεν τα εχουμε για ακροαση ενω στο τηλ μου ειχε πει οτι υπηρχαν τα DT880...
Tα πηρα λιγο στο κρανιο γιατι δεν μου αρεσε ο τροπος τους και πολυ χαλαρα τους ειπα οτι δεν πειραζει και εαν εχουν γενικα ακουστικα για demo..
Ξανα λοιπον με ρωτησαν εαν ψαχνω για καποια συγκεκριμενα μπας και αποφυγουν τον ενοχλητικο εισβολεα που τους εκοψε την κουβεντα..
Τους ειπα και παλι ευγενικα οτι θελω να δω τι ακουστικα εχουν γενικα και εαν γινεται να ακουσω καποια απο αυτα..
Τελικα αφου ειδαν οτι δεν μπορουν να με αποφυγουν σηκωθηκε ο ενας απο αυτους και πηγαινοντας με στην μπαρα οπου τα εχουν κρεμασμενα μου αποκαλυπτει οτι τα DT 880 υπαρχουν..
Χωρις να θελω να μακρυγορησω ο τυπος μου τα εδωσε βαριεστημενα και καθησε ακριβως διπλα απο εμενα με ενα υφος του στυλ ´´αντε τελειωνε ρε φιλε''..
Εκει πλεον ηταν καθαρο,θελανε να φυγω..
Βασικα θελανε να φυγω απο την πρωτη στιγμη που μπηκα...
Και σαν μην εφτανε αυτο ο τυπος αρχισε να μου λεει κανοντας αγγαρεια το παραμυθι οτι ειναι συλλεκτης ακουστικων και οτι δεν υπαρχουν καλυτερα ακουστικα απο τα DT880 και κατι τετοια...
Παιδια τα ειχα παρει τοσο στο κρανιο που δεν προλαβα να ακουσω ουτε ενα κομματι ολοκληρο...
Τα παρατησα,τον ρωτησα την τιμη και εφυγα..
Αυτη ηταν η χειροτερη εμπειρια σε καταστημα που εχω βιωσει τα τελευταια χρονια..
Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπατησω σε αυτο το μαγαζι ουτε απ'εξω...
Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας γιατι μου εκανε τοσο κακη εντυπωση που το σκεφτομαι τωρα και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...

Ασχημο οντως αυτο...

Δυστυχως δεν μπορεις να περιμενεις παντα και την καλητερη δυνατη εξυπηρετηση,συμβαινουν και αυτα.Καλα εκανες και το ανεφερες παντως κατα τη γνωμη μου.Τελοσπαντων,αυτοι χανουν πελατες ετσι...

Ασχημο οντως αυτο...

Δυστυχως δεν μπορεις να περιμενεις παντα και την καλητερη δυνατη εξυπηρετηση,συμβαινουν και αυτα.Καλα εκανες και το ανεφερες παντως κατα τη γνωμη μου.Τελοσπαντων,αυτοι χανουν πελατες ετσι...

Kοιτα Γιαννη οταν χτυπας μυγες σαν μαγαζι,γιατι απο οτι καταλαβα δεν κανουν και τις τρελες πωλησεις παρολο που εχουν κανει μια cool ιστοσελιδα για να τραβηξουν κανεναν αφελη,δεν συμπεριφερεσαι ετσι σε καποιον ο οποιος μπαινει στο μαγαζι σου και δηλωνει ενδιαφερον για ενα προιον σου..
Ποσο μαλλον οταν σου εχει δηλωσει ενδιαφερον και μεσω τηλεφωνου...
Ασχετα εαν ηρθε να αγορασει η να χαζεψει...
Και το χειροτερο ξερεις πιο ειναι?
Οτι ο τυπος μου ειπε ξεκαθαρα οτι εαν ξεμεινουν απο καποιο συγκεκριμενο ακουστικο και τους εχει μεινει το demo τοτε σου πουλανε αυτο...
Και ειλικρινα αμφιβαλλω εαν θα σου το πουν κιολας εαν το εχεις παραγγειλει online...

