Re: Ποιο μοντελο AKG μεχρι 100 euro για rock/metal ακουσματα κυριως?
Κοιταξε να δεις,στο Μιχαλη (sonus) ,του οποιου τη γνωμη τη σεβομαι ιδιαιτερα,ειδικα επειτα απο τη συναντηση που ειχαμε προ ημερων,δε του αρεσαν πολυ τα krk.
Εγω να σου πω την αληθεια μου αρεσουν,και τα θεωρω καλη επιλογη στη τιμη τους,και εγω απο ενα ipod τα οδηγω,και απο κει τα πρωτοτεσταρα και μαλιστα δυο φορες πριν τα παρω.
Επισης σε αμεση συγκριση στο καταστημα με τα sennheiser hd380 pro,τα krk προσωπικα μου αρεσαν πολυ περισσοτερο,τα 380 μου φανηκαν "κουφια" ειδικα στα μεσαια,και καπως αφυσικα.
Τωρα θα πρεπει να εχεις υποψιν οτι η γνωμη που εκφερω εχει και μια δοση υποκειμενικοτητας ,ακουω πολλα ειδη μουσικης,το μεγαλυτερο μερος της μουσικης μου ειναι απο τις δεκαετιες 70 και 80,ξενα τραγουδια,rock,pop,disco,electro,μπαλαντες κτλ ,αλλα μ'αρεσει και η κλασσικη μουσικη,και Ελληνικα τραγουδια διαφορα,ξενη dance house κτλ. Τα περισσοτερα τραγουδακια τα εχω γενικα σε ικανοποιητικα καλη ποιοτητα απο cd,και στο ipod τα εχω περασει σε apple lossless ως επι το πλειστον.
Εγω ψαχνω ακουστικα που σε γενικες γραμμες εχουν στα δικα μου αυτια καλη all around αποδοση,σε ολα τα ειδη της μουσικης,μια καλη συχνοτικη ισορροπια χωρις να κουραζουν ή να μου ακουγονται αφυσικα,αλλα να εχει και ζωη και ικανοποιητικη διαφανεια το ακουσμα,και να εχουν καλη λεπτομερεια/αποδοση και διαχωρισμο των οργανων και των ηχων,και σωστη τοποθετηση τους στο νοητο χωρο που δημιουργουν τα ακουστικα.
Εγω θεωρω οτι τα krk στεκονται λοιπον αξιοπρεπως στην τιμη τους,με μια μονη μικρη ενσταση σε καποια συχνοτικη περιοχη μαλλον των μεσοχαμηλων,εχουν μια μικρη εμφαση η οποια δινει μια μικρη αισθηση "κουτιλας",αλλα οχι σε βαθμο που να τα μειωνει αισθητα,παιζουν καλα μουσικουλα για μενα σε γενικες γραμμες,και νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη επιλογη.
Αν καταφερνες να τα ακουσεις καλο θα ηταν παντως. Ακου και τη γνωμη των αλλων παιδιων και ζυγισε τα.