Re: headphones
Μιας και αποκτησατε μωρακι οπως λες(να το χαιρεστε κιολας :smile: ),εγω πιστευω οτι ειναι καλητερα να παρεις ανοικτου τυπου ακουστικα,ωστε να καταλαβαινεις και τι γινεται λιγο στο σπιτι,οσο ειναι δυνατον.
Οσο για τις σταθμες,καλητερα να τις κρατας χαμηλα γενικα οταν ακους με ακουστικα,ουτως η αλλως σπιτι δεν εχεις προβλημα με εξωτερικους θορυβους.
Απο τα μοντελα που λες της akg,αυτο που μου αρεσε εμενα καλητερα ηταν το k601,το οποιο ειναι ανοικτου τυπου.Πολυ συμπαθητικο ακουστικο,το οποιο το ειχα δοκιμασει απο ενα φορητο cd player και εχανε αρκετα,αλλα φανηκε ομως οτι ειναι καλα ακουστικα,μ'αρεσε η ηχητικη τους ταυτοτητα.
Αλλιως μπορεις να πας και στα sennheiser hd 595/598 που οδηγουνται λιγο πιο ευκολα και απο φορητες συσκευες κτλ,και ειναι και παρα πολυ ανετα(τουλαχιστον τα 595 που εχω δοκιμασει καποιες φορες),απλα ειναι πιο ευγενικα στον ηχο,κατι βεβαια που προσωπικα εμενα μ'αρεσει.Τα k601 της akg μου φανηκε οτι ειχαν ενα προβληματακι με τα συριστικα/πριμα,αν και παιζει να ηταν και θεμα οδηγησης/στρωσιματος κτλ.Τα senn παντως απο την ιδια συσκευη ηταν πιο smooth.