Καταλαβαινω,πιστευω ολοι μας λιγο πολυ εχουμε ερθει αντιμετωποι με κατι αναλογο,σαν πελατες σε καποιο μαγαζι.
Δυστυχως διαφορες τετοιες συμπεριφορες ειναι αδικαιολογητες,απο τη στιγμη που λες οτι ησουν ευγενικος και ειχες πρωτα και τηλεφωνικη επικοινωνια.

Τι να πω,εγω θυμαμαι-ενα παραδειγμα-οταν ειχα παει στον τοτε αντιπροσωπο της beyer(πριν κανα 3αρι χρονια),μου ανοιξε ο ανθρωπος ποσα ζευγαρια ακουστικα να ακουσω...μετα που εφυγα και δε πηρα τελικα τιποτα ντραπηκα κιολας...Τον ειχα παρει βεβαια τηλεφωνο πρωτα και εγω.

Γενικα παντως σε διαφορες αντιπροσωπιες που εχω επισκεφτει ανα καιρους,σταθηκα τυχερος και με εξυπηρετησαν καλα.Βεβαια αναλογα περιστατικα εχω παθει και εγω σε ασχετα μαγαζια και εχω νιωσει αναλογα με εσενα.

Οσο για το τελευταιο που ειπες με τα demo...μην το ψαχνεις αστο...
Βεβαια επειδη ειχα εμπειρια απο πρωτο χερι μια φορα σαν πωλητης καπου,καμια
φορα αναρωτιομουν μηπως και'γω αν ειχα κανενα μαγαζι εκανα τα ιδια... :blink:

Οσο για το τελευταιο που ειπες με τα demo...μην το ψαχνεις αστο...
Βεβαια επειδη ειχα εμπειρια απο πρωτο χερι μια φορα σαν πωλητης καπου,καμια
φορα αναρωτιομουν μηπως και'γω αν ειχα κανενα μαγαζι εκανα τα ιδια... :blink:

Και εγω πωλητης ειμαι αλλα τετοιες μ...... δεν κανω και να δινω στον κοσμο οτι να'ναι..
Κανονισε να ανοιξεις μαγαζι και να το δουλευεις ετσι και θα δεις πως θα σε κανω ρομπα στο φορουμ...:flipout:
Αστειευομαι παντα..:ADFADF1:

Και εγω πωλητης ειμαι αλλα τετοιες μ...... δεν κανω και να δινω στον κοσμο οτι να'ναι..
Κανονισε να ανοιξεις μαγαζι και να το δουλευεις ετσι και θα δεις πως θα σε κανω ρομπα στο φορουμ...:flipout:
Αστειευομαι παντα..:ADFADF1:

χαχαχα μπα εγω θα'μουν οκ πιστευω :D

Τελοσπαντων δε βαριεσαι,συμβαινουν αυτα,απλα πιστευω καλα εκανες και το ειπες,ετσι πρεπει.Να λεγονται και τα καλα,και τα ασχημα.

Να καληνυχτισω για τωρα,και ξαναμιλαμε παλι.

Απάντηση: headphones

Άσχημο όλο αυτό με την εξυπηρέτηση ή μάλλον την απουσία της...
Το μόνο καλό είναι πως βλέπω μια προσαρμογή των τιμών στα ευρωπαϊκά
δεδομένα.

Παντως επειδη τα ακουστικα καλης ποιοτητας δεν ειναι κατι το διαδεδομενο και ευρεως γνωστο,η αναζητηση ενος καλου μοντελου,τοσο απο καποιον αρχαριο,οσο και απο καποιον πιο εμπειρο,ειναι δυσκολη,λογω φυσικα και του οτι δεν υπαρχουν καταστηματα οπου να εχουν μια ποικιλια απο καλα μοντελα πολλων εταιριων,για να δοκιμασεις.

Η λυση του να ψαξεις μεσω του internet,σε καποια φορουμ κτλ δεν ειναι κακη ιδεα,αλλα οπως και να'χει,ο καθενας λεει λιγο πολυ και καπως υποκειμενικα την αποψη του,διαφορετικες εμπειριες εχει ο καθενας,κτλ.Με λιγο προσεκτικο διαβασμα και λιγο καλη βοηθεια απο γνωστες,μια ιδεα την παιρνεις,αν εισαι και εσυ λιγο σαφης με το τι ζητας,αλλα οταν ειναι ειδικα να δωσεις ενα χρηματικο ποσο μεγαλο,καλο ειναι να ψαξεις να βρεις ενα τροπο να δοκιμασεις καποια μοντελα.

Αν και στην Ελλαδα οπως ειπα παραπανω δεν υπαρχει μερος να μπορεις να δοκιμασεις πολλα καλα πραματα μαζεμενα...οστωσο υπαρχει η λυση που περιεγραψα πιο πανω,να προσπαθησεις να εξηπηρετηθεις απο τις αντιπροσωπειες.(βεβαια οι εκτος Αθηνων παλι θα εχουν θεμα)

Για παραδειγμα,εστω οτι καποιος θελει να δοκιμασει τα καλα μοντελα της sennheiser.Καλο θα ηταν να παρει ενα τηλεφωνο στον αντιπροσωπο,και να περιγραψει με ευγενικο τροπο οτι θα ηθελε να αγορασει ενα καλο ζευγαρι ακουστικα,αλλα επειδη το ποσο ειναι μεγαλο,θα ηθελε να κανει πρωτα μια δοκιμη καποια στιγμη,αν ειναι ευκολο να κρατα και το δικο του εξοπλισμο(καποιον ενισχυτη ακουστικων ενδεχομενως,και καποιο player ή φορητο κτλ).Και να πει ξερω γω να δοκιμασει 3-4 μοντελα να συγκρινει,πχ για την εταιρια που ανεφερα τα hd598,hd600,hd650,hd800.
Μια φορα που κανονισα και πηγα στην Παιανια στου Νακα,εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση,οταν πηγα με δικα μου μηχανηματα να δοκιμασω τα hd800(ασχετως αν για ενα αλλο θεμα που ειχα με τα μαξιλαρακια των hd600 δε καταφερα να βρω λυση...ασχετο λιγο βεβαια)

Επισης το ιδιο και για αλλες εταιριες,οπως η AKG,οπου θα μπορουσε καποιος να κλεισει καποιο αναλογο ραντεβου και να δοκιμασει τα 601,701/2,η και καποια αλλα μοντελα.
Και σε αλλες εταιριες που εχω ξανααναφερει,οπως η beyerdynamic και η shure,γενικα εμεινα ικανοποιημενος οταν εκανα κατι αναλογο πριν 2-3 χρονια που εψαχνα κατι.
Η στην Athens pro audio ενας ευγενικοτατος νεαρος με ειχε εξυπηρετησει και ειχα παει το player μου και τα hd 600,για να δοκιμασω τον grace m902 καποτε,και ηταν πολυ ευγενικος,ουτε με πιεσε τιποτα.Και αλλη μια φορα στον ιδιο ειχα παει με ενα φορητο player να δοκιμασω ενα ακριβο μοντελο της GERMAN MAESTRO κλειστου τυπου,και παλι ηταν πολυ ευγενικοι.

Σιγουρα καποια ατυχια οπως του φιλου optimus παιζει να κατσει,αλλα πιστευω σε γενικες γραμμες αν καποιος το προσπαθησει με ευγενικο τροπο κατοπιν συννενοησης η απο το τηλεφωνο,η απο κοντα,καποια ακρη θα βγαλει.

Και στο unison που ανέφερα πιο πάνω ειναι ένας cool σε γενικές γραμμές τύπος που φαντάζομαι ότι τουλάχιστον τα ανοιχτά μοντέλα που έχει θα μπορεί κανείς να τα δοκιμάσει πολυ εύκολα... Εγώ δεν είχα παει για ακουστικά εκεί αλλα γενικά έμεινα ευχαριστημένος απο την όλη εξυπηρέτηση!!!

Μια φορα που κανονισα και πηγα στην Παιανια στου Νακα,εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση,οταν πηγα με δικα μου μηχανηματα να δοκιμασω τα hd800(ασχετως αν για ενα αλλο θεμα που ειχα με τα μαξιλαρακια των hd600 δε καταφερα να βρω λυση...ασχετο λιγο βεβαια)

Εγώ όταν αγόρασα τα hd600 από τον Νάκα στη Θεσ/νίκη τον είδα να τα πακετάρει μπροστά στα μάτια μου. Σε σχετική ερώτηση αμφιβολίας μου λέει "Αστειεύεσαι;". Αλλά εμένα η αμφοβολία δε μου έφυγε ποτέ.
Στο ίδιο μαγαζί, όταν, ήθελα σύγκριση δύο ηχείων μου έβαλε ένα από κάθε ζευγάρι επάνω στον ενισχυτή και τα άλλαζε με το balance!!!

Παναγιωτη αυτο που ζητας ειναι λιγο δυσκολο για τα ελληνικα δεδομενα..
Δεν υπαρχουν τετοια μαγαζια στο Ελλαντα δυστυχως..
Αν δεν κανω λαθος ο paulamarinis μου ειπε κατι για το δισκαδικο Metropolis κατω στο κεντρο οτι εχει μερικα για ακροαση αλλα αμφιβαλλω εαν εχει καποιο σοβαρο ακουστικο.
Κατι Dr Dre Beats πρεπει να εχει και κατι αλλες μαπες..
Απο αυτα τα λιγα που κατεω μπορω να σε προσανατολισω στα εξης ακουστικα:
1)Ultrasone HFI 780/Pro 2900/Pro 900
2)Hifiman HE-4
3)Grado SR 225i
4)Grado SR 325i
5)Grado RS1i

Tα Ultrasone ειναι τα πιο μπασατα απο ολα τα αλλα που σου εγραψα..
Αλλα τα Grados κατεχουν την πρωτια για rock/metal..

Καλημέρα ,
ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τον κόπο που έκανες για να βρείς τις προτάσεις σου . Δυστηχώς όμως είναι αρκετά έξω από το budget μου . Ολά σχεδόν έχουν το διπλάσιο κόστος από τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω ( καταραμένη κρίση :( ) .
Επίσης τα Grado απ`ότι διαβάζω δεν απομονόνουν καθόλου και ακόμα και σε μικρές εντάσεις διαρέει αρκετός ήχος προς τα έξω .
Μάλλον προς το παρόν μένω στα Beyerdynamic 990Pro ( περίπου 140 Ευρώ ) και συνεχίζω το ψάξιμο .

Και πάλι ευχαριστώ πολύ ,

Παναγιώτης .

Επίσης τα Grado απ`ότι διαβάζω δεν απομονόνουν καθόλου και ακόμα και σε μικρές εντάσεις διαρέει αρκετός ήχος προς τα έξω .
Μάλλον προς το παρόν μένω στα Beyerdynamic 990Pro ( περίπου 140 Ευρώ ) και συνεχίζω το ψάξιμο .

Και πάλι ευχαριστώ πολύ ,

Παναγιώτης .

Oπως νομιζεις,αλλα αφου σωστα λες οτι τα Grados διαρρεουν ηχο τοτε γιατι εχεις σαν κυριο στοχο τα 990Pro?
Αφου και αυτα ανοικτου τυπου ειναι και θα χανουν ηχο εξισου το ιδιο...
Αρα θες ακουστικο κλειστου τυπου για να απομονωνει..

δες τα shure 840 τοτε, ειναι κλειστα, καπου 150 ευρω πρεπει να εχουν, και λενε οτι ειναι απο τα καλητερα κλειστα ακουστικα. Καπιος και τα εχει εδω νομιζω ο ΜΣΤΡ

δες τα shure 840 τοτε, ειναι κλειστα, καπου 150 ευρω πρεπει να εχουν, και λενε οτι ειναι απο τα καλητερα κλειστα ακουστικα. Καπιος και τα εχει εδω νομιζω ο ΜΣΤΡ

Ναι εγω τα εχω τα 840 της shure

Ειναι καλα ακουστικα,με καλη και φυσικη ποιοτητα ηχου για κλειστου τυπου μοντελο,ειδικα σ'αυτη την τιμη.Και ο ηχος εχει καλη λεπτομερεια,εικονα και αερα,και ταυτοχρονα ειναι και ομοιογενης και smooth,χωρις να κουραζει.Επισης οδηγουνται πολυ ευκολα,απο το ipod nano 5g που εχω,παιζουν ομορφα.

Απλα ειναι κουμουτσες και στην αρχη τουλαχιστον,θα ειναι και λιγο αβολα...Μετα απο καποια χρηση το θεμα της ανεσης για μενα βελτιωθηκε αισθητα,αλλα εχω ενα παραπονακι απο αυτα τα ακουστικα,στο οτι υπαρχει μια εμφαση καπου στις μεσοχαμηλες/χαμηλες,κατι που μου χαλαει λιγο το γενικο ηχητικο συνολο,το οποιο σε γενικες γραμμες ειναι ομως πολυ καλο.Ισως βεβαια σε μερικους να αρεσει αυτη η εμφαση...

Απλα δεν τα προτεινα επειδη υπαρχει και το μωρακι,και αυτα ειναι κλειστου τυπου,και δε θα ακουει καλα απ'εξω.Καλητερα να παρει πιστευω ενα μοντελο ανοικτου τυπου και να ακουει σε νορμαλ εντασεις μουσικη,ωστε να μη διαρρεεται ο ηχος πολυ απεξω,αλλα να ακουει και το μωρο.

Oπως νομιζεις,αλλα αφου σωστα λες οτι τα Grados διαρρεουν ηχο τοτε γιατι εχεις σαν κυριο στοχο τα 990Pro?
Αφου και αυτα ανοικτου τυπου ειναι και θα χανουν ηχο εξισου το ιδιο...
Αρα θες ακουστικο κλειστου τυπου για να απομονωνει..

Καλημέρα ,
απλά απ`ότι διαβασα λόγω τις σχεδίασης τους χάνουν περισσότερο ( αρκετά ) από τα άλλα ανοιχτά .
Τώρα γιατί προτιμώ ανοιχτού τύπου και όχι κλειστού .
Λόγω του μωρού . Το ιδανικό θα ήταν ένα `ημιανοιχτού` τύπου . Να κρατάει σχετικά για να μην ξυπνήσω το μωρό αλλά και να μπορώ να το ακούσω αν κλάψει .
Σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί απ` ότι διαβάζει σε reviews και forums έχει αρκετό μπάσσο και χρήστες του λένε ότι αποδίδει αρκετά καλά στα είδη μουσικής που ακούω ( rock , metal ) . Επίσης είναι από τα μοντέλα που στην Ελλάδα κοστίζουν το ίδιο με το εξωτερικό ( e shops κλπ ) . Το ίδιο και τα AKG αλλά φαίνετε ότι δεν έχουν αρκετό μπάσσο .
Σχετικά με τα Beyerdynamic , επικοινώνησα με τον αντιπρόσωπο και από εβδομάδα θα έχει τις εκδόσεις των 990 για demo και υπάρχει η δυνατότητα ακρόασης .

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγγνώμη για το σεντόνι ,

Παναγιώτης .

Εγώ όταν αγόρασα τα hd600 από τον Νάκα στη Θεσ/νίκη τον είδα να τα πακετάρει μπροστά στα μάτια μου. Σε σχετική ερώτηση αμφιβολίας μου λέει "Αστειεύεσαι;". Αλλά εμένα η αμφοβολία δε μου έφυγε ποτέ.
Στο ίδιο μαγαζί, όταν, ήθελα σύγκριση δύο ηχείων μου έβαλε ένα από κάθε ζευγάρι επάνω στον ενισχυτή και τα άλλαζε με το balance!!!

Σε οτι εχει να κανει με εμποριο,παντα το πρωτο πραμα ειναι το κερδος του καταστηματος.Τωρα επειδη και η εξυπηρετηση πελατων και η ποιοτητα των υπηρεσιων εχει και αυτη να κανει με το κερδος του καταστηματος μακροπροθεσμα,εγκειται στην κριση του καθενα πως κουμανταρει την επιχειρηση του.Αυτο πιστευω εγω τουλαχιστον.

Οσο για το τελευταιο... :grinning-smiley-043 στον υπαλληλο